Κόσμος

Έχει ξεφύγει η κατάσταση: Αυστραλός γκέι βουλευτής έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του από το βήμα της Βουλής


Την... κατάλληλη στιγμή θεώρησε πως βρήκε ένας Αυστραλός βουλευτής, που έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων στη Βουλή.

«Μένει μόνο ένα πράγμα, Ράιν Πάτρικ Μπόλγκερ, θα με παντρευτείς;», είπε εμφανώς συγκινημένος από το βήμα ο φιλελεύθερος βουλευτής Τιμ Γουίλσον, στρέφοντας το βλέμμα στα θεωρεία.

Ο σύντροφός του σχημάτισε με τα χείλη του την λέξη «ναι», την ώρα που βουλευτές από όλες τις πτέρυγες ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα.  Οι δυο τους ήταν αρραβωνιασμένοι τα τελευταία εννιά χρόνια.

Στην Αυστραλία ο λαός με δημοψήφισμα τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλοφίλων με ποσοστό 62% έναντι 38% που ψήφισαν κατά και αυτές τις ημέρες συζητείται στο κοινοβούλιο το σχετικό νομοσχέδιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...