Πολεμικό Ναυτικό

Ακόμη ένα AB-212ASW του ΠΝ ετοιμοπόλεμο από τους μηχανικούς του 307ο ΤΣΥΑΥ

Παραδόθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό το τέταρτο σε σειρά ελικόπτερο AB-212 ASW από το 307ο  Τεχνικό Συγκρότημα Υποστηρίξεως Αεροπορικού Υλικού (307ο  ΤΣΥΑΥ), συνεχίζοντας την άριστη δουλειά που ξεκίνησε πριν από 40 μήνες, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα πραγματοποίησης επιθεώρησης Major Reinforced Inspection (MRI) και κύριων ελασματουργικών εργασιών, λόγω των προβλημάτων διάβρωσης που αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα ελικόπτερα, εξαιτίας του περιβάλλοντος που επιχειρούν.

Μετά το συγκεκριμένο ελικόπτερο το 307ο  ΤΣΥΑΥ  θα συνεχίσει το έργο του με την πραγματοποίηση των ανάλογων εργασιών στο πέμπτο ελικόπτερο AB-212 ASW του Πολεμικού Ναυτικού που θα είναι και μάλλον το τελευταίο που θα αναλάβει από αυτό τον τύπο. 

Σύμφωνα με τις υπάρχυσες πληροφορίες, το ερχόμενο Φθινόπωρο, το 307ο  ΤΣΥΑΥ  θα αναλάβει την ενεργοποίηση και συντήρηση των OH-58D Kiowa Warriors.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι τεχνικοί του 307ου ΤΣΥΑΥ κατάφεραν να φέρουν σε πέρας τις εργασίες που τους ανατέθηκαν με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανα μονάδα εξοικονομώντας σημαντικά ποσά προς όφελος άλλων δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

πηγή: veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...