Κόσμος

Lady Gaga: «Πούλησα την ψυχή μου στις σκοτεινές δυνάμεις των Illuminati, λυπάμαι» (Βίντεο)

Γνωρίζετε ότι αποφεύγουμε τη συνομοσιολογία και ποτέ δεν υπερβάλουμε προσπαθώντας απλά να κερδίσουμε κλικ. Έχουμε υποχρέωση όμως να σας παρουσιάζουμε τα γεγονότα όπως πραγματικά είναι.

Η διάσημη παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Lady Gaga που ανήλθε στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας αποκτώντας φήμη και δόξα μέσα από τους Ιλλουμινάτι, φέρεται να δηλώνει μετανιωμένη σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο.

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/yTFEgjTueMw

Υπάρχουν πολλοί στο internet, που υποστηρίζουν πως η Lady Gaga είναι όργανο της Μασονίας. Παραθέτουν πολλά στοιχεία για να υποστηρίξουν αυτά που λένε. Μερικά θα σας παραθέσω σε αυτό το post! Είναι πραγματικά πολύ πειστικά.

Παρακάτω βλέπουμε τη Lady Gaga, να φωτογραφίζεται μέσα σε ένα Μασονικό από ότι φαίνεται κτίσμα.

Εάν έχει κάποιος σχετικά λίγη γνώση πάνω στην Freemasonary, ήδη θα ξέρει την σπουδαία σημασία των 2 πυλώνων Jachim και Boaz. Απεικονίζονται σε ένα μεγάλο αριθμό έργων τέχνης όπως αυτό παρακάτω:

Pillars-of-Solomon-Temple

Η Lady Gaga, στέκεται ανάμεσα στους δύο πυλώνες, φορώντας Hello Kitty παπούτσια, που μπορεί να θεωρηθεί μία αναφορά στο Mind Control σχετικά με την αθωότητα, την παιδική ηλικία, την επανεκπαίδευση κτλ. Τα μάτια της είναι κλειστά αλλά έχει μάτια που φαίνονται ανοιχτά, ζωγραφισμένα πάνω στα βλέφαρα, που είναι πολύ συμβολικό. Τα μάτια της φαίνονται ανοιχτά, ενώ στην ουσία είναι ερμητικά κλειστά.

Στην παραπάνω φωτογραφία, η Lady Gaga κάθετε πάνω σε ένα Μασονικό θρόνο, με τους δίδυμους πυλώνες σε κάθε πλευρά της. Πάνω από το κεφάλι της, η πυξίδα της Μασονίας.

Δείτε τεκτονικό design σε δωματιο στο videoclip της

δείτε το ενα ματι που προβάλει με το χέρι της (το μάτι της πυραμίδας υπονοεί.. το μάτι της πρόνοιας που τα βλέπει όλα)

δειτε μασονικές-τεκτονικές χειρονομίες και πίσω της η πυραμίδα με το μάτι.... (υποτίθεται ένας χώρος που γυρίζετε βιντεοκλίπ είναι πλήρως ελεγχόμενος αρα αυτά είναι σκόπιμα...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ