Κόσμος

Θρίλερ στη Μ. Θάλασσα: Οι Ρώσοι «κλείδωσαν» την γαλλική φρεγάτα «La Fayette» «φορτωμένη» με «ειδική συσκευή» σε άκρως απόρρητη αποστολή

Αυτήν την στιγμή λαμβάνει χώρα ένα θρίλερ στον Εύξεινο Πόντο με το «κυνήγι» γαλλικού πολεμικού  πλοίου που διενεργεί κατασκοπευτική αποστολή κατά της ρωσικής Κριμαίας .

Η γαλλική φρεγάτα τύπου STEALTH FREMM «La Fayette», είναι εξοπλισμένη με αντιεροπορικους πυραύλους, GPS, αλλά και μια άκρως  απόρρητη συσκευή άγνωστης  τεχνολογίας με «αποστολή» την καταγραφή των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων στην Κριμαία.

Εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα επιτηρούμενη από τα ρωσικά ραντάρ τα οποία την «κλείδωσαν» από το Βόσπορο  .

Η γαλλική φρεγάτα La Fayette αν και είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία STEALTH  εντοπίστηκε αμέσως από  τα ραντάρ του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, διότι εκτελεί «ειδική αποστολή»  αν και δεν είναι καθαυτό πλοίο υποκλοπών.

Τα ρωσικά ραντάρ στην χερσόνησο της Κριμαίας έχουν την ικανότητα να ανιχνεύουν όλους τους τύπους των πλοίων εκατοντάδες μίλια μακριά.

Η ουσία όμως σύμφωνα με το ρωσικό ναυτικό , είναι "η υπερβολική μυστική τεχνολογία του γαλλικού πλοίου που έχει εντοπισθεί από τα ρωσικά ηλεκτρονικά συστήματα υποκλοπών SIGINT. Τα ρωσικά ραντάρ εντόπισαν το γαλλικό πλοίο από την στιγμή που διέρχονταν τα Στενά .

Αναφέρθηκε από Ρώσους στρατιωτικούς ότι οι δραστηριότητες παρακολούθησης της γαλλικής φρεγάτας θα συνεχιστούν και ότι γαλλική φρεγάτα τύπου FREMM δεν μπορεί να κρυφτεί από ρωσικά ραντάρ, όσο βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα.

Εκτιμάται ότι το πλοίο έχει φτάσει τώρα σε λιμάνι στην Γεωργία .

Η ουσία όμως είναι ότι ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας από τον Οκτώβριο και μετά έχει πολύ δουλειά διότι οι ΗΠΑ  αμφισβητούν ανοικτά την μετατροπή της θάλασσας αυτής σε «ρωσική λίμνη».

Την ίδια στιγμή αυτό το νοητό θαλάσσιο τόξο από τις ακτές της Κριμαίας, το Βόσπορο , το Αιγαίο μέχρι την Αλεξάνδρεια θα αποκτήσει την προσοχή ολόκληρου του πλανήτη όλου του πλανήτη λόγω των τεράστιων κοιτασμάτων που δύναται να προκαλέσουν ακόμη και παγκόσμιο πόλεμο .

Το Κρεμλίνο διαβλέπει ξεκάθαρα μια στρατηγικού τύπου περικύκλωση των νότιων συνόρων του από ξηρά, αέρα και θάλασσα από την συμμαχία, και γι αυτό ετοιμάζεται να αντιδράσει με «άγριο» τρόπο.

Στην Βαλτική εδώ και μερικές ημέρες, γερμανικές δυνάμεις με άρματα μάχης, αυτοκινούμενα πυροβόλα και χερσαίες δυνάμεις καταφθάνουν συνεχώς στην Εσθονία και στις άλλες χώρες της περιοχής, ενώ ο πόλεμος στην Ανατολική Ουκρανία έχει  «φουντώσει» για τα καλά.

Πρόκειται για το τέλειο σκηνικό το οποίο θα προκαλούσε άνετα έναν παγκόσμιο πόλεμο  ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις σε ευρωπαϊκό έδαφος , με τις συνέπειες να είναι ολέθριες για όλες τις χώρες που θα συμμετείχαν ενδεχομένως σε αυτόν.  

https://youtu.be/NPF8_X4CLAg

https://youtu.be/Y4eXTi5Ets0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...