Κόσμος

Δεν πίστευαν σε αυτά που αντίκρισαν οι γιατροί: Γεμάτος παρασιτικά σκουλήκια ο στρατιώτης που απέδρασε από την Βόρεια Κορέα (βίντεο)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ειδικοί από τα ευρήματα στο σώμα του στρατιώτη που κατάφερε με μια δραματική απόδραση να γλιτώσει από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, αποκαλύπτονται οι συνθήκες υγείας που επικρατούν μέσα στο κράτος της Βόρειας Κορέας.

 Παρασιτικά σκουλήκια, αλλά και χρόνια ηπατική λοίμωξη, ήταν κάποια από τα ευρήματα των γιατρών στις εξετάσεις που του έκαναν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο στρατιώτης στην προσπάθεια του να δραπετεύσει από την Βόρεια Κορέα, μέσω της  αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης δέχτηκε πέντε σφαίρες, από Βορειοκορεάτες. Το βίντεο από τη στιγμή της απόδρασης έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ενδεικτικό είναι ότι προς το μέρος του φυγά, πυροβόλησαν τουλάχιστον 40 φορές με πιστόλια αλλά και πολυβόλα.

Σύμφωνα με το CNN, ο στρατιώτης, χρειάζεται επείγουσα θεραπεία για τις πληγές του, καθώς και χειρουργεία. Οι γιατροί ανακάλυψαν έναν μεγάλο αριθμό και διαφορετικά είδη από παρασιτικά σκουλήκια.

Ορισμένα από τα σκουλήκια που του αφαιρέθηκαν ήταν μέχρι και 27 εκατοστά, σύμφωνα με τους ιατρούς της Νότιας Κορέας, ενώ ένα είδος σκουληκιού που ήταν πάνω του βρίσκεται συνήθως σε σκύλους.

«Στα 20 χρόνια μου ως χειρουργός, έχω δει κάτι τέτοιο μόνο σε ιατρικό βιβλίο», δήλωσε στους δημοσιογράφους στις 15 Νοεμβρίου ο Lee Cook-Jong, που χειρούργησε τον άνδρα.

https://www.youtube.com/watch?v=0fNy_tWYkd4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ