Κοινωνία

Ήπειρος: Δύο θανατηφόρα τροχαία σε ένα 24ωρο

Μοιραίο στάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για 52χρονη οδηγό που κινούνταν με το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητό της στην παλιά Ε.Ο Φιλιππιάδας- Ιωαννίνων ,με κατεύθυνση από το Αντίρριο προς τα Ιωάννινα , στο ύψος τους Αγίου Γεωργίου ,όταν υπο συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματός, εξετράπη της πορείας της και αφού προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε βράχια κατέληξε στο οδόστρωμα.
Σημειώνεται ότι την ώρα του συμβάντος στην περιοχή είχε ξεκινήσει ασθενής βροχόπτωση .

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας ενώ άνδρες της Π.Υ Φιλιππιάδας απεγκλώβισαν την άτυχη οδηγό, που διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό της .

Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε ένα 24ωρο, αφού ένας 36χρονος μοτοσικλετιστής έχασε νωρίτερα τη ζωή του κοντά στον κόμβο κολυμβητηρίου Άρτας.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Φιλιππιάδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...