Ένοπλες Συρράξεις

Ρωσική εκδίκηση - Ο θάνατος έρχεται από ψηλά - Su-57 ισοπέδωσαν τους τζιχαντιστές στην ανατολική Ghouta - Βίντεο-ντοκουμέντο


Όλοι κάποια στιγμή ξεχνούν η «ρωσική Αρκούδα» με το όνομα Πούτιν όμως δεν ξεχνά τον θάνατο τόσων  Ρώσων μισθοφόρων που γέμισαν τα νοσοκομεία στην Μόσχα , και για αυτό εκδικήθηκε με την χρήση πολλαπλάσιας ισχύος πάνω στα κεφάλια των τζιχαντιστών που συμμετείχαν στην μαζική δολοφονία  .

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία έπληξε τις θέσεις των ριζοσπαστών ισλαμιστών στην ανατολική Ghouta της Συρίας με την χρήση των υπερσύγχρονων αεροσκαφών Su-57, αναφέρουν τα συριακά  πρακτορεία ειδήσεων.

Δείτε Βίντεο με το Su-57 σε επιχείρηση στον συριακό ουρανό!
https://twitter.com/WaelAlHussaini/status/967855310319824896?ref_src=twsrc%5Etfw

Οι δημοσιογράφοι περιέγραψαν την επίθεση ως πράξη εκδίκησης για τους στρατιωτικούς της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner, οι οποίοι σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της πρόσφατης αεροπορικής επίθεσης  που διεξήγαγε ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Λέγεται ότι τα ρωσικά υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη Su-57 συμμετείχαν στην επιχείρηση για να χτυπήσουν τρομοκράτες στην Ανατολική Γκούτα.

Πολλές ομάδες παράνομων ένοπλων ισλαμιστικών ομάδων  εξαϋλώθηκαν  ως αποτέλεσμα της ρωσικής αεροπορικής επίθεσης  με τη χρήση όπλων ακριβείας.

Τοπικές πηγές ανέφεραν ότι η ρωσική Πολεμική Αεροπορία κατόρθωσε επίσης να εξαλείψει δεκάδες Αμερικανούς στρατιωτικούς εκπαιδευτές που συμμετείχαν στην εκπαίδευση εξτρεμιστών μαχητών.

Πιστεύεται ότι εκπαίδευαν  ριζοσπάστες ισλαμιστές για την συγκρότηση του λεγόμενου «Νέου Συριακού  Στρατού» σε στρατόπεδα κοντά στην Δαμασκό.

Η χρήση των πολεμικών αεροσκαφών Su-57 κατά των ανταρτών που είχαν υπό την προστασία τους οι Αμερικανοί έρχεται ως απάντηση στις ενέργειες του δυτικού συνασπισμού στο Deir ez-Zor, κατά Ρώσων μισθοφόρων, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Pravda.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 7 Φεβρουαρίου, οι αντάρτες που υποστηρίζονται από τις συριακές δυνάμεις συγκρούστηκαν με τις κουρδικές ένοπλες ομάδες των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας.

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης κοντά στο χωριό Χισάμ, οι Κούρδοι ζήτησαν βοήθεια από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί χτύπησαν τις κυβερνητικές δυνάμεις που σκότωσαν Ρώσους μισθοφόρους της εταιρείας  PMC Wagner.

Τονίζεται από Ρώσους ειδικούς ότι η παρουσία του νέου αεροσκάφους Su-57 στην  Συρία δεν αφορά μόνο την αεροπορική υπεροχή έναντι της δύσης αλλά και την δοκιμή του σε πραγματικές «πολεμικές συνθήκες» , κάτι που ενδιαφέρει άμεσα τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Το τι ακριβώς θα γίνει από εδώ και στο εξής θα του δούμε βήμα-βήμα , αλλά φαίνεται ότι η υποτυπώδης σχέση ΝΑΤΟ-Ρωσίας …εξαφανίστηκε δια παντός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...