Εκκλησία της Ελλάδος

Γέμισε η Πάτρα με αφίσες που καλούν να φτύσουν τον Αμβρόσιο-Χολή από Ένωση Αθέων και λοιπούς εχθρούς της πίστης μας

Τρώνε τις σάρκες τους οι αριστερίζοντες και δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν την αθώωση Αμρόσιου. Στην Πάτρα κυκλοφόρησαν αφίσες με τον Αμβρόσιο και κάλεσαν να τον φτύσουν. "Φτύστε εδώ" γράφουν οι αφίσες που έχουν γεμίσει τις κολώνες της πόλης.

ΚΙ αυτό παρά την σημερινή παρέμβαση του Ιεράρχη με την διευκρίνιση πως το «φτύστε τους» ήταν για τους πολιτικούς.

Στο μεταξύ η Ένωση Αθέων με αναρτησή της στην σελίδα της στο facebook σχολιάζει την απόφαση υπερ του Αμβρόσιου και τον αποκαλεί “αγριο”.

Συγκεκριμένα αναφέρει: Ο μητροπολίτης αθωώθηκε έστω και αν στην απολογία του όχι μόνο δεν εμφανίστηκε μεταμελημένος, αλλά συνέχισε να προκαλεί. Το «φτύστε τους» που είχε διακηρύξει δεν του αρκούσε, γι' αυτό δήλωσε μέσα στη δικαστική αίθουσα: «Αν είχα όπλο και μπορούσα από τον νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε». Ο «άγριος» Καλαβρύτων κατάφερε το αδιανόητο για ένα κοσμικό κράτος: να αθωωθεί για όλα όσα είπε, επειδή τάχα κηρύττει τον λόγο του Θεού...

Επίσης η αυτοαποκαλούμενη ΚΕΠΕΚ - Κίνηση Ελλήνων Πολιτών για την Εκκοσμίκευση του Κράτους που πολλάκις έχει ασχοληθεί με την Εκκλησιαστική Περιουσία και τη Μισθοδοσία του Κλήρου βγάζει κι εκείνη την χολή της με την παρακάτω αφίσα:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...