Ετοιμοι να βυθίσουν τους Τούρκους οι Κύπριοι – Εξέδωσε Navtex η Λευκωσία – Ισραηλινό αεροσκάφος έχει «λοκάρει» τις τουρκικές κινήσεις

Δημοσίευση: 14 Φεβρουαρίου 2018, 1:48 μμ | Ανανέωση: Φεβρουάριος 14, 2018 στις 9:11 μμ

Ηχηρή δράση ανέλαβε η Κύπρος με «πλάτες» των ΗΠΑ και εξέδωσε  Navtex  δεσμεύοντας  περιοχή έκτασης περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων που περιλαμβάνει και μέρος των τεμαχίων 3 και 13 της ΑΟΖ, για άσκηση με πραγματικά πυρά για αύριο 15 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές ώρες.

 Πρόκειται για περιοχή που εφάπτεται της ζώνης που «δέσμευσε» η Τουρκία για ασκήσεις μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και με επίκληση της οποίας προκάλεσε την διακοπή της πορείας του Saipem 12000 προς τον στόχο «Σουπιά».

Πληροφορίες των Βρετανών που εδρεύουν στις  βάσεις στην Κύπρο…αναφέρουν ότι ακριβώς το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα , η Τουρκία σχεδιάζει να ξεκινήσει έρευνες στο οικόπεδο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, με τουρκικά πολεμικά πλοία να συνοδεύουν το τουρκικό γεωτρύπανο.

Στη δύναμη αυτή περιλαμβάνονται οι τουρκικές φρεγάτες TCG Gediz και TCG Barbaros, οι κανονιοφόροι TCG Kalkan, TCG Mizrak, TCG Bora και TCG Meltem, το δεξαμενόπλοιο καυσίμων TCG Akar, καθώς και τέσσερα υποβρύχια.

Στην ίδια περιοχή επίσης  θα έχουμε την παρουσία ιταλικής και γαλλικής φρεγάτας στην περιοχή, οι οποίες συμμετείχαν προ δεκαημέρου σε κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης με την Κύπρο στην περιοχή του στόχου «Σουπιά».


Πίσω από όλα ευρίσκεται πρώτον η αμερικανική πλευρά που γνωρίζει καλά τα σχέδια του Ερντογάν για την κυπριακή ΑΟΖ και μετά Ιταλία και Γαλλία , οι οποίες έχουν έκνομο συμφέρον μιας και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Το «στοίχημα» είναι το πώς θα αντιδράσει η τουρκική πλευρά η οποία διαθέτει αρκετά πολεμικά πλοία στην περιοχή και ποια εντολή θα δώσει ο Ερντογάν στον τουρκικό στολίσκο. Σε περίπτωση εμπλοκής πάντως υπάρχει η πιθανότητα υλοποίησης θερμού επεισοδίου με πραγματικά πυρά, κάτι που θα δημιουργήσει ένταση πολλών μεγατόνων  στην κυπριακή ΑΟΖ.

Να σημειωθεί ότι από νωρίς σήμερα το πρωί και μέχρι τις 10.00 πριν το μεσημέρι,  ολοκληρώθηκαν τρείς διαδοχικές πτήσεις ελικοπτέρου υποστήριξης του γεωτρύπανου, από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Saipem 12000 και αντίστροφα, κυρίως για μεταφορά προσωπικού. Πρόκειται για συχνότητα που δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι τώρα και προφανώς σχετίζεται με τις εξελίξεις σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις και τις ενέργειες της ΕΝΙ.

Συγκεκριμένα πάντως για την κυπριακή και τουρκική NAVTEX έχουμε  μέσω χαρτών τα εξής  :

1: Περιοχή που δέσμευσε με Navtex η Κυπριακή Δημοκρατία για ασκήσεις με πραγματικά πυρά για το απόγευμα της Πέμπτης.

2: περιοχή της πειρατικής Navtex της Τουρκίας για ασκήσεις του πολεμικού της ναυτικού μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, μέσω της οποίας παρεμποδίζει την κίνηση του γεωτρύπανου Saipem 12000 προς τον στόχο «Σουπιά».

3: Το σημείο που βρίσκεται ο στόχος «σουπιά στο τεμάχιο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ.

4: Το σημείο που βρίσκεται ακινητοποιημένο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το γεωτρύπανο Saipem 12000.

5: Θαλάσσια ζώνη γύρω από την Κύπρο, όπου σύμφωνα με άλλη τουρκική Navtex, πολεμικό της πλοίο μεταφέρει υποθαλάσσια συσκευή.

6: Περιοχή την οποία δέσμευσε το πολεμικό ναυτικό της Τουρκάις μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας για ασκήσεις με πραγματικά πυρά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή οι ξένες εταιρείες  επικοινώνησαν με την κυπριακή κυβέρνηση, εκφράζοντας τη βούλησή τους να συνεχίσουν τα γεωτρητικά τους προγράμματα παρά τις τουρκικές προκλήσεις, δήλωσε  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επιπρόσθετα, ο ίδιος υπογράμμισε το γεγονός ότι υπάρχουν προοπτικές στην Ανατολική μεσόγειο, ενώ την ίδια ώρα η κυπριακή κυβέρνηση λειτουργεί στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου.

Ως εκ τούτου, σημείωσε, η Τουρκία δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου, παρά τις όποιες ενέργειες.

Σε δηλώσεις του πριν αναχωρήσει για την Λευκορωσία, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ είπε ότι «δεν είναι σωστό να γίνεται προσπάθεια για έρευνα υδρογονανθράκων γύρω από την Κύπρο».

«Το είπαμε και στον Τσίπρα ότι χωρίς να υπάρξει κατάληξη στο Κυπριακό η συνέχιση  αυτού του είδους των προσπαθειών και ειδικά σε πεδία διαμάχης θα είναι η αιτία για ασυνήθιστα αρνητικά προβλήματα», ανέφερε.

Σε ερώτηση για την ένταση στο Αιγαίο, ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι «η θάλασσα του Αιγαίου πρέπει να είναι μια θάλασσα φιλίας μεταξύ εμάς και της Ελλάδας. Από την αρχή λέμε αυτό. Επομένως στο Αιγαίο αυτά που έχουν να μοιραστούν οι δύο χώρες είναι περισσότερα από αυτά που έχουν να χωρίσουν».

«Πιστεύουμε», ανέφερε, «ότι το Αιγαίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την ευημερία και της Τουρκίας και της Ελλάδας. Τα προβλήματα που εμφανίζονται πότε-πότε στο Αιγαίο δεν είναι καινούρια, είναι επαναλαμβανόμενα».

Ο Γιλντιρίμ ανέφερε ακόμη ότι τηην Τρίτη  το βράδυ στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα, του είπε ότι «μπορούμε να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα με διάλογο».

«Του είπαμε καθαρά ότι θα είναι καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη ένταση. Υπάρχουν αλληλοκατηγορίες για παραβιάσεις στη θάλασσα και τον αέρα. Μια ένταση ή κίνδυνος διαμάχης δεν είναι μονομερής. Αν υπάρχει παραβίαση και η άλλη πλευρά παραβιάζει», ισχυρίστηκε.

«Για να μην γίνονται αυτές οι παραβιάσεις», ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός , «δεν πρέπει να είναι προσεκτική μόνο η Τουρκία. Με τον ίδιο τρόπο και η οι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Πρέπει να μείνουν μακριά από τα πεδία διαμάχης. Έγιναν κάποιες παραβιάσεις στην ένταση που ξεκίνησε με τα Ίμια τις τελευταίες μέρες και δόθηκε απάντηση».

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ είπε ότι συμφωνήσαν από εδώ και μπρος να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με στόχο την επίλυση.

Δηλαδή με λίγα λόγια οι Κύπριοι αποδεικνύονται «παλικάρια» και κινούνται με σοφό τρόπο κατά των τουρκικών επιδιώξεων στην ΑΟΖ σε σχέση με την ελληνική πλευρά που δεν απαίτησε ούτε ένα «συγνώμη» για το επεισόδιο με τον εμβολισμό σκάφους μας , ενώ ο Τσίπρας  ομιλεί με τον Τούρκο για «ειρήνη και ησυχία» στο Αιγαίο. Απίστευτα πράγματα από απίστευτους πολιτικούς.

Έτσι οι Τούρκοι θα αποθρασυνθούν και άλλο και θα ζητήσουν όχι το μισό Αιγαίο αλλά μέχρι και το Ιόνιο. 

Ισραηλίνο «μάτι» παρακολουθεί τις τουρκικές κινήσεις

Την Τετάρτη, από το πρωΐ και για τουλάχιστον τέσσερεις ώρες, εξελιγμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος του Ισραήλ, πετά σε μεγάλο ύψος νότια της Κύπρου, παρακολουθώντας και καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια, όλες τις κινήσεις των τουρκικών πολεμικών αλλά και αυτών άλλων χωρών στην περιοχή γύρω από το τεμάχιο «3» της κυπριακής ΑΟΖ και ευρύτερα.

Το υπερσύχρονο Gulfstream G550, με εξοπλισμό ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης (με τα χαρακτηριστικά GLF5 στη φωτογραφία), που καταγράφει τις θέσεις και κινήσει πλοίων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων, με ακρίβεια και με δυνατότητες αποφυγής των «κόλπων» ηλεκτρονικού πολέμου που παραπλανούν τα ραντάρ για τις θέσεις πολεμικών πλοίων, που φαίνεται ότι εφαρμόζει η Τουρκία στην περιοχή του τεμαχίου «3» αυτές τις μέρες, τουλάχιστον δέκα γύρους της περιοχής, πετώντας σε πολύ μεγάλο ύψος – αυτό των 43.000 ποδών.

Το ύψος αυτό του επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος κάλυψης των ραντάρ που διαθέτει, που λαμβάνουν σήμα σε 360 μοίρες γύρω από το αεροσκάφος, ενώ η εικόνα των ραντάρ, τυγχάνει επεξεργασίας εντός του αεροσκάφους από εξιδεικευμένο πλήρωμα, ενώ αποστέλλεται μέσω δορυφόρου αλλά και απευθείας στους ειδικούς σταθμούς στο Ισραήλ.

Ανάλογη παρακολούθηση από κατασκοπευτικό του ιδίου τύπου καταγράφηκε και από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Η Κυπριακή Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στον τομέα εναέριας κυκλοφορίας με τις αρχές του Ισραήλ, για τις δοκιμαστικές πτήσεις βελτίωσης των αεροπλάνων αυτών (που αναπτύσσονται από την Israel Aerospace Industries και την Elta Electronics Industries), με πτήσεις κυρίως δυτικά της Πάφου και επίσης σε υψόμετρο που δεν επηρεάζει την εναέρια κυκλοφορία.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται σήμερα η πυκνή αεροπορική σύνδεση μεταξύ αεροδρομίου Λάρνακας και γεωτρύπανου «Saipem 12000» με πτήσεις σε ύψος της τάξης των 1000 ποδών (στην φωτογραφία κάτω με το χαρακτηριστικό ΒΚ1) και μέχρι το μεσημέρι έχουν καταγραφεί τέσσερεις τέτοιες πτήσεις, που αφορούν κυρίως σε μεταφορά προσωπικού.

  

 • scorpion

  Τι γίνετε με αυτές τις Navtex?
  Ο καθένας δεσμεύει ότι θέλει για όσο θέλει.

  Να είσαι κακομοίρης ψαράς και να πρέπει κάθε μέρα να διαβάζεις 5αποσταγμα για να μαθαίνεις από που πρέπει να πας

 • kraser

  1 ος

  • scorpion

   Εκανα ακυρη εκκίνηση?
   χαχαχααχαχα

   • sak_aek

    χαχαχαχαχαχαα δεν μετράς !!!!

  • Γιώργος fs.

   Αξιος αδερφέ!

 • Imperium Romanum 330 – 1453

  ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΚΙ ΕΓΩ……..

 • Roman Box

  Με τι ναυτικό θα κάνει άσκηση με πραγματικά πυρά η Κύπρος;

  • Imperium Romanum 330 – 1453

   ΜΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ……

   • Roman Box

    Άσκηση με ζωντανά δολώματα δηλαδή

    • Imperium Romanum 330 – 1453

     Ε ΝΑΙ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ ΚΤΛ

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  ΑΠΟΚ.ΚΕΦ.12….

 • Γιώργος fs.

  Αν κανουν πισω τωρα οι αδερφοί Κύπροι οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές στο μέλλον!!

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΗ ΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΤΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΜΡ!!
  ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑ …… https://uploads.disquscdn.com/images/8231c6ac18e8c2b44e08f623c2bf705f7cdeb3a019eda379b02e30a4c052a86a.jpg

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   αντε με την φυματικια,ουτε που την ακουμπαγα

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    χαχαχαχ μαζί σου!!!!!!!!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     καλως τον φιλο απ απεναντι!

   • sak_aek

    Αμα σου έλεγα ότι είναι Τουρκάλα???? Κόρη του Γιλντιρίμ????

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     να μου γυαλιζει τις μποτες και την «ξιφολογχη» με την γλωσσα

     • sak_aek

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    ΑΣ ΤΗ ΣΕ ΜΕΝΑ!!
    ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΜΙΕΔΕΣ.
    ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ Η ΚΑ@ΡΑ!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     βαρα πατριδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Θα μενουμε μακρια.

  Θα ασχοληθουμε με αλλοτρια

  http://2.bp.blogspot.com/-NzCHSDa2OdI/Ve4Az5zzw5I/AAAAAAAAvw4/INrrk4Ryxcg/s640/Resizer.jpg

  • Γιώργος fs.

   Εγκρίνεται!

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   δωσε λιγο πονο ακομα…..

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   εχω νευρα ,δεν θελω να βλεπω καμμια!

   • sak_aek

    Να δούμε κανά κοριτσάκι ρε φίλε. Πήξαμε στο χακί !!!!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ναι ερε παιδια ,απλα εγω ειμαι μανουρης ,εσεις ειστε και νεα παιδια

     • sak_aek

      χαχαχαχαχαχααχααχα να πηδήξεις τούρκακια θες εσύ …σε βλέπω χαχαχαχαχααχαχαχα

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      οταν ημουν στρατιωτης στην Ροδο πηγαινα στην τουρκοσυνοικια για ναργιλε κλπ και ειχα καψουρευτει μια τουρκαλα ,ειχαμε ψιλοθεμα ,παραλιγο να χα προβλημα (οχι τιποτα σοβαρο ημουνα και ζωον τοτε ,δεν εκοβε η γκλαβα)

     • sak_aek

      εεε με άλλο κεφάλι σκέφτεσαι όταν είσαι πιτσιρικάς ρε φίλε. Βλέπω τους γιους μου και θυμάμαι και τα δικά μου χαχαχαχαχαχα

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ΕΛΑ ΡΕ ΝΟΜΙΣΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑς ,ΕΓΩ ΜΑΙ 50

     • sak_aek

      47

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ελα ρε σειρα εισαι,2 χρονια διαφορα 2/3/69

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  παιδια «συννομο» οχι «εκνομο»,και με τι θα τους βυθισουν οι αδελφοι Κυπριοι?

 • LuckyLuke

  »Πως γκενεν αυτο ? » Δεν πρεπει οι κουμπαροι να παρουν αδεια απο την Γκιοσα της Σταζι πρωτα?

 • Oy vey

  Έπρεπε να είχε γίνει πραξικόπημα εδώ και χρόνια. Η Ελλάδα έπαψε να συμπεριλαμβάνεται στα υπόψιν της Δύσης εδώ και δεκαετίες. Τόσα χρόνια εβραιοσκώληκες και μαρξιστές ανθέλληνες κυβερνούν που κατέστρεψαν την χώρα.

  https://uploads.disquscdn.com/images/271ce22e88974789aa02d19ba1ad2dd4297fa138b7883f3a9703cda3fa0711b2.png

 • GALAKSIDI/ANTINOOS

  τό ξανθό γένος χτενίζεται ή ακόμα;

  • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

   ΧΤΕΝΙΖΕΙ, ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΜΗΝ ΤΟΥ

 • Ίυγξ Δρυς ο Κυανοχαίτης

  Σε ερώτηση για την ένταση στο Αιγαίο, ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι «η θάλασσα του Αιγαίου πρέπει να είναι μια θάλασσα φιλίας μεταξύ εμάς και της Ελλάδας. Από την αρχή λέμε αυτό. Επομένως στο Αιγαίο αυτά που έχουν να μοιραστούν οι δύο χώρες είναι περισσότερα από αυτά που έχουν να χωρίσουν».

  αυτά τα λέγανε και οι φίλοι μας εκ των βοριοατλαντικών θεσμών, δεν είναι σημερινά

  • Γιώργος fs.

   Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του ….Αλέξης Τσίπρας!!

 • ΕΡΝΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ

  «…..Επομένως στο Αιγαίο αυτά που έχουν να μοιραστούν οι δύο χώρες είναι περισσότερα από αυτά που έχουν να χωρίσουν»…..».
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΡΕΕΕΕΕ ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΝΑΝΟΣ….. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ “ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ”

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   ο μογγολος τα βλεπει ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!
   Κ ΟΧΙ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ….
   Εφ οσων θεωρει οτι ελλαδα κ αιγαιο ειναι τουρκικη επικρατεια

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  χωρις πλακα τωρα, πιο ευκολο ειναι για τους κυπριους να ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!
  Αρα τους βαζουμε μπροστα κ εμεις πεταμε πετρες απο πισω

  • Μαχητής

   Δεν με χαλάει καθόλου ( Κύπριος )

 • Μαχητής

  Η Κύπρος έχει αντιπλοικούς πυραύλους exocet για όσους δεν το γνωρίζουν

  • Γιώργος fs.

   Πολυ καλο αυτό αδερφέ Μαχητή!

  • LuckyLuke

   ΜΜ-40 επακτιους

   • Μαχητής

    Ναι

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   καλως τον αδερφο ,μου ελυσες την απορια που εκανα ερωτηση με τι θα τ βυθισουν τα τουρκα

   • Μαχητής

    Να σαι καλά !

  • Deadpool_Nikeus

   και η πλάκα πια είναι? οι Γάλλοι είχαν απαγορεύσει την Ελλάδα να δώσει της Combattante II στην Κύπρο, επειδή είχε τους Exocet MM38 !!!

 • GALAKSIDI/ANTINOOS

  ξέρει κανείς κανένα καλό τάμπλετ, πού θέλω νά αγοράσω ένα;

  • Oy vey

   Θες σίγουρα ταμπλετ; Το Note 8 δεν σου κάνει;

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    στά πόσα βγαίνει φίλε;

    • Oy vey

     Τι εννοείς στα πόσα βγαίνει;

     • GALAKSIDI/ANTINOOS

      729 ευρά βλέπω φίλε μου

     • Oy vey

      Ε είναι high end.

     • GALAKSIDI/ANTINOOS

      κάτι σέ τάμπλετ έχεις νά μού πείς;

     • Oy vey

      Για ταινίες κλπ πας σε σαμσουνγκ.

     • GALAKSIDI/ANTINOOS

      ευχαριστώ.

     • Oy vey

      Έχουν τα καλύτερα μονιτορ, αλλά από διάρκεια μπαταρίας μπορεί να υπάρχει θέμα ανάλογα το μοντέλο διότι τελειώνουν γρήγορα.

     • GALAKSIDI/ANTINOOS

      διαβάζω ότι δέκα ώρες αντέχει

  • Γιώργος fs.
   • BABIS

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • GALAKSIDI/ANTINOOS

    χαχαχαχαχααααααα

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    χαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο ρε Γιωργη!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!!!!!

   • ακκ

    μεμετι ειναι;

    • Γιώργος fs.

     Επενδυτής του Μαρδα !!!

   • sak_aek

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 • Μαχητής
  • Μαχητής
   • Γιώργος fs.

    Μοίρασε πόνο στα μεμετια αδερφέ Παναγιώτη !

    • Μαχητής

     Μακάρι να τους βυθίσουν έστω και ένα πλοίο να βρείτε και εσείς την ησυχία σας

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      αν ειναι να μας σωσει η Κυπρος να παμε να πηδηξουμε στον Ισθμο (ειναι και κοντα)

     • clickys

      xaxaxa

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μα ετσι ειναι ρε αδερφε!εχουμε πολλαπλασια δυναμη και υποτιθεται οτι …οτι να μην λεμε τωρα,και θα περιμενουμε τους Κυπριους αδερφους να βγαλουν το φιδι? και αντε να πουμε οτι περιμενουμε να κανουν κινηση για να τρεξουμε να βοηθησουμε!ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Μ ΑΥΤΟΥΣ?ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ? (οχι ως Ελληνες αλλα ως κυβερνηση-κρατος)

     • Μαχητής

      Μακάρι να μπορούσαμε

  • Deadpool_Nikeus
   • Μαχητής

    Οι buk

    • Deadpool_Nikeus

     ναι…

   • ΕλληνΟρθοδοξη Ρομφαία

    sorads 12 mil ε και?Οταν θα στελνουν τους πυραυλους απο απεναντι θα λειωνουν οι πετρες.Χωρις την βοηθεια του ισραηλ η κυπρος δεν μπορει.Και εμεις με τους τσιπροκαμμενους ειμαστε 1 βημα μπρος και δυο πισω.Εδω θελει Κολοκοτρωνηδες οχι Γαβαλαδες της πολιτικης.

 • 😈VLAD.. the impaler😈

  θα μπορουσαμε να του δωσουμε κανενα παγουρι με ανταλαγμα τη σμυρνη ναουμε….

 • Μαυρος Καβαλάρης

  Θα σηκώσει και την αεροπορία η Κύπρος ή μονό με το ναυτικό τους θα τους λιώσουν τους Τούρκους;

  • clickys

   τουλαχιστο κανουν τα αυτονοητα οχι σαν τις κοτες της κυβερνησης τσιπρα αντε .

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Που για περίμενε…..

    • clickys

     κανουν ασκηση με πραγματικα πυρα με ολα τα μεσα που διαθετουν . τι να κανεις τα πλοια και τα υποβρυχια οταν δεν τα χρησιμοποιεις

     • POUTINIARIS

      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1974

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Άσε την άσκηση πραγματικά να δούμε.

    • Μαχητής

     Ελλάδα δεν ξέρω τι κάνετε αλλά εδώ έχουμε εθνοφυλακη και δεν ακούμε κανέναν σε περίπτωση επίθεσης δεν θα κάτσουμε να μας σφάξουν θα αντισταθούμε με ή χωρίς την συγκατάθεση των πολιτικών

     • POUTINIARIS

      ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΧΑΙΩΝ..!!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μπραβο ρε αδερφε!

    • clickys

     δεν εχεις αντιληφθη νομιζω την ηττα της ελλαδος στο χθεσινο επισοδειο με τα ιμια .

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Όχι χτες απλά διασύρθηκε το 1996 ηττήθηκε.

     • clickys

      χθες ομως απο γκριζα ζωνη και καλαν που ηταν τωρα ειναι πλεον τουρκικη

     • POUTINIARIS

      ΜΑΛΙΣΤΑ..!! NEXT..!!

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Από το 1996 τουρκική είναι χτες απλά το ανακοίνωσαν γιατί είδαν τους αυτιστικόυς πολιτικούς μας.

     • clickys

      ναι αδερφε ετσι ειναι δυστυχώς για ολους μας

     • POUTINIARIS

      ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..!!

  • Roman Box

   Αφού ήδη πετάνε χαρταετό

 • POUTINIARIS

  ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ..!
  ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ..!

  • Γατονι

   Φυσικά δεν θα κάνεις τίποτα και θα περιμένεις τα γεγονότα.

   • POUTINIARIS

    ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..!!ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ..!!

    • Γατονι

     Σε πιάνω δεν είσαι ο πρωτος που τα γραφει αυτά.

     • POUTINIARIS

      ΝΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ..!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      μπραβο ,ν αναψουμε κερια και να βαλουμε και κανα ψαλμο να δωροδοκησουμε τον Θεο λες και ειναι κανας μλκας γλυφταγκουρας και μασαει απο τετοια ,ποσο μυαλο εχετε μερικοι

     • POUTINIARIS

      ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ..!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εχω ηδη κανει στο Δαφνι 3 μηνες,τωρα ειμαι καλα

   • Γάτα το Γατόνι…

 • Oy vey

  Οι δυτικοί κατέστρεψαν την Ελλάδα και έκαναν την Τουρκία περιφερειακή δύναμη. Και παρόλα αυτά, έχουμε ακόμα μεταπολίτευση και πάρε δώσε με τους ανθέλληνες αντί να κουβαλήσουμε ρωσικά πυρηνικά στην χώρα.

  https://uploads.disquscdn.com/images/db0cadea123080ed3f6cb49c523e54351e76119ae3f7642efe5d5d1bd640123a.jpg

 • ακκ

  12 ν.μ. και ουτε ναυτεξ ουτε τιποτα !! Απλα τα πραγματα …ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !!!

  • Deadpool_Nikeus

   αν είχαμε και τις 6 FREMM σήμερα δεν θα μας «ένοιαζε» για τα 12 ν.μ…. θα το είχαμε πράξει ήδη

   • Βραδύνους ψηφοφόρος

    Γι αυτό οι Γερμανοί λέω ότι με το λεγόμενο χρέος (λογιστικό κατά κύριο λόγο) έκαναν την πρώτη επίθεση κατά της χώρας…

    • Deadpool_Nikeus

     οι δικές τους οι F-125 αποδείχτηκαν σαπίλες… ούτε τους ίδιους δεν ικανοποιούν…

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ποτε ειχαν οι γερμανοι?εμεις που μπορουμε να ναυπηγησουμε θαυματα στελνουμε τα μυαλα αλλου

     • Deadpool_Nikeus

      οι μόνες γερμανικές που άξιζαν ήταν οι ΜΕΚΟ (200, όπου έχουμε ακόμα και σήμερα, έστω και αν χρήζουν αναβάθμισης, αν όχι αντικατάστασης)

   • Μαυρος Καβαλάρης

    Και 26 να χάμε άμα δεν εχουμε @@ δε γίνεται τίποτα.

    • Deadpool_Nikeus

     με ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ναι.. και με ΝΔ επίσης…

     • Μαυρος Καβαλάρης

      Με ΠΑΣΟΚ;

     • Βραδύνους ψηφοφόρος

      Μόλυνες το στόμα σου πάλι!

     • Deadpool_Nikeus

      νταξ…με λίγες πλύσεις Listerine και θα είναι περδίκι

     • Deadpool_Nikeus

      τους «είχαμε» το 1996…τι καταλάβαμε? τίποτα…
      άρα είναι εκτός της συνάρτησης

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • ακκ

    Η θεληση στην προκειμενη ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΕΜ !!…ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ …νασαι σιγουρος γιαυτο !! Αλλο ειναι το προβλημα και εχει ονομα ΗΠΑ !!!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     δεν τις νοιαζει τις ΗΠΑ παρτε το χαμπαρι αν τους πηδηξουμε θα χαρουνε κιολας ,αλλοι δεν το καταλαβαινουν ,αυτα που λενε οι ΗΠΑ ειναι για καταναλωση ,αυτο που τους συμφερει θα υποστηριξουν και αν γονατισουμε τον ερντογαν (τουρκια) τους συμφερει ,κρατατε το αυτο ειναι η πεμπτουσια

  • Γι αυτούς που ξέρουν εννοείς….

 • Βραδύνους ψηφοφόρος

  Αν εκτός από βραχονησίδες κινδύνεύουν και οι βλαχονησίδες, την έχει βάψει η Πελοπόννησος…

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Γατονι

  Η ουσία είναι μια. Η δοτη κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ποτέ πολεμο χωρις έγκριση από τις ΗΠΑ-Βερολινο. Οπότε αν το τραβηξει η Τουρκία για τα Ίμια θα τα πάρει και με τζιφρα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και τη Μακεδονία θα δώσουν και τα Ίμια και Τσάμηδες και τα πάντα.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ρε αν ειχαν λιοκια (οπως ελεγε κι ο προγονος μου ο Μαρκος) θα ξαμολαγαν μια επιθεση συντριπτικη και αιφνιδιαστικη και θα τελειωναν ολα

   • 😈VLAD.. the impaler😈

    θεωρεις οτι μπορουμε να ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ τοσο ευκολα;
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ!
    Κ ΤΟ 22 ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ.

    • sak_aek

     Απλά θα τους πας μ’ ένα αεροπορικό χτύπημα 30 χρόνια πίσω.

    • Skepttic

     Το 22 δεν υπηρχε πολεμικη αεροπορια.

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     εκει επαιξαν αλλα ,ας μην λεμε ,και γραφουμε σου λεω μπορουμε

    • Καλλιστώ Ανταιος

     και το 22 απο προδοσία πηγαμε
     Ας είναι καλά ο εθναρχης, που να μη βρισκει γαληνη εκει που τον ριξανε

 • clickys
  • Deadpool_Nikeus

   τι σας έπιασε σήμερα…πριν ή μετά το φαγητό, δεν ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες

   • clickys

    χαχα

  • Γιώργος fs.

   ΕΣΧΟΖ.

  • ακκ

   μεγαλυτερη αρωστια αυτη ..απο της καρδιας του !! Αλλα θα μου πεις , στην καρδια 9την αλλη , την ανταλλακτικη) ηταν μεσα και η Δημητρουλα !!

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   αυτα ειναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγαπες λουλουδια και μπουζουκια και τραγαιδοια

 • Γιώργος fs.

  Τώρα θυμαμαι πως οι αριστεροι κατσαπλιαδες μιλουσαν για πετυχημενη επισκεψη Ερντογάν στην Ελλαδα .😁😁😁😁 https://uploads.disquscdn.com/images/ffcf21288dd8c816a889a34823a78c907721db4f4525775bd2532bf1a33fc93e.jpg ,

  • scorpion

   Ρε τον μπαγάσα τον πρωθυπουργό. Και τον είχα για βλήμα

   • Γιώργος fs.

    Αγραμματος ειναι και καταληψιας ! 😁😁😁😁

    • scorpion

     Γεννήθηκε ηγέτης. Τι να τα κάνει τα γράμματα

  • ακκ

   Ουτε για αστειο δεν θελω να το βλεπω και ακουω αυτο !!

   • 1 ΜΑΛ 1978

    αφου ειναι 1 νησι θα τον πιαση κοροιδο

  • 1 ΜΑΛ 1978

   +1000000000

  • ΕλληνΟρθοδοξη Ρομφαία

   καποιος ειχαι απαντησει ..μολλων λαβέ, βεβαια και …παρε τρια μεζεα να του ελεγε θα το εκλαμβαναμε ως σωστό.

 • ntoumaniis

  στην navtex της κυπρου συμμετεχει και η ρωσια!!!πριν λιγο το ειπανε στο σκαι το ξανθο γενος δηλωνει παρων

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   το πα πρωϊνιατικα ,οτι ειναι με ευλογιες των ΡΩΣΣΩΝ

 • Oy vey

  Έτσι όπως τυχαία πέθανε ο Μεταξάς, έτσι τυχαία πέθανε και ο τελευταίος φιλέλληνας πρόεδρος των ΗΠΑ Φραγκλίνος Ρουσβελτ. Εβραϊκός ανθελληνικός δάχτυλος παντού. Πρόσφατα βρήκα το ταφικό σημείο του Γκαστ Αβράκωτου και όσοι του αφήνουν κεριά είναι εβραιόσποροι.
  https://www.findagrave.com/memorial/89574304/gustav-lascaris-avrakotos

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   εβραιος εισαι φιλε?να κανουμε λιγο κουβεντα?

 • American Kotal

  Παιδες, πολυ θα γουσταρα να σας πω κατι διαφορετικο, αλλα θα κανουμε οτι καναμε απο την μεταπολιτευση και μετα.

  ΤΗΝ ΚΟΤΑ.

  ΑΛΛΑ, επειδη ειμαστε ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ και αυτος ο τοπος ειναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ πολεμο κανονικο δεν θα δουμε.

  Συμμοριτοπολεμο και πεινα ομως….αλλο αυτο.

 • PatmosI

  Με τι θα τα βυθίσει η Κύπρος….οεεεεοοοοοο;;;;

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   exoset, tor……

   • Deadpool_Nikeus

    τα TOR δεν είναι αντιπλοϊκά

    • 😈VLAD.. the impaler😈

     ειναι ομωςΑΜΥΝΤΙΚΑ!

     • Deadpool_Nikeus

      ναι…όπως και τα Buk που έχουν…αρκεί να χρησιμοποιούνται

   • PatmosI

    Το tor είναι Αντιαεροπορικό….

  • Deadpool_Nikeus

   δες κάμποσες σειρές πιο κάτω…
   αλλά για να μην μπαίνεις σε κόπο, είναι «γαλλικοί, ωραίοι και με μεγάλη εμβέλεια»

   • PatmosI

    Τους ξέρω καλά…. το θέμα είναι η ποσότητα… αλλού αποσκοπεί η ερώτησή μου.
    Αν τα βάλεις στο χάρτη δεν βγαίνουν τα κουκιά. Ούτε σε απόσταση ούτε σε αριθμούς.

    Η Κύπρος θα πληρώσει την αδράνεια την ατολμία και τον ανορθολογισμό στα εξοπλιστικά της

    • Μαχητής

     Μέσα στην εμβέλεια των πυραύλων είναι , ναι η Κύπρος θα πληρώσει την απαξίωση που έδειξε στην άμυνα , συμφωνώ

     • PatmosI

      Οριακά.

  • Τασσος Κ.

   EXOCET

   • PatmosI

    Χμμμμ θα πρότεινα μια ματιά στα σπεκς και στο χάρτη.

  • Μαχητής
   • PatmosI

    Με κάλυψες!!!!!!!…..

    • Μαχητής

     Κάστρο Λάρνακας

     • PatmosI

      Επάρκεια σε μπάλες και μπαρούτι υπάρχει;;;;

     • Μαχητής

      Μην με αγχώνεις!!!

   • Andreas Tependris

    Να σε παρει μπαλλα απο αυτα στο κεφαλι, την εκατσες την βαρκα…. Μονιμη εγκεφαλικη βλαβη.

  • POUTINIARIS

   ΜΕ ΕΞΟΣΕΤ..!!

   • PatmosI

    Δες παρακάτω.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟΥΣ…

  • clickys

   ΑΞΙΟΣ ειμαι ετοιμος και περιμενω εντολες

 • ntoumaniis

  οι φιλοι μας οι ρωσοι οι ορθοδοξοι υπερ της κυπρου!!!κλαψτε γατακια

  • clickys

   ???

 • Κρητικός

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΛΕΤΕ, ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ

  • ακκ

   Συντεκνε….εισαι μπροσταρης καπου; Ακολουθω!1

 • ntoumaniis

  ΖΗΤΩ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΖΗΤΩ Η ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ

  • American Kotal

   Μερκελικος?

   • ntoumaniis

    ανεκαθεν

  • POUTINIARIS

   ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ..!!

   • ακκ

    Με δοντια και νυχια εξω !!! Και εχει μια αδυναμια σε μεμετιαααα…τι να σου πω !!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ναι καλααα!!!!!!!!!!!!!!δεν κατηγορω τους ρωσσους γιατι ο μισος πλανητης θελει να τους πηδηξει ,αλλα θα κανους αυτο ακριβως ,να μην πηδηχτουνε και ετσι δεν τους ενδιαφερει για τους αλλους

     • ακκ

      αναγκαστικως θα αντιδρασουν …δεν αμφιβαλω καθολου !!1

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ειμαστε σε εναν κυκλο πολεμου ,οπως πριν 50,100 χρονια αναδιαταξης συνορων αναδασμο πορων κλπ ,θα κλιμακωσει η κατασταση και θα γινει μπαμ ,το γιατι δεν το καταλαβαινουν (?) οι δικοι μας ή το γιατι δεν αντιδρουν αυτο εμεις δεν μπορουμε να το ξερουμεή δεν θελουν αυτοι να ξερουμε ή…… χιλια δυο

     • ακκ

      Συμφωνω και επαυξανω !! Αλλωστε ..εχω τοποθετηθει πολλακις περι αυτου !! ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ μεχρι ναρθει η ευλογημενη ωρα…και ακουω καζο !!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ολοι λεμε διαφορα μην μασας

  • LuckyLuke

   Αρκουδες ξεδοντιασμενες , λιονταρια γερικα και ξεπουπουλιασμενα γερακια !

   • ακκ

    χαχαχαχα…οι αρκουδες ομως…παραμενουν αρκουδες και αντεχουν στην κακοκαιρια !!!

  • PatmosI

   Ζήτω ο κόκκορας μακαρονάδα!

 • Κρητικός

  ΓΙΝΑΜΕ ΦΤΩΧΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

  • ακκ

   Δεν θελω να αντιπαραταθω μαζι σου ..και σε καταλαβαινω !! ΟΜΩΣ …προτεινε κατι συγκεκριμενο !! να παρουμε τις καραμπινες και να βαραμε αερα; ΤΙ; πες μας !!

   • 1 ΜΑΛ 1978

    απλως λεει την γνωμη του

    • ακκ

     Και εγω μαζι του ειμαι …ειλικρινα το λεω !!!

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      ολοι ετσι ειμαστε και γω ,αλλα θα μας δεσουνε ,μηπως ομως να παει και το παλιαμπελο? να το κανουμε κιας παμε οπου λαχει?

     • ακκ

      Μεσα ειμαι !!! Χειροτερα δεν γινεται !!

 • clickys
 • GALAKSIDI/ANTINOOS

  Υπενθυμίζεται ότι ο Γιγκίτ Μπουλούτ είχε δηλώσει στις αρχές του μήνα πάλι στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ότι: «Η
  Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν.
  θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή
  όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

  • ακκ

   Μονο που εννουσε τους πολιτικους κι ΟΧΙ ΤΑ Ο.Υ.Κ. μας !! Αν..,μιλουσε γιαυτα , θα φαει γλαροσουπα !!!!

  • 1 ΜΑΛ 1978

   ε και ασ κανει οτι θελει παντως απο οτι διακρινω αυτη και θα ειναι και η προκληση των ισραηλινων κατα των τουρκων και θα ξεκινησουν ολα συντομα

 • Έλιξ

  1996 (Ελληνική ;;; κυβέρνηση) : Ευχαριστούμε την αμερικανική κυβέρνηση
  2018 (Ελληνική ;;; κυβέρνηση) : Ευχαριστούμε την εβραϊκή κυβέρνηση
  Εξελικτική θεωρία κατά Δαρβίνο.

 • Spock

  καποιος να ηρεμησει τους Κυπριους, μην τα βυθισουν ολα μαζι ενα ενα

  • Deadpool_Nikeus

   θα μας βγάλουν από τη υποχρέωση να το «κάνουμε εμείς»

   • 1 ΜΑΛ 1978

    παντως πρεπει να προσεξουν και τα καλσον

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

     Ζαρτιερες παρακαλώ

  • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

   Θα μας πάρουν όλη τη δόξα

  • Μαχητής

   Μην πιστεύεις στις φήμες

   • Spock

    χαχαχαχ

    • Μαχητής

     Του σάητ εννοώ

     • Spock

      ξανα..χαχαχαχ

     • Harald Hardrada MERCYLESS

 • Κρητικός

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ. ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.

 • GALAKSIDI/ANTINOOS

  που ειναι ολοι αυτοι που διοργανωσαν το συλλαλητηριο,να διοργανωσουν μια πανστρατεια διαμαρτυρομενων και αγανακτισμενων Ελληνων;

  • Καλλιστώ Ανταιος

   τωρα βρισκονται σε περιοδεία

 • Αντύπα
  • ακκ

   Εσκασες πια απο το φαι !! πιες και και καμια σοδα !!!

  • Πολίτης δέλτα κατηγορίας

   Ωραιο το μαξιλαροτραπεζακι… μα και η αστακομακαροναδα δεν παει πισω…
   -Μωρε συ σηφαλιο! πιασε μια αστακομακαροναδα,σαν κι αυτή που ετρωγε ο παππους μου…

 • Σχολιαστής

  θα πετανε με σφεντονες σεφταλιες……

 • Πολύ θα θελα να ξέρω όλοι αυτοί με τον τουπέ του πολίτη του κόζμου που κυκλοφορούν επικροτώντας και ψηφίζοντας τέτοιες πολιτικές όπως του Αλέκσι, πως εκλαμβάνουν το βρισίδι που μας ρίχνουν οι απέναντι? Ή δεν τους νοίαζει επειδή ετοιμάζονται να αλλάξουν υπηκοότητα και να αποκτήσουν διαβατήριο UK?

  • Καλλιστώ Ανταιος

   δεν τους νοιαζει

  • LuckyLuke

   Το χρημα δεν εχει πατριδα για τους ανηθικους..

  • μαντροσκυλο

   1) δεν ειναι ελληνες , η λεξη αυτη τους αναστατωνει, βγαζουν σπυρακια λεμε , οποτε γιατι να παρεξηγηθουν?(2) σε ολες της περιπτωσεις οταν ηταν αντιπολιτευση ηταν με το μερος ,των τουρκων, αλβανων , σκοπιανον, πχ το αιγιο ανηκει στα ψαρια , τα σκοπια να λεγοντε οπως θελλουν και αλλα , τι περιμενες?

 • Καλλιστώ Ανταιος

  λεω τωρα γω με το φτωχό μου το μυαλό .
  Ο Ταγιπ είναι εντελώς κουκουρουκου και την εχει δει Μωαμεθ Πορθητης .
  αλλά αμα δημιουργουσε όντως πρόβλημα σε ΗΠΑ , Εβραιους ,κ.τ.λ. θα τον είχαν ήδη φαει.
  Ψεματα;;
  Μα ατυχηματα συμβαίνουν, μα αρρωστιες συμβαίνουν, μα ανοιξες αραβικές ,
  Επισης είναι γνωστο σε όλους πως τα αφεντικά του Ταγιπ είναι και αφεντικά του Αλεκσησ, (δε λεμε ποιοι).
  Οποτε ερωτω, τι παιχνίδι μας παίζουν πάλι;;

 • Ταξίαρχος

  Μη κανετε μλκιες γιατι εμας θα δειρουν παλι

  • Assurbanibal

   χααχχαχαχαχαχαχα

 • clickys

  Ισραηλίνο «μάτι» παρακολουθεί τις τουρκικές κινήσεις
  http://www.philenews.com/eidiseis/politiki/article/489661/israilino-mati-parakoloythei-tis-toyrkikes-kiniseis-chartis

  • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

   Θα τους ειδοποιεισουν μην πέσουν σε κανένα υφαλο

 • Frank Underwood

  Συγγνώμη άσκηση με πραγματικά πυρά ποιοί θα κάνουν ;

  • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

   Οι Κύπριοι το θέμα είναι με τη θα την κάνουν

   • Frank Underwood

    Θα στείλουν την ψαρόβαρκα που αγόρασαν από τους Εβραιους (σαν εκείνο που τρακάρισαν οι Τούρκοι) ;

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

     Τώρα μάλιστα κλασανε μεντες τα μεχμετια

   • Assurbanibal

    Λαμπρή έρχεται, όλο και τίποτα στρακα στρούκες θα βγούν στη φόρα…

    • μαντροσκυλο

     μην ξεχνας , τον ολοκαινουριο στολισκο της κυπρου

     • Assurbanibal

      Αυτόν τον έχουν για τα Χριστούγεννα, αντί για δέντρο…

     • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

      Που τον έχουν???

     • Καλλιστώ Ανταιος

      playmobil

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

     Χα χα

    • PatmosI

     Μην βγάζεις στη φόρα ευαίσθητες πληροφοριες.

   • kariolis kokoς

    με σφεντονες

 • 1 ΜΑΛ 1978

  οι τουρκοι τους τρεχουν και τα σαλια με τα κοιτασματα αλλα προκαλουν πολλοι και θα φαν το κεφαλι τους θα τους την πεσουν ολοι Ελληνοκυπριοιγαλλοιρωσσοιισραηλινοι αιγυπτιοι
  αα ξεχασα και απο τα νησια του πασχα

 • Βασιλική

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Σχολιαστής

  οτι ξαναρχεται τον αλλο μηνα ο Ερντι να μας τα ξαναχωσει στα μουτρα…..το μαθατε?

  • μαντροσκυλο

   ποιος τον καλεσε παλι εδω ,αυτον τον μακακα

   • PatmosI

    Ο δικός μας μακάκας.

    • Καλλιστώ Ανταιος

     ποιος αλλος ;;

 • ntoumaniis

  ετοιμαστειται να περασουμε την πεινα και τα γεγονοτα που ερχονται!! σαν αναξιοι που ειμασττε και βγαζουμε αντιχριστους αριστερους να μας κυβερνησουν δεν μπορουμε να συμμετεχουμε σε εχθροπραξιες, την πολη θα την παρουμε «κουτρα»,…οι ρωσοι στηριζουν κυπρο σημερα και απειλουν τους τουρκους στο οικοπεδο 3!!!ΖΗΤΩ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ!!! Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΚ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ

  • ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

   Οι ρωσοι υποστηρίζουν και εκχωρουν εδάφη της Συρίας στη Τουρκία το ίδιο θα κάνουν και στη Κύπρο θέατρο παίζουν.

   • ntoumaniis

    λυκοφιλιες

  • 1 ΜΑΛ 1978

   αφου εχουν ολα τα λεφτα εκει

   • ntoumaniis

    τους τα πηρανε

 • Assurbanibal

  Άλλο ένα συλλαλητήριο και πάμε για παμβαλκανικό πόλεμο…

  • Κωνσταντίνος Κομνηνός
   • Assurbanibal

    Πάνε και στην πλατεία Βικτωρίας να συλλαλήσουν με τα πακιστανά…

    • Κωνσταντίνος Κομνηνός

     ..δεν αναφέρουν όμως σε ποια συγκεκριμένη καφετέρια…θα γιομίσουν το μαγαζί..

     • Assurbanibal

      Γύρω απο έναν κουλουρά έξω απο την έξοδο του μετρό…

   • PatmosI

    Να κάτι τέτοια λένε και θέλω να τα μαζέψω στον Καιάδα να παίξω τέτρις…..

   • Καλλιστώ Ανταιος

    εχει γεμισει ο κοσμος τετοιες αφισες

    • PatmosI

     Θα τους χρειαστούμε για διάσπαση και εκκαθάριση ναρκοπεδίων.

 • ntoumaniis

  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!

 • fygas78

  Μας την εχουν στημενη αγαπητοι μου φιλοι. Προσπαθουν να μας ριξουν στο στομα του λυκου. Ποιες συμμαχιες και πρασινα αλογα. Καμια εμπιστοσυνη ουτε σε Ισραηλ, ουτε Αμερικη, Ιταλια κλπ.
  Μας εριξαν στην οικονομικη κριση, μας εχουν γεμισει λαθρομεταναστες, ξεπουλανε την Μακεδονια και οτιδηποτε μυριζει Ελλαδα και Ορθοδοξια. Βλεπετε εσεις καθολου συμμαχιες;
  Μας την εχουν στημενη. Και θα το καταλαβετε τους επομενους μηνες, ισως και μερες. Για να καταλαβετε ποσο πολυ μας αγαπουν οι συμμαχοι μας.

  • Broken Arrow

   Πρασσειν αλογα

   • Καλλιστώ Ανταιος

    με αυτά τα δεδομένα , ειναι το καλύτερο

  • Πολίτης δέλτα κατηγορίας

   Μας χρησιμοποιουν σαν σκουπιδοντενεκε της Μεσογειου και της ΕΕ.Στην υγεια μας…

  • Καλλιστώ Ανταιος

   μας την εχουν στησει , γεγονος αναμφισβήτητο, αλλά τι να κάνουμε ;;;

   • Μαχητής

    Μια βόλτα στην βουλή

    • Καλλιστώ Ανταιος

     σωστα , σωστα .
     Να τους δωσουμε θερμους χαιρετισμούς.
     Και αυτό ομως θελει συντονισμό , και προπάντων δεν θέλει Μιιικη

     • Μαχητής

      +100000000!!!!!!!

  • Broken Arrow

   οι ανθρωποι εχουν τα σχεδια τους αλλα ο Θεος εχει τα δικα του

   • fygas78

    Ακριβως. Μονο αυτο. Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.
    Ειμαστε ετοιμοι να θυσιασουμε τα παντα για την πατριδα εδω και τωρα. Ομως ευτυχως για την πατριδα μας τα σχεδια του Θεου ειναι αλλα.

  • LuckyLuke

   Αποικια χρεους , ανισχυρη τουριστικη μπανανια , αυτος ηταν ο σχεδιασμος μετα την πτωση του κομμουνισμου
   και την επελαση των διεθνισταδων..

  • μαντροσκυλο

   το πλοιο που μας τρακαρε , ειναι ιταλικης κατασκευης

   • fygas78

    Αυτοι που βλεπουν συμμαχους.

    • μαντροσκυλο

     ελα ντε μονιμα ετσι την παταμε

   • PatmosI

    Τουρκικης.

    • μαντροσκυλο

     χτες το ακουσα σε μια εκπομπη , οτι ειναι ιταλικης

     • PatmosI

      Το Γαύδος ή το μογγολοπάπορο;;;

      Το Γαύδος είναι Ολανδικής και το μογγολικό τουρκικής που έχει βασιστεί σε ιταλικά σχέδια.

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     ιταλικης

     • PatmosI

      Αν μιλάς για το σκάφος που εμβόλισε το Γαύδος, είναι εξ ολοκλήρου τουρκικής κατασκευής βασισμένο σε ιταλικά σχέδια.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      αχα! ισως να μπερδευτηκα ,

 • Γατονι

  Και άντε και πάει σε πόλεμο ο Τσίπρας. Με ποιον;; το λαό τον έχει απαξιώσει και τον λοιδωρει με κάθε ευκαιρία.
  Ποιος θα πάει να πολεμήσει;;
  Οι ρουβικωνες η ο Κουφοντινας.

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  2 ΔΙΣ αν σπαταλουσε το ελληνικο κρατος για 20 οχυρα(μεσα σε βουνα- το να σκαφτουν τουνελ στα βουνα και να οπλισθουν με σκυροδεμα δεν ειναι ουτε δυσκολο ουτε πανακριβο) στα νησια θα αναβαθμιζαν αμυντικα πολυ παραπανω απο την αγορα 2 fremm τα νησια και βεβαια τα 2 δισ επειδη στα εργα θα δουλευαν οι ελληνες θα απορροφιοντουσαν και θα βοηθουσαν συναμα την εσωτερικη οικονομια της χωρας !!

  • Broken Arrow

   ηταν ξυπνιος ο εθναρχης Μεταξας με το Ρουπελ

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    ετσι!!και ελληνες τα δουλεψαν και οι ελληνικες βιομηχανιες τσιμεντου-χαλυβα κλπ ειχαν επιπροσθετο εργο παραγωγης

    • Assurbanibal

     Τώρα θα κλείσουμε και την τελευταία βιομηχανία χαλβά φίλε μου…

    • Broken Arrow

     εμας δε μας κυβερνανε Ελληνες αλλα δοσιλογοι

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      εγω παρακολουθω την δυσκολια που αντιμετωπιζουν οι τουρκοι στους κουρδους λογω φτωχοτατων λαγουμιων που εχουν σκαψει !! σκεψου αυτα να ειναι φτιαγμενα και με επιστημονικη μελετη ως αμυντικα εργα τι θα παθαιναν!!

     • Broken Arrow

      θελω να πιστευω οτι δεν ειμαστε τοσο στοκοι να μην εχουμε κανει κατι αντιστοιχο

   • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

    Έλληνας

    • Broken Arrow

     Ελληνας γιατι αυτοι που μας κυβερνουν δεν ειναι. η συγχωρεμενη ανηκε σε αριστερη οικογενεια αλλα συμμετειχε αμεσως στη νεολαια αμεσως με την εγκαθυδριση του καθεστωτος του. μου ελεγε οτι το εκανε γιατι εβλεπε οτι ο Μεταξας ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ με κεφαλαια και ειχε οραμα για τον τοπο

   • Βασιλική

    Ήταν Έλληνας.

   • μαντροσκυλο

    ελληνας κεφαλονιτης , τρομερος συνδυασμος

  • Assurbanibal

   Έχεις χάσει τα καλύτερα άρθρα. Πού ήσουν χαμένος?

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

  • Spock

   σωστος,

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΚΟΛ

 • kariolis kokoς

  Μην πεφτεται στα 4 μονο γυριστε και ανασκελα να το ευφχαριστηθειτε καλυτερα
  αντε μαβλακες που σας βρηκαμαι

 • 1 ΜΑΛ 1978

  για να κοψουμε και τα αστεια στην εισβολη Κυπριοι και Ελληνες πολεμισαν σαν σκυλια

  • Σχολιαστής

   αμα δεν εχεις στρωσει απο βραδυς…..δε πα να πολεμας κ σαν λιονταρι…..
   κ που πολεμησαν ετσι (αθανατοι) …το μισο νησι χαθηκε

   • Καλλιστώ Ανταιος

    χαθηκε λογω προδοσιας , μην λέμε τα ίδια

    • Σχολιαστής

     δε μιλαω μονο για την Κυπρο αλλά για ολοκληρο τον Ελληνισμο……πολυ φοβαμαι οτι δεν εχουμε οργανωσει ετσι οπως θα επρεπε
     την αμυνα σε νησια- στοχους…οπως π.χ το Καστελόριζο

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      ..το Ρούπελ δεν έπεσε αλλά οι Γιορμανάδες ήταν στο Σύνταγμα

     • Καλλιστώ Ανταιος

      μα γι αυτο δεν την εχομε οργανωσει.
      Γιατί μας κυβερνουν προδοτες

   • Κωνσταντίνος Κομνηνός

    ..το μισό νησί χάθηκε και για έναν ακόμη λόγο : ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    …τους έλεγαν να φύγουν νύχτα απ’ τα χωριά τους…ατουφέκιστα έμπαιναν τα Γαλλιά…

  • Καλλιστώ Ανταιος

   γεγονος
   απο ιστοριες που εχω ακουσει είναι αληθεια .
   Και το χειροτερο είναι πως οι προδοτικές μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις ποτέ δεν τους αναγνώρισαν ως βετερανους

 • Βασιλική

  Τό ισραχέλ παρακολουθεί.
  Γιατί;
  Γιά νά δίνη πληροφορίες στούς τούρκους ;
  Ξεχάσατε τό 74;

  • ntoumaniis

   αλλαξανε το 74 ουτε εγχρωμη τηλεοραση δεν ειχες

   • Βασιλική

    Ποιά είναι η αλλαγή;

    • ntoumaniis

     τουρκια με ισραηλ ειναι στα μαχαιρια μεγαλο μισος

     • Καλλιστώ Ανταιος

      σωπα καημενε που το πιστευεις

     • ntoumaniis

      ε τωρα μην με κανεις να αναφερω 20 γεγονοτα δεν παρακολουθεις τι γινεται?

     • Καλλιστώ Ανταιος

      βρε παρακολουθω ,
      απλά είμαι της αποψης , πως αν όντως οι Εβραιοι δεν γουσταραν τον Ερντο , θα τον ειχαν φαει με τον ενα ή με τον άλλο τρόπο.

     • Βασιλική

      Έτσι ακριβώς.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      λαθος,τελειωσε οριστικα η αγαπη με τους εβραιους-τουρκους απο καιρο και τωρα τελειωτικα

     • Βασιλική

      Κράτα καί μία πισινή γιατί ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν μπέσα.

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      εχουν μπει αλλες παραμετροι

     • TheELLINAS1 .

      Χαχα εδώ κατάφεραν τον αραφατ που τον είχαν φυλασσόμενο από παντού και θα κολλήσουν σε αυτό το γυφτακι ?? Κάτι άλλο παίζει μόνο που δεν μπορούμε να το δούμε !!

     • TheELLINAS1 .

      Μην παίρνεις και όρκο !!!

 • Γατονι

  Πάρτε χαμπάρι ο Τσίπρας έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπιες και με το συνεχές ξεπούλημα του λαού δεν πρόκειται ποτέ να κάνει πόλεμο. Ακόμα και τα νησιά Φερόε να του ζητήσουν εδάφη θα το συζητησει. Δεν διακινδυνεύουν να δώσουν όπλα σε ένα λαό που τον έχουν γδαρει 9 χρόνια.

  • ntoumaniis

   αυτα λεμε!! αλλα μηπως θα κανει ο κουλης?υπαρχει κανεις να κανει?

   • Γατονι

    Όλοι είναι ενοχοι

  • Assurbanibal

   Μην ξεχνάς οτι τα νησιά Φερόε είναι ένας απο τους πιο αδικημένους λαούς του κόσμου. Δικαιούνται κι αυτοί ένα κομμάτι γής…

   • ntoumaniis

    λευτερια στους φεροεζους

    • Assurbanibal

     Συλλαλητήριο για τα Φερόε!

     • ntoumaniis

      στην κεντρικη πλατεια της φεροε χωρις φερεφωνα

     • Assurbanibal

      Να πάρουμε και Μίκη?

     • ntoumaniis

      οχι

     • Assurbanibal

      Να πάρουμε Λάκη Λαζό?

     • ntoumaniis

      καλυτερα jason-αντιγονη να ανεβασουμε επιπεδο και να παρουμε με το μερος μας την βρετανια την μεγαλη

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      Παολα να παρουμε κανα φραγκο

     • Stratus

      ο καλύτερος
      https://youtu.be/1jL_Wib36sU

     • Stratus
     • Harald Hardrada MERCYLESS

      τι να πω ,ρε ντουφεκισμα στα 6 μετρα που θελει!

   • LuckyLuke

    Βικινγκς -ισλανδοι ειναι οι βοσκοι στα φεροε νομιζω :)

  • μαντροσκυλο

   ρε ετσι οπως το παει αυτος , θα μας παρενοχλουν στο ιονιο οι αλβανοι.και θα πηγαινει το καμενο να κλεγετε στο νατο

   • Γατονι

    Ναι

    • μαντροσκυλο

     οχι

 • Assurbanibal

  Πάντως αν καταφέρουν τα Τουρκικα σκυλιά να πάρουν αυτό που θέλουν σε Αιγαίο, Θράκη και Κουρδιστάν, είναι πολύ πιθανόν να αλλαξοπιστήσουν ακόμη μια φορά με το να ξανααμερικανέψουν. Και τότε θα μιλήσει η πληγωμένη αρκούδα…

  • skeptomenosellin

   Δεν παίζει νομίζω αυτό…
   Άλλος ο στόχος των Τούρκων…

   • skeptomenosellin

    Να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να σταθούν γερά στα πόδια τους, ώστε 1ον να μην εξαρτώνται από τις ορέξεις της κάθε υπερδύναμης και 2ον να μπορέσουν να επιβάλλουν πολιτικές σε όλους τους τριγύρω λαούς που αυτοί από θέση ισχύος θα μπορούν να πιέσουν. Δεν τους νοιάζει δλδ να έχουν σύμμαχο κάποια υπερδύναμη απλά τους χρησιμοποιούν κατά το δοκούν μέχρι να πετύχουν τους στόχους τους. Μεσοπρόθεσμα βλέπω να πηγαίνουν με την Ρωσία γιατί πιστεύουν ότι είναι ανερχόμενη μαζί με την Κίνα και μετά μόνοι τους…

 • Τασσος Κ.

  Δεν τους έφτασε η Novartis! Λίγη! Ηθελαν κάτι πιο δυνατό να κρύψουν από κάτω τον ξεσηκωμό των Ελλήνων για το «Μακεδονικό» τα συνεταιράκια! Βλέπετε, κι ο Ερντογάν ήθελε επίσης κάτι δυνατό, να κρύψει από κάτω τα … 450 φέρετρα που του έστειλαν πεσκέσι μερικοί άτακτοι αντάρτες μέσα σε δύο εβδομάδες!!! Ο Ερντογάν λέμε! Ξέρετε, αυτός που βλέπει στρατιωτικά την Ελλάδα ως μύγα ! Και 17 μέρες τώρα, έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο στην Συρία, δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα εκατοστό και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε στο ίδιο του το κόμμα για τα φέρετρα γεμάτα «Μπορντό Μπερελί» που του στέλνουν καθημερινά οι Κούρδοι!

  Και για να αφήσω κατά μέρους την Ρεάλ πολιτίκ, και να ρωτήσω τους κατσαπλιάδες στο Μαξίμου:

  «Τελικά η θάλασσα έχει ή δεν έχει σύνορα»;;

  Γιατί σύμφωνα με το … Ζαβό, η θάλασσα δεν έχει σύνορα! Τότε γιατί αυτή την ώρα υπάρχουν ΕΙΚΟΣΙ πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στο Κεντρικό Αιγαίο;;;;;;

  ΥΓ
  Οσους Μπουτάρηδες κι αν βγάλετε, όσους Ερντογάν κι αν χρησιμοποιήσετε, το όνομα Μακεδονια, δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να το δώσετε!

  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

  • ακκ

   ευγε !!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++==

  • Stratus

   σωστός ρε Τάκη είμαστε για τα μπάζα τι να λέμε, όταν η αγΕλλάδα έχει 1 μύριο δημοσίους υπαλλήλους 1.2 μύρια συνταξιούχους και κάνα 2,5 μύρια επενδυτές τι περιμένεις

   • ακκ

    Τςςς 2.500.000 συμφωνα με την κ. Τατσουλα !! Που τους βαζεις αυτους;

    • Stratus

     τα 2,5 τι νόμιζες ότι είναι στραγάλια το διόρθωσα
     2.500.000
     μόνο οι Βούλγαροι είναι 600.000 και δεν το λέω εγώ ο Βούλγαρος πρωθυπουργός το έχει πει

     • ακκ

      Ειπα και εγω , δεν εβαλες τα μυρια διπλα

 • Αλήθεια περιμένει κανείς να εμπλακούν με πυρά τα πλοία των Γάλλων ή των Ιταλών με τους τούρκους στην περιοχή που αναφέρονται οι NAVTEX;;;

  • Γατονι

   Ανέκδοτο ήταν αυτό;

   • ναι

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

     Καλό

    • Stratus

     και τι θα κάνουμε όλοι εμείς ρε αδελφέ που δεν βλέπουμε survivor

     • τουλάχιστον βλέπουν και κανά λαράκικω εκεί έτσι;

     • Stratus

      κε σκε σε λαράκικω?

      κωλαράκι;

     • εεε πως να το περιγράψω πια;
      θα με πιάσει το φίλτρο του σάϊτ…απομόνωσε σε παρακαλώ το «λαράκι» απο το «κω» και μετά φέρτα τούμπα, βγαίνει νόημα!

     • Stratus

      εμένα δεν με πιάνουν τα φίλτρα χαχαχαχαχαχαχα
      εντάξει δεν είπαμε και ΣΥΡΙΖΑ

     • εκεί κανονικά πρέπει να πέφτει μπαν ip τελειωτικό!

     • Stratus

      στο ΣΥΡΙΖΑ;

     • ε ναι!

     • TheELLINAS1 .

      Κακός αδερφε επιβάλλεται!!

  • TheELLINAS1 .

   Ωρε χρονε μου περιμένεις από τους εμπόρους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για εμάς ??
   Θα πουν όπως και το είπαν ξεκαθαρηστε μεταξύ σας και εδώ είμαστε εμείς, αυτά ότι υπέγραψαν και είναι δεσμευμένοι είναι λόγια του αέρα αυτοί θέλουν μόνο την κονομα , αυτα εξηγουσα και στον πραουντ πιο παλιά ότι άμα έρθει ή ώρα μόνοι μας θα είμαστε , και μου έλεγε άλλα!!!

 • 1 ΜΑΛ 1978

  η τουρκια θα κανει την σουπια

  • Stratus

   θα αμολήσει μελάνι ;

   • 1 ΜΑΛ 1978

    σουπια λεγεται το 3 οικοπεδο

    • Stratus

     το είδα

  • Χριστίνα

   Πως θα την …..μαγειρέψει με σπανάκι ή με κοφτό μακαρονάκι

 • Broken Arrow

  ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. ΤΕΛΟΣ!!!!!!! δεν εχει επενδυσει τπτ σε αμυνα οσο αφορα την ΑΟΖ της. καλα ειναι να εχεις αρματα αλλα πρεπει να εχεις υποστηριξη αερα-εδαφους επιτρεπεται μια χωρα με την οικονομια που ειχε η Κυπρος να μην εχει 2 φρεγατες και 10 αεροπλανα?

  • αυτό ξαναπέστο, νόμιζαν οι Κύπριοι πως πάντα θα καθαρίζουν άλλοι γι΄αυτούς, τίποτα δεν διδάχτηκαν από την πρόσφατη ιστορία…

   • Broken Arrow

    ακριβως με την οικονομια που ειχε και εχει μη σου πω, με τις τοσες off-shore απο ελληνες και ρωσους νονους ΜΙΑ εστω μια φρεγατα ρε και 10 αεροπλανα σαπακια. Ο «εθναρχης» – προδοτης Καραμανλης δεν ειχε αδικο. Η κυπρος ειναι γη ελληνικη αλλα ειναι οντως μακρια

   • μαντροσκυλο

    και εχουν φραγκα οι κυπριοι , να αγορασουν αεροπλανα , αλλα επειδη δειχνουν πιο οργανωμενοι απο εμας , κρατα μια πισινη , κατι θα ξερουν παραπανω

    • Broken Arrow

     επαναλαμβανω καλο ειναι μια χωρα να ειναι σε μια συμμαχια. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ….

    • ήταν σε απίστευτα καλή οικονομική κατάσταση έως και το 2013…για τώρα δεν ξέρω, τους την είχαν στημένη κανονικά κι αυτωνών οι ευρωπαιολακέδες…ρε μαντρόσκυλο, κανείς δεν πάει τον ελληνισμό, να το πάρουμε απόφαση!
     είμαστε μόνοι μας!

     • Broken Arrow

      και ακομη εχουν φιλε. τοσους Ρωσους μαζεψαν και τους εδωσαν υπηκοοτητα δεν μαζεψαν λεφτα?απο δεκα απο δαυτους να τα επαιρναν θα αγοραζαν μια κανονιοφορο

  • 1 ΜΑΛ 1978

   εαν ειχε τοτε νομιζω δεν θα επαιρναν τα εδαφη

   • Broken Arrow

    ειλικρινα παιδια. καλο ειναι μια χωρα να ειναι σε μια συμμαχια. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ….

    • 1 ΜΑΛ 1978

     +1000000000000 ΣΟΦΟ

     • Broken Arrow

      δυστυχως η Ελλαδα και η Κυπρος δεν το ακολουθουν και οι κυβερνωντες δεν βλεπω να βαζουν μυαλο

    • αυτό ναι, νομίζω πως είναι το καλύτερο σχόλιο, αυτό δεν εννοούν να το καταλάβουν οι περισσότεροι και περιμένουν την σωτηρία από τα χέρια άλλων!

   • ακκ

    Αν δεν αποτρεπαμε να αντεπιτεθει η Ελλαδα , θα ειχε καταστρεψει τις Τουρκικες δυναμεις σε λιγα 24ωρα …..ναυαρχος διοικητης του 6στολου των ΗΠΑ, υπευθυνος της μεσσογειου (τοτε)…. περασε στα ψιλα..και φιμωθηκε κανονικα η ειδηση !!
    Το εγραψε ο Ελευθερος τυπος πριν 15χρονια !!

    • ακκ

     και θυμιζω..η Ελλαδα ειχε α-7 κορσερ που μονο οι αμερικανοι ειχαν. Για στολο ..δεν κουβεντιαζουμε καθολου !! Σκαλες ανωτεροι !! Αεροπορια; 1000 φορες καλυτερη της πασει γνωστο αυτο !! Αρα;…πιθανοτατα να λεει αληθεια !!

  • Σχολιαστής

   μπορουσαν να τα εχουν μονιμα στη Κρητη ωστε να μην φοβουνται το πρωτο χτυπημα
   …αλλά Ελληνες ειναι κ αυτοι….η λεξη μλκς…απο εμας βγηκε

   • Broken Arrow

    και παλι πεφτει μακρια. θα μπορουσε να φτιαξει μια βαση. μη λεμε βλακειες

    • ακκ

     σε αυτη την περιπτωση υπαρχει καθολικος πολεμος…και οι δυναμεις διασκορπες των μεμετιων !!! εμεις στο Αιγαιο εχουμε τα νησια , και βαραμε παντου ..την Κυπρο την αναλαμβανουν επιγειες δυναμεις !! βεβαιως το να μπουκαρει κανεις ειναι εφικτο !! Το να το υπερασπιστει μετα ειναι το δυσκολο κοματι !! θα βαζει ..και θα χανει στρατο συνεχως !!!

  • Παναγιώτης

   δεν ξεπέρασαν κόμη τις κουμουνιστικές τους επιρροόες και αν δεν διδάσκεσαι από την ιστορία είσαι αναγκασμένος να την επαναλάβεις

 • μαντροσκυλο

  λετε το αεροπλανο το εβραικο να ερεθισει τους τουρκους?, καπως ετσι δεν ελεγε μια προφητεια, ενας ειδικος προφητειολογος να διελευκανει την υποθεση

  • 1 ΜΑΛ 1978

   πολυ πιθανον

  • ntoumaniis

   θα τους ερεθισουν με πολλους τροπους περιμενε λιγο

   • μαντροσκυλο

    δαχτυλακι?

    • ntoumaniis

     οτι χρειαστει για να φτασουμε στην κορυφωση

     • Χριστίνα

      ΔΝΤ θα παίξει????

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ=ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΚΕ
   ΤΟΤΕ
   ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
   ¨ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ¨

   • Βασιλική

    Όταν ο Γρίβας πολεμούσε στήν Κύπρο γιά ανεξαρτησία καί ένωση
    ο Ζαχαριάδης τόν πρόδωσε στούς εγγλέζους.
    Οι εγγλέζοι δέν γνώριζαν ποιός ήταν , αυτός τόν πρόδωσε.

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   ερεθιζοντε με τα λευκα?

 • TheELLINAS1 .

  Άντε και καλά κρασιά!!
  Με τους κλόουν που έχουμε μας πήρανε στον μεζέ και οι μογγόλοι.

 • clickys

  Μόρφου Νεόφυτος: Το έθνος των Ελλήνων και το γένος των Ορθοδόξων απειλείται.

  https://www.pentapostagma.gr/2018/02/%CE%BC%CF%8C%CF%81%CF%86%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B5%CF%8C%CF%86%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BA.html

  Αξίζει παιδια ,

 • Spock

  κανα θεμα ΜΠΟΜΠΕΤΟ εχει η να παω για υπνο?

  • ντυμένος πέστην, να ΄σαι έτοιμος, θα μπω στο θάλαμο εγώ να σε ξυπνήσω, μην νοιάζεσαι!

   • Spock

    μεχρι και πυτζαμα παραλλαγης εχω

    • Stratus

     έχετε ξεφύγει εδώ πέρα

    • μου ανέβασες μόλις την αδρεναλίνη στα ύψη μ΄αυτό που είπες!
     σπευδω να ψάξω στο ebay να βρω κι εγώ μαζί με παντοφλίτσες, είναι καιρός να αλλάξω αυτές με τα αρκουδάκια που έχω!

     • Stratus

      πάρε αυτές που φοράει ο πάνος

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΥΒΛΑ ΧΝΟΥΔΩΤΗ;
      ΠΑΩ ΝΑ ΠΣΑΚΣΩ ΚΑΙ ΓΩ

     • ψάξε εκεί στα ίδια μαγαζιά στο ebay που αγοράζουμε συνήθως χειροπέδες βελούδινες!

  • skeptomenosellin

   Άϊντε να θέσεις……

  • Assurbanibal

   Τα μπομπέτα ξεκινάνε μόλις πιάσει βάρδια ο μυστήριος…

   • Spock

    αχαχαχαχχ

   • Stratus

    μακέτο πότε έχει;

    • Assurbanibal

     Πάνε αυτά, περάσανε…

     • Stratus

      όχι πες μου αυτό το μακέτο είναι ψεύτικο;

 • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

  2 ΔΙΣ αν σπαταλουσε το ελληνικο κρατος για 20 οχυρα(μεσα σε βουνα- το να
  σκαφτουν τουνελ στα βουνα και να οπλισθουν με σκυροδεμα δεν ειναι ουτε
  δυσκολο ουτε πανακριβο) στα νησια θα αναβαθμιζαν αμυντικα πολυ παραπανω
  απο την αγορα 2 fremm τα νησια και βεβαια τα 2 δισ επειδη στα εργα θα
  δουλευαν οι ελληνες θα απορροφιοντουσαν και θα βοηθουσαν συναμα την
  εσωτερικη οικονομια της χωρας !!αν ξοδευαν 20 δις για ολη την ελληνικη επικρατεια περαν του οτι θα ειχαμε αμυντικες υποδομες αστακου που εχουν ελαχιστο κοστο συντηρησης(1%) και δειαρκεια ζωης 100 χρονων ,, ολο το κοστος κατασκευης θα το επερναν οι ελληνες εργατες και μεσω των φορων αλλα και της οικονομικης ανασας των ελληνων πολιτων θα ξαναεπεστρεφαν στο ελληνικο δημοσιο πολλαπλασια εντος δεκαετιας!! αλλα αντιστοιχα ποσα δινουν με το παραπανω για πανακριβα πλοια πυραυλους και αεροπλανα επιχειρησιακης δειαρκιας 20ετιας που περαν απο μεγαλο κοστος συντηρησης ειναι και χρηματα που πανε σε ξενες οικονομιες να κανουν το κυκλο τους εκει και οχι εδω!!

  • ntoumaniis

   που ησουν αυτόφωρο ? την ασπιδα παρε που πεταξες μια βδομαδα τωρα, περασε η κριση στα ιμια και εμφανιστηκες

   • Stratus

    γιατί είναι άδωνης

   • πέταξε την ασπίδα; ‘
    επιβεβαιωμένο;

    • Stratus

     ριψάσπιδες

    • ntoumaniis

     γκαραντι!! εγω την μαζεψα απο μια αναρτηση

    • Assurbanibal

     Υπάρχει προστατευόμενος μάρτυρας γι΄αυτό.

     • Stratus

      τώρα τους λένε κουκουλοφόρους

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

    αν ειναι να σχολιασεις κατι σχετικο με αυτο που εγραψα καντο!! καθοτι περασα για λιγο και με το να μου πετατε ασχετα και ασυναρτησιες δεν προκειτε να με κρατησετε παραπανω στον εδω σχολιασμο αλλα μαλλον θα με κανετε να αποχωρησω νωριτερα ερημην προσφορου ενδιαφεροντος!!

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΠΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΠΣΕ ΑΥΤΟΣ;

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      ..ΈΓΡΑΠΣΕΣ !!!!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ

     • skeptomenosellin

      Θα σε βάλλω τιμωρία στη γωνία εσένα… :-))

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      έσχως

    • ntoumaniis

     θελουμε να κανουμε την ελλαδα μεγαλη σπαρτακε οχι να την οχυρωσουμε δεν ειμαστε β.κορεα

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      οπως βλεπεις αγαπητε αν δεν ειμαστε οχυρωμενοι αλλα ειμαστε βασιζομενοι σε εγκυησεις προστασιας απο μεγαλες δυναμεις και συμμαχιες θα αλωθουμε απο μονοι μας γιατι ποτε οι εξωτερικες δυναμεις δεν μας στηριξαν και δεν σεβονται τις δεσμευσεις τους ως προς την ελλας και αυτο φαινεται καθε μερα στα αρθρα που διαβαζετε ακομη και σημερα!!

  • Χριστίνα

   Καλησπέρα Ελλάς…και μετά γυρίσαμε πλευρό για ύπνο πάλι
   Απ την στιγμή που είμαστε προτεκτοράτο της ΕΕ και μας παίζει μπάλα και το ΔΝΤ (μετέφρασε το και ως δονητή) μην περιμένεις να αντιδράσουν οι δικοί μας -αν δεν πάρουν εντολές- από την «φίλη» Γερμανία & Σια ΕΕ που υποστηρίζει -και που από ανέκαθεν υποστήριζε- την Τουρκία.

   • skeptomenosellin

    Είσαι το γνωστό τιγροπούλι με μορφή παραλλαγής? :-)

    • Χριστίνα

     σε μένα απευθύνεσαι???ψάχνομαι γύρω μου καθότι φορώ ρούχα παραλλαγής αλλά πως έγινα αντιληπτή??κατι δεν έκανα καλά

     • skeptomenosellin

      Αν είσαι η Χριστίνα που πιστεύω ότι είσαι πες μου τι κάνεις και πως πάνε τα κέφια…

     • Χριστίνα

      μια χαρά βαρώ… και ντέφια τι να σου πω έχω πήξει με τα λογιστικά και μπαινοβγαίνω στο site ενίοτε.

     • skeptomenosellin

      Τώρα πείστηκα… :-))

     • Χριστίνα

      από τι ??? τι είπα και σε έπεισα???μια σκεπτόμενη Ελληνίδα, εργαζόμενη μάνα, είμαι που χτυπιέμαι και βγάζω τα μάτια μου σε έναν υ/η.Ευτυχώς σε λίγο θα αποχωρήσω, να ξεκουραστεί το μυαλό και τα ματάκια μου.

     • skeptomenosellin

      Άντε καλή ξεκούραση…

     • Χριστίνα

      Ευχαριστώ και ανταποδίδω (και σε όλους καλή ξεκούραση) τα δύσκολα έπονται

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΛΕΣ;

     • skeptomenosellin

      Ξέρω γω?

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΤΑΚΙ
      ΚΙΤΡΙΝΟΚΑΦΕ ΚΑΡΟ ΕΣΥ, ΚΙΤΡΙΝΟΚΑΦΕ ΡΙΓΕ ΑΦΤΗ

     • Χριστίνα

      το αυτή γράφετε με (ύψιλον) φίλτατε μην ξεχάσουμε κι αυτά που μάθαμε!!!πάντα φιλικά

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      χεχεχεχεχεχεχεχε

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

  • Stratus

   Σπάρτακε τα πράγματα δεν είναι όπως το 74, η απάντηση είναι σε οικονομικό επίπεδο και εάν δεν τότε τους κοπανάς με τα κανόνια, όλα τα άλλα είναι για το πόπολο για να ξεχάσει τα 99 χρόνια το 24% ΦΠΑ τα ξεπουλημένα αεροδρόμια λιμάνια και τραίνα και ότι άλλο θέλει η αφέντρα
   Ο σουλτάνος είναι ένας ακόμη πρόθυμος ηλίθιος του συστήματος, θα δεις τι θα πάθει όταν πατήσει λάθος κάλο

  • Hercules

   αναβάθμηση Γραμμής Μεταξά !!

   • Hercules

    Η «Γραμμή Μεταξά» αποτελείται από 21 μόνιμα οχυρά και εκατοντάδες ημιμόνιμα και επιφανειακά, που φράσουν τις υποχρεωτικές διαβάσεις, από το Βουλγαρικό έδαφος προς την Ελλάδα..
    Εκτείνονταν σε μήκος 215 χλμ. μεθοριακής γραμμής…….

    • Hercules

     οι Γερμαναράδες , τα είχαν «δει όλα»

     • Hercules

      …αν και σήμερα …. ο πόλεμος θα είναι πιο «βρώμικος»… με τεχνιτές επιδημίες, … Ηλεκτρομαγνητική αποβλάκωση, ..κλπ,..κλπ

 • Assurbanibal

  Τώρα σοβαρά πάρτε κασμάδες και βαριοπούλες και πάμε στα νησιά να σκάψουμε τούνελ.

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ;

   • 1 ΜΑΛ 1978

    ασε αυριο

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΑΜΑ ΚΣΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΚΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΦΡΟΥΣ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ.

   • Assurbanibal

    Εσύ θα είσαι ο υπέυθυνος για τα γκρο-μπετα. Πάρε γαλότσες και ξεκίνα…

    • 1 ΜΑΛ 1978

     οπλισμενα με Τ……

    • τι θα φτιάξουμε; αυθαίρετα;

     • Assurbanibal

      Θα φτιάξουμε τούνελ που να χωράνε ρεημένταλ και f16.

     • εγώ νόμισα κανά δωματιάκι να νοικιάζουμε το καλοκαίρι…’αντε από ΄δω ρε…πολεμοχαρή!

     • Assurbanibal

      Ρε φίλε για οικονομία! Οι φρεμ είναι ακριβές λέμε!

     • εγώ σέλω κι απ΄ τις άλλες….τις άρλεϋ μπρουκ πως τις λένεεεεεεε!!!!
      έλααααααααααα

     • Assurbanibal

      Αυτές δεν είναι καλές. Μαγνητίζουν τα εμπορικά…

     • μαντροσκυλο

      θα τα παρει το μουζαλα , και θα βαλει μεσα λαθροπροσφυγκες

  • 1 ΜΑΛ 1978

   θα βαλεις να ψησεις καμια προβατινα

   • Assurbanibal

    Εσύ μυρίζεις συνδικαλισμό. Κάτσε πίσω…

  • μαντροσκυλο

   πρεπει να παμε στην πολεοδομια , να βγαλουμε αδεια, μετα δασαρχειο , μετα υπ. περιβαλοντος. αδεια απο την περιφερεια, απο τον δημο ,απο το ικα , μαζι με τα σχετικα φακελακια

   • Assurbanibal

    Αυτά θα τα αναλάβει ο Σπάρτακος.

   • Harald Hardrada MERCYLESS

    θα λαδωσουμε ρε!

    • μαντροσκυλο

     μετα δικαστηρια απο αριστερους ,γιατι παρενοχλουμε την σεξουαλικη ζωη των αργιοκουνελων, και μολις τελιωσουμε , ο καμενος θα τα κανει χοτ σποτ , ρε πατε καλα ,

     • Harald Hardrada MERCYLESS

      θα σκοτωσουμε τ αγριοκουνελα δεν υπαρχει περιορισμος θηρας

   • TheELLINAS1 .

    Πρώτα τα κάνουμε αυθαιρετα
    Και μετά διαπραγμάτευση, έτσι γίνονται αυτά !!!

    • 1 ΜΑΛ 1978

     ΘΑ ερθουν και οι τοπογραφοι για να σου ουν το πριν και το μετα

     • TheELLINAS1 .

      Το πακέτο στο χέρι και θα σου πουν και το καλοριζικο !!

  • 1 ΜΑΛ 1978
  • Βασιλική

   Καί νά τά σκάψης χαμένα θά πάνε.
   Αυτοί στά νησιά είναι συριζαίοι καί κουκουέδες.
   Θά δώσουν τίς τοποθεσίες στούς τούρκους.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

   ασσουρ που κοροιδευεις θα σου ελεγα οτι οι υπογειες εγκαταστασεις εντος βραχωδων περιοχων ειναι υπογιοι χωροι που περαν απο μεγαλη ανθεκτικοτητα (μεχρι και σεισμικη) η χρηστικοτητα τους αλλαζει κατα τα γουστα(γιατι ειναι χωροι)!! και μπορει ενω αρχικα πχ αν χρησιμοποιουνται σαν αποθηκευτικοι χωροι οπλισμου(σιλο οπλων) αργοτερα να χρησιμοποιηθουν σαν ερευνητικα κεντρα ,καταφυγια , ψυκτικοι χωροι κλπκλπ!!

   • Κωνσταντίνος Κομνηνός

    ..δεν έχεις καθόλου άδικο αλλά οι «κρατούντες» είναι…άστο να μην εκφραστώ.

    Που σημαίνει : Όνειρα θερινής νυκτός

   • Assurbanibal

    Δεν κοροϊδεύω Σπάρτακε. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους. Αν δεν μπορείς να αντέξεις την κριτική δεν φταίω εγώ.

    • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

     ετσι οπως το ειπες (εσυ κανεις χιουμορ– το ξερο το στυλ σου) στους περισσοτερους που δεν σε παρακολουθουν καιρο , φαινεται οτι με ειρωνευεσαι!!(εκτιμω οτι εχεις αυτο το στυλ για να παιρνεις θετικες ομως δεν ειναι οι θετικες η ουσια του να σχολιαζουμε , αλλα ουσια ειναι αν ειναι ευδοκιμο-ουσιωδες-προσοδοφορο το περιεχομενο αυτου που σχολιαζουμε)

     • Assurbanibal

      Θα σου πω το εξής. Δεν το κάνω για τις θετικές. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Και στην πραγματική ζωή, εκτός disqus, έτσι λειτουργώ. Πέρα όμως απ΄όλα αυτά πιστεύω οτι μέσα απο τον δικό μου σχολιασμό βγαίνει κάτι ουσιώδες κάποιες στιγμές. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν με πειράζει. Αλλά να ξέρεις πως αν το έκανα για τις θετικές θα ποστάριζα σαχλαμάρες που αρέσουν σε όλους και θα τις μάζευα για πλάκα, όπως κανουν μερικοι μερικοί. Δεν θα σταματήσω να σε πειράζω γιατί το σηκώνει ο οργανισμός σου. Ευχαριστώ.

     • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραγοντας Χ

      το ξερω οτι με πειραζεις και το σηκωνω πολυ το πειραγμα αλλα ειθηστε να το επιδιωκω σε παρεα μετα οινου και χορου και οχι εδω που παρακολουθουν και αγνωστοι σε μας συννεληνες , για θα μπορουσαμε να αξιοποιησουμε τον χρονο που σπαταλουμε σε διαλογο-σχολια για να προσφερουμε και γνωση που θα ειναι επικοδομητικη-προσφορη οχι μονο προς ικανοποιηση της στιγμης!!

 • Spock

  ο μονος που εχει μυαλο εδω μεσα ειναι ο Σπαρτακος

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΠΕΣΤΑ

  • Assurbanibal

   Επαυξάνω.

  • 😈VLAD.. the impaler😈

   θετικη ομως κανεναςετσιιιι;
   Συφωνειτε ομως….ουυυστ!

   • Spock

    εγω παντα του βαζω

    • κι αυτός είναι και λόγος να διαγραφείς μια κι έξω απο το ντισκάς!

     • Spock

      χαχαχαχ ας θυσιαστω, καποτε θα αναγνωριστει η προσφορα μου

     • firestormLouis

      Θα σε βαλουμε στο ΠΠ(Πανθεον Πενταποσταγ μενιτων)

  • Κωνσταντίνος Κομνηνός

   ..για μυαλό δεν ενδιαφέρομαι, από άντερα για γαρδούμπες τι παίζει ;;;;

   • firestormLouis

    Σαχανακι?

   • Κρασοπατέρας

    Βαζω το κρασι….

    • Κωνσταντίνος Κομνηνός
     • ρε φίλε…κάτι παλιοφάσολα έχω για μεσημέρι, τι κάνεις;;;

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      ..την ζωή σου Κόλαση !!!

     • βασανιστείτεεεεεε!!!!!

     • Assurbanibal

      Ξέρεις να τρώς….

     • firestormLouis

      Μην μου κουβαλησεις κανενα Μπουταρη

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      ..δεν βρίζω…!!!

     • firestormLouis

      Απαγορευμένη λεξη
      Ταμπου

     • Κρασοπατέρας

      Αυτο σηκωνει σηκωνει πολυ οινο….και κοκκινο….βαζω και απο αυτο….
      Τα ρεστα μου….

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      ..και τα δι..ΧΙΚ ..κά μου ρέστα…

   • firestormLouis

    Για τα μυαλα συνταγη: Τα βραζεις στο γαλα λιγο Και επειτα με σκορδοβουτηρο και κρεμμυδακι στο σαχανακι! Παντα με ενα ποτιρακι κρασι!! Ααααααα

    • Κωνσταντίνος Κομνηνός

     η μόνη μου αντίρρηση είναι στο 1 (ένα) ποτηράκι…δεν φτάνει..

     • firestormLouis

      Το ειπα για να περασει το σχολιο Ειναι το οριο εδω μεσα !Χαχαχαχα

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      …κινδυνεύω να φάω αποσύναξη λοιπόν !!!

  • firestormLouis

   Eχει αποδειχθει επιστημονικος

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   και δυσλεξια μαλλον γιατι κανεις δεν καταλαβαινει τι λεει

  • Hercules

   ναι , αλλά ποιοι τον «ακούν» ?
   Μόνο λαμόγια Πολιτικούς δώστους, να έχουν να λένε…

 • Κωνσταντίνος Κομνηνός

  Τα Ιμια είναι Τουρκικά αλλά οι Τούρκοι χτίζουν αλλού…τι καθόμαστε και τους ακούμε ;;;!!!!;;;;!!

  Μια αποβάθρα κι ένα παρατηρητήριο ξεκίνησε να κατασκευάζει στη νησίδα Τσαβούς, περίπου 2,64 μίλια από τα Ίμια, η Διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας….https://www.pentapostagma.gr/2018/02/%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%AF%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%BF.html

  https://uploads.disquscdn.com/images/de04bb8682053e130af97deb95dabd3b14fb9bd6fa013adfda3492f08b9ccab5.jpg

  • ntoumaniis

   για να κανουν γρηγορα το ντου να μην προλαβουμε να αντιδρασουμε

   • Κωνσταντίνος Κομνηνός

    ..είναι γελοίοι…μα πιο πολύ γελοίοι είναι οι δικοί μας…

  • Spock

   γυρω γυρω ολη μερα με τα πλωτα, απ τις ρουκετες που εχουν ριξει απ ττην ναυτια στη θαλασσα οι τσιπουρες εχουν γινει 8κιλες

   • Κωνσταντίνος Κομνηνός

    ..Έχεις απόλυτο δίκιο..πάνω από τα 6 μποφώρια, λιμενίζονται τα Γαλλιά

  • 1 ΜΑΛ 1978

   εαν δεν ειναι δικο μας το νησι ασ κανουν οτι θελουν ουτε να μπετα δεν θα προλαβουν
   να στεγνωσουν και θα τον φανε

  • Assurbanibal

   Άμα σου λέω πως φταίει το συλλαλητήριο…

   • ntoumaniis

    ενα πραμα θα σου πω…novartis

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΜΕ 2 ΔΙΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ 5 ΠΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΣ ΣΤΗ ΜΑΒΡΗ ΑΓΟΡ@

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΟΚΟΥΝΕΛΑ!

    • Assurbanibal

     Οργασμός και πανσπερμία.

  • μαντροσκυλο

   την 1 του μηνος που θα πληρωθω

  • 1 ΜΑΛ 1978

   πεστα μεγαλε

  • 1 ΜΑΛ 1978

   με τετοιους γειτονους που μπλεξαμε επρεπε να ειχαμε γινει πυρινικη δυναμη

 • GrandRus

  O_O’ what the fack??

  • Κωνσταντίνος Κομνηνός

   ..Γκραντ, έπιασαν τους δολοφόνους του Μοτορόλα και του Γκίβι…

 • Jorge Melissas

  Υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ: «Ποια ισότητα; Το Ισραήλ πρέπει να παραμείνει εβραϊκό στην πλειοψηφία του ακόμη και εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»
  http://redskywarning.blogspot.gr/2018/02/blog-post_14.html

 • Harald Hardrada MERCYLESS

  βγαινω εχει ο Ακαταληπτος και μπλοκαρονε τα σχολια και εκνευριζομαι να κανω ριφρες συνεχεια

  • Harald Hardrada MERCYLESS

   *εχει μπει

   • δέχτηκες προφανώς ηλεκτρομαγνητική επίθεση απο άγνωστη πηγή, εντός του ηλιακού συστήματος όμως!!!!

    • Harald Hardrada MERCYLESS

     δεν μπαινω απο ντισκας αλλα απο το σαίτ και μου μπλοκαρει την θεαση των σχολιων γιατι τον εχω πεταξει εξω ,μ εκνευριζε με την υπεροψια του

 • Jorge Melissas

  Το ξεφτίλισαν τελείως. Επιτρέπουν σε άντρες που δηλώνουν «γυναίκες» να αγωνιστούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
  http://redskywarning.blogspot.gr/2018/02/blog-post_12.html

  • ntoumaniis

   ο η το jason-αντιγονη με ποιους αγωνιζεται?

   • Γιάννης ο συλλαλήσας

    Αυτός είναι ειδική κατηγορία από μόνος του.

  • Κωνσταντίνος Κομνηνός

   ..για να πάρουν κανά μετάλλιο από τση γυναίκες…

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΦΙΛΕ ΧΟΡΧΕ ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ¨ΔΙΕΜΦΥΛΙΣΜΟΥ¨, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΥΛΟΤΑΚΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ!

  • Γιάννης ο συλλαλήσας

   πρέπει να φτιάξουν ειδική κατηγορία για τα τραβελερς. Τρέξιμο με βυζί και μαλαπέρδα. Το απόλυτο γέλιο

  • μαντροσκυλο

   εχουμε πολεμικο συμβουλιο , φτιαχνουμε τουνελ οχυρα, και ερχεσε εσυ και μας αλαζεις θεμα

 • Jorge Melissas

  ΗΠΑ: Ο ζωγράφος που ζωγράφισε το «επίσημο πορτρέτο» του Ομπάμα ζωγράφιζε μαύρες να αποκεφαλίζουν λευκές
  http://redskywarning.blogspot.gr/2018/02/blog-post_13.html

 • Hercules
  • χμμμ για να πω την αλήθεια μάλλον μπερδεύτηκα δεν ξέρω αν είναι αυτό όντως το νέο προτεινόμενο θέμα…

   • Hercules

    …θα δείξει…

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Διαφήμιση…
  https://youtu.be/5f9w0kmccpE

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ
 • GALAKSIDI/ANTINOOS
  • Κωνσταντίνος Κομνηνός

   ..αυτό το Σεραφείμ Σιλά ανέβαζε προοδευτικά βιντεάκια επί εποχής Αβάπτισου Τζέφρυ..να μην ξεχνιόμαστε, έτσι Σίλα;;;;

  • Hercules

   so, U.S.A. …is NOT a Nation !

 • Jorge Melissas

  Ο Πακιστανός δάσκαλος και ο Αλβανός μπάτσος

  Ήδη το σχέδιο της αντικατάστασης των Ελλήνων από σλαβοαφροασιατικές μάζες, εισέρχεται στο στάδιο της «τελικής λύσης».
  Με αφορμή την άρνηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων αστυνομικών, στο να πετάνε τον κοσμάκη έξω από τα κατασχεμένα σπίτια, προαναγγέλθηκε η πρόσληψη στην ελληνική[;] αστυνομία τριτοκοσμικών νταήδων, που θα αναλάβουν νομίμως να διεκπεραιώσουν τις εντολές των παγκόσμιων νονών.
  Δια πυρός και σιδήρου…
  http://panusis.blogspot.gr/2018/02/blog-post_20.html

 • GALAKSIDI/ANTINOOS
 • Αντύπα
 • Κωνσταντίνος Κομνηνός
 • Αναρμοστος

  Άντε τώρα να αρχίσουμε πάλι απ’την αρχή, να κατεβαίνουμε σε συλλαλητήρια στις πλατείες, με κύριο σύνθημα αυτή την φορά : «τα Ίμια ειναι ελληνικά»!
  Φτου κι απ’την αρχή πάλι να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες… Κι όλα αυτά γιατί δεν έχουμε αφήσει παπατζή για παπατζή, απατεώνα για απατεώνα, δοσίλογο για δοσίλογο, πουλημένο τομάρι για πουλημένο τομάρι, που να μην τον έχουμε κάνει Πρωθυπουργό για να μας «κυβερνήσει»…

  • fg

   αν δεν βγουμε στους δρομους ολοι αλλα οχι μονο για 2 ωρες αλλα για μερικες βδομαδες να παραλυσει το συμπαν δεν θα καταφερουμε τιποτα!

   • Αναρμοστος

    Σωστά, αλλά αυτή την φορά όμως για να πέσει και το καθεστώς κατοχής που μας έχει επιβληθεί και μας οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή! Να ξαναπάρουμε πίσω στα χέρια μας την πατρίδα! Διότι Μακεδονία και Ίμια, χωρίς μία, ενιαία, κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα, δεν νοούνται!

 • Einbert Alberstein

  «Ηχηρή δράση ανέλαβε η Κύπρος με «πλάτες» των ΗΠΑ και εξέδωσε Navtex δεσμεύοντας περιοχή έκτασης περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων που περιλαμβάνει και μέρος των τεμαχίων 3 και 13 της ΑΟΖ, για άσκηση με πραγματικά πυρά για αύριο 15 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές ώρες.»

  Οι Κύπριοι θα κάνουν άσκηση με σφεντόνες; Μήπως φέρουν και βαρύ οπλισμό; ρόπαλα, καδρόνια κλπ

  • Limassolbull

   Ρωσικα πολεμικα θα κανουν ασκηση στην περιοχη. Υπαρχει δηλωση του Κυπριου κυβερνητικου εκπροσωπου.

   • Einbert Alberstein

    Επομένως οι Ρώσοι θα κάνουν άσκηση όχι οι Κύπριοι.
    Αυτό το 5 βάζει κάτι τίτλους για πολλά γέλια…

 • geo

  Ετοιμοι να βυθίσουν τους Τούρκους οι Κύπριοι το αλλο με τον τοτο το ξερεις και αφου εχουν τοσες πλατες γιατι δεν παιρνουν για αρχη τα κατεχομενα και μετα ας παρουν και την τουρκια

 • Καπετάν Γαρέφης

  Πως θα τους βυθισουν; Εχουν στολο ή αεροπορια;
  Ασκησεις λεει θα κανουν και εβγαλαν ναβτεξ…εχουν στολο; Ή θα κανουν ασκησεις με αρματα στην θαλασσα;😳

 • edoellada .

  ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟ-ΑΟΖ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΟΖ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ….ΑΜ ΔΕ……ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ-ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ……ΕΤΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ………ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ……..

 • edoellada .

 • Alex Mita

  Απο μαλακειες σκιζετε.

 • tiramola

  για οσους θυμουνται καποτε η Αργεντινη κατελαβε κατι νησακια με τεραστια ομως ΑΟΖ που η Αγγλια θεωρει δικα της ονοματι Φοκλαντ. Ενθουσιασμος και ιαχες στην Αργεντινη για την επιτυχια … Η Αγγλια ηρεμα τους ειπε να τα μαζευουν γιατι μικρα μεν αλλα Αγγλικα δε τα νησια. Οι Αργεντινοι καλη ωρα οπως οι τουρκοι προκαλουσαν και ο καιρος περνουσε … η δημοκρατιες βλεπεις αργουν να δρασουν και να αποφασισουν γιατι ως πολιτισμενες εχουν τα κοινοβουλια τους υπευθυνους φορεις τις ομαδες μελετης την αντιπολιτευση τα σχεδια τους στρατου κλπ … μια μερα λοιπον ξεκινησε ο Αγγλικος στολος και στην αλλη ακρη του ωκεανου πεταξε τους Αργεντινους στην θαλασσα και εβαλε παλι την σημαια τους! σημασια δεν εχει ποιος κερδιζει τις πρωτες εντυπωσεις αλλα ποιος εχει δικιο, αλλα και θεληση να το επιβαλλει!

  • canibalos

   αλλο πραγμα η Αγγλια και αλλο καφενειο η Ελλας….