Εκκλησία

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις! "Μπήκαμε επισήμως στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Δεν είναι μακριά η εποχή που η οικογένεια Ρότσιλντ θα τοποθετήσει κάποιον να διοικεί τον κόσμο " (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μπήκαμε επισήμως στον Γ΄Παγκόσμιο πόλεμο".. . Με αυτήν την φράση σχολίασε την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τραμπ για την Ιερουσαλήμ προσκεκλημένος στην εκπομπή του Διονύση Μακρή ο διεθνολόγος πρώην βουλευτής Ηλίας Καλληώρας.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά σε θέμα του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ που επιβεβαιώνει όσα προέβλεψε Γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους για τις γεωπολιτικές σεισμικές δονήσεις στην περιοχή μας.

Όπως ανέφερε ο κ. Μακρής ο Γέροντας του είπε πως "προτεραιότητα του αντιδίκου είναι η μείωση του πληθυσμού της γης για να μπορεί να τους ελέγξει μέσω του σφραγίσματος"

Ο κ. Καλληώρας από την πλευρά ου εκτίμησε πως δεν είναι μακριά η εποχή που η οικογένεια Ρότσιλντ θα τοποθετήσει κάποιον να διοικεί τον κόσμο. Πρόσθεσε την ανατριχιαστική πληροφορία πως "ημέρα Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι την ημέρα που θα τελειώνει ένας πόλεμος θα ακουστεί πάνω από την Αγιά Σοφιά η φωνή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ενώ για τρεις μέρες θα υπάρχει εκεί το αστέρι της Βηθλεέμ".

Μίλησε δε για ουράνια σημάδια που θα δούμε!

Σε άλλο σημείο εκτιμάει πως μπήκε η βάση για να χτίσουν τον ναό του Σολομώντος για τρίτη φορά και στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο του Πάπα!

Μίλησε ακόμη για επερχόμενο πόλεμο Τουρκίας-Ρωσίας όταν οι Τούρκοι κλείσουν τον Βόσπορο, ενώ η συζήτηση περιεστράφη και γύρω από την περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που θέλουν να βάλουν στο χέρι οι Ισραηλινοί με τις αγορές στην Παλιά Πόλη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=zyQBYswf2Tg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...