Κόσμος

Με δάκρυα στα μάτια ξεσπασε ο Πικέ κατά του Ραχόι (βίντεο)


«Επίθεση» του Καταλανού αρχηγού της «Μπάρτσα» στον Ισπανό Πρωθυπουργό αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Εθνική Ισπανίας.

Το 3-0 της Μπαρτσελόνα επί της Λας Πάλμας καμιά σημασία δεν έχει σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι των «μπλαουγκράνα». Τα όσα έγιναν στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας μονοπώλησαν όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον ενώ… σεισμό προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γεράρδ Πικέ στο φινάλε.

«Εχουμε Πρωθυπουργό με αυτό το επίπεδο που έχει. Βγαίνει έξω και δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά!» ανέφερε για τον Πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι ο αρχηγός της «Μπάρτσα» και στη συνέχεια έριξε την «βόμβα» για το μέλλον του στην Εθνική Ισπανίας: «Είμαι υπερήφανος για το λαό της Καταλονίας. Σήμερα ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Αν κάποιος από την ομοσπονδία μου πει ότι πρέπει να κάνω στην άκρη από την Εθνική Ισπανίας, θα το κάνω. Δεν έπαιζα στην Εθνική για πατριωτικούς λόγους. Έπαιζα γιατί ήταν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και γιατί ήθελα να νικώ».

https://twitter.com/TheCataIanGiant/status/914542957751095296?ref_src=twsrc%5Etfw

onsports.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ