Ρωσία

Η Ρωσία επιδεικνύει το τελευταίο της όπλο: Χαριτωμένα κουτάβια (βίντεο)

Το τελευταίο τους όπλο αποκάλυψαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, με ένα βίντεο για το καλωσόρισμα του Νέου Έτους: χαριτωμένα κουτάβια.

Μετά από ένα χρόνο επίδειξης της στρατιωτικής δύναμης στη Συρία, το υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να κάνει μια πιο ήπια προσέγγιση με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που δείχνει δεκάδες κουτάβια να τρώνε και να παίζουν μεταξύ τους. Στο βίντεο διακρίνονται επίσης μεγαλύτερα σκυλιά να παίζουν με άγνωστους αξιωματικούς.

https://youtu.be/5i1DN9YAmnQ

Στο κινεζικό ημερολόγιο, το 2018 είναι η χρονιά του σκύλου και πολλοί Ρώσοι χρησιμοποίησαν σκυλιά στις ευχετήριες κάρτες τους αυτή τη σεζόν.

Να σημειωθεί ότι πάνω από 3.000 σκύλοι απασχολούνται στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Τα σκυλιά από το 470ο Dog Breeding Center έξω από τη Μόσχα είναι τα πιο όμορφα. Το κέντρο κέρδισε σε διεθνές διαγωνισμό το περασμένο καλοκαίρι διαγωνιζόμενο ενάντια σε σκυλιά από την Λευκορωσία, την Αίγυπτο, το Ιράν και το Ουζμπεκιστάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...