Κοινωνία

Σοκαριστικό: Γυναίκα δάγκωσε και ξερίζωσε τους όρχεις του άντρα της επειδή...

Ένας άνδρας φέρεται να έσπευσε στο νοσοκομείο, αφού η σύζυγός του μάσησε έναν από τους όρxειs του κατά τη διάρκεια μιας άγριας βραδιάς έρωτα.

Όταν οι γιατροί με το ασθενοφόρο έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού, φαινόταν ότι ο 51χρονος άνδρας, με το επώνυμο Γουάνγκ, φορούσε ρόμπα και κρατούσε τον τεμαχισμένο όρxι του σε ένα μπολ με ρύζι, ενώ η σύζυγος του επανειλημμένα εξηγούσε: «Τυχαία το έκοψα!»

Τα Νέα της Ταϊβάν στην σελίδα Apple Daily ανέφεραν ότι ο δεξιός όρxιs του άντρα είχε ξεριζωθεί από τη σύζυγό του με το επώνυμο Χσιέ, 49 ετών.

Η Χσιέ κάλεσε ένα ασθενοφόρο στο σπίτι στις 2 π.μ. στις 26 Δεκεμβρίου. Η Apple Daily ανέφερε ότι ο Γουάνγκ εργάζεται σε συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων. Αυτός και η Χσιέ είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια και έχουν δύο παιδιά.

Οι άνθρωποι από το ασθενοφόρο είπαν ότι το ζευγάρι πανικοβλημένο τους περίμενε στην είσοδο του διαμερίσματός τους στην πόλη Τάιτσουνγκ στην δυτική Ταϊβάν. Ο Γουάνγκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Taichung Metro Harbor, όπου περιποιήθηκε από τον Λου Λι – Χούα, τον επόπτη της τηλεοπτικής σειράς «Στην Εντατική». Ο Λου δήλωσε ότι το όσχεο του ασθενούς συρράφθηκε, αλλά ο δεξιός όρxιs του δεν επανασυνδέθηκε από το φόβο μιας μόλυνσης.

Οι αναφορές υποστηρίζουν ότι η σύζυγός του μάσησε έναν από τους όρxειs του κατά τη διάρκεια μιας άγριας βραδιάς έρωτα.

Ο Λου Λι – Χούα, ένας γιατρός, δήλωσε ότι ο όρxιs του ασθενούς δεν επανασυνδέθηκε από το φόβο μιας μόλυνσης «Ανησυχήσαμε ότι δεν θα μπορέσει να ανακτήσει τη σωστή λειτουργία του όρxι, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπογονιμότητα στο μέλλον», εξήγησε ο γιατρός Λι.

Ο γιατρός είπε επίσης ότι θα χρειαστεί να εκτελέσει επιπλέον εξέταση για να διαπιστώσει αν το περιστατικό θα επιφέρει τη γονιμότητα του Γουάνγκ.

Οι αναφορές λένε ότι η Χσιέ υπέφερε από μια ψυχική ασθένεια και ότι έκοψε τον όρxι του άντρα της σε μια «έξαρση ενθουσιασμού».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=hVLb_Leu5Aw

Πηγή: tilestwra

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...