Αρχείο

Το ειρωνικό χαμόγελο του Κουφοντίνα για τη μεταμέλειά του για τις δολοφονίες

Ευδιάθετος, χαμογελαστός και… αμετανόητος εμφανίστηκε τη δεύτερη μέρα στο σπίτι του στον Βαρνάβα μαζί με την οικογένειά του το «45άρι» της «17 Νοέμβρη», ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής βγήκε από την κατοικία του μαζί με το γιο του Εκτορα για να μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης, όπου υποχρεούται να δώσει το «παρών» δύο φορές ημερησίως κατά τη διάρκεια της άδειάς του. Σε ερώτηση του Ελεύθερου Τύπου -που βρέθηκε έξω από το σπίτι του δολοφόνου- «αν έχεις μετανιώσει για τις δολοφονίες σου;», απάντησε με ένα… ειρωνικό χαμόγελο και μία «καλημέρα».

Κατά την επιστροφή του από το Αστυνομικό Τμήμα, κάθισε λίγο στον κήπο του απολαμβάνοντας αμέριμνες και χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του, ενώ στις επίμονες ερωτήσεις μας γιατί αρνείται να σχολιάσει το παραμικρό μπήκε στο σπίτι του, θέλοντας να μας αποφύγει.

Στις 12 το μεσημέρι αποχώρησε μαζί με τη σύζυγό του και τον Εκτορα Κουφοντίνα με άγνωστο προορισμό, ενώ η παρουσία του «Λουκά» της οργάνωσης και πάλι πίσω στην τοπική κοινότητα του Βαρνάβα ήταν το βασικό θέμα συζήτησης των κατοίκων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, δεν φάνηκε να περνάει χρόνο με τα… μελίσσια του, αλλά προτίμησε να μοιραστεί τις λίγες ώρες της ελευθερίας του με τα μέλη της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...