Ελληνοτουρκικά

Κρεσέντο τουρκικών πολεμικών απειλών: "Tα χειρότερα έρχονται για τους Ελληνες, θα πάθουν ότι και στην Κωνσταντινούπολη, η απάντηση μας είναι έτοιμη"

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Μπασμπούγ

Από το «πουθενά» οι νέο-οθωμανοί οι οποίοι ξέρουν να δημιουργούν χάος παντού και ειδικά εναντίον της Ελλάδος μέσα από το οποίο ελπίζουν να βγουν κερδισμένοι , μιλούν συνεχώς για τα 18 νησιά ( κατέβηκαν από τα 150)  τα οποία ,λέει κατέλαβε η χώρα μας «παράνομα». 

Την σκυτάλη πήρε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης CHP Engin Altay μετά τις δηλώσεις Καμένου δηλώνοντας: «Ο μεγάλος ηγέτης Καμένος θα πρέπει να γνωρίζει  αυτό που λέγανε στην πτώση της Κωνσταντινούπολης, «τα χειρότερα  έρχονται» και έτσι απαντάμε στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού . Που βρίσκει η  Ελλάδα  αυτήν την τόλμη, με αβεβαιότητα και θάρρος στην ασυνέπεια, βασιζόμενη προφανώς στην  αδυναμία των κυβερνήσεων του Κόμματος ΑΚP;

«Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να μάθει, του ανταπαντάμε με την φράση που είχε πει ο Μεγάλος Ατατούρκ κατά την περίοδο κατοχής της Κωνσταντινούπολης πως «όπως ήρθαν θα φύγουν»».

Eδώ οι δηλώσεις

Ο  πρόεδρος  του κόμματος CHP που ίδρυσε ο Mustafa Kemal Atatürk εξακολουθεί να έχει θάρρος και να τα λέει . Η κυριαρχία των επίμαχων νησιών και νησίδων είναι διαφιλονικούμενη και η Ελλάδα έκανε στην ουσία  εισβολή , αυτό παραδέχθηκε  ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, και δεχόμαστε την πρόκληση... αλλά να ξέρετε ότι η  Τουρκία  είναι δυνατή.

Έχουμε τα μάτια μας σε ένα κομμάτι γης που ανήκει τώρα στην Ελλάδα, αλλά όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι τα προαναφερθέντα 18 νησιά,  δεν είναι ακόμα σαφές σε ποιον ανήκουν και δεν καθορίζεται από τις διεθνείς συμφωνίες.

Η Ελλάδα κατέχει την απόλαυση της αφερεγγυότητας της Τουρκίας στην περιοχή, και αυτό είναι ένα σημάδι δικής μας αδυναμίας και τρωτότητας.

Ο εν αποστρατεία  αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ιλκέρ Μπασμπούγ αποκάλυψε ότι τα 18 νησιά και βραχονησίδες ανήκουν  στην Τουρκία.

Μιλάμε για 18 νησιά, συμπεριλαμβανομένων των νησιών και νησίδων που είναι κάτω από ελληνική κατοχή και αντί η τουρκική  κυβέρνηση, να υιοθετήσει μια εθνική  θέση, τα αγνοεί .

Αυτά και άλλα παρόμοια θέματα, θα είμαστε σε συνεργασία με την κυβέρνηση όλη την ώρα, θα ενώσουμε  τις δυνάμεις μας , και θα είμαστε πίσω όλα τα μέτρα που θα λάβει  η αυτή μαζί με  τις δημόσιες δηλώσεις που θα κάνουμε».

Συνεχίζοντας το προκλητικό κρεσέντο του ο ίδιος Τούρκος πολιτικός τόνισε : «Ο Καμμένος, ακολουθεί τον Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ. όταν ο Πέρσης Βασιλιάς Ξέρξης του ζήτησε να καταθέσει  τα όπλα του και εκείνος απάντησε  «Μολών λαβέ» . Η δική μας  απάντησή είναι έτοιμη. Οι Έλληνες το γνωρίζουν και η  ιστορία μας το διδάσκει », κατέληξε ο ίδιος .

Στην ουσία εδώ έχουμε την τουρκική αντιπολίτευση να ενεργεί σαν «λαγός» των άνομων σχεδίων που υπάρχουν στα συρτάρια του τουρκικού γενικού επιτελείου εδώ και χρόνια ( Σχέδιο SUGA και Βαριοπούλα και πολλά άλλα).

Τώρα που ξεκίνησε η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων από την χώρα μας και την Κύπρο οι Τούρκοι όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένως…απαιτούν μερίδιο χωρίς να έχουν καμία νομιμότητα και μάλιστα απειλούν ακόμη και πόλεμο.

Μπλοφάρουν ενδεχομένως μέχρι εκεί που θα δουν ότι είναι «στριμωγμένοι» και σε αυτήν την περίπτωση θα «δράσουν»…αυτό είναι σίγουρο σύμφωνα με την ιστορία που οι ίδιοι επικαλούνται, διότι θα εκτεθούν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σε εκατομμύρια "αδελφούς"  .

Νιώθουν ισχυροί , είναι αλαζόνες και κυρίως δεν υπολογίζουν την δύση και ειδικά τις ΗΠΑ οι οποίες δεν «του έτριξαν τα δόντια…ακόμη».

Οφείλουμε όμως μόνοι μας να ετοιμάσουμε το « λάκκο με τα φίδια» στον οποίο θα πέσουν μέσα διότι μετά την Κύπρο το 1974 θεωρούν ότι είναι ανίκητοι και ότι ο Αλλάχ είναι μαζί τους, κάτι που επαναλαμβάνουν συνέχεια...το τονίζουμε αυτό.

Πριν την εορτή των Χριστουγέννων και μέχρι τις αρχές  του 2018 οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις φαίνεται ότι θα έχουν "πολύ δουλειά " διότι οι Τούρκοι θα θελήσουν πιθανόν να εφαρμόσουν τα όσα λένε και στην πράξη. 

Αυτήν την φορά όμως δεν χρειάζονται αναλύσεις από την ελληνική πλευρά μόνο ένα καλό σχέδιο για δράση εκεί που πονάνε και αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά η νυν ελληνική στρατιωτική ηγεσία στο σύνολο της,  και μακάρι να έχουμε και εμείς το Θεό και την Παναγιά μαζί μας όπως το 1940…διότι τότε οι Τούρκοι είναι χαμένοι από χέρι .    

     

https://www.youtube.com/watch?v=qgBlVyugnS0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ