Η Ελλάδα «51 Πολιτεία» των ΗΠΑ μετά την δημόσια kolotumba του Α.Τσίπρα: Προκεχωρημένη βάση των ΗΠΑ – Από F-15E Strike Eagle ή F/A-18 Super Hornet μέχρι πυρηνικά…

Δημοσίευση: 18 Οκτωβρίου 2017, 2:21 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 18, 2017 στις 2:31 μμ

Οι πληροφορίες που αποδεσμεύονται σταδιακά από την συνάντηση Ν.Τραμπ-Α.Τσίπρα επιβεβαιώνουν απόλυτα τον τίτλο που είχαμε δώσει σε παλαιότερο άρθρο «Η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά σε… «51 Πολιτεία» των ΗΠΑ» και αυτό γιατί ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του έδωσαν γη και ύδωρ για να καταστεί η χώρα μας μια τεράστια αμερικανική βάση. Βέβαια πρώτα οι Αμερικανοί ανάγκασαν τον Α.Τσίπρα σε δημόσια κωλοτούμπα (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ)

Ο Ν.Τραμπ το είπε ξεκάθαρα χτες. Υπάρχει θέμα αγοράς μαχητικών από την Boeing. Και το θέμα εδώ αν πρόκειται για  F-15E Strike Eagle ή όπως είπαμε χτες για F/A-18 Super Hornet. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για F-15E Strike Eagle ώστε να υπάρξει εναέρια κάλυψη της Κύπρου και προστασία των κοιτασμάτων.

Αυτό προϋποθέτει ένα πράγμα βέβαια: Οτι η Τουρκία θα καθυστερήσει πολύ να παραλάβει αν παραλάβει F-35. Πράγμα δύσκολο.

Ταυτόχρονα όπως αναφέραμε και χτες, οι ΗΠΑ θέλουν σίγουρα μια νέα βάση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νότια Κρήτη. Ο λόγος είναι λογικός. Προετοιμάζονται για την προστασία των ενεργειακών δρόμων από Μέση Ανατολή μέχρι…Κρήτη και Γρεβενά.

Οι Αμερικανοί θέλουν επίσης μεταστάθμευση UAV ΜQ-9 Reaper στην Ελλάδα. Οι βάσεις που εξετάζονται είναι η βάση της Σκύρου και το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο.


Ομως όπως είχε αναφέρει πρώτο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στο άρθρο Μεταφορά πυρηνικών όπλων στον Άραξο; – Η άφιξη αμερικανικού επιτελείου…  Στις 26 και 28 Σεπτεμβρίου σε νατοϊκή σύσκεψη εξετάστηκαν λεπτομερώς οι εργασίες “εκσυγχρονισμού” της αεροπορικής βάσης στον Άραξο για την αποθήκευση “ειδικών όπλων”.

Συνάντηση Τραμπ-Τσίπρα: Συμφωνία για τον πλωτό σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη

Εκτός των θεμάτων που σχετίζονται με τις αμυντικές δυνάμεις της χώρας και τη βάση της Σούδας, στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν οι επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα με αιχμή του δόρατος το βόρειο τμήμα της Ελλάδας και ειδικότερα στην Αλεξανδρούπολη, όπου κατασκευάζεται το έργο «Τερματικό Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο Βορείου Ελλάδας».

Το δε ενδιαφέρον του Ντόναλντ Τραμπ για το έργο ήταν έντονο, καθώς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου της Αλεξανδρούπολης, δείχνοντας πως ήταν καλά «διαβασμένος» για τις σημαντικές εξελίξεις στην περιοχή.

Ο Τραμπ αναφερόμενος στις επενδύσεις τόνισε πως η Ελλάδα προσφέρει τρομερές ευκαιρίες και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα project του TAP και IGB και των υποδομών υγροποιημένου φυσικού αερίου που θα δώσουν τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να κάνουν εξαγωγές.

«Στον τομέα της Ενέργειας, εκτιμούμε την ελληνική συνεισφορά στην ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια, με τη στήριξή της στον Αδριατικό αγωγό, αλλά και τον Ελληνοβουλγαρικό αγωγό φυσικού και υγροποιημένου αερίου (IGB) που έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αμερικανικών εξαγωγών υγροποιημένου αερίου στο μέλλον, μία επιχειρηματική δραστηριότητα που όπως γνωρίζετε αποκτά όλο και μεγαλύτερες προοπτικές» τόνισε ο κ. Τραμπ.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η Ελλάδα «καθίσταται σταδιακά σημαντικός κόμβος μεταφορών και ενέργειας. Να αναφέρω χαρακτηριστικά την ολοκλήρωση του αγωγού TAΡ και την προώθηση του αγωγού East med, τη συμφωνία για πλωτό σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη και την προοπτική να αποτελέσει η Αλεξανδρούπολη σημαντική πύλη εισαγωγής σχιστολιθικού αερίου από τις ΗΠΑ. Να αναφέρω την ανάπτυξη των σημαντικών μας λιμανιών, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, την αναβάθμιση των περιφερειακών αεροδρομίων και την προώθηση ταχέων σιδηροδρομικών συνδέσεων με τα Βαλκάνια. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι σαφές ότι η στρατηγική μας συνεργασία με τις ΗΠΑ καθίσταται πιο σημαντική από ποτέ».

Το μεγάλο έργο «Τερματικού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου Βορείου Ελλάδας» στην Αλεξανδρούπολη που αναπτύσσει η ελληνική εταιρεία Gastrade και θα διασφαλίσει νέες ποσότητες φυσικού αερίου για την τροφοδοσία της ελληνικής και της περιφερειακής αγοράς της ΝΑ Ευρώπης. Ταυτόχρονα θα συμβάλλει στη διεύρυνση των πηγών και των οδών προμήθειας φυσικού αερίου, στην προώθηση του ανταγωνισμού προς όφελος του τελικού καταναλωτή, στην ασφάλεια εφοδιασμού της Ελλάδας και των Βαλκανικών χωρών στη βελτίωση της αξιοπιστίας και της ευελιξίας του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου καθώς και των Περιφερειακών και Διευρωπαϊκών Συστημάτων.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2017, η Gaslog‭ ‬ Ltd, μέσω μιας 100% θυγατρικής της, εισήλθε με ποσοστό 20% στο μετοχικό κεφάλαιο της Gastrade.

Η‭ Gaslog‭ Ltd είναι μία‭ ‬από‭ ‬τις‭ ‬μεγαλύτερες‭ ‬διεθνείς‭ ‬ ‭ναυτιλιακές εταιρείες που κατέχει, λειτουργεί και διαχειρίζεται συνολικά 27 πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG). Την προηγούμενη Πέμπτη υπογράφθηκε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ΔΕΠΑ και Gastrade για τη συμμετοχή της ΔΕΠΑ στο έργο.

Τέλος, χθες έγινε γνωστό ότι το έργο του πλωτού σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG της Αλεξανδρούπολης συμπεριλήφθηκε για τρίτη φορά στη λίστα με τα έργα κοινού ενδιαφέροντος της ΕΕ (PCI).

Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί προετοιμάζονται για ολική κατάρρευση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων στο κοντινό μέλλον δημιουργώντας την πρώτη γραμμή άμυνας στην Ελλάδα απέναντι στην Ρωσοτουρκική συμμαχία.

Κομβικό σημείο βέβαια αποτελεί η παράδοση ή μη των F-35 στην Τουρκία και η πορεία του κουρδικού κράτους στο έδαφος…

Πάντως το «κλίμα έχει ήδη φτιαχτεί».

O αμερικανικό τύπος «ομιλεί» εδώ και καιρό για επικείμενη αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ.

Ο Stanley Weiss, ειδικός σε θέματα εξόρυξης και ιδρυτής επιχειρήσεων που έχουν σχέση με την Εθνική Ασφάλεια με έδρα την Ουάσινγκτον, ΣΕ άρθρο του για την Τουρκία δηλώνει ότι : “Ήρθε η ώρα να πετάξουμε έξω από το ΝΑΤΟ την Τουρκία”!

Ο Weiss ξεκινά το άρθρο του με την διαπίστωση πως η αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ ,έχει ήδη καθυστερήσει πολύ.

“ Όπως υποστήριξα πριν από πέντε χρόνια, ο Ερντογάν, είναι ισλαμιστής στον πυρήνα των απόψεών του.Έχει δηλώσει ότι” τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι θόλοι τους τα κράνη μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας ” …

Η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα New York Times αναφέρει την ίδια στιγμή ότι η σχέση μεταξύ Τουρκίας και Ηνωμένων Πολιτειών επιδεινώθηκε δραματικά. Ο κ. Ερντογάν παραβίασε τις βασικές πολιτικές ελευθερίες και άλλους δημοκρατικούς κανόνες, αγοράζει ένα ρωσικό σύστημα αεροπορικής άμυνας και τώρα κρατά Αμερικανούς ομήρους.

Σήμερα όπως αποκαλύψαμε, επιστολή-«φωτιά» της Επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελσίνκι την οποία υπογράφουν Αμερικανοί εν ενεργεία Γερουσιαστές δείχνει ότι το θέμα Τουρκία θα σκάσει από στιγμή σε στιγμή.

Οι «γείτονες» θα χαρακτηριστούν κράτος εκτός δημοκρατικών πλαισίων της δύσης και έτσι θα κινητοποιηθεί οσονούπω ένας ολόκληρος μηχανισμός που θα τους αποκλείουν από την διεθνή κοινότητα , κατατάσσοντας τους στο επίπεδο του Ιράν και της Β.Κορέας και ακόμη παρακάτω.

Το μόνο χειροπιαστό μέχρι στιγμής είναι η Στρατιωτική Πώληση Εξωτερικού (FMS) στην Ελλάδα για την αναβάθμιση αεροσκαφών F-16 στο επίπεδο F-16 Block V, εκτιμώμενου κόστους $2,404 εκατ.

Το πακέτο αναβάθμισης περιλαμβάνει 125 APG-83 Active Electronically Scanned Array (AESA) ραντάρ, 123 Modular Mission Computers (MMCs), 123 συστήματα ζεύξης δεδομένων LINK-16, 123 συστήματα LN260 Embedded Global Navigation Systems (EGI)/Inertial Navigation Systems (INS) και 123 Improved Programmable Display Generators (iPDGs).

Περιλαμβάνονται ακόμη 123 συστήματα αναγνώρισης Φίλου ή Εχθρού APX-126 Advanced Identification Friend or Foe (AIFF), ένας προσομοιωτής πτήσεων F-16V και αναβάθμιση δύο υφισταμένων, αναβάθμιση συστημάτων επικοινωνιών και κρυπτογράφης, καθώς και αναβάθμιση του συστήματος αυτοπροστασίας Advanced Self-Protection Integrated Suite (ASPIS) I σε ASPIS II για 26 αεροσκάφη F-16 καθώς και εξοπλισμός υποστήριξης, βιβλιογραφία, εκπαίδευση προσωπικού και εκπαιδευτικό εξοπλισμό καθώς και λοιπά συναφή στοιχεία υποστήριξης εφοδιαστικής και προγράμματος.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας εταιρείας Lockheed Martin.

 

 

 

 • Γιώργος fs.

  Τελικά δικαιώθηκε το αμερικανοπούλι…γίναμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ!!

  • BABIS

   ΑΞΙΟΣ συγγαυρε και αδελφε Γιωργο !!!

   • Γιώργος fs.

    Ευχαριστώ πολύ αδερφέ σύγγαυρε Μπάμπη!!

 • Αντύπα
 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ
 • Γιώργος fs.
 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ.

  • ταξιδευτής

   …come down we have a beautiful girls….

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα…

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επεσε μπαμ!!!!!!!!!!!!!

 • Αντύπα
 • doctorwho

  θελω και αεροπλανοφορο….που θα προσνηωνονται τα f-15,f-18?

  • Anti Bullying

   τα μόνα boeign που θα έρθουν στην Ελλάδα είναι αυτά που παρήγγειλε η Aegean και εκεί αναφερόταν ο τραμπ

 • Γιώργος fs.
  • HaraldHadrada MERCYLESS

   ++++++++++++++++++++

 • ζουμε ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ απο κατηγορουμενους για εσχατη προδοσια

 • ταξιδευτής

  ….ηθελα να ηξερα πως ξυπνανε καθε πρωι ολοι αυτοι οι «αριστεροι» κ δεν τους πνιγουν στον υπνο τους το φαντασμα του Λενιν κ του Τσε

 • HaraldHadrada MERCYLESS


  παμε ρωσουλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   κι οποιος δεν καταλαβε ,ειναι αυτοι που σκοτωθηκαν προσφατα

 • Brasidas

  Αν εισαι άχρηστος κ τελειως ηλιθιος αυτα παθαινεις.
  Κανεις δηλωσεις πριν τις Αμερικανικες εκλογες διχως διπλωματικη σταση κ μετα που γινεται πλανηταρχης ο Τραμπ παραχωρείς σουδα κ πλερωνεις κ 2,5 δις για αεροσκαφακια παλαιού τύπου. Κ ολα αυτα διχως ανταλλαγμαγια τη χωρα παρα μονο για το κομμα καθως διαφορετικα ο Τραμπ δε θα δεχόταν τον ανοητο Έλληνα.
  Μας κοστισε δηλ το προφιλ του ασχετου τοσα πολλα

 • HaraldHadrada MERCYLESS


  παρτε υπ εξωτερικων Ζαχαροβα μαρια,μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • pentapostagma

   γιορταζεις?

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    γιατι?

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     α!χτες ηταν η «επανασταση»,μακρυα απο μενα ,φτου-φτου

  • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

   ΜΠΡΕΕΕΕΕ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    μιλφαρα η Μαρια!

 • American Kotal

  Η Ελλαδα αγορασε προστασια απο τον αιωνιο νταβατζη της.

  Δεν θα μας σωσουν τα Φου 15 απο τα Φου 35 της τουρκιτσας, αλλα προς το παρον το δουλικα σκυμμενο κεφαλι μπορει (ισως) να αποτρεψει τους μογγολους απο το να κανουν κινηση μεχρι το 2020-21.

  Τοτε ειναι οι αμερικανικες εκλογες.

  Κριμα για την Ελλαδα, κριμα.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   οι νταβαντζηδες υπαρχουν γιατι τους ανεχονται οι πορνες

 • Doctor

  Θα χει δυσμενεις μεταθεσεις και στην Αλασκα τωρα,θα γινουμε κρατος

  • Deadpool_Nikeus

   μη σου πω και Ανταρκτική

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    ωραια!ποτε φευγουμε γι αλασκα?εχει τρελλο κυνηγι και ψαρεμα

    • Deadpool_Nikeus

     όταν ανοίξουν οι απευθείας πτήσεις για Άνκοτατζ

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      ζητουσαν εργατες ,δασκαλους και αλλες ειδικοτητες ,πριν καιρο,με πολυ καλα λεφτα,που να παμε εκει ,σκοταδια μαυρα!!!!!!!!!!!!!μονο καλοκαιρι λεει

     • Doctor

      Ολοι οι κατοικοι στην Αλασκα,παιρνουν 1000 δολλαρια το χρονο απο την πολιτεια μονο και μονο επειδη ζουν εκει

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      δυσκολες καταστασεις ,ειδικα για εμας που εχουμε γεννηθει με ηλιο 360 μερες τον χρονο

 • BABIS

  Καλησπερα σας.

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   γεια σου ρε Μπαμπινο αστερι!!!!!!!!!!!

   • BABIS

    Γεια σου παιχταρα μου.

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Γεια σου Μπαμπις. Καλό βόλι απόψε…

   • BABIS

    Οποιος δει το ματς σημερα θα απολαυσει…….Μπαρτσελονα.

    • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

     Επιτέλους ένας ικανός αντίπαλος 😀😀😀

     • BABIS

      χαχαχαχαχαααααααααααααα

  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα σύγγαυρε Μπάμπη!!

 • BABIS

  F-15 ή F-18 ?
  XAXAXAXAXAXAXAX
  Καλοοοοοοοοοοοοοοοοο

  • Anti Bullying

   προφανώς ο τραμπ αναφερόταν στην παραγγελία της Aegean για επιβατηγά Boeing

 • Brasidas

  Δε μπορω να ακουω κουμουνια να λενε για αγωνες λαου

 • BABIS

  Ξερετε τι κοστος συντηρησης εχουν τα φου 15-18 ?
  Δεν βολευει παιδια.

  • Brasidas

   Ασε να κανει ο Καμμενος το κομματι του ρε συ κακουλη

   • BABIS

    Παιζει stratego στο γραφειο του.

    • Brasidas

     Σιγα μη ξερει στρατεγκο. Με gi joe παιζει κ για να ναι κ σίγουρος εχει τον κομπρα χωρις χερια κ ποδια

     • HaraldHadrada MERCYLESS

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • BABIS

      χχαχαχχαχααααααααααααααααααα

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   μαλλον εικασιες ειναι,τιποτα επισημο δεν ακουστηκε,παντως ειπε ο τραμπ για «πωληση» και εκει κολλησαν ολοι

 • Captain Wanted

  Καλησπέρα Στους Μάχιμου ΣυνΑγωνιστές
  https://uploads.disquscdn.com/images/30535bcfcb8a5b0d310b458dfbf719cf9c7e1f21193fec25d7ea264a8ee1ed21.jpg

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   γεια σου καπτεν,ωραιος ο δεξιο -αριστερος συντροφος!

   • Captain Wanted

    Ο Ψευτο_Αριστερός_Επαναστάτης της Φάκης..
    Καλώς σε βρήκα καλέ μου Φίλε HaraldHadrada MERCYLESS

  • Γιώργος fs.

   Καλησπέρα Καπετάνιε!!

   • Captain Wanted

    Γεια σου ΣυνΑγωνιστή Γιώργο

 • Captain Wanted
 • BABIS

  Για ΤΟΜΑ, Μ1Α1, και αναβαθμιση φρεγατων,κ.τ.λ. ουτε κουβεντα ?

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   καϊοβα ?λεγανε πριν για μπραντλεϋ κλπ και τωρα τιποτα μαλλον τα διεθεσαν ολα στο κουρδισταν,αστα δεν ξερουν απο παζαρια,αφου παει σαν την βρεγμενη γατα ο χλεχλες,ειναι εξω απο τα νερα του,αν του κανα ανακριση σ ενα τεταρτο θα φτυνε τους παντες,ειναι μπεμπες ,φλωρος,και λιαν επιεικως μ…κας

   • BABIS

    Καλυτερα επιπλεον ΑΠΑΤΣΙ και μη επανδρωμενα.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     οι στρατηγοι ξερουν ,αλλα αλλοι αποφασιζουν ,αυτα ειναι τα λαθη

 • BABIS

  Καμια ρουκετα ATACMS ?
  Κυριε Σπηλμπεργκ βαλε το χερακι σου.Πως θα σωσουμε τον Ραιαν ?

 • Captain Wanted

  Τι είχε πει Η Περιστέρα ;;;; Θυμάστε ;;
  Θα σας θυμίσω εγώ.
  «δεν μου αρέσουν οι αμερικανιές κτλ κτλ

  Στην φώτο την παρακάτω τι κάνεις καλέ Περιστέρα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  https://uploads.disquscdn.com/images/83b88550d0fe3438fb50eca6bb57976b64430ec9c855f613e416cb9f27efb4de.jpg

  • Brasidas

   Αληθινη ειναι αυτη? Νομιζα ειναι τρολια

   • Captain Wanted

    Περιστέρα όνομα και πράμα..
    Απο την Πόλη μου καταγεται απο ένα χωριό.

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     αρτινος εισαι?πρεβεζανος ειμαι

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    και γω ρε ,επαθα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Captain Wanted
  • Brasidas

   Οπως κ η ζωη σπυ

  • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

   KOLOTOUB MR. PRESIDENT

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΧΑΧΑΧΑ ΜΠΡΕΕΕΕ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ F-18 SUPER DOOPER ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΤΗΤΕ
  https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22519345_1452315271530272_7569351897147772873_n.jpg?oh=ea87f26316f753a71901dc2d1176dee1&oe=5A80DE39

  • BABIS

   ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ….

  • Captain Wanted

   Ματάρες..
   Σαν να βλέπεις τα F-35 με τα Ελληνικά Χρώματα.
   ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

  • Γιώργος fs.

   Για F35 δείχνει!!!😆😆😆😆😆

  • Deadpool_Nikeus

   αυτή δεν είναι σχεδιαστικά «stealth»

  • HaraldHadrada MERCYLESS

   αφεριμ !!!!!!ωραιο γουσουφακι!

  • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

   Στείλτη μου να της ρίξω μια αναβάθμιση…

   • HaraldHadrada MERCYLESS

    βαλτηνα στο γρυλο να την σηκωσεις να δεις τα λαδια!

   • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

    ΜΠΡΕΕΕΕ ΕΧΕΙΣ 2,4 ΔΙΣ;;;

  • Heaven and Hell

 • Γιώργος fs.
  • Captain Wanted

   Α ναι παίζεται σήμερα.
   :)
   Καλή τύχη να έχετε.

   • BABIS

    Ευχαριστουμε captain.

   • Γιώργος fs.

    Ευχαριστούμε Καπετάνιε, γιατί χωρίς τύχη απόψε θα έχουμε προβλήματα!!

    • HaraldHadrada MERCYLESS

     ναι,θα φαμε πανω απο 5 χωρις τυχη

  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   Ένα ταξί το γεμίζουν πάντως χαχαχαχαχα
   Καλησπέρα Γιώργο!

   • Captain Wanted

    Όντως..
    ΧαΧαΧα

   • Γιώργος fs.

    2.500 Ολυμπιακοί θα βρίσκονται απόψε στο γήπεδο.
    Καλησπέρα στο καλό παιδί!!

    • DisqussioneR Νεμέτωρ

     Θα τους δει και ο τσακαλώτος? Τη βάψαμε….

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ

  ΕΙΝΑΙ ΤΑ F-15 STRIKE EAGLE ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ… ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ…;;;
  http://www.stoxos.gr/2017/10/f-15-strike-eagle.html
  https://media.defense.gov/2009/Aug/05/2000508979/-1/-1/0/081112-F-7823A-306.JPG

  • Anti Bullying

   όχι αναφερόταν στην παραγγελία της Aegean για επιβατηγά Boeing

 • BABIS

  Αντι για BRADLEY παρε LYNX. Πιο φθηνα απο τα PUMA.

  • BABIS

   Ναυτακι ?Πως το βλεπεις το LYNX ?

   • Ναυτάκι Ζουμπουρλούδικο

    Τον text browser εννοείς;

 • DisqussioneR Νεμέτωρ

  Αλλο ένα φύλλο και κάνουμε 52 (τράπουλα)…
  Να παίξουμε ξερή με τον Τραμπάκουλα…

 • Captain Wanted

 • Captain Wanted
 • BABIS
  • Lalakis ο αργικέραυνος

   Τα σπας !! :-)

 • Deadpool_Nikeus
  • DisqussioneR Νεμέτωρ

   ΑΞΙΟΣ!!!!!

  • Lalakis ο αργικέραυνος

   ΕΥΓΕ!!

 • ΕΡΝΤΟΓΚΕΪ
 • Americanos

  Έλληνες όλοι στους δρόμους τώρα.Πάρτε τις Αμερικάνικες σημαίες στα χέρια και τραγουδήστε,γελάστε και δοξάστε το ιερό Αμερικάνικο έθνος που θα σας κάνει την 51 πολιτεία των Η.Π.Α.Πρέπει να αισθάνεστε πολύ υπερήφανοι που θα γίνετε μέρος του μεγαλύτερου έθνους όλων των εποχών.
  God bless America.ᵘˢ ᵘˢ ᵘˢ

  • ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ

   Εγω θα παρω την Ελληνικη σημαια και θα την βαλω στον κωλο σου μακακα αμερικανε!!! Προδοτη Ελληνα φασιστα!

   • Americanos

    Προσκύνα την Αμερικάνικη υπερδύναμη και θα νιώσεις καλύτερα.

    • Καπετάν Γαρέφης

     Υπερδυναμη με αραπηδες τον μισο της πληθυσμο …δεν θα παραμεινει υπερδυναμη για πολυ ακομα…

 • Anti Bullying

  Με μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση, αξίας 2,5-3 δισ. δολαρίων, θα κλείσει το 2017 για την Agean, η οποία καλείται να επιλέξει τον τύπο του αεροσκάφους, ανάμεσα σε Airbus και Boeing, που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της αναπτυξιακής στρατηγικής της τα επόμενα 15-20 χρόνια. Η δυναμική πορεία της εταιρείας, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος Ευτύχιος Βασιλάκης, διευρύνεται για το 2018 με την προσθήκη 18 νέων δρομολογίων, 11 νέων προορισμών, 4 νέων χωρών, 700.000 επιπλέον θέσεων, καθώς και 3 νέων αεροσκαφών στην Αθήνα.

  http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=907747

  Σε αυτή την ελληνική παραγγελία προς την boeing αναφερόταν ο τραμπ

  Πρέπει να πας σε σάιτ που ασχολείται με αεροπορικά θέματα για να πληροφορηθείς χαχαχα στο βήμα χαχαχα

  • καποιος

   αν δεν ειχες αυτη τη φωτο θα σου εβαζα λαικ

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Ο Αμέρικαν Ιγκλ δικαιώνεται!

  • Agnostimus

   Γιατή; Του δώσανε εξιτήριο απ το τρελλάδικο; Εκτος κι αν λές για τον Τσίπρα στις ΗΠΑ. Αλλά αν έχει εμπιστοσύνη στον Τσιπρα καλλύτερα να τον κρατήσουν μέσα …. (αν και είναι ακίνδυνο το ζωντανό,,,)

   • Hambo

    Φτάνει τον ισοπέδωσες .

    • Καπετάν Γαρέφης

     Γεια σου χαμπο!! Τι κανει η παρθενα ωρε;😂😜

 • Ο Ελληνας

  Περισσοτερο με χαλα η ΕΕ παρα οι ΗΠΑ…

 • Καπετάν Γαρέφης

  51η πολιτεια των ΗΠΑ με 480 ευρω βασικο μισθο δεν υπαρχει…
  Μηπως εννοειτε 51ο προτεκτορατο;