Kρίσιμες ώρες: Τούρκοι κομάντος περικύκλωσαν βραχονησίδες – Παρέμβαση Μόσχας κατά Τουρκίας

Δημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2018, 3:42 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 14, 2018 στις 5:17 μμ

Μεγάλη συγκέντρωση τουρκικών πολεμικών πλοίων παρατηρείται τις τελευταίες ώρες γύρω από τα Ίμια. Τουρκικές ακταιωροί, αλλά και ελικόπτερα κάνουν περιπολίες στην περιοχή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την «ελληνική προβοκάτσια που συνεχίζεται στα Ίμια», όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στην περιοχή πλέουν οκτώ πλοία των γειτόνων, ενώ πετούν και ελικόπτερα παρατηρώντας την κίνηση σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου από τις βραχονησίδες.

Εν τω μεταξύ, «κυνηγητό» είχαμε χθες βράδυ σύμφωνα με την τουρκική πλευρά μεταξύ ελληνικών και τουρκικών πλοίων που έχουν ρίξει «άγκυρα» μπροστά και γύρω από τα Ίμια, χωρίς να το κουνάνε καθόλου παρά την σημερινή  φαινομενική «κατάπαυση του πυρός» .  

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν  ότι σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής από  χθες το βράδυ είναι «με το δάκτυλο στην σκανδάλη» μιας και έχει αυξηθεί η ένταση στην ένταση νερά του Αιγαίου. Τα τουρκικά πλοία με Τούρκους κομάντος επάνω σε αυτά έχουν …περικυκλώσει τις βραχονησίδες  από όλες τις πλευρές.

Χθες το βράδυ, 3  περιπολικά πλοία που ανήκουν στην ελληνική ακτοφυλακή κινήθηκαν μπροστά από τα Ίμια και «εισήλθαν» σε  τουρκικά ύδατα νερά, αναφέρει ο τουρκικός τύπος. 


Τότε οι κυβερνήτες των τουρκικών πλοίων εξέδωσαν  προειδοποιήσεις στα πληρώματα της Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι αυτά είχαν παραβιάσει τα θαλάσσια σύνορα της Τουρκίας   για περίπου 15 λεπτά.

Τα τουρκικά περιπολικά παρενέβησαν…ξανά κατά των ελληνικών πλοίων  τα οποία δεν αποχωρούσαν από τα «τουρκικά χωρικά ύδατα»…λένε οι Τούρκοι,  μόνο που δεν ήταν τουρκικά αλλά ελληνικά ύδατα.

Περίπου μισή ώρα είχαμε σφοδρή ένταση κατά μήκος των «τουρκικών υδάτων» με ένα ιδιότυπο  «κυνηγητό» από τα τουρκικά περιπολικά εναντίον των ελληνικών πλοίων που μετά από κάποια ώρα …αποχώρησαν , αναφέρει πάντα ο τουρκικός τύπος.

Στην περιοχή είχαν συγκεντρωθεί έξι ελληνικά σκάφη της Ακτοφυλακής και έντεκα σκάφη της τουρκικής πλευράς τα οποία «στριφογύριζαν « συνέχεια γύρω από τις βραχονησίδες Ίμια..όλο το βράδυ .  

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Al Hamidi δήλωσε σε σχέση με το θέμα, ότι «Είναι παραπλανητική η άποψη της ελληνικής πλευράς για το θέμα προς την  κοινή γνώμη για το τι έγινε προχθές βράδυ ».

Την ίδια στιγμή, ηχηρή παρέμβαση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τις προκλήσεις των Τούρκων είχαμε πριν από λίγο, με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο κατά της Αγκυρας. Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, διά στόματος της εκπρόσωπου του Μαρίας Ζαχάροβα, εκφράζει την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΟΖ της Κύπρου.

«Η Ρωσική Ομοσπονδία εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.

Να σημειωθεί ότι από νωρίς σήμερα το πρωί και μέχρι τις 10.00 πριν το μεσημέρι, ολοκληρώθηκαν τρείς διαδοχικές πτήσεις ελικοπτέρου υποστήριξης του γεωτρύπανου, από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Saipem 12000 και αντίστροφα, κυρίως για μεταφορά προσωπικού. Πρόκειται για συχνότητα που δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα και προφανώς σχετίζεται με τις εξελίξεις σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις και τις ενέργειες της ΕΝΙ.

Συγκεκριμένα πάντως για την κυπριακή και τουρκική NAVTEX έχουμε μέσω χαρτών τα εξής :

1: Περιοχή που δέσμευσε με Navtex η Κυπριακή Δημοκρατία για ασκήσεις με πραγματικά πυρά για το απόγευμα της Πέμπτης.

2: περιοχή της πειρατικής Navtex της Τουρκίας για ασκήσεις του πολεμικού της ναυτικού μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, μέσω της οποίας παρεμποδίζει την κίνηση του γεωτρύπανου Saipem 12000 προς τον στόχο «Σουπιά».

3: Το σημείο που βρίσκεται ο στόχος «σουπιά στο τεμάχιο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ.

4: Το σημείο που βρίσκεται ακινητοποιημένο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το γεωτρύπανο Saipem 12000.

5: Θαλάσσια ζώνη γύρω από την Κύπρο, όπου σύμφωνα με άλλη τουρκική Navtex, πολεμικό της πλοίο μεταφέρει υποθαλάσσια συσκευή.

6: Περιοχή την οποία δέσμευσε το πολεμικό ναυτικό της Τουρκάις μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας για ασκήσεις με πραγματικά πυρά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή οι ξένες εταιρείες επικοινώνησαν με την κυπριακή κυβέρνηση, εκφράζοντας τη βούλησή τους να συνεχίσουν τα γεωτρητικά τους προγράμματα παρά τις τουρκικές προκλήσεις, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μόνιμη τουρκική στρατιωτική παρουσία θα έχουμε στα Ίμια, μετά από διαταγή του τουρκικού γενικού επιτελείου .    

Τουρκικές  μπουλντόζες , σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο «δουλεύουν» ασταμάτητα γιατην δημιουργία  στρατιωτικού φυλακίου  στην μικρόνησο  Τσαβούς, κοντά στα Ίμια ,  μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η  εφημερίδα Cumhuriyet δημοσιεύει φωτογραφίες από την παραλία του μικρού νησιού  όπου διακρίνονται τα μηχανήματα να έχουν ξεκινήσει τις εργασίες.

Στην ουσία οι Τούρκοι δημιουργούν στρατιωτικό παρατηρητήριο συνδεδεμένο με φυλάκιο από Τούρκους στρατιώτες , μαζί με  ομάδα κομάντος που εδρεύει εκεί. Επίσης θα υπάρχει μόνιμα περιπολικό σκάφος στην περιοχή έτοιμο για να επέμβει ανά πάσα ώρα στις βραχονησίδες Ίμια .

Πρόκειται για το σχέδιο πραγματικής «κατοχής»¨των βραχονησίδων από την Τουρκία μιας και ότι «κουνιέται» θα το ελέγχουν οι Τούρκοι με δυνατότητα στρατιωτικής επέμβασης. 

 

Όπως και να έχει αυτήν την στιγμή έχουμε στην περιοχή των Ιμίων «φαινομενική ηρεμία» …πιθανόν πριν το ξέσπασμα νέας  «καταιγίδας» λόγω των προθέσεων του Ερντογαν να υφαρπάξει τις βραχονησίδες από την Ελλάδα,  για να μπορέσει να «δημιουργήσει» ΑΟΖ και να διεκδικήσει μερίδιο από τους υδρογονάνθρακες στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με ανώτατους αξιωματικούς του ΓΕΕΘΑ,  ο Ερντογάν έχει δώσει σαφή εντολή πρόκλησης θερμού επεισοδίου ανά πάσα στιγμή .

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δόθηκε εντολή στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονταν στην περιοχή να προσεγγίσουν στα Ίμια, καθώς «αυτό ήταν που ήθελαν οι Τούρκοι».

Το «έγκλημα» όμως του πρώην πρωθυπουργού Σημίτη το 1996 είναι διαρκές και το «πληρώνουμε» σήμερα με τις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας που θέλει να υφαρπάξει ελληνικό έδαφος στο Αιγαίο και την Κύπρο εκβιάζοντας παράλληλα την κυβέρνηση της Ελλάδος …για ένα σωρό άλλα «ζητήματα» από την δυτική Θράκη μέχρι το Αιγαίο .

 • Assurbanibal

  Τώρα τα δικά μας τα κομάντα θα ΄χουν λυσσάξει…

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   τρωνε τα δρογκαλα ,δεν μπορω να βρω τον ξαδερφο τον αντισυνταγματαρχη στις ειδικες δυναμεις να μου πει,αλλα μ εναν πιτσιρικα λοχια που μιλησα εχουνε λυσσαξει θελουμε να παμε απεναντι μου λεει

   • Κωνσταντινος Χατζης

    Οι Ανδρες τολμουν.Αυτοι που μας εξουσιαζουν ειναι ατολμοι και ανικανοι.

 • GALAKSIDI/ANTINOOS

  ντροπή μας ρέεεεεεεεεεεε

 • Roman Box

  Τα χουμε πει! Οι σημαντικότεροι σύμμαχοι της Τουρκίας είναι η Ελληνική κυβέρνηση και τα εξάρχεια.

 • Αντύπα

  ΕσΧοΖ!

 • GrandRus

  κλαιωωω με κοντρες ψευτο-ραπερς

  • Κωνσταντίνος Κομνηνός

   ..Γκραντ, σου άφησα μήνυμα στο προηγούμενο Θέμα…

   • GrandRus

    Ευχαριστω, το ειδα.

  • hotlak

   Αν τον είχα γιο , …..δε θέλω καν να πω …..
   Χριστέ μου .

 • Αντύπα
 • Broken Arrow

  να θεωρησω αυτη την ανακοινωση της Ρωσιας ως «προδοποιητικη βολη»?

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   δεν………….

 • Assurbanibal

  Η Ζαχάροβα για την Κύπρο μίλησε…

  • Κωνσταντίνος Κομνηνός

   ..εύγε….κάτι είναι κι αυτό..

   • Assurbanibal

    Για τα Ιμια δεν παίρνει θέση κανένας.

    • Κωνσταντίνος Κομνηνός

     ..η Ζαχάροβα είναι μια γυναίκα που θα ήθελα να συναντήσω…

     • Assurbanibal
     • Broken Arrow

      αυτο το ξανθο γενος…… και εγω μιλαω για το αρσενικο

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      ..δεν μιλώ γενικά για τις Ρωσίδες, αλλά γι΄ αυτήν συγκεκριμένα την γυναίκα…

     • Broken Arrow

      εγω μιλαω για τους Ρωσους

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      ..ελήφθη..:))

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      Ελληνιδα ρε,και μετα ο θανατος ποιες μας αντεχουν?

     • RED OR DEAD

      ΌΡΜΑ ΣΎΝΤΡΟΦΕ!!!;)
      ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΠΕΣΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ!!!;)
      https://uploads.disquscdn.com/images/da8ccf8822d1743cb5796f65d95df6248b17f484d29f6dd482d3f247dae59123.jpg

     • μαντροσκυλο

      μονο τετοιους προσφυγες δεχομε στην ελλαδα

     • LuckyLuke

      ΜΙΛΦ

     • Harald Hardrada MERCYLESS

     • LuckyLuke

      Κλασικο κορμι αλφαδι Ρως-βικινγκ ;)

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ΣΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • hotlak

      Στείλε mail στην Χ»Βασιλείου .
      Ποτέ δεν ξέρεις ..

    • Broken Arrow

     συγκοινωνουντα δοχεια. θα μπορουσε να βγαλει την ανακοινωση προ ημερων

 • puaro

  δεν θα ανοιξει ρουθουνι ως γνωστον!!!!
  ηδη τα παπαγαλλακια σε ολα τα ΜΜΕ αρχισαν το λιβανιστηρι, τα συνορα ειναι συνορα της ΕΕ , το αεριο και το πετρελαιο ανηκει στην ΕΕ, ο μεμετης εχει να κανει με την ΕΕ και τα γνωστα εμετικα των βολεμενων αρπακτικων.
  τωρα τα ακουγα στο ραδιο του χατζημεγαλου και απαιχτου τενιστα

  • Broken Arrow

   περιμενε μη βιαζεσαι…. κατσε να περασει η επισκεψη του Τιλερσον στην Αγκυρα και μετα τα ξαναλεμε

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    εχει μια βαση αυτο που λες

   • puaro

    οκ, περιμενω. παντως η μπιζνα που εχει στηθει στη κουμπουρα μας δεν την χαλανε για νησια , νησακια, βραχονησιδες κτλ.
    Νομιζω

    • Broken Arrow

     αμα χαλασουν τα νησακια χαλαει και η μπιζνα. το σχεδιο τους ειναι απλο. θα παρακαλεσουν ακομα μια φορα τον ερντογαν να μη παρει τους S-400 και αυτος θα τους γραψει. μετα θα ερθουν στην Αθηνα και θα πεισουν το αβαπτιστο καθυστερημενο ν ανακυριξει ΑΟΖ και αυτος και θα το κανει. και μετα η Τουρκια θα μας χτυπησει. το πολυ μετα δε το ξερω. αφηνω την κριση στα χερια του Θεου

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ασ τον Θεο τον εχουν ξευτιλισει μερικοι,τους τουρκους τους εχουμε για καταστροφη ΤΩΡΑ!!!!οχι αυριο,αφηστε προφητειες και τετοια αυτα ειναι για τα προβατα

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  συνεχίστε και πίνετε φραπέ ήσυχα έρχεται το γιαταγάνι

  • Αντύπα

   φραπέ ; τρε μπανάλ

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   τσιπουρα

 • scorpion

  Καλά δε συννενοηθήκαμε να φύγουμε εμείς και μετά να φύγουνε και αυτοί?
  Εμείς φύγαμε και αυτοί μείνανε!!!

  • hotlak

   «Αυτοι που φεύγουν κι αυτοί που μένουν» : Γιάννης Πουλόπουλος

 • GrandRus

  Καμια θεση νομιζω δεν πηρε η Μαρια υπερ της Ελλαδος, απλα ειπε πως παρακολουθούν «με ανησυχία» την επιδείνωση της κατάστασης στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και «καλούν τις πλευρές σε μια ειρηνική επίλυση της κατάστασης» και πως «οι ενδιαφερόμενες πλευρές πρέπει να απέχουν από βήματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στην ενταση της Μεσογειου, δυσχεραίνοντας τ υπάρχουσα κοντρα, και πως πρεπει ο ΟΗΕ να λυσει το Κυπριακο

  Γενικευμενη και ουδετερη ρητορικη δηλαδη.

  • hotlak

   Έτσι ακριβώς .Χεσ@@ους μας έχουν και οι μεν και οι δε.
   Κάθε αρνάκι από τα ποδαράκια του κρέμεται που έλεγε και η γιαγιά μου .

  • Κωνσταντίνος Κομνηνός

   «Η Ρωσική Ομοσπονδία εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου»

   ..της Κύπρου

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  τα διαβατήρια παρα πόδας !!!!!!!!!!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   οχι ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  φάε φάπα ραγιά να χορτάσεις το σβέρκο σου

 • Αντύπα
 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  ευχαριστούμε τους Αμερικάνους νο2

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  μα την παναγία ηθελα να ηξερα από τους χιλιάδες σχολιαστες στα σοσιαλ ποσοι θα πηγαίνανε απέναντι στον τουρκο

  • ακκ

   Το 90% και βαλε !!

  • RED OR DEAD

   Αν αποκλείσεις τις γυναίκες και τα ανήλικα ο αριθμός μειώνεται δραματικά…αν αποκλείσεις επιπλέον τα πλυσταριά, τους αναρχοαπλύτους ελληνοφώνους αντιρρησίες συνείδησης, τότε άστο καλύτερα…;)

   • ακκ

    Κια οι γυναικες και τα παιδια θα πολεμησουν !! Πινδος,

    • Broken Arrow

     εγω ειμαι μεσα αν δεν πολεμησω τουλαχιστον να βοηθησω καπου

     • ακκ

      γεια σου Μπουμπουλινα !!! Ετσι πες τα να ακουγονται αυτα !!!

     • Broken Arrow

      ειμαι Ελληνιδα ρε!!!!! οι Ελληνιδες πολεμανε. ειτε στα νοσοκομεια με τους τραυματιες, ειτε στις προμηθειες φαγητου η ενδυσης. περνουν και οπλο αμα λαχει….

     • ακκ

      και εμεις θα στελνουμε κουφετα απο τον ουρανο στα μεμετια !!!

     • Κρασοπατέρας

      Οι ικανοι ειναι χρησιμοι…..ολοι.

   • Κρασοπατέρας

    Αν εξαιρεσεις και τα παλικαρια της φακης και του πληκτρολογίου ποσοι μενουν ?

    • ακκ

     χαχαχα καλοοο

    • RED OR DEAD

     Γι’αυτό σου λέω…άστο αδελφέ!;)

     • Κρασοπατέρας

      Φιλε μου….στις ειδησεις ειδαμε οτι κατι γινετε και μας εκοψε κρυος ιδρωτας….που να μας πει «στα οπλα»….
      Και το προβλημα δεν ειναι το μικρο ποσοστο απο πολιτες με καρδια και ΜΕΖΕΑ…..αλλα κατα το μεγαλυτερο που ανηκει σε κοτες….και εχουμε πολλες….εδω για δουλεια τους λες να πανε που θα παρουν και λεφτα καιδεν πανε….περιμενουν χαρτζιλικι απο την συνταξη του μπαμπα….

     • ακκ

      Κοτοπουλα; Χρησιμα ειναι !! Θαχουν να τρωνε τα μετοπισθεν

 • ntoumaniis

  εμεις τους ειπαμε να φυγουν αλλα αυτοι δεν ειπανε και μετα εμεις φυγαμε και οταν ηρθαν αυτοι ειπαμε να παμε και αυτα

  • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

   Κάτι, δηλαδή, σαν αυτό:

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  καλη συνεχεια !! μετα απο καμποσο καιρο ισως τα ξαναπουμε (βασικα δεν θα ερχομαι σχετικα τακτικα οπως με ειχατε συνειθησει παλιοτερα )!!

  • ntoumaniis

   τι εγινε σπαρτακε?

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    απλα σε καποια που σας ελεγα ειναι καιρος η γνωση να γινει πραξη και σε επιπροσθετως σε προσωπικο επιπεδο να επιδιωξω να αποκαταστησω κενα αναγκων του παρελθοντως !!

    • ntoumaniis

     πρεπει να μπαινεις συχνα δεν εχουμε πολυτελεια για απωλειες απο καπου πρεπει να ξεκινησει ο αγωνας ο καθενας βαζει και απο ενα λιθαρακι

    • Κρασοπατέρας

     Χτυπα δυο ποτηρια κρασι και ξανασκεψουτο….

    • ακκ

     ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!….ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!…ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και μην σε καταβαλει ΤΙΠΟΤΑ !! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

 • Αριστερός Μνημονιοζήτουλας

  Έκτακτη είδηση.Εντοπίστηκε ο εξαφανισμένος κεφτές, Καμμένος: https://ethnikismos.net/2018/02/14/τον-ψαχνατε-τον-βρηκαμε-τον-μολων-λαβ/

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  είμαστε στο έλεος του θεού και θεός δεν υπάρχει οπώτε την κάτσαμε την βάρκα

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   Θεος υπαρχει αδερφε αλλα δεν ασχολειτε μ εμας,το ξερει το ονειρο

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  • ακκ

   με δακρυα υπερηφανειας,… και ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ανευ αλλου σχολιου ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Hercules
 • Broken Arrow

  να δειτε που η καινουργια επανασταση θα γινει απο τα Ελληνικα κομαντα. εχουν μπουχτησει με τους κυβερνωντες και ειναι στο παρα 1 να ξεσπασουν που δεν τους αφησουν να κανουν το καθηκον τους

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

   ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑΓΗ…

   • Jorge Melissas

    Αυτό είναι για την Β. Ήπειρο!

    • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

     ΝΑΙ.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   κοιτα πιο κατω τι εγραψα

   • Broken Arrow

    το ειδα και πρεπει να σας πω οτι το εγραψα εντελως αυθορμητα γιατι αυτη ειναι η διαισθηση μου. ειναι αυτο που νιωθω. κι εγω στη θεση τους το ιδιο θα εκανα. και να σας πω την αληθεια αν ημουν αυτοι θα εμπαινα στη Βουλη οταν θα ηταν και οι 300 μεσα

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     τ ονειρο μας

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  γέρων παίσιε πολύν αργούν οι προφητείες δεν θα εχει μεινει Ελλάδα σε λίγο

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   πες τα ρε θηριο

   • Broken Arrow

    κι εγω κουραστηκα να περιμενω….

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     υπομονη πατριδα,θα ριξουμε πολυ δακρυ ,αλλα προτιμω το αιμα

  • ntoumaniis

   κοντα ειμαστε

  • Κοντος ψαλμος αλληλουια!https://youtu.be/SV7hEfJrcEg

 • Jorge Melissas

  Ακούω τώρα να ομιλούν για νέο συλλαλητήριο στην Πάτρα και μετά πάλι για άλλο συλλαλητήριο κάπου αλλού και ύστερα βουρ για το μεθεπόμενο και σφίγγεται η ψυχή μου…
  Δηλαδή, είχαμε δεν είχαμε, πιασαμε να το ξηλώνουμε το πουλόβερ.
  Εκεί όπου ταρακουνήθηκαν οι πλατείες και που κατουρήθηκαν οι εθνομηδενιστές, πάμε να αντικαταστήσουμε το δέος της Λαϊκής Βούλησης, με τη γελοιότητα ενός περιφερόμενου συλλαλητηρίου!
  Για να γελούν μαζί μας μέχρι και οι αλβανοσλαβοβούλγαροι του κ. Μπουτάρη…

  http://panusis.blogspot.gr/2018/02/blog-post_90.html

  • Broken Arrow

   στην Πατρα ακυρωθηκε απ οτι ξερω

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    καλυτερα καλα λεει ο Πανουσης να παμε στα συνορα να τα μαμησουμε καλυτερα

    • Broken Arrow

     συμφωνω

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  εδώ ρε πρασινομπερες που μου καυχιοτανε στο παρελθον το ελεγε και το ξαναλεγε ειδικες δυναμεις ειδικες δυναμεις εχτες μου ειπε ότι δεν ειμαστε ουτε για μπεκάτσες βγαλε συμπερασμα ηθικου

  • ntoumaniis

   τον επιασε κριση ειλικρινειας

   • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

    ή κρίση πανικού …

  • ΜΑΚΕΔΩΝ – 505 ΤΠΝ/153

   Το θάρρος είναι στην καρδιά και το μυαλό , όχι στο μπερέ αρχηγέ

  • deneimaigw

   θα εχει τον ελαφρη πρασινο μπερε ..αυτον που εδιναν για τα μορια . Τον δικο μου αν του τον βαλω στο κεφαλι θα σπασει ο λαιμος του από το βαρος

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    δωσε πονο λεβεντη μου,δωσε πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   λαθος αδερφε αν κρινω μονο απο μενα που εκανα τα παντα και τελεια (αλλα 30 χρονια πρν ) δεν ευσταθουν εχω πολλους φιλους στρατιωτικους και ειναι πραγματικα κομμαντα,σε ολους τους τομεις-οπλα κλπ

   • deneimaigw

    18 χρονια πριν

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     και ακομα ειμαι μαχιμος ,οχι σαν τα παλληκαρακια αλλα και στους ολμους και οπουδηποτε με βαλεις θα τα κανω τελειακαι στα βουνα γυρναω κυνηγος

     • deneimaigw

      με την φυσικη κατασταση πουεχω πιστευω πως εχω 15 χρονια μεγιστο για να μπορω να προσφερω κατι καλο .Μετα ότι μπορω θα κανω .Ευχομαι αν χρειαστεί να κανουμε κατι να γινει στα κοντα για να ξεμπερδεύουμε γιατι εχουμε και παιδια να μεγαλώσουμε

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ετσι να γινει κοντα να μπορουμε να βασταμε οπλο να κανουμε κατι 50 ειμαι αντεχω

  • puaro

   οχι ολοι, μπορει αυτος να μην ειναι ουτε για μπεκατσες,
   μουρη και μαγκια και φιγουρα χορτασαμε.

 • POUTINIARIS

  ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..!!

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  αμα κρινω από τον επιλοχία που είχα ήταν υπόδειγμα δημοσίου υπαλλήλου χαχαχαχαχα όχι για πολεμο ουτε για κυνηγι για αγριογούρουνα δεν θα πηγαινε

  • puaro

   λιποθυμουσε αμα εβλεπε αιματα;;
   εγω ηξερα ενα του ναυτικου τετοιο. υψηλοβαθμο

  • ntoumaniis

   και το κυνιγι αγριογουρουνου δεν ειναι ευκολο ρωτα τον assur

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  θα μας σώσει το κόκκινο γένος βγήκε καινούργια προφητείες θα βάλουμε τις κοκκινομάλλες για αντιπερισπασμό

  • ntoumaniis

   KKE?

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ΩΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ειμαι κοκκινομμαλης και οι Δωριεις της Ηπειρου γενικα

 • POUTINIARIS

  ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..!!!

  • γιαννης

   οι φίλοι που ειναι ? εθνος ανάδελφον

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    ετσι παλληκαρι μου,μονοι μας ειμαστε

  • geo

   πουθενα ουτε προκειται να τους δεις αλλα ουτε και κανενα αλλο θα δεις μην εχεις αυταπατες

   • POUTINIARIS

    TO 1963-1964 Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ..!!
    ΤΟ 1974 ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..!!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ξαναδιαβασε λιγο κανονικη ιστορια

     • POUTINIARIS

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΤΑ ΕΖΗΣΑ..!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      οποτε να ξαναψαξω ,οκ,σεβομαι ,θα τα ξανα πουμε

     • POUTINIARIS

      ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΤ…ΚΙΣΣΙΝΚΕΡ..!!!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      θα τα πουμε γιατι ηταν μπερδεμενη εποχη και επαιξε ατιμο ρολο η κομμουνιστικη ρωσσια ,βασικα βαριεμαι να ξανανοιγω βιβλια ,αλλα εκεινη την εποχη ,οπως θυμασαι ηταν υπο αγγλικη κατοχη και η ρωσσια με τους μακαριους κλπ ηθελε κλπ οποτ τι να πουμε κατα ρχας δεν εχει καμμια σχεση με τα σημερινα και την σημερινη ρωσσια,οταν ειπα οτι θα ψαξω ,δεν θυμαμαι τι ρολο επαιξε τοτε στα γεγονοτα ,γιατι ορολος της ρωσσιας ηταν περιορισμενος και υπογειος,οχι δεν μπορουσε ,αλλα δεν ειχε καν το δικαιωμα ,οποτε ,να τα πουμε αλλη φορα με λεπτομερειεες

     • POUTINIARIS

      ΤΟ 1960 ΕΓΙΝΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..!!
      ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΛΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΣΟΥΡΑΣ ΤΟ 1964..!!
      Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΘΕΛΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΤΕΣ ΤΟ 1964 ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ..!!
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 1974!!
      ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ..!!!

    • geo

     καλο ειναι να στηριζεσαι παντα στον εαυτο σου και οχι στους αλλους πραξε εσυ σαν ελλαδα τα σωστα και τοτε καποιος θα σε βοηθηση με παρακαλια δεν γινεται τιποτα ειναι σαν να εχεις εσυ πονοκεφαλο και να παρω εγω την ασπιρινη για να γινεις καλα γινεται δεν γινεται

     • POUTINIARIS

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΚΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ..!!!
      Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑΣ…!!
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ..!!
      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..!!

     • geo

      και ομως κανει περισσοτερα απο την ελλαδα και μπραβο τους εσυ ακομα δεν εχεις αοζ αυτοι εχουν

     • POUTINIARIS

      ΣΥΜΦΩΝΩ..!!!

 • Γατονι

  Ε ρε χαλια.

 • Τασσος Κ.
  • POUTINIARIS

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ..!!!

  • Βασιλική

   Η χειρότερη φτιαχτή γιορτή.

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    του Ασωτου ,γιορταζω ,πε μου χρονια πολλα!χαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Βασιλική

     Χρόνια πολλά, πολύχρονος.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      να ζησουν οι ασωτοι!

 • Βασιλική

  Κάνε καρδιά μου υπομονή μέχρι νά βρεθή ο Δεκανέας.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • deneimaigw

   αυτό δε μπορει να το εγραψε γυναικα και πες με και σεξιστή ….

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    το νου σου βασταει κουμπουρι

    • Βασιλική

     Καί πάντα λαδωμένο.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!

   • Βασιλική

    Είσαι σεξιστής.

 • geo

  συγγνωμη που την ειδες την Ηχηρή παρέμβαση Μόσχας κατά Τουρκίας αυτο ειπε «Η Ρωσική Ομοσπονδία εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.δηλαδη τι

 • Τασσος Κ.

  Συμπέρασμα: Oταν ταξιδεύεις ντίρλα στο μεθύσι υπάρχει κίνδυνος να φτάσεις στη Θεσσαλονίκη και να νομίζεις ότι βρίσκεσαι στα Σκόπια

  • γιαννης

   Αν πουμε το αεροδρομιο Νικος Γκαλης θα νομιζουν οι τουριστες οτι προσγειωθηκαν στον Αρη

  • LuckyLuke

   O Αλκοολικος με 2 ποτηρια Μερλο κοκκινο γινεται ντιρλα , φαντασου να αναψει και κανα καλο μπαφο παραλληλα…

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    προσβαλλεις τους αλκοολικους

    • LuckyLuke

     :)

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      !!!!!!!χαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Hercules
 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  θα μας σώσει ο Ιωάννης και ο αρχάγγελος Μιχαήλ χαχαχαχα

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   και κατι αλλοι,_+τον μπατμαν!!!!!!!!!!!

 • Harald Hardrada MERCYLESS

 • ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  #############################################################
  ARGOS PANOPTES: PRESS REVIEW ON GREECE, TURKEY AND SYRIA
  #############################################################

  ***********************************************************************************
  TURKEY ‘EXPLICITLY’ ASKS GREECE TO REFRAIN FROM TENSION
  ***********************************************************************************
  Source: Hurriyet, 150218

  Ankara has “explicitly” told Greece that refraining from tensions would be “better” for bilateral ties, Turkish Prime Minister Binali Yildirim said on Feb. 14, adding that the Aegean Sea should be a “friendship” sea between the two countries.
  Talking to the media at Ankara’s Esenboğa Airport before leaving for Belarus, Yılıdırım said: “We explicitly expressed to him [Greek Prime Minister Alexis Tsipras] that staying away from tensions will be better, with regards to relations between the two countries.”
  His remarks came a day after he and Tsipras spoke over the phone and discussed recent developments in the Aegean Sea.
  He said the Aegean Sea should be a “friendship” sea between Turkey and Greece.
  “Recently, there have been some violations in this tension, which started with the Kardak islets, to which we gave a response,” Yılıdırım said.
  He added that the two premiers agreed to ease tensions and keep communication line open via political and diplomatic channels.
  Yıldırım said a NATO General Staffs meeting would be held in May.
  “In this framework, the chiefs of the general staffs of the two countries will gather and mutually discuss the necessary measures to ensure tensions in the field do not escalate further,” he added.

  ***********************************************************************************************************************************************************
  SYRIAN FORCES SHOT DOWN 13 ISRAELI AIR-LAUNCHED CRUISE MISSILES DURING FEB.10 ENCOUNTER – RUSSIAN MEDIA
  ***********************************************************************************************************************************************************
  Source: South Front, 140218

  The Syrian military’s Pantsir-S system
  The Syrian military shot down 13 Israeli air-launched cruise missiles additionally to the F-16I multirole fighter, which crashed in Israel, during the February 10 encounter in Syrian airspace, the Russian newspaper Izvestia reported on February 14 citing a source in the Syrian General Staff.
  According to the report, the Syrian military used S-200, Buk and Pantsir-S systems against Israeli aircraft and missiles. During the first strike on Syria, Israeli aircraft reportedly launched 11 air-launched cruise missiles. 8 of them were intercepted. During the second strike, Israeli aircraft launched 7 air-launched cruise missiles. Syrian forces intercepted 5 of them.
  The report added that the missiles were the key target of Syrian forces. The only aircraft, which violated Syrian airspace, was also shot down. It was the aforementioned F-16I. Russian and Syrian sources reached by Izvestia did not deny or confirm reports that the F-16I was targeted with an old-fashioned S-200 missile.
  The article also provided additional details about the February 7 incident when Israeli warplanes struck the Damascus countryside. According to the article, Israeli aircraft launched 8 missiles and Syrian forces intercepted 6 of them.

  ****************************************************************************
  RUSSIANS KILLED IN CLASH WITH US-LED FORCES IN SYRIA
  ****************************************************************************
  Source: Jerusalem Post, 150218

  Grigory Yavlinsky, a veteran liberal politician who is running for president in elections next month, called on President Vladimir Putin to disclose how many Russians had been killed in Syria.

  Russian fighters were among those killed when US-led coalition forces clashed with pro-government forces in Syria this month, former associates of the dead said on Monday.

  A US official has said more than 100 fighters aligned with Syrian President Bashar Assad died when coalition and local coalition-backed forces thwarted a large attack overnight on February 7.
  Russia’s Defense Ministry, which supports Assad’s forces in the Syrian civil war, said at the time that pro-government militias involved in the incident had been carrying out reconnaissance and no Russian servicemen had been in the area.

  But at least two Russian men fighting informally with pro-government forces were killed in the incident in Deir al-Zor province, their associates told Reuters on Monday.

  One of the dead was named as Vladimir Loginov, a Cossack from Russia’s Kaliningrad exclave. Maxim Buga, a leader of the Cossack community there, said Loginov had been killed around February 7 along with «dozens» of other Russian fighters.

  The other man killed was named as Kirill Ananiev, described as a radical Russian nationalist. Alexander Averin, a spokesman for the nationalist party he was linked to, told Reuters Ananiev had been killed in shelling in the same fighting on February 7.

  Reuters was unable to independently confirm either man’s death.

  Grigory Yavlinsky, a veteran liberal politician who is running for president in elections next month, called on President Vladimir Putin to disclose how many Russians had been killed in Syria and in what circumstances.

  «If there was large-scale loss of life of Russian citizens, the relevant officials, including the commander-in-chief of our armed forces (Putin), are obliged to tell the country about it and decide who carries responsibility for this,» Yavlinsky said in a statement released by his Yabloko party.

  ***************************************************************************************************
  SYRIA OF DISCORD: IRAN, US CLASH OVER MILITARY PRESENCE ON GROUND
  ***************************************************************************************************
  Source: Sputnik, 150218

  Iran has repeatedly strongly refuted claims of its troops’ presence in Syria, however, admitted sending military advisors to help the Syrian government fight terrorists. Tehran has also been acting as one of the guarantors of the ceasefire regime in the Arab Republic and as a broker in peace talks.
  Ali Akbar Velayati, the top aide of Iranian Supreme Leader, has demanded the US military pullout from Syria as it is «there without the permission» of Damascus.
  When asked to comment on the demand voiced earlier in the day by US Secretary of State Rex Tillerson concerning Tehran’s withdrawal from the country, Velayati was quoted as saying by ISNA, «Iran’s military presence in Syria was based on invitation of the Syrian government.»
  Earlier in the day, Tillerson also voiced concern over the recent incidents in Syria, involving Israel, apparently referring to the events of February 10 when the Israeli Defense Forces (IDF) reported that one of their Apache attack helicopters downed an Iranian unmanned aerial vehicle over the disputed Golan Heights.

  Responding to the incident, an Israeli aircraft crossed into the territory of Syria to attack the command post that was used to control the drone. In response, Syria’s air defense systems struck back and downed an F-16 fighter jet, prompting the Israeli military to launch another wave of attacks to strike «additional Iranian targets» in Syria.

  The Syrian Defense Ministry stated its air defenses responded to the aerial attacks, foiling the aggression.

  In its turn, the Iranian Foreign Ministry has denied its military presence in Syria, lambasting claims about the downed drone. Ali Akbar Velayati, the Iranian Leader’s Aide on International Affairs, stated earlier this week, «Israel must know that every attack will get the same response, it is Syria’s right. The axis of resistance will protect its sovereignty, and we will not remain silent to Israeli aggression.»

  Despite Israeli and US officials’ statements, voicing concern over alleged Iranian presence on Syria, Tehran has repeatedly strongly refuted claims of its troops’ presence in Syria, howev er, admitted sending military advisors to help the Syrian government fight terrorists. The Islamic Republic has also been acting as one of the guarantors of the ceasefire regime in the Arab Republic and as a broker in peace talks.
  The US-led coalition of over 70 nations that has been conducting anti-Daesh operations in Syria without either the government’s approval or a UN mandate, with Damascus calling its presence in the country a violation of international law.

  • deneimaigw

   θα το διαβασω αλλα θελω να μου εξηγήσεις τι σημαινει ¨απλος πολιτης¨

   • ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    Ο ΑΡΓΟΣ ΠΟΛΥΟΦΘΑΛΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ
    Αν δεν είσαι εσύ σε ποιόν να απαντήσω?

   • ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    deneisaisy ?

 • Αντύπα
 • TheELLINAS1 .

  Ειδες στήριξη οι ομοδοξοι!!
  Ρε αρθρογραφε μας δουλευεις??
  Μάλλον παίζει με τον πόνο μας!!

 • geo

  ας παρει και ο καμενος την μομα να παει να φτιαξει εγκαταστασεις στα ιμια μπορει θα βοηθησουν και οι ρωσσοι

 • Spyros Spyropoulos

  Ολοι κραζουν τον τσογλανοσουλτανο……αλλα στην ουσια δεν τους καιγεται καρφι…….μας εχουν γραμμενους στα παληα τους τα παπουτσια! Μονο μονοι μας ο,τι κανουμε αλλα οι προδοτες πολιτικοι μας δεν θελουν να χασουν την βολη τους…….

 • γιαννης

  700.000 Ελληνες μυαλά εχουν φυγει στο εξωτερικο σε καλές ηλικιες

  • Broken Arrow

   θελω να πιστευω οτι η ΜΟΜΑ εχι αλλα εργα τωρα

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    ποια?

  • ακκ

   Ποναει αυτο …ματωνει !!!

  • hotlak

   Δεν αλλάζει το πληθυσμιακό ισιζύγιο.
   Με τόσους πάνω κάτω λαθρό , ισοσκελίσαμε την κατάσταση.

 • aris

  Ανυπακοή του στρατεύματος προς τους κυβερνώντες ανθέλληνες για να μην έχουμε και πάλι μια εθνική τραγωδία. Μονον ο στρατός μπορεί να χειριστεί την κρίση και όχι οι άνανδροι πολιτικοί που είναι έτυμοι να υποχωρήσουν ταπεινωτικά και δώσουν το μισό αιγαίο.

  • ακκ

   Στο να μην παραδωσουν ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ +++++++++++++++++++++ στην ανυπακοη

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    ΕΤΣΙ να μην ξανανεβασω νομοθεσιες και τετοια περι εσχατης προδοσιας (που επρεπε να ειχε ισχυσει και για τον σημιτη και για τον τσιπρα καθ οτι εχουνα κανει αυτα κλπ να μην λεω)

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  με 10 κομποσχοίνια θα χάσουμε και τις 2 βραχονησίδες με 100 μονο την μια

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Jorge Melissas

  Τουρκία: Η εισβολή εξελίσσεται πλέον σε εφιάλτη…
  Ο φαφλατάς «Ντούτσε» της σύγχρονης Τουρκίας, χωρίς τις πολύ γερές «πλάτες» που είχε απαραίτητα η Τουρκία σε όλες τις επιδρομές της, σέρνει την γειτονική χώρα σε μια αιματηρή πολεμική περιπέτεια μέσα από τα παλάτια, την μεγαλομανία και την διαφθορά του καθεστώτος που εγκαθίδρυσε στην Τουρκία.
  Στο άρθρο Τουρκική εισβολή στη Συρία: Το μοιραίο λάθος;, δύο μόλις μέρες μετά την έναρξη της Τουρκικής εισβολής στην Συρία στις 20 Ιανουαρίου 2018, αναρωτιόμασταν αν πράγματι η Τουρκία διέπραξε το μοιραίο λάθος.

  https://analyst.gr/2018/02/13/tourkia-i-isvoli-exelisetai-pleon-se-efialti/

 • Ηνίοχος

  Ντρεπομαι…Ντρεπομαι…Ντρεπομαι…

  • Assurbanibal

   Μη σε παίρνει απο κάτω. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά…

   • Ηνίοχος

    Ασε μαας ρε…Για αστεισμους ειμαστε;

    • Assurbanibal

     Να σε παρηγορήσω πήγα ρε.

    • deneimaigw

     και γω χθες επεσα από τα συνεφα…

     • Ηνίοχος

      Δεν επεσα απο τα συννεφα απλα επιβεβαιωθηκα… Το χειροτερο, οτι ο κοσμος εξω δεν εχει καταλαβει τιποτα.

     • deneimaigw

      μια χαρα καταλαβε .
      στους κουτους του μπακσμπανι 2 μερες κλειστα ηταν τα σχολια

     • Ηνίοχος

      ;;;

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Ο κόσμος στην Ελλάδα θα φοβηθεί πολύ, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό, και, απʼ τον φόβο τους, θα μετανοήσουν
  https://2.bp.blogspot.com/-rUXZmaD7EwA/WoQ5S7FDZGI/AAAAAAABFgA/YUsFoQT-LO4s8F7Pin4cbFzkZtDakQAFgCLcBGAs/s1600/%25CE%2593%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A3%2B%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25AA%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A3%2B%25CE%2591.%25CE%259F%2B..jpg
  Κοίταξε νὰ δῆς, πώς θὰ ξεκινήσουνε τὰ γεγονότα: Κατ’ ἀρχὴν, οἱ Τοῦρκοι θὰ μποῦν σὲ ἕνα νησί.
  Στὴν Ἀλεξανδρούπολη δὲν θὰ μποῦν. Θὰ μποῦν τοπικὰ, σὲ ἕνα νησί. Μόνο ἐκεῖ θὰ μποῦν. ῞Οταν θὰ μποῦν, λέει, θὰ πονέση ἡ Ἑλλάδα. Καὶ ἐμᾶς, θὰ μᾶς πιάση πεῖνα. Θὰ πεινάση ἡ Ἑλλάδα. Καί, ἐπειδὴ θὰ κρατήση αὐτὴ ἡ μπόρα κάποιο διάστημα, μῆνες θὰ εἶναι, θὰ ποῦμε τὸ ψωμὶ ψωμάκι».

  • Μετά, ρωτάω: «Γέροντα, πῶς θὰ καταλάβω, ὅτι θὰ εἴμαστε κοντὰ στὸν πόλεμο;” «῞Οταν, λέει, θὰ ἀκούσης στὴν τηλεόραση νὰ γίνετε θέμα γιὰ τὰ μίλια, γιὰ τὴν ἐπέκταση τῶν μιλίων (τῆς ὑφαλοκρηπίδας), ἀπὸ 6 σὲ 12 μίλια, ἀπὸ πίσω ἔρχεται ὁ πόλεμος. Ἀκολουθεῖ». Λέω: «Καὶ ποιὰ κράτη θὰ συμμετέχουν;» «Κοίταξε, λέει, θὰ μποῦν πρῶτα οἱ Τοῦρκοι σ’ αὐτὸ τὸ νησί, καὶ μετὰ θὰ κατέβουν οἱ Ρῶσοι στὰ Στενά. ῎Οχι, λέει, γιὰ νὰ βοηθήσουν ἐμᾶς. Αὐτοὶ, λέει, θὰ ἔχουν ἄλλα συμφέροντα, ἀλλὰ, χωρὶς νὰ τὸ θέλουν, θὰ βοηθᾶνε ἐμᾶς. Τότε, οἱ Τοῦρκοι, γιὰ νὰ ὑπερασπισθοῦν τὰ Στενὰ, ποὺ εἶναι στρατηγικῆς σημασίας, καί θὰ ἀποσύρουν τὰ στρατεύματα ἀπʼ τὸ νησί. Θὰ δοῦν, τότε, τὰ ἄλλα κράτη τῆς Εὐρώπης, συγκεκριμένα ἡ Ἀγγλία, ἡ Γαλλία, ἡ Ἰταλία καὶ ἄλλα ἕξη-ἑφτὰ κράτη τῆς ΕΟΚ, ὅτι ἡ Ρωσσία θὰ ἁρπάξη μέρη, ὁπότε θὰ ποῦν: “Δὲν πᾶμε καὶ ἐμεῖς *ἐκεῖ πέρα μήπως πάρουμε καὶ ἐμεῖς κανένα κομμάτι;” ῞Ολοι, ὅμως, θὰ κυνηγοῦν τὴν μερίδα τοῦ λέοντος. Ὁπότε, θὰ μποῦν καὶ οἱ Εὐρωπαῖοι στὸν πόλεμο».

  Σ’ αὐτὸ τὸ σημεῖο, λέω: «Ἐμεῖς, τί θὰ κάνουμε, σὰν Ἑλλάδα, σὰν μέλος τῆς ΕΟΚ, ὁ στρατὸς ὁ ἑλληνικὸς θὰ πάρη μέρος σ’ αὐτὸν τὸν πόλεμο;» «῎Οχι, λέει. Θὰ βγάλη ἀπόφαση ἡ Κυβέρνηση νὰ μὴ στείλη στρατό. Θὰ κρατήση στρατὸ μόνο στὰ σύνορα. Καὶ, θὰ εἶναι μεγάλη εὐλογία ποὺ δὲν θὰ πάρη μέρος. Γιατὶ, λέει, ὅποιος πάρη μέρος σ’ αὐτὸν τὸν πόλεμο, χάθηκε… Πολὺς κόσμος θὰ σκοτωθῆ, πολλὰ ἑκατομμύρια. Τότε, ἐπειδὴ ὁ κόσμος στὴν Ἑλλάδα θὰ φοβηθῆ πολὺ, πολλοὶ θὰ στραφοῦν πρὸς τὴν Ἐκκλησία, πρὸς τὸν Θεό, καὶ, ἀπʼ τὸν φόβο τους, θὰ μετανοήσουν. Γι’ αὐτὸ, λέει, ἐπειδὴ θὰ ὑπάρξη μετάνοια, δὲν θὰ πάθουμε κακὸ οἱ ῞Ελληνες. Ὁ Θεὸς θὰ λυπηθῆ τὴν Ἑλλάδα, ἐπειδὴ ὁ κόσμος θὰ στραφῆ πρὸς τὴν Ἐκκλησία, καὶ θὰ ἀρχίσουν νὰ προσεύχωνται. ῎Ετσι θὰ τὰ οἰκονομήση ὁ Θεὸς τὰ πράγματα, ὥστε ἡ Κυβέρνηση νὰ μὴ στείλη στρατὸ στὴν Πόλη, γιατὶ θὰ χαθοῦν πολλοί, ἑκατομμύρια κόσμος θὰ σφαγιασθοῦν.

  • Κι ὅταν ἀναφερθήκαμε στούς ἐξ Ἀνατολῶν γείτονες καί τοῦ ζητήσαμε τήν γνώμη του, νά μᾶς πῆ δηλ. πῶς θά βγοῦμε ἀπό αὐτό τό ἀδιέξοδο καί ἀπ’ αὐτήν τήν μόνιμη ἀπειλή, πάλι μᾶς εἶπε νά μήν στενοχωριόμαστε, καὶ ὅτι τό τελικό ἀποτέλεσμα θά εἶναι ὑπέρ τῶν Ἑλλήνων. Θά χυθῆ καί λίγο αἷμα, τό ἐπιβεβαίωσε αὐτό ὁ Γέροντας, ἀλλά τό τελικό ἀποτέλεσμα θά εἶναι ὑπέρ τῶν Ἑλλήνων. Γιά δὲ τήν Κωνσταντινούπολη, ἐπειδή εἴμαστε πρόσφυγες στήν καταγωγή μας, μᾶς ἔλεγε ὅτι “Θά τήν πάρουμε τήν Πόλη. Κάποια μέρα, θά εἶναι δική μας”. Αὐτό, τὸ θεωροῦσε σίγουρο. Τό ἔλεγε καί τό πίστευε. Τό ἔβλεπες στά μάτια του. “Εἶναι πολύ κοντά ὁ καιρός πού αὐτό θά γίνη πραγματικότητα”, εἶπε.
  http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/02/blog-post_108.html#more

  • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

   παραμυθάκια του αιγαίου

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  αδερφια μου εχετε καταλάβει ότι οι από 18 εως 30 την εχουνε κανει με ελαφρα πηδηματάκια και εχουνε αντικαταστησει τον πλυθησμο σε αυτην την μαχιμη ηλικια οι μονοι που μειναμε ειμαστε της παλιας κοπης από 40 και ανω

  • Ηνίοχος

   Εγω ειμαι 19.

   • Αντύπα

    να φύγεις μας χαλάς το σενάριο

   • Assurbanibal

    Κάτι καταλάβαμε.

    • Ηνίοχος

     Τι εννοεις;

     • Assurbanibal

      Να πας φαντάρος πρώτα και μετά θα σου πω.

     • Ηνίοχος

      Αστα αυτα σε εμενα…Μιλα μου με επιχειρηματα η βουλωσε το. Εγω αυτη την στιγμη σπουδαζω. Δεν τον παιζω…Αν παω σημερα για στρατο αυριο δεν θα μπορω να συνεχισω την σχολη μου. Αλλα δεν εχεις ιδεα προφανως.

     • deneimaigw

      νομιζεις …εκει που εισαι ηταν κι αλλοι και εκει που είναι οι αλλοι θα πας και συ

     • Ηνίοχος

      Δεν μπορουσαν να παω πριν την σχολη. Δεν γινοταν το εψαξα. Εχω δελτιο απογραφης με δηλωμενες ειδικες δυναμεις και αλεξιπτωτιστης. Σπουδαζω σε πολυτεχνειο και δεν γινεται να δουλευω παραλληλα λογο εργαστηριων. Αυτη την στιγμη μενω με τον αδερφο μ αλλιως δεν θα ειχα τους πορους. Εαν πηγαινα στρατο ισως να μην μπορουσα να σπουδασω…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μην τσακωνεστε ρε αδερφια (γμτο παλι αποδυκνειετε οτι ειστε Ελληνες)

     • deneimaigw

      όταν τελειώσεις να πας .

     • Ηνίοχος

      Προφανως

   • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

    γ@μ@ς κανα μ@υνι ρε?

    • Ηνίοχος

     Μπρίκια κολλάμε;

     • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

      καλός είσαι αλλα έχεις άγνοια κινδύνου

     • Ηνίοχος

      ;;;;

   • deneimaigw

    αραξε και μη μασας τπτ .
    θα του κανουμε ολους λιωμα

    ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ

    • Ηνίοχος

     Με τσιπρα ή με καμμενο;

     • manolis velentakis

      ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ..

     • Ηνίοχος

      Δεν παίρνει τα ηνία όμως. Αφήνει τον χοντρό να ηγείται…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ΣΕΒΑΣΜΟς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΙΟς μπηκε νυχτα να τιναξει την αγγλικη πρεσβεια?γατακια

     • Ηνίοχος

      Ποιος;

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εεεεμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για ψαξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Ηνίοχος

      Και παλι. Ολο λαθος κινησεις κανει ο Μιχαλολιακος.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εξ αρχης!δεν αντιλεγω !αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λενε μερικοι,τες παντων ,αυτα ψαχτε τα μονοι σας δεν ειμαι ινστρουχτορας ,εμενα η Ελλαδα και το Εθνος μ ενδιαφερει

     • Ηνίοχος

      Για αυτο κανουμε διαλογο. Γιατι έτσι λειτουργεί ο εθνικισμός.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      χαχαχαχαχαχαχααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτα που τους χωνει ο Πλευρης ,ελατε ρε δημοκρατες να τα πουμε!!!!!!!!!!!!!!

     • Ηνίοχος

      Σε ολες τις αρχαιες πόλεις υπηρχε ο διάλογος ακομα και στα βασιλικα πολιτεύματα.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ο Ηλιας ειναι το προτυπο και ο επομενος αρχηγος

     • Ηνίοχος

      Αμα δεν ερθει εγκαιρος ισως να μην βρει τπτ για να κυβερνησει.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      υπομονη αδερφια ,δεν ειμαι μεσα στα πραγματα ,αλλα λογω σεβασμου στον αρχηγο και αγωνιστη ,στο λιονταρι του Ελληνικου Εθνικισμου θα περιμενουμε ,εκανε και λαθη ο μπαρμπα-Νικος αλλα η αγαπη του για την πατριδα ειναι αμολυντη,να ρωτατε εμας τους παλιους που ξεκινησαμε στον Εθνικισμο πριν το 1990

     • Ηνίοχος

      Ποια ειναι η αποψη σου για τον ναζισμο;

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ο ναζισμος ειναι η εκφραση του εθνικισμου στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΟΠΩς ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Χιτλερ με την κοινωνικοοικονομικη πολιτικη-θεωρια του εθνικοσοσιαλισμου ,κτ εμενα ο ναζισμος ειναι κατακριτεος και μας γμησε τα πρεκια,και φυσικα ειναι μισητος σε ολους τους Ελληνες και ειδικα σε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ τωρα αν παρουμε τα στρατιωτικα,τα υπολοιπα ,εχουν διαφορες στο ,γιατο τι πραγμα μιλαμε

     • Ηνίοχος

      Τι εννοεις στο τελος; Δεν καταλαβα. (φιλικα/συναγωνιστικα)

     • manolis velentakis

      ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 9
      Ε ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΛΑ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙ
      ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΗΚΑΣΩ ΟΛΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΟ ΚΑΛΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ……ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;;;;;

     • Ηνίοχος

      Κοιταξε με ολο τον σεβασμο, πριν το 81 ησουν μ@@@. Αλλα λογικο αφου δεν σ ειχαν πει ποτε… Δεν ειχε χρειαστει να ασχοληθεις. Για εμενα τωρα εισαι τρομερα λογικος! Όταν αναγνωρίζεις τα λάθη σου είσαι μεγαλος άθρωπος

     • Ηνίοχος

      9***

     • Καπετάν Γαρέφης

      Σωστα περιγραφεις τον ναζισμο στην αρχη. Ειναι η γερμανικη εκφραση του εθνικοκοινωνισμου.
      Δεν ειναι κατακριτεος ομως.
      Κατακριτεα ειναι η επιθεση που μας εκαναν.
      Πρωτα οι ιταλοι και επειτα οι γερμανοι.
      Την γερμανικη επιθεση βεβαια θα μπορουσαμε να την ειχαμε αποφυγει, αν οι αγγλοι δεν δολοφονουσαν τον Μεταξα οπως ξερεις.
      Η Ελλας δεν ηταν ποτε αντικειμενικος σκοπος και στοχος του 3ου Ραιχ.
      Αν οι αγγλιδες δεν ειχαν αποβιβασει 4 μεραρχιες στην Ελλαδα με το ζορι, οι γερμανοι δεν θα μας ειχαν επιτεθει ποτε.
      Δεν ηταν καν συμφωνοι με την αναιτια, αδικη και βλακωδη ιταλικη επιθεση εναντιον μας.
      Ως εκ τουτου, ως Ελλην εθνικιστης κατηγορω για τα δεινα που τραβηξαμε το 40 περισσοτερο τις αγγλιδες παρα τους γερμαναραδες

     • manolis velentakis

      ΤΟ ΞΕΡΩ..

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      κι ετσι πρεπει επειδη εχει φλογα ,ψυχη και ειναι αληθινος,οπως και ο μπαρμπα Νικος

  • ntoumaniis

   εγω ειμαι 14 και θα πολεμησω μαζι σου πολεμαρχε εισαι πραγματικος ελληνας απλα θελω να μαθω σκοποβολη

   • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

    μαζί μου δεν χρειάζεται σκοποβολή αλλα κοπίδι

    • ntoumaniis

     σακουλα?

     • Ηνίοχος

      Ναι για τα ραδικια.

     • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

      είδες που εχεις αγνοια κινδύνου?

     • Ηνίοχος

      αχαχαχαχα

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    ας τα σαπια ρε!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ntoumaniis

     μην γελας κινδυνευει η ελλας

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      καλα το ξερουμε ,αν περιμενεις να σωθουμε χωρις γελιο τελειωσαμε ,με γελιο κομματιαζαν οι Βαραγγοι τους εχθρους του Βασιλειου του Β και ψοφησε απο τον τρομο του ο Βαρδας Φωκας

    • ακκ

     Επειγοντως καποιον να τον παει οδοντιατρο !!

  • deneimaigw
   • Harald Hardrada MERCYLESS

    Η ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   μαλλια μπαμπακι τσαπου φαρμακι!

  • ntoumaniis

   εχεις να μας δωσεις οπλα να σ ακολουθησουμε στο βουνο?

   • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

    αν είναι θελημα θεου να συναντηθουμε

 • Ταξίαρχος

  Δεν ειναι τα Ιμια αυτά αλλα οι βραχονησιδες Sariot, Cobanada, Yassiada, Topan και Cavus έξω απο το λιμένα Turgutreis

  • ακκ

   Ταξιαρχε…τα μεμετια φυλακια φτιαχνουν απεναντι απο τα ΙΜΙΑ ‘η φερετροποιιο για ταστρατιωτακια τους; Τι γνωμη εχεις;

   • Ταξίαρχος

    μαλλον ο δήμος φτιάχνεθ κάποια προβλήτα για water sports

    • ακκ

     χαχαχα θαχεις τις εγκυρες πληροφοριες σου !!

     • Ταξίαρχος

      αν εφτιαχναν φυλακιο δε θα σκαβανε στη θαλασσα….

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      αει γεια σου !

     • ακκ

      Ικανους τους εχω να ψαχνουν το ΠΙΠΙΝΟ !!!

     • LuckyLuke

      Eiσαι μεγαλη μαφια..

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μα να σκαβεις στον γιαλο?τι θα φτιαξεις?

 • Jorge Melissas

  Η πέμπτη μακεδονική φάλαγγα
  Ελπίζω να μη βρίσκεται ο δήμαρχος Μπουτάρης σε διατεταγμένη υπηρεσία κάποιων που επιβουλεύονται την περιοχή, τον πολιτισμό και την ιστορία μας, όπως ο κ. G. Soros που όλοι γνωρίζουμε πως χρηματοδοτεί τα Σκόπια.

  https://analyst.gr/2018/02/14/i-pempti-makedoniki-falagga/

  • ακκ

   Τελικα..Ολες οι αδερφαρες θελουν ‘ευχες’ και μπινελικα …το φχαριστιονται ..και εχουν βρει τον τροπο να το απολαμβανουν αυτο !!!

 • Αντύπα

  Μίλησε ο Κούγκαρος και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ποτε ρε?εχεις λινκ<<<<?

 • Αντύπα

  Κούγκης πρωθυπουργός ΤωΡα!

 • WP

  Βιετναμ η Αφριν για τους Τουρκους,χιλιαδες τα φερετρα,τρεχει για πάνες ο σουλτάνος…τοσα και τοσα πρωτοσελιδα βρε παιδια και πάλι μαμιοντας μας πηγαν οι κ@λοτουρκοι

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   με τα βλμενα που μπλεξαμε αδερφε!

   • WP

    καλο να να ανυψωνουμε το ηθικο αλλα υπάρχει και η πραγματικοτηα

  • Καπετάν Γαρέφης

   Καμια 20αρια νεκρους πρεπει ναχουν ολο και ολο

 • Sakis Kladis

  Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΗ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝΕ..ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΒΓΗΖΕΙ ΒΑΣΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…..

  • WP

   ποιος λες?

   • Sakis Kladis

    Ο ΘΕΙΟΣ… ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ

    • WP

     ρε δικε μου αυτη η εκδοχη αναμεσα σε αλλες για να δικαιολογησουμε τα ξεφτιλικια μας δε παιζει,σε λιγο ο Τουρκος θα βαρεσει και τον Αμερικανο και τοτε θα λέμε οτι τον εβαλε ο θείος,

     • Sakis Kladis

      ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΡΩΤΗ….ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ.

    • Assurbanibal

     Την δολοφόνησες…

     • Δωριεύς

      Δὲν πειράζει. Καταλάβαμε τὶ θέλει νὰ πεῖ. Ἄλλωστε τὴν λέει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δὲν τὴν λέει Gorna πῶς στὸ διάολο τὴν λένε….

     • Assurbanibal

      Εκτός κι αν το κάνει επίτηδες.

     • Δωριεύς

      Νὰ λέει τὸ σωστὸ καὶ ἄς κάνει λάθη….

    • Δωριεύς

     Ποιὸν λὲς Θεῖο ::::

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      καλησπερα !καην εσπερα αδερφε ΕΛΛΗΝΑ !
      https://www.youtube.com/watch?v=voJHrWNbges για αληθινους!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Δωριεύς

      Καλῶς τὸν ἀδελφό μου, τὸν Νικόλα, τὸν ΕΛΛΗΝΑΡΑ….

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      καηκαμε Δωριεα,τεσσερις ωρες κοιμηθηκα ,οι αλητες συνεχισαν την προδοσια του αβουρη,θα χυσουμε αιμα να ξαναπερουμε αυτα που κατακτησαμε ,ε αιμα στο Μπιζανι ,στον Σαρανταπορορο κλπ με τους παππουδες μας μακαρι ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΑ να τους καταραστουν και να τους στοιχειωσουν

     • Δωριεύς

      ΕΞΟΧΟ !!!

  • Καπετάν Γαρέφης

   Το 74 παντως βαρεσε

 • Jorge Melissas

  Ο Πακιστανός δάσκαλος και ο Αλβανός μπάτσος

  Ήδη το σχέδιο της αντικατάστασης των Ελλήνων από σλαβοαφροασιατικές μάζες, εισέρχεται στο στάδιο της «τελικής λύσης».
  Με αφορμή την άρνηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων αστυνομικών, στο να πετάνε τον κοσμάκη έξω από τα κατασχεμένα σπίτια, προαναγγέλθηκε η πρόσληψη στην ελληνική[;] αστυνομία τριτοκοσμικών νταήδων, που θα αναλάβουν νομίμως να διεκπεραιώσουν τις εντολές των παγκόσμιων νονών.
  Δια πυρός και σιδήρου…
  http://panusis.blogspot.gr/2018/02/blog-post_20.html

  • Broken Arrow

   δε προκειται να περασει

 • Broken Arrow
 • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

  Εαν δεν αντιδρουμε στις Τουρκικες προκλησεις γιατι ετοιμαζουμε σχεδιο κοινης αντιδρασεις / αντεπιθεσης μαζι με τους Ισραηλινους στην Κυπρο … και παραλληλα εμεις εχουμε αλλους στοχους οπως πχ Ιμβρο Τενεδο Ανατολικη Θρακη Ελλησποντο… λεω…εαν ..ειναι ετσι…τοτε ολα καλα… οι Τουρκαλες θα ναι στα Ιμια και μεις θα κανουμε παρτι σπιτι τους…
  Αλλα…εαν Δεν ειναι ετσι…και τα λεφτα μου τα εχω στο οτι Δεν ειναι ετσι…τοτε ας αρχισουμε να κλαιμε ολοι μαζι γιατι ειμαστε μειον 2 βραχονησιδες (απο την προδοσια Σημιτη – Παγκαλου αλλα τωρα και επισημα) …και αυτο μαλλον ειναι μονο η αρχη …

  • Hercules

   πολύ καλο το χθεσινό βίντεο …Crrow 777

 • Δωριεύς

  Οἱ ……ὁμόδοξοι ἀδελφοί μας, ἀνησυχοῦν !!!! Ὄξω κρυφοκουκουεδίστικες λούγκρες ἀπὸ τὸ μαντρί…

  • Assurbanibal

   Αδερφέ μου τη Ζαχάροβα και τα μάτια μας!

   • Δωριεύς

    Τὸ μυαλό σου στὸ κεχρί, ἀδελφέ μου….Χαχαχαχαχαχα !!!

   • LuckyLuke

    Την ζαχαρωνεις την ζαχαροβα? Την λιμπιζεσαι ,την λιγουρευεσαι ? :P

    • Assurbanibal

     Αγριόμ__να φάινεται…

    • Spyros Spyropoulos

     Την καταβροχθιζεις αμασητη την ζαχαροβα?

     • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

      Οχι ρε πας καλα…σιγα σιγα…να την απολαυσης …

     • Spyros Spyropoulos

      Σωστος……μεχρι να γλειψεις και το κοκκαλακι…………

     • LuckyLuke

      Μας κολαζεται μεσημεριατικο :)

     • Spyros Spyropoulos

      Του Αγιου Βαλεντινου βλεπεις…..

     • ακκ

      Ας το φαω..και ας παω ακλαυτος !!

     • LuckyLuke

      Μπουταρες !

  • WP

   τι επρεπε να κανουν δηλαδή?

   • Δωριεύς

    Ἐσὺ τὶ θὰ ἔκανες ἄν ἑνα ἰσλαμοπιθήκι ριχνόταν σὲ ἕναν Ὀρθόδοξο ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ;

    • firestormLouis

     Καλησπερα ηρωα μου ιατρε !
     Εγω Δωριευ μου θα του εκοβα πρωτα κατι αλλο Αλλα δεν αντιλεγω γουστα ειναι αυτα !!

     • Δωριεύς

      Χαχαχαχαχαχα !!! Καταπληκτικὲ Louis ἀδελφέ. Νάχαμε κι΄ ἄλλους ΕΛΛΗΝΕΣ σὰν καὶ σένα….

     • firestormLouis

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Περιμενουν στην γωνια !!!

 • Hercules
 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  μέχρι να επιβαιβεωθεί ο αγιος παίσιος θα εχουνε εκδόσει άλλες 200 προφητείες του και ο Λιακόπουλος θα έχει βγάλει άλλες 1500 τριλογίες και εγώ θα είμαι πλέον μη μάχιμος

 • ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  ARGOS PANOPTES QUESTION

  Is this declaration a noisy face slap? (είναι αυτή η δήλωση ηχηρό χαστούκι?)

  «Η Ρωσική Ομοσπονδία εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.

  • Assurbanibal

   Γεια σου απο έναν σύνθετο πολίτη.

   Είσαι στον η/υ της ομάδος Ε?

   • ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ***************
    Ashurbanipal
    ***************
    also spelled Assurbanipal or Ashshurbanipal, was King of the Neo-Assyrian Empire from 668 BC to c. 627 BC, the son of Esarhaddon and the last strong ruler of the empire, which is usually dated between 934 and 609 BC.[1] He is famed for amassing a significant collection of cuneiform documents for his royal palace at Nineveh.[2] This collection, known as the Library of Ashurbanipal, now in the British Museum, which also holds the famous Lion Hunt of Ashurbanipal set of Assyrian palace reliefs.

    **************************************
    Argos Panoptes (Απλός Πολίτης ?)
    **************************************
    Argus Panoptes (Greek: Άργος Πανόπτης) (or Argos (Greek: Άργος)) is a many-eyed giant in Greek mythology.

  • Spyros Spyropoulos

   Προσωπικα η Ζαχαροβα μου ανεβαζει το Ζαχαρο………

  • ntoumaniis

   στο παρασκηνιο δουλευει η ζαχαροβα δεν ειναι η θεανώ φωτίου

   • Spyros Spyropoulos

    Μην μας θυμιζεις σημερα την Θεανω και μας….ριχνεις………..

    • firestormLouis

     Ντολμαδες υπαρχουν

 • Broken Arrow

  ολη ημερα ειχαμε ησυχια και τωρα αρχισαν τα C-130

  • Δωριεύς

   Νὰ χαίρεσαι, μικρή μου….

  • Genesis

   Σε λιγο ξεκιναει ο Ηνιοχος 2018.Αγορασε καφε γιατι δυσκολα θα κοιμηθεις

  • Ηνίοχος

   Που εισαι;

 • WP

  Μη φοβασται βρε,μας προστατευει το Αμερικα,αυτος ειδικα ο Αμερικανος πρέσβης ειναι μεγαλο γατόνι, προστατευσε τους Ουκρανους και χασαν ολάκερη Κριμαία..καλέ αχαχουχαχαχ
  https://luben.tv/wp-content/uploads/2016/04/akaloe.gif

  • ΣτΚαβρος

   Απαπαπααα

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Μην βαζετε τετοια μεσημεριατικα

  Θα Εγκαταλειψουν την χωρα τα αριστερα γιουσουφακια αρων αρων

  Θα μεινουμε χωρεις κυβερνηση

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  ρε αδέρφια μου αφου είστε όλοι τοσο καλοι στο πρόλογο να σας βάλουμε σε μια φρεγάτα να τα μιλήσετε με τους τούρκους θα σας δώσω και διερμηνέα να σας πάρουνε στη πλάκα ετσι μπορεί να γλύτωσετε την σφαιρα και να την βγαλετε μονο με φάπες

  • ntoumaniis

   πολεμαρχε αρεσεις!!

  • ntoumaniis

   πες την αληθεια εισαι ο φραγκος?

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  ΜΠΡΕΕΕΕ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ
  https://www.facebook.com/chalanyhighheel/videos/1410825352307590/

  • Δωριεύς

   Ἔπρεπε νά ἦταν δικό μου τὸ site να ξεκινοῦσα ὅλα τὰ ἄρθρα μὲ τὴν φωτό αὐτή…

   • ΣτΚαβρος

    Όχι βέβαια

    • Δωριεύς

     Γιατὶ ;

     • ΣτΚαβρος

      χαχαχα

 • ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  ARGOS PANOPTES (From Russia with Love)

  Η Ρωσία θα πάρει θέση μόνον όταν τα Τουρκικά στρατεύματα θα πλησιάζουν την Κομοτηνή και το Ελληνικό πολιτικό σύστημα θα καταρρέει.
  Και η θέση αυτή θα είναι μια και μοναδική: στήριξη μιας προ-Ρωσικής κυβέρνησης στην Ελλάδα και η δημιουργία μιας νέας πολιτικο-οικονομικής τάξης σε αυτήν που θα διαπνέεται από τους κοινούς ορθόδοξους ιδεολογικούς προσανατολισμούς….Και στα πλαίσια αυτά δημιουργίας ισχυρών στρατιωτικών και ναυτικών βάσεων στο Αρχιπέλαγος….Τότε βέβαια την «δημοκρατία» που απολαμβάνουν σήμερα οι Ελληνες καλύτερα είναι να την ξεχάσουν: κουμάντο θα κάνουν στην Χώρα σκληροπυρηνικοί ιεράρχες και γκαουλάιτερ της Μόσχας….

 • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

  Eσεις δηλαδη τι θα κανατε….! ? ? ? …
  https://i.imgur.com/JE4uEf7.jpg
  Θα παιρνατε τα £ 880 η θα παιζατε ολα για ολα (αλλα 4 ματσακια) για τα 24 χιλιαρικακια …?

  • LuckyLuke

   Τake the money and run !!!

   • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

    Mε 880 τι τα χεις τι δεν τα χεις … 24 χιλιαρικα ομως πας ενα ταξιδακι, παιρνεις ενα αυτοκινητακι …

    • LuckyLuke

     Το στοιχημα ειναι ατιμο παιχνιδι , παιζω καθε μερα στην Bet365 μικροποσα για να περναει η ωρα και ξερω τι σου λεω αδελφε..
     Εχω χασει εκατονταδες στοιχηματα , 4αδες 5αδες επειδη δεν μπηκε
     ενα γκολ …Αστα να πανε

     • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

      Και εγω φιλε…τα ιδια. Την αλλη φορα μου προσεφερε 700 περιπου σε ενα accumulator που ειχα τελευταιο ενα μπασκετακι τον Παναθηναικο euroleague με καποια που δεν την ηξερε ουτε η μανα της ομαδα καποια χωρα της Βαλτικης και αντι να παρω τα 700 ειπα κατσε ρε φιλε αστο παω για τα 900 …και ο Παναθηναικος χανει τα αχαστα χανει ευκολα καλαθια δεν βαζει ουτε μια βολη απο φαουλ και οι αλλοι να πετανε τριποντα απ το κεντρο και να μπαινουν και εχασα …

     • LuckyLuke

      Οποτε εχω την ευκαιρια να κανω καλο κας αουτ τα παιρνω και εφυγα..

     • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

      Εγω σκεφτομαι να παω το 600 αρι και να αφησω τα αλλα 2 να ‘τρεξουν’ …

     • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

      Απ την αλλη αν σκασουν και τα 4 υπολοιπα ματσακια θα χω χασει 12κ … γιατι πηρα το 600 αρι…

 • Thanos Koutsikos

  Ένα είναι σίγουρο…Το Αιγαίο ο χωλ – διάδρομος από την «κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι» για τους Ρώσους , όποιος πιστεύει ότι κάποιος να τους κόψει τη βολτάδα αυτή πλανάται πλάνη οικτρα !!!

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  όχι αν νομίζετε ότι λέω μ@λ@κίες κάντε μια βόλτα στα κέντρα Αθήνα Θεσσαλονίκη και πάτε σε αυτά τα καφέ τα μικρούλικα που δίνουνε τον φρέντο 1.20 και δείτε αυτούς τους μουσάτους που κανελώνουνε τους φρέντο αμα μου μαζέψετε 100 μάχιμους εγω θα σπάσω το σπαθί μου

  • Genesis

   κι αλλος μεταναστης απο ντεφι.Welcome

   • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

    το παίζω σε πολλά ταμπλό είμαι ευέλικτος γιαυτο αλλωστε είμαι και ο πολέμαρχος ο αληθινος

    • Genesis

     Αιλουροςςς

  • ΣτΚαβρος

   και με τα tatu …

  • ntoumaniis

   παω να δω

   • Δωριεύς

    Εἶσαι μικρός. Κάτσε στὰ αὐγά σου….

    • ntoumaniis

     μα νομιζω οτι λεει μ@λ@κίες δεν πρεπει να παω να δω?

     • Δωριεύς

      Λέει ; Ἐδῶ σὲ θέλω. Πάντως τὰ μικρά, δὲν εἶναι νὰ μπαίνουν σὲ περιπέτειες….

     • ntoumaniis

      ευλογησον

    • ΣτΚαβρος

     τι να μην πάρει έναν φραπέε? XD

     • Δωριεύς

      Χαχαχαχαχαχα !!! Ὅσο γιὰ ἕναν φραπέ…Ντεκαφεϊνέ ὅμως. Ξέρεις. Βράζει τὸ αἷμα του…

     • ΣτΚαβρος

      LOL

  • Genesis

   εναλλακτικοι χιπστεραδες κι ετσι?Αυτοι στο στρατο θα συμμορφωθουν μην αγχωνεσαι

   • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

    εμείς παλιά εναλλακτικούς λέγαμε τους π@ύστηδες

    • Δωριεύς

     Μπάααα….Τόσο καθαρεύουσα ; Δὲν τὸ θυμᾶμαι….

     • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

      εξευγενισμένα γιατι δεν είμασταν κάγκουρες

    • sak_aek

     Χαχαχαχαχα

   • LuckyLuke

    Toυς χιπστεραδες κομπιουτερο-φρικς θα τους χρησιμοποιησουμε για χακερς !

   • Ο Σύντεκνος

    Ηντα ναι αυτοι παλι;καινούριοι;

    • Genesis

     αυτο το ειδος ανακαλυφθηκε το 2010.Κοτσο στα μαλλια,μουσι μεγαλο 100 τατουαζ που τα ειδαν και τους αρεσαν,λιγο φραπεδοχτυπημενοι στο μυαλο,γαλλικο εναλλακτικο κινηματοκραφο,μαντιλια δεμενα στους καρπους…αλλα ειναι αναστρεψιμη η κατασταση.Μετα απο κανα δυο χρονια περναει.
     ΥΓ Kαλως ηρθες Κρητικαρε

     • Ο Σύντεκνος

      Ένα χαρακι στην κεφαλή κ θα τους περάσει…καλώς σας βρήκα αλλά δεν είχα πάει πουθενά.

     • Genesis

      ειχαμε καιρο να σε δουμε γι αυτο

     • Ο Σύντεκνος

      Επαε τριγυρω ήμουν..

  • ntoumaniis

   πολεμαρχε εχεις ενα ευρω?

   • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

    τι να το κάνεις

    • ntoumaniis

     εχω 20 λεπτα να συμπληρωσω να παρω καφε

     • Δωριεύς

      Χαχαχαχαχαχα !!! Ἀτιμούτσικο….

     • ΣτΚαβρος

      1 ευρω τότε :P

     • ΣτΚαβρος

      f5

     • sak_aek

      Χαχαχαχαχαχα

   • ΣτΚαβρος

    1.20

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! [βίντεο]

  « …και μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε αγελιαία μάζαν να δουλεύουν υπέρ του διεθνούς κεφαλαίου, του εβραιοσιωνισμού. Αυτό είναι! Αλλά πιστεύω ότι θα μιλήσουν τα αίματα των Μαρτύρων μας και θα μας δώσει αυτή την ελεημοσύνη ο Θεός να μην προλάβουν …»
  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

  http://hggiken.pblogs.gr/2013/08/nea-omilia-toy-gerontos-iwshf-toy-batopaidinoy-gia-osa-erhontai-.html

 • Ο Σύντεκνος

  Η Ρωσία για Κύπρο είπε κ όχι για Ελλάδα,εν ολίγης χεσμενους μας εχει κ όχι αδίκως.Ηχηρό χαστούκι μια φορά πάντως δεν το λες…

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Αφου ειμαστε προτεκτορατο

   • Ο Σύντεκνος

    Λόγο σύριζα καταντησαμε πρωκτορατο…

    • Spyros Spyropoulos

     Μην μα αναβεις τα αιματα συντεκνε………

     • Ο Σύντεκνος

      Ερεθιστικες κ συ σαν τους Τούρκους;

     • Spyros Spyropoulos

      Μερα που ειναι……..

  • Ηνίοχος

   Ουτε για εκει ειπε τπτ υπερ μας.

 • Αντύπα

  Οι ρουβικότες τα βάλαν με τους οπαδούς της Δυναμό Κιέβου!

  • Spyros Spyropoulos

   Κατι μου λεει οτι θα φανε αγριο ξυλο…..οι ρουβικονες!!!

   • Αντύπα

    θα τους σώσουν οι κλούβες

  • Δωριεύς

   ΟΧΙ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ. ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 21….

 • Hercules

  Αρθρο-γροθιά του Σ. Καλεντερίδη: Με Σημίτη τα Ίμια έγιναν «γκρίζα» και με Τσίπρα οι Τούρκοι τα προσάρτησαν ντε φάκτο

  https://www.pentapostagma.gr/2018/02/%ce%b1%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%ce%b3%cf%81%ce%bf%ce%b8%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%af.html

  • Hercules

   O Σιμήτης , όμως δεν είναι στα Μπουντρούμια !!!

  • WP

   Να βαλουν το αρθρο του που λέει οτι θα γινουμε παλι τουρκικο βιλαετι να δουμε θα του το σβησουν?

   • Hercules

    …δηλαδή… καλώς ή κακώς ..το λέει ?

    • WP

     καλως εννοειται και πρεπει να βλέπουμε την αληθεια καταματα και με ψυχραιμια για να αντιμετωπιζουμε σωστα τις κα;ταστάσεις

     • Hercules

      Ετσι !!!

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ:

  • Ο Σύντεκνος

   Ε θέλει κ λίγη φαντασία καιμενε

  • Δωριεύς

   Μὰ ἀνησυχοῦν….Χαχαχαχαχαχαχαχα !!!

  • Genesis

   καθυστερει ο πυρηνικος σταθμος στο Ακουγιου.ΠΑΤΑΡΟΣ

 • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

  Ηappy Valentine’s Day ρε Lovebirds !
  https://i.imgur.com/wH2WajI.jpg

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  εκει εκει στη κοκκινη μηλια θα τρέχετε μογγγόλια από τα στενα

  • Genesis

   Μολις παρουμε την Πολιν θα κανω καφετερια ‘Κοκκινη Μηλια’ στο Βοσπορο να ερχονται οι Τουρκοι χριστιανοι να πινουν τσαι.Μιλαμε μεγαλη μπιζνα

   • ΣτΚαβρος

    Με 1.20 :

   • Hercules

    πιο μεγάλη μπίζνα από μαγαζί, δεν υπάρχει… τύφλα να έχουν τα Πτυχία και οι περγαμηνές

   • Ο Σύντεκνος

    Να ανοίξεις κ στη Σμύρνη ενα

    • Genesis

     Ε ναι,αφου θα ειναι αλυσιδα.Τρεμε Μικελ

    • Hercules

     ..εκεί θα ανοίξω εγώ

     • Ο Σύντεκνος

      Λάρισα θα τα κάνουμε τα παράλια;μόνο καφετέριες θα εχει;

     • sak_aek

      Και την πλατεια Ταχυδρομειου

     • Hercules

      …ανοίγω και φούρνο …οκ

   • ntoumaniis

    κανε αλυσιδα ανοιξε και ενα στα χανια

    • ΣτΚαβρος

     είναι πολλά στα χάνια..

    • Andreas Tependris

     Ναι. Να το κανει franchise. «Κοκκινη Μηλια – Cafe Bistro» – Paris, London, Zurich, New York.

 • Αντύπα
  • WP

   σκληρο αγορι σκιαζει τους οχτρους

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  ο γερων παισιος ειχε και αλλλιως το πρωσονυμιο ο ασυρματιστης του θεου γερων παισιε με ακους γερων παισιος λαμβανει οβερ γερων παισε αν λαμβανεις απαντησε οβερ

  • Ο Σύντεκνος

   Δ/Β ηταν;σοβαρεψου!

   • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

    διαβιβασεις ξςδιαβιβασεις τιποτα δεν βγηκε ακομα

    • GALAKSIDI/ANTINOOS

     μά έχει αρχίσει ήδη,δέν τό βλέπεις; εμείς κοιμόμαστε και οι γείτονες ξεσαλώνουν.Αυτά είχε πεί ο άνθρωπος.Κι ότι θά επιτεθούν,αλλά δέν θά προλάβουν.

 • Genesis

  Ποιος θα ρθει το Πασχα να ψησουμε αρνακι στα Ιμια?

  • Ο Σύντεκνος

   Βάζω το αρνί! Δανεικό εννοείται..έχει άλλη γεύση

   • Genesis

    κρι κρι θελουμε να μας δωσεις απο τα ακριβα,τι ειμαστε τιποτα τριτοδευτεροι?

    • Ο Σύντεκνος

     Φαε πρώτα ένα γουλιδι κ μετά λες

    • ΣτΚαβρος

     οχι και κρι κρι …

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     απαγορευεται ,κανα αγριοκατσικο και μια χαρα εισαι

     • ΣτΚαβρος

      Αμα πια …

   • sak_aek

    Το ξενο ειναι πιο γλυκο

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    κλεμμενο βρε?(χαχαχαχαχ)εχουμε και μεις

    • Ο Σύντεκνος

     Εεεε κλεμμένο…δανεικό λέμε! Θα επιστραφεί υπό άλλη μορφή όμως.

     • sak_aek

      Χαχαχαχαχα αφου το φαμε; χαχαχαχαχα

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      σκεφτομαι να φυγω να παω στην πατριδα μου στην Λακκα Σουλι ή να κατεβω στην Κρητη?για πες,εχω εισοδημα και ειμαι και δουλευταρας

     • sak_aek

      Περιμενε. Θα παμε στα παραλια απεναντι

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      κατσε να παμε κατω να παρουμε τιποτα αντιαρματικα

     • sak_aek

      Χαχαχα προμηθειες

     • Ο Σύντεκνος

      Στο Σούλι δεν ξέρω τι γίνεται μιας κ δεν έχω πάει αλλά εδώ αν έχεις όρεξη κ δεν είσαι κόπρος θα ζήσεις μια χαρά.

     • Genesis

      ολοι οι αλβανοι εκει στην Κρητη εχουν βιλες στην Αλβανια

     • Ο Σύντεκνος

      Ρε φίλε ότι κ να λέμε δούλεψαν όσο τα δικά μας τα μλκμενα περίμεναν έξω από τον οαεδ…αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μπραβο που λες την αληθεια την βλεπω απο τον μεγαλο μου τον γιο ,μην αρχισω να……..

     • Ο Σύντεκνος

      Δεν μαρεσει κ τους θωρώ κ παίζουν τα νεύρα μου αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

     • Genesis

      εχεις δικιο εκει.Αλλα απο την αλλη οι αγροτες οι πιο πολλοι ψαχνουν για αλβανους οχι για ελληνες.Ευτυχως τα τελευταια χρονια στο χωριο απο οπου καταγομαι ολο και πιο πολλοι νεοι πανε στα χωραφια,μπαλες κτλπ.

     • sak_aek

      Αλλαζουν σιγα σιγα τα πραγματα

     • Ο Σύντεκνος

      Από προσωπική εμπειρία σου μιλαω…δεν έρχονται κ όχι μόνο αυτό αλλά έχει ο παππούς ή ο μπαμπάς ένα κομματάκι στο χωριό γτ λίγο πολύ εδώ όλοι έχουν κ δεν θα πάει να το βαλει έστω 2-3 μαρούλια αλλά προτιμά να κάνει τον διακονιαρη.

     • Genesis

      οχι σε εμας ειναι καλα τα πραγματα.Οι περισσοτεροι νεοι βοηθανε και στα χωραφια και στα ζωα,αλλα πανε και σε τριτους ειδικα το καλοκαιρι για μεροκαματο

     • Ο Σύντεκνος

      Μπραβο οπότε υπάρχει ελπίδα!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εμεις ειμαστε γιδαρηδες,(λειπωχρονια αλλα και δω που ειμαι ολο στα βουνα με τσοπανηδες και κυνηγια ειμαι)

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      καπου στην Τσικαλαρια θελουνε κατοικους

     • Ο Σύντεκνος

      Παντου θενε!έχουν αδειάσει τα χωριά…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      πεθαινουμε πατριδα ,πουναι οι καλες οι εποχες,τωρα δεν ξερουμε ουτε το εχθρο ουτε τον φιλο

     • Ο Σύντεκνος

      Ξέρεις τι είναι να ζεις σε ένα μεγάλο αλλά άδειο χωριο;άδεια σπίτια να πεφτου κ τρέχουν όλοι στα μεγάλα αστικά κέντρα κ να μένει ο ένας στην κεφαλή του αλλου;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Αν δεν μπαιναμε στον αξονα ισραηλ για τα κοιτασματα….

  Δεν θα βγαζαμε ποτε τα πετρελεα..

  • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

   Φυλάκα ο Νετανιαχος …!

 • WP
 • PatmosI

  Αυτό με το ξανθό γέννος και τις ανυσηχίες του δεν το κατανόησα…

  Ίσως από την πολύ ανησυχιά για την Ελλάδα αποφάσισαν να πουλήσουν και δεύτερη παρτίδα s400 στην τουρκιά…

  ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ….

  • ΣτΚαβρος

   Απλά ναι ….

  • Genesis

   οντως δεν ειναι ολοι ξανθοι

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   πως το λεγε ο Παριος????????????????

  • Spyros Spyropoulos

   Αυτο το λεμε καιρο τωρα……

   • PatmosI

    Είναι απλό Σπύρο. Με 4 τρις (όπως διάβαζα) ενεργειακά αποθέματα, μικρό πληθυσμό άρα μεγάλη ποσότητα προς εξαγωγή γινόμαστε ο ο κυριότερος ανταγωνιστής των Ρώσων στην αγορά της Ευρώπης.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Και μας εφαγαν τα κοιτασματα ο διεθνης σιονισμος

  Και θα μας σφραγισουν. Σαν τα προβατα

 • firestormLouis

  Καλα ρε Πανουλη δηλ ζητησες να μας πληρωσουν για την ζημια ρε γατα?

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Σε ειδος εκμεκ

   • firestormLouis

    ΣΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ??

 • Ο Σύντεκνος

  Ο Πάνος θα ενημερώσει του υπουργούς αμυνας του ΝΑΤΟ…Τα πήρε στην κράνα σαν να λεμε

  • Genesis

   σαν το παιδακι που του κανουν μπουλινγκ και τα καρφωνει στο δασκαλο…

   • Ο Σύντεκνος

    Προσοχή όμως μην τους ερεθισουμε

    • Genesis

     αδυνατον.Οι Ελληνες ειμαστε παθιαρηδες εραστες

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  οι μακεδονες δεν μπορουν να ζούνε σκλαβωμένοι όλα και αν τα χασουνε η λευτερια τους μενει

  • Για την ώρα όλοι οι Έλληνες μια χαρά σκλάβοι των τσογλανιών των τοκογλύφων της δύσης ζουν…

 • Με μία διφορούμενη ανακοίνωση δηλαδή των Ρώσων…προκύπτει το ακριβώς;
  Γιατί κατά μια έννοια μπορεί να ανησυχούν μην εμπλακούν οι σύμμαχοι τους με τους δυτικούς γενικώς…όχι επειδή ανησυχούν για την κυπριακή ΑΟΖ…

  • WP

   Οι Ρωσοι θελουν τον Ερντογαν να τους εχει αναγκη,μη πάρει πάλι ο κ@λος του αερα και φοβουνται οτι οι αχρηστοι,πισωγλεντηδες και χ@στες δυτικοι θα τον κάνουν απο το πουθενα μαγκα

   • Τον έχουν και τους έχει ανάγκη…και όλο θα βαθαίνει η συμμαχία τους μαζί του.

    • WP

     ο τουρκος φιλος δε πιανεται και δε ξερει να σεβεται,μονο αν του δειξεις τα αυτα σου σε σεβεται,αμα του δειξεις τα πισω σε καβαλαει,οι ρωσοι το ξερουν καλα

  • NUCLEUM

   Η ανακοίνωση ξεκάθαρη υπέρ της Κύπρου φίλε Χρονοταξιδιώτης_5000. Πρόσεξε τα χοντρά γράμματα.

   «Η Ρωσική Ομοσπονδία εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.

   Μιλάει για αποκλειστική οικονομική ζώνη που ανήκει στην Κύπρο.

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  Από τις Βρυξέλλες απ΄ όπου και βρίσκεται για την Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος έστειλε αυστηρό μήνυμα στην γείτονα χώρα μετά από νέα κλιμάκωση στα Ίμια.
  «Στο πλαίσιο της συνάντησης των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ είχα τη δυνατότητα να ενημερώσω τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, αλλά και τους υπουργούς Άμυνας των συμμαχικών χωρών για την τελευταία συμπεριφορά της Τουρκίας στην περιοχή των Ιμίων, για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία ξεπερνά τα όρια του ανεκτού, μία συμπεριφορά που δεν είναι απλώς απέναντι σε μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
  Είναι μία συμπεριφορά απέναντι στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα οι τουρκοι τρεμουνε και χζοντε

 • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

  Το Αμερικανικο πενταγωνο υπολογιζει στα 100 ατομα απο Ρωσια νεκρους και αλλους 100 τραυματιες…

  • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

   Στους βομβαρδισμους την προηγουμενη βδομαδα.

 • ΣτΚαβρος

  Άντε και τώρα και ένα μπομπάτο

 • Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ + 144 ΧΙΛΙΑΣ ΝΥΝ

  αυτή είναι δηλωσαρα του πανάρα

 • ©igare☘☘e👽Sm⚽️k🚬ng🦉Man️🎲

  Ρε σεις πως η Ρωσια ειχε πουλησει την Αλασκα στις Ηπα, δεν μπορουμε και μεις να πουλησουμε τα Ιμια στην Ρωσια ας πουμε …καλυτερα να παρουμε κανα ρουβλι και να ναι Ρωσικη σημαια πανω παρα να τα τσιμπησουν τα μογγόλια στα τζαμπε !

 • Harald Hardrada MERCYLESS
 • konstantinos

  Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ! (… Βραχονησίδες – Παρέμβαση Μόσχας κατά Τουρκίας)
  Άλλο Κύπρος γιά την Ρωσία και ΆΛΛΟ Ελλάδα !

  Μακάρι να ίσχυε, διότι έχουμε νιώσει την «συμμαχία» των «συμμάχων» μας ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !

 • edoellada .

  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Φ.ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ….ΜΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ……ΤΟΥΡΚΙΑ-ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΛΜ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΟΝΟ 50ΧΛΜ ……ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΟΝΤΡΑ……..ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ

 • edoellada .

  ΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

 • edoellada .

  ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΕΛΛΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ…..ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ……..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

 • Deadpool_Nikeus

  Έλληνες και Αρμένιοι πιέζουν τις ΗΠΑ να μην δώσουν τα F-35…
  κάνουν την ίδια πίεση και στη Ρωσία για να μην δώσει τα S-400??

  (ρητορικό το ερώτημα)

  • makis2105 .

   Mε τους Σ-400 δεν κινδυνεύει να βομβαρδιστεί η Αρμενία. Με τα Φ-35 κινδυνεύει.

 • Κωνσταντινος Χατζης

  Αυτον τον εγκληματια τον ΣΗΜΙΤΗ τον εχουν και κυκλοφορει ελευθερος και μισθοδοτειται απο το υστερημα του Ελληνικου Λαου;Ειμαστε αξιοι της τυχης μας.Καλα μας λεει ο συμβουλος του ΕΡΤΟΓΚΑΝ κουνουπια,οταν εχεις τετοιους Πρωθυπουργους.

  • Deadpool_Nikeus

   είναι μεγάλος σε ηλικία πια… δεν «αξίζει» έρχεται για αυτόν η ώρα της κρίσης πιο σύντομα

 • Peacemaker reloaded

  Παλι οι ρωσοι συναινεσαν υπερ μας και ας μην τους υπολογισαμε ποτε..οι επισημοι «συμμαχοι» μας ξυνουν του γεννητικους τους αδενες…!

  • Skepttic

   Mονο οι ρωσιδες ειναι με το μερος μας.
   Οι ρωσοι ποτε!

   • Peacemaker reloaded

    η παλαμη σου δεν πιανετε για ρωσιδα…

    • Skepttic

     Τι ψηφισες φιλε στις εκλογες απο το ’09 και μετα?
     Και κατα δευτερον που ξερεις εσυ ποια γ@μαω και ποια οχι?
     Κατα τριτον,μη κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια…..

     • Peacemaker reloaded

      μπα «σοβαρεψες’ τωρα…? πες μας εσυ τι ψηφησες πρωτα…το τι πηδας και το τι οχι εσυ μου δινεις δικαιωματα να υποθετω…το τελευταιο μαλλον εγω πρεπει να το πω…

 • Σουταχώνω

  Ο σιχαμένος πρώην πορδηπουρδός Κ. Σημίτης δε πρέπει να καταδικαστεί;; Δεν υπάρχει εισαγγελέας γιαυτο το kαθήκι;;

 • Skepttic

  Tο γεγονος οτι οι Ρωσοι παιρνουν εμμεσα το μερος μας εστω και διπλωματικα ειναι θετικο.
  Καμια χωρα παγκοσμιως δεν πηρε καθαρη διπλωματικη θεση υπερ μας. Να το θυμουνται αυτο οι «μενουμε ευρώπη».

  Υπενθυμίζω κατι. Ο ερντογαν αρχισε να μιλαε για τα συνορα της καρδιας του, και για αναθεώρηση της Λοζάνης, 3 μερες μετα απο την συνάντηση που είχε με τον Τζέικομπ Ρότσιλντ.

 • chris©

  οι τουρκοι δεν εχουν να φοβουνται τιποτα, τσαμπα ταλαιπωρουν τις ειδικες δυναμεις τους,αλλα ειναι αμορφωτοι,αλλοιως θα΄ξεραν οτι ο λαγος δεν ταιριαζει στον βιοτοπο μιας καραφλης βραχωδους νησιδας

 • tiramola

  εξαιρετο σχεδιο τσιπροκαμμενου! αυτοι μας απειλουν, αλλα και μεις τους γονατιζουμε οικονομικα! ξερετε τι καινε 10 πολεμικα περα δωσε ολη μερα;;; :) :)

 • IONAS DIMOU

  εαν ειχε ενα κανονακι επανω και αρχιζε να βαραει θα χτυπουσε το τουρκικο?

  • Großdeutsches Reich

   Νομιζω οτι δεν εχει δικαιωμα…..εαν δεν παρει αδεια χρησης οπλισμου απο το ΓΕΝ.

   • IONAS DIMOU

    οχι επάνω στο τούρκικο, προειδοποιητικες βολές. Δυστυχώς εκεί φτάσαμε

    • Großdeutsches Reich

     και για αυτο που λες (προειδοποιητικες) αδεια χρησης οπλισμου παλι απαιτειται…..!!

 • Großdeutsches Reich

  Το θηριο οταν το στριμωχνουν στην γωνια……τοτε βγαζει τα νυχια.Ετσι και με την Τουρκια……επειδη οι μπατσες πεφτουν συνεφο απο ολους…….βγαζει νυχια.Αλλα το θεμα ειναι…..να κανει και κατι σοβαρο……γιατι το μονο που βλεπω ειναι γαυγισματα και νυχια……πχ αφου λενε οτι τα Ιμια τους ανοικουν…….γιατι η ακταιωρος τους μολις εκανε τον εμβολισμο…..την εκανε λουις για Τουρκια???ενω το δικο μας εστω και λαβωμενο…..παρεμεινε εκει???οεο??

 • VASIL LOGO

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ …….ΗΣΑΤΕ