Ένοπλες Συρράξεις

Σοκ, τι έρχεται; - Ρωσία: «Ναι, οι ΗΠΑ χτύπησαν την αεροπορική μας βάση» - Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες με τα κατεστραμμένα α/φ

Πανηγυρική επιβεβαίωση για το pentapostagma.gr, καθώς χθες, πρώτοι αποκαλύψαμε ποιοι κρύβονται πίσω από το χτύπημα στη βάση, στο άρθρο μας με τίτλο:  Μεγάλη καταστροφή για την ρωσική Αεροπορία στην βάση Hmeymim της Συρίας – Αμερικανοί και Ισραηλινοί κατέστρεψαν Su-24 και Su-35S  

 

 

Ο πρώτος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την Άμυνα και την Ασφάλεια, ο κ. Franz Klintsevich, σχολίασε την επίθεση των τρομοκρατών στην αεροπορική βάση Khmeimim στη Συρία.

« Αυτό συνέβη μόνο επειδή τα στρατεύματά μας αποσύρθηκαν.Είναι ωστόσο επαρκή για τη λειτουργία της στρατιωτικής βάσης, » αναφέρει ο Γερουσιαστής στο RT.

Σημείωσε ότι μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της καταστροφής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό κράτος» υπήρξε μια αναζωογόνηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών «για ν΄αποκαταστήσουν τις απώλειες που υπέστησαν τα   »όργανά » τους .»

« Δεν αποκλείω ότι η ομάδα που διεξήγαγε αυτήν την πράξη σαμποτάζ, που εκπροσωπεί την ISIL, να καθοδηγείται από μία από τις ειδικές αμερικανικές δυνάμεις. Πλησίασαν,εκτόξευσαν μερικές ρουκέτες και έφυγαν « , πρόσθεσε ο Κλίντσεβιτς σε συνέντευξή του στο NSO.

Ταυτόχρονα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Αμερικανοί θα συνεχίσουν να προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, ο γερουσιαστής συνέστησε στον αμερικανικό στρατό να μην « παίζει μαζί μας κατ΄αυτόν τον τρόπο και ειδικά την παραμονή των αργιών », όπως αναφέρει το dimpenews.com

Το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε νωρίτερα το θάνατο δύο Ρώσων στρατιωτών από ρουκέτες από τους τρομοκράτες τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου στην αεροπορική βάση Khmeimim. Ταυτόχρονα, το Υπουργείο αρνήθηκε τις πληροφορίες σχετικά με την καταστροφή επτά αεροσκαφών της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στην ίδια βάση.

Oι πρώτες φωτογραφίες από τα ρωσικά αεροπλάνα που χτυπήθηκαν από ρουκέτες τρομοκρατών    

Αυτές οι φωτογραφίες διακινούνται σήμερα που φέρεται να εμφανίζουν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη να είναι χτυπημένα στη βάση της Khmeimim κατά την επίθεση που πραγματοποίησαν οι τρομοκράτες με ρουκέτες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.Το ρωσικό Υπ. Άμυνας παραδέχθηκε σήμερα ότι 2 ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση αλλά αρνήθηκε τα δημοσιεύματα ότι χτυπήθηκαν 7 αεροπλάνα.

Κάποιοι ήδη αναρωτιούνται αν αυτές οι ζημιές δικαιολογούνται από ρουκέτα Grad.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ