Κόσμος

Σοκ στην Συρία: Τραυματίστηκε ο "Τίγρης" στις μάχες στην Α.Γκούτα; 3 μέρες χωρίς νέα του...

Ο Suhail al-Hassan, γνωστός ως Τίγρης, διευθύνει μια σημαντική στρατιωτική μονάδα που επιτίθεται στην ανατολική Ghouta. Το πιο επικίνδυνο σημείο στην Α Ghouta μεταξύ της Douma και της Harasta, όπου υπάρχουν 10.000 τρομοκράτες , με καμικάζι και αυτούς του Σώματος Rahman.

Κάποιοι λένε ότι ο Suhail Hassan τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. Μερικοί από αυτούς λένε ότι ακόμη αγωνίζεται στη μάχη της Α Ghouta μεταξύ της στρατηγικής πόλης Douma και της πόλης Harasta. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρουν το όνομα του επειδή ο Συριακός Αραβικός Στρατός δεν δίνει λεπτομέρειες για τις μάχες στην Α Γκούτα ούτε αναφέρει τα ονόματα αξιωματικών και μονάδων.

Αλλά οι άνθρωποι στη Δαμασκό και σ΄όλη τη Συρία αλλά και πέραν του αραβικού κόσμου ρωτούν γιατί εδώ και 3 μέρες,ο Σουχάιλ αλ-Χασάν, γνωστός ως Τίγρης, δεν αναφέρθηκε σε καμία είδηση ​​ούτε αναφέρθηκαν νέα του. Είναι διάσημος και πάντα οι ειδήσεις του ανακοινώνονται από συριακά, αραβικά και διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Πλανάται το ερώτημα γιατί αυτή τη φορά δεν αναφέρεται καμία είδηση ​​για τον Suhail al-Hassan,που εμπλέκεται στις σκληρότερες μάχες της Α Ghouta, αναλαμβάνοντας τη διαίρεση της Α Ghouta μεταξύ των σημαντικότερων στρατηγικών πόλεων της Douma και Harasta.

Οι περισσότερες φήμες λένε ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των μαχών και βρίσκεται υπό θεραπεία. Ορισμένες φήμες τονίζουν ακόμη και ότι εάν η ηγεσία της Συρίας διαπιστώσει ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός είναι διατεθειμένη να τον μεταφέρει με αεροπλάνο στη Μόσχα για θεραπεία. Αλλά όλα αυτά ακόμη παραμένουν σεεπίπεδο ερωτημάτων και φημών καθώς ειδήσεις περί αυτού δεν ανακοινώθηκαν.

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...