Κοινωνία

Απίστευτο! Δοξολογίες από ελληνικές εκκλησίες σε πασίγνωστο site ακατάλληλου περιεχομένου

Η πρώτη μεγάλη πρόκληση των ασεβών για τη νέα χρονιά δεν έρχεται με κάποια ευφάνταστη θεωρία περί του Ιησού αλλά με δοξολογίες από ελληνικές εκκλησίες στο πιο διάσημο πορνοσάιτ του πλανήτη!

Με ξεκάθαρο σκοπό να προκαλέσει, άγνωστος το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στο Pornhub βίντεο με τέλεση της Θείας Λειτουργίας από διάφορες ελληνικές εκκλησίες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο άγνωστος το έχει βρει κάτι σαν παιχνίδι να εμπλέκει ψαλμωδίες και ύμνους προς τον Θεό με τα αίσχη της «αυτοκρατορίας του πορνό».

Βέβαια για...κακή του τύχη τα βίντεό του δεν εχουν ιδιαίτερη απήχηση αφού οι χρήστες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας για άλλο μπαίνουν...

Όπως και να έχει όμως σε μια εποχή που στην χώρα μας ολοένα και συζητείται περισσότερο η κατάργηση των κυρώσεων για την βλασφημία κάποιοι δεν γνωρίζουν πως η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που ξεκινάει του άλλου επιχειρώντας είτε με περιστατικά σαν τον “Γέροντα Παστίτσιο” είτε με άλλες προκλήσεις να εμπαίξουν τα ιερά και τα όσια της φυλής μας....

Και μη χειρότερα....

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ