Βομβαρδίζουν με HAARP την χώρα μας; – Τι ακριβώς συμβαίνει με τον καιρό στην Ελλάδα;

Δημοσίευση: 12 Ιουνίου 2017, 1:59 μμ | Ανανέωση: Ιούνιος 12, 2017 στις 2:32 μμ

Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον καιρό στην πατρίδα μας ;

Πολλοί ειδικοί και μη εκφράζουν την άποψη τους ότι κάτι περίεργο συμβαίνει για να έχουμε 11 Ιουνίου βροχές και κρύο σε πολλές περιοχές της Ελλάδος που προσομοιάζει με φθινοπωρινά καιρικά φαινόμενα.

Εδώ και αρκετές ημέρες η Ελλάδα «έχει ένα αποσταθεροποιημένο κλίμα», εντελώς έξω από την εποχή το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος ερωτηματικών.


Δεν πρόκειται μόνο για σποραδικές βροχοπτώσεις, αλλά για κρύο , αέρα  κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναζήσει τόσο έντονα ειδικά στις  αρχές του καλοκαιριού εδώ και πάρα πολλά χρόνια .

Πολλοί εξέφρασαν την άποψη ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να δέχεται  σφοδρό κύμα κακοκαιρίας ελέω του συστήματος HAARP, ενώ επισημαίνουμε τι ακριβώς δέχθηκαν και γειτονικές χώρες από το 2014 , όπως η Σερβία, η Βουλγαρία , ΠΓΔΜ κτλ, πάντα όμως  σε κρίσιμες «περιόδους».  

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων αποτελεί σαφώς «όπλο» στα χέρια όποιων θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του σε μια προσπάθεια να «επιβάλλουν την θέληση τους».

Πρόκειται για μία εκδοχή για όλο αυτό που βιώνουμε ως έθνος …ειδικά αυτό το καλοκαίρι που διακυβεύονται τόσα πολλά για το μέλλον της χώρας στην ΕΕ , τις προβληματικές σχέσεις με την Τουρκία , και ειδικά λόγω της εκμετάλλευσης των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .  

Για παράδειγμα η Σερβία σε παρόμοιο  χρονικό διάστημα πάνω κάτω το 2014 δέχθηκε ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και κύμα έντονων και μεγάλων χρονικά βροχοπτώσεων που προκάλεσαν πλημμύρες και πολλές  καταστροφές.

Εκείνη την περίοδο( 2014) για πρώτη φορά δημόσια και με στοιχεία Σέρβοι  επιστήμονες ανάφεραν  ότι, για τις άνευ προηγουμένου πλημμύρες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα το τελευταίο διάστημα ενοχοποιείται το «αμερικανικό σύστημα HAARP». 

Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα, Σέρβος επιστήμονας που επιθυμεί για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του, μίλησε για την εγκατάσταση συστήματος HAARP κοντά στο Βελιγράδι.

Μετά από σειρά άρθρων αναφέρθηκε η ύπαρξη  συστήματος  HAARP στην χώρα , ενώ εντοπίστηκε  κεραία που υποστηρίζει το σύστημα στην περιοχή Barajevo (δήμος Βελιγραδίου) το οποίο εκπέμπει σήματα ELF.

Στην Σερβία ο Σέρβος δημοσιογράφος που έγραφε άρθρα για αυτό ακριβώς το αντικείμενο, έλαβε ένα τηλεφώνημα την ίδια ημέρα από άγνωστο αριθμό.

Η φωνή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής έδωσε στην δημοσιογράφο μια «φιλική συμβουλή» να σταματήσει να γράφει για το HAARP». Αυτό αναφέρθηκε τότε και πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο τύπο ,το  σύστημα HAARP διαθέτει την μοναδική ικανότητα να «χειραγωγεί» κατά κάποιον τρόπο τα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή δύναται να χρησιμοποιηθεί ως όπλο αναφέρει το δημοσίευμα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της γερουσιαστή Lisa Murkowski κατά τη διάρκεια της ακροαματική διαδικασία, ο David Walker, αναπληρωτής γραμματέας της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη το 2014 , είπε ότι: «με αυτό το σύστημα  (HAARP) προχωράμε σε άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, για την οποία το HAARP είχε πραγματικά σχεδιαστεί για να δράσει». Το εν λόγω σύστημα  δύναται να  αποστείλει ενέργεια στην ιονόσφαιρα  για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά»,  φέρεται να κατέληξε ο ίδιος .

Το  H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Project, είναι στην ουσία ένα «οπλικό σύστημα» ελέγχου της ατμόσφαιρας και ένα  εργαλείο κατά της ανθρωπότητας.

Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε επίσημα για την βελτίωση των επικοινωνιών σε στρατιωτικό αλλά και μη στρατιωτικό επίπεδο.

Στην ουσία όμως το H.A.A.R.P. είναι  ένα πεδίο κεραιών που είναι στημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν ως μία γιγαντιαία κεραία. Επίσης είναι ο μεγαλύτερος σταθμός ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στον κόσμο, με ενεργή ακτινοβολούμενη ισχύ τα 3,6 εκατομμύρια βατ, πάνω από 72.000 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο εμπορικό ραδιοφωνικό σταθμό στις Η.Π.Α. ο οποίος έχει ισχύ περί τα 50.000 βατ. Οι μεταδόσεις του H.A.A.R.P. όμως έχουν ως στόχο μεταξύ άλλων μία συγκεκριμένη περιοχή στην κορυφή της ατμόσφαιρας, την λεγόμενη ιονόσφαιρα.

Στην  πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την τροποποίηση του καιρού, ενώ πολλοί ειδικοί το ενοχοποιούν και για την υποβολή υποσυνείδητων μηνυμάτων στους ανθρώπους.

Σε όλη την διαδρομή της αμερικανικής στρατιωτικής τεχνολογίας κανένα πρόγραμμα δεν έχει επιφέρει τέτοιο συνωμοσιολογικό πυρετό όσο το διαβόητο High Frequency Active Auroral Research Program, γνωστό ως HAARP.

Το σύστημα αυτό έχει ενοχοποιηθεί για μια σειρά από δεινά και καταστροφές, από την πρόκληση των τυφώνων , σεισμών μέχρι και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Πριν μερικούς μήνες  Τουρκικές εφημερίδες μετέφεραν την είδηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης περί προκλήσεως σεισμού στην Κωνσταντινούπολη λόγω του HAARP .

497 σεισμοί είχαν  πλήξει μέχρι τώρα την επαρχία του Μαρμαρά της Τουρκίας μεταξύ 6 και 8 Φεβρουαρίου 2017, σύμφωνα με την  διαχειριστική αρχή έκτακτου ανάγκης (AFAD) της Τουρκίας.

Στην Τουρκία επικρατούσε και επικρατεί μεγάλος φόβος και πιστεύουν ότι οι Αμερικάνοι προετοιμάζουν κάτι σοβαρό και «μεγάλο»…ενώ τονίζουν πως το HAARP υπάρχει…

Ο καθηγητής Haluk Özener, επικεφαλής του παρατηρητηρίου seismic Research Institute, δήλωσε ότι οι σεισμοί ήταν «έκπληξη» και σημείωσε ότι οι σεισμοί μεγέθους  μεταξύ  5 και 5.5  ήταν «αφύσικοι» για την περιοχή.

Σύμφωνα με την είδηση,  η δύση(ΗΠΑ) διαθέτουν  την δυνατότητα πρόκλησης τεχνητών σεισμών, η καταστρεπτική ισχύ των οποίων δύναται να καταστρέψει  την Τουρκία.

Η περιοχή πρόκληση σεισμών αφορά κυρίως την περιοχή πέριξ της  Θάλασσας του Μαρμαρά, αναφέρει και η  γαλλική εφημερίδα Le Figaro,  σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων  και επιστημονικά άρθρα εδώ και  6 μήνες, τα οποία  δημοσιεύουν  προκαταρκτικά πορίσματα της έκθεσης αυτής για πρόκληση  τεχνητού  σεισμού .

Η  Le Figaro γράφει ότι Γάλλοι εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική  κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 ρίχτερ  θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της περιοχής του Μαρμαρά προκαλώντας εκατομμύρια θύματα .

Τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι αλήθεια και πραγματικότητα ίσως αργήσουμε να μάθουμε από επίσημα κανάλια, οι ενδείξεις όμως μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό αλλά και άλλα φαινόμενα και φυσικά δεν ισχύει με τίποτα το παραμύθι περί υπερθέρμανσης του πλανήτη,  προκαλώντας και νέα ερωτηματικά.  

 • Θεσσαλονικιός

  Με κάτι «άλλο» μας βομβαρδίζουν…

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   ..και με άλλα… Καλό μεσημέρι, παλίκαρε..

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   ΑΞΙΟΣ Περικλαρα !

  • Γιώργος fs.

   Άξιος Θεσσαλονικιέ!!

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  …και πέρυσιν το ίδιο ήταν. Είχαν ανθίσει και τα χρυσάνθεμα. …αλλά αφού υπάρχει και επίσημα η τροποποίηση του καιρού γιατί αποορούμε;;;

  http://elga.gr/index.php/energitiki-prostasia/keme/114-tropopoiisi-kairoy

 • Αίαντας ✜☧ ΙC XC NIKA ☧✜

  γι’ αυτο δεν εχω 4G

 • Spyros Spyropoulos

  Ο Rogue μας εχει ενημερωσει επαρκως!

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Ψεματα ειναι ολα ρε συνομωσιολογοι …..

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  Καλησπέρα, παρεάκι…

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  Ημουν το τριημερο του Αγιου Πνευματος στην Βορεια Ηπειρο με μοτοσυκλετα και εκανα αρκετα χιλιομετρα εκει.
  ΚΑΘΕ μερα ειχε κανονικο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ καιρο του Ιουνιου, μολις περασαμε τα συνορα την Δευτερα
  το μεσημερι ανοιξαν οι ουρανοι με κρυο και ανεμους, δικαιωνεται ο Γιαννης που μιλα για το χαρππ…..

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   …θα ξυπνήσουμε σιγά σιγά όλοι!!!

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

   Αντε να το εξηγησεις αυτο σε 10 εκ. χα(ρ)πατα.

   • Walle-e

    Δεν λεει κανενας οτι δεν κανει τιποτε το χααρπ.Απλα το κλιμα εχει αποστρελαθει και απο μονο του με τα χημικα που διαρρεουν στην ατμοσφαιρα απο φαρμακοβιομηχανιες,μεταλουργικες βιομηχανιες,χημικες κλπ βιομηχανικες δραστηριοτητες με παραλληλη αποψιλωση των δασων και την καταστροφη τους.Μεχρι και οι παγοι λιωνουν.Το κλιμα στην παλια του μορφη (ζωνες τροπικου,ευκρατου κλπ) εχει αλλαξει,και τα κατα τοπους μικροκλιματα εχουν σηκωσει το δικο τους μπαϊρακι…

  • Γιώργος fs.

   Περιμένουμε φωτογραφίες, για να σου δικαιολογήσουμε τις απουσίες από το site!!!😆😆😆😆

   • και χαρτί απο το γιατρό..!

    • Γιώργος fs.

     Το χαρτί θα το πάρουμε από τη σύζυγό του !!!

 • LuckyLuke

  Ολα βαίνουν καλως ! Ολοι φίλοι μας είναι !
  Παναγος

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   χαχαχχαχαχχαχαχχα ατιμε καουμπου ……ψεταρακο !

 • nikos(1)

  χεστήκαμε για το Χαρπ!! …δροσούλα νάχουμε!!
  μας βομβαρδίζουν ανελέητα οι …μνημουνιακοί …γκερμανοκατσαπλιάδες ……τεράστιες δόσεις …….μπάφου ….Βρυξελιώτικου!!

  • Εμένα πάντως ο καιρός αυτός με βολεύει.

   • nikos(1)

    ‘ολους! …

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Έτσι θά τραφούνε οί Χριστιανοί επί εποχής Αντίχριστου…

  http://www.kivotoshelp.gr/index.php/apories/93-etsi-tha-trafoyne-oi-xristianoi-epi-epoxis-antixristou

 • ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ…MIND CONTROL ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΤΩΝ…
  ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2017…
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ!!!!

 • Dsnkara

  Οταν κυβερναει ο ΣυριζΟανελ υπάρχουν ασύμμετρες απειλές από εξωγενείς παράγοντες που θελουν το κακο της αριστερα οι κακοι νεοταξιτες , οταν κυβερνάει η ΝΔ δεν σοβονται το πονο του λαου απλά !!!

 • Γιώργος fs.

  Ντισκ …..ο Τζόνης το έλεγε εδώ και καιρό για ….χάαρπ!!

 • nikos(1)

  και αν ελέγχουμε τον …καιρό …σύντροφοι! (προσωπικά το πιστεύω απο 20ετιας)
  ….προς τι η συμφωνία για την …..κλιματική ….αλλαγή??

  ας μετατραπεί η Σαχάρα σε …εύκρατη περιοχή ….να λυθούν και τα προβλήματα …υποσιτισμού!!

 • LuckyLuke

  Μεγαλυτερο ΧΑΡΠ απο την βουλη των Ελληνων και τα Μεσα Μαζικης Εγκεφαλομ@λ@κυνσης δεν υπαρχει
  γατακια ερπετοσιωνιστες …

 • Γιώργος fs.
  • χρειάζεται τώρα μετά το χάαρπ κι ένα θερμοπυρηνικό!!!

   • PatmosI

    Υπερ-θερμοπυρηνικό…. έχω κάτι αλλά δεν ξέρω αν λείπει ο Λάλαξ.

 • Kefalonia

  χμμμ εχουμε ξεφυγει.

 • lion 77

  Που είναι ο Rogue trooper να μας διαφωτίσει;

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Μια από τις τελευταίες μέρες που έβρεχε (στην αρχή της βροχής) παρατήρησα ότι στις λιμνούλες των δρόμων όταν πέρναγε αυτοκίνητο αμέσως το νερό άφριζε, λες κι είχε σαπουνάδα η ατμόσφαιρα. Δείτε φωτογραφία
  https://uploads.disquscdn.com/images/b34f67cdde4f08368693f28d9d2338b89e30f1b1872c52d481175a1a8965c8fc.jpg

  • απο τη βρωμιά, απο τα υπολείμματα των καυσίμων στην επιφάνεια του δρόμου…

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Όχι φίλε μου, το πρόσεξα ιδιαίτερα και γι αυτό το φωτογράφισα γιατί το είχα δει εκείνη τη μέρα σε κάθε σημείο. Έπρεπε να δεις πως άφριζε μόλις πέρναγε το αυτοκίνητο. Και δέξου ότι εμείς εδώ μέσα είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε αυτά ώστε να αποκλείουμε αρκετά άλλα.

    • πως το ερμηνεύεις εσύ αυτό;

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Προφανώς το νερό της βροχής κατέβαζε κάτι από την ατμόσφαιρα.

     • παίζει κι αυτό…και πολύ ίσως…!

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Μα γι αυτό το γράφω γιατί ήταν πολύ έντονο. Και σου ξαναλέω, ξέρεις ότι παρατηρούμε αυτά τα θέματα με προσοχή. Κι εσύ αν ήσουν το ίδιο πιστεύω θα έλεγες.

     • έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτή τη «σαπουνάδα» στο οδόστρωμα συχνά…αλλά την απέδιδα σε υπολείμματα καυσίμων..τώρα που το είπες πάντως θα έχω το νου μου στην επόμενη καταιγίδα να το ψάξω καλύτερα…

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Να το προσέξεις στην αρχή της βροχής που κατεβάζει από πάνω τις μεγάλες ποσότητες. Και δες πόσο εντυπωσιακά αφρίζει όταν περάσει η ρόδα από τη λιμνούλα. Την φωτό την πήρα πριν από φανάρι και το αυτοκίνητο πήγαινε με πολύ χαμηλή ταχύτητα για να σταματήσει!

 • Γιώργος fs.

  Όνομα δεν έχει αυτός ο Σέρβος επιστήμονας;
  Τουλάχιστον να έβαζε ένα ψευδώνυμο…..πχ Τζόνη!!!

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Να μην πάει μόνο το μυαλό μας στο κακό και να μην είμαστε εμμονικοί σαν τον Trooper. Αποκλείεται ο Θεός με τον μοναδικό του τρόπο να ξεπλένει με τη βροχή τα ψεκάσματα των άνομων παγκοσμιοποιητών και να τα διαλύει με τον άνεμο; Περιβόλι του είναι κι ότι θέλει μπορεί να κάνει. Όποιος πιστεύει ότι μας προστατεύει μέχρι να ξυπνήσουμε.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΡΟΓΚ ΤΡΟΥΠΕΡ…

  • Γιώργος fs.

   Ο Τζόνη τώρα δικαιώνεται!!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τι έλεγε ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος για τις κάρτες…

  «Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα,να μην το πάρετε.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/ti-elege-o-agios-gerontas-pa-sios-gia-tis-kartes.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος

  Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχωνται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν : «Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε. Τα χρήματα θα καταργηθούν».

  Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια : « Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρη ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει». Γι’ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές, τους κακοποιούς, να οργώνουν.

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/ypoylos-tropos-eisagwghs-toy-sfragismatos.html

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΛΕΜΕ!!!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος

  Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα. Γι’ αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στη φυλακή.

  Μετά έναν χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις, για να περάσουν από άλλο δικαστήριο. Από την μια πόλη στην άλλη. Ύστερα θα πουν : «Μας συγχωρής, είσαι αθώος. Αν ήσουν σφραγισμένος, θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο».
  – Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλουν με την βία το σφράγισμα;
  – Μέχρι εκεί η …ευγένειά τους δεν θα φτάση! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι …Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορή να ζήση ο άνθρωπος, αν δεν έχει το σφράγισμα. Θα λένε : «Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Αν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν» . Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολλάρια, αν έχη, θα μπορή να τα χρησιμοποιή

  http://hggiken.pblogs.gr/2011/07/ypoylos-tropos-eisagwghs-toy-sfragismatos.html

 • Kokorikos

  Κλιματική αλλαγή κανείς??

 • ταξιδευτής

  Γαμος + Βαπτιση διδυμων = 400 ευρω….αντε να χαθει ο τραγόπαπας
  φωναζει τον γαμπρο….100ευρω
  φωναζει τον κουμπαρο που θα παντρεψει….100ευρω
  φωναζει τον νονο….100ευρω
  φωναζει τον αλλο νονο…..100ευρω
  …μετα αμα απομακρυνεται ο κοσμος απο την εκκλησια….διαμαρτυρονται

  • Γιώργος fs.

   400 ευρώ με απόδειξη ή χωρίς απόδειξη;;😆😆😆

   • ταξιδευτής

    οχι βρε τι αποδειξη

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Δεν είναι όμως όλοι έτσι.

   • ταξιδευτής

    οχι βεβαια
    …αλλα κ οι πακιστανοι δεν ειναι ολοι σφαχτες

  • Ίυγξ Δρυς

   ο κόσμος να απομακρύνεται από τους άπληστους παπάδες κι όχι από την Εκκλησία

   • ταξιδευτής

    εγω σε αυτη την εκκλησια οποιος μου λεει οτι θελει να κανει μυστηριο…θα του λεω…..’μακρια’

  • έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η ιστορία με τα τυχερά των παπάδων!

   • kraser

    ΝΑΙ ναι αυτοι φταινε για την κριση

    • ρε ποια κρίση; μιλάμε για αυτά που σαβουρώνουν απο διάφορες τελετές; τι; πρώτη φορά τ΄ακούς εσύ;

     • kraser

      Καλα να κανουν αρκη να κοβουν αποδειξεις αν οχι να τους ελεγξουν οι εφοριακοι.

     • για τις αποδείξεις σωστό, αν και….τα πάντα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ…
      (τουλάχιστον στους αδύναμους οικονομικά…)

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Να μην ξεχνάμε ότι ιερέας είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ κι όχι επάγγελμα.

     • ακριβώς αυτό το νόημα έχει ότι έγραψα…

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Μα για να τονίσω το σχόλιό σου το έγραψα!

     • kraser

      Για να ειναι κατι δωρεαν θα πρεπει καποιος με μεγαλο πορτοφολι να θελει να κανει δωρεα η να καλυπτει καποιος τα εξοδα του

     • ένας γάμος ή ένα βαφτήσι, τι ακριβώς έξοδα έχει; το νερό της κολυμπήθρας;

     • kraser

      Και που αναπνεει καποιος εχει εξοδα σε αυτην την χωρα.

     • σ΄αυτή την χώρα ναι, στην εκκλησία όμως όχι, τουλάχιστον δεν πρέπει, είναι εναντίον κάθε ορθοδόξου δόγματος και κανόνα!

  • kraser

   Αμα νομιζεις οτι ειναι ετσι γιατι δεν γινεσαι παπας

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Η συριζοκυβέρνηση απευθυνόμενη στους εβραιοπέους :
  https://uploads.disquscdn.com/images/55dfc815c90c8ce650c5fcacf3f3e1e29245376cf21e8f12df9d90875c36146e.gif

  • Kokinoskufitsa

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Americanos

  Έλληνες μην τρομοκρατείστε.Η Αμερικάνικη υπερδύναμη πάντα προστάτευε την μικρή Ελλάδα.Όλες αυτές τις θεωρίες η Αμερικάνικη κυβέρνηση τις απορρίπτει ως θεωρίες συνωμοσίας.Πάντα να εμπιστεύεστε την Αμερικάνικη κυβέρνηση.

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Είσαι βόρειο-αμεριχάνος ή νότιο-αμεριχάνος;

  • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

   Και άλλος άγγελος ηκολούθησε, λέγων· Έπεσεν, έπεσε Βαβυλών η πόλις η μεγάλη, διότι εκ του οίνου του θυμού της πορνείας αυτής επότισε πάντα τα έθνη.
   Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς, λέγων μετά φωνής μεγάλης· Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,
   και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού, και θέλει βασανισθή με πυρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.
   Και ο καπνός του βασανισμού αυτών αναβαίνει εις αιώνας αιώνων, και δεν έχουσιν ανάπαυσιν ημέραν και νύκτα όσοι προσκυνούσι το θηρίον και την εικόνα αυτού και όστις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού.
   Εδώ είναι η υπομονή των αγίων, εδώ οι φυλάττοντες τας εντολάς του Θεού και την πίστιν του Ιησού.

  • Γιώργος fs.

   Θέλουμε το γνήσιο αμερικανοπούλι!!!

   • Americanos

    Είμαστε όλοι American Eagle.

    • Γιώργος fs.

     Ένας είναι ο πραγματικός.

  • υποτάξου σε μια γνήσια σιβηριανή καταιγίδα ώστε να ξεπλυθείς απο την αμαρτία της αμερικανολαγνείας!!

  • BABIS

   Διαλειμμα στην πρεσβεια για…….κολατσιο ????

  • ΤΟΥΙΤΗΣ

   Ναι καλα,εδω δεν την εμπιστευονται οι ιδιοι οι Αμερικανοι
   θα την εμπιστευτουμε εμεις,για μ@λ@κες ψαχνετε;

 • Genesis

  Σιγα μωρε…δε λετε παλι καλα που εριξε λιγο βροχουλα να δροσιστουμε λιγο..αμεσως HAARP..

  • Ταξίαρχος

   χανουν οι ψυκτικοι και ο κοτσωβολος

 • Dsnkara
  • Θεσσαλονικιός

   Λες να προλάβει ο Πούτιν να τον κάνει παστιτσάδα;;

   • Dsnkara

    Αρκουδοσουπα εχεις φαει ?

    • δεν βρίσκουμε, κάθε μέρα τρώμε γλαρόσουπα αμεριακανοπούλια, η αρκουδόσουπα πια είναι ανύπαρκτη, την τρώγαμε εκεί γύρω στα 1990 μα…σήμερα τίποτις!

     • Dsnkara

      Turkey πιθανον να τρως ,Eagle ποτε …. Σε λιγο ομως θα ξανα αρχισουν οι αρκουδοσουπες ..

     • με τον καημό θα μείνεις!

 • καλά, αναρωτιέμαι που τις βρήκε τις θετικές!!!
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  https://uploads.disquscdn.com/images/940875f819204d50751527f1b09fa3b89338057a4295d620db41d6215fc9333e.jpg

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Για τα μπινελίκια που τρώει όμως δεν έχεις απορία.

   • αχαχαχαχαχαχα αυτα είναι άκρως εξηγήσιμα, αλλά και οι θετικές πιστεύω απο το χεράκι του θα ΄ναι οι περισσότερες, άντε και καμιά ξώφαλτση απο κανά νουδούλη (εάν μας βρίσκεται, κι αυτό το είδος εν ανεπαρκεία είναι τελευταία…)

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Νου-δούλου εννοείς, όχι νουδούλη….;-)

    • Θεσσαλονικιός

     Πρόσεχε μην τον πατήσεις και τον χάσουμε, από κάτω είναι …

  • Γιώργος fs.
  • Walle-e

   Τις βαζει απο μονος του χαχαχαχα

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Το εξοργιστικό είναι ότι τα έξοδα HAARP και αεροψεκασμών και δεν ξέρω τι άλλο τα πληρώνουμε εμείς.

 • Ταξίαρχος

  Φιλική συμβουλή, σταματήστε να γράφετε άρθρα για το συγκεκριμένο θέμα.

  • ΤΟΥΙΤΗΣ

   Γιατι; Τι εννοεις; Τι μπορει να γινει;

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Η Αποκάλυψη του Ιωάννη, κεφάλαιο 16..https://www.bibleonline.ru/bible/ell/66/16/

  Και ήκουσα φωνήν μεγάλην εκ του ναού λέγουσαν προς τους επτά αγγέλους· Υπάγετε και εκχέατε εις την γην τας φιάλας του θυμού του Θεού.

  Και υπήγεν ο πρώτος και εξέχεε την φιάλην αυτού επί την γήν· και έγεινεν έλκος κακόν και πονηρόν εις τους ανθρώπους, τους έχοντας το χάραγμα του θηρίου και τους προσκυνούντας την εικόνα αυτού

  Και ο έκτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον ποταμόν τον μέγαν τον Ευφράτην· και εξηράνθη το ύδωρ αυτού, διά να ετοιμασθή η οδός των βασιλέων των από ανατολών ηλίου.
  Και είδον τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους εξερχόμενα εκ του στόματος του δράκοντος και εκ του στόματος του θηρίου και εκ του στόματος του ψευδοπροφήτου·
  διότι είναι πνεύματα δαιμόνων εκτελούντα σημεία, τα οποία εκπορεύονται προς τους βασιλείς της γης και της οικουμένης όλης, διά να συνάξωσιν αυτούς εις τον πόλεμον της ημέρας εκείνης της μεγάλης του Θεού του παντοκράτορος.

  Ιδού, έρχομαι ως κλέπτης· μακάριος όστις αγρυπνεί και φυλάττει τα ιμάτια αυτού, διά να μη περιπατή γυμνός και βλέπωσι την ασχημοσύνην αυτού.

  Και συνήθροισεν αυτούς εις τον τόπον τον καλούμενον Εβραϊστί Αρμαγεδδών.

  Και ο έβδομος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού εις τον αέρα· και εξήλθε φωνή μεγάλη από του ναού του ουρανού από του θρόνου, λέγουσα· Ετελέσθη.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Καλπάζουμε ανέμελοι haarpάροντας στην ιονόσφαιρα, ψεκασμένοι από αλουμινόσκονη έως Συριζοτρόλια, με τους μπάφους στο ένα χέρι & τα σκότσια στο άλλο, αφήνουμε τις πόλεις στο έλεος των δολοφόνων & πολεμάμε ο ένας τον άλλον στα γήπεδα, στα καφενεία, στο internet…
  Είμαστε λαός ανάδερφος, ωχαδερφιστές, πληκτρολόπληκτοι καναπεδάκιδες, που περιμένουμε ξανθές εξουσίες απ’ το υπερπέραν να μας βγάλουν απ’ τα σκτά που επιλέξαμε να ζούμε…
  Έχουν μπει τα ελαττήρια των καναπέδων στο κώ μας κι εμείς πέρα βρέχει…

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Είπαμε δεν είμαστε ΘΡΟΝΙΟΙ αλλά πολυΘΡΟΝΙΟΙ.

   • ΤΟΥΙΤΗΣ

    Α πολυ καλο χαχααχαχα

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Αναφέρεται στον Θρόνιο φίλο μας.

     • ΤΟΥΙΤΗΣ

      Ποιος ειναι ο θρονιος φιλος μας;

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      O σχολιαστής Σπάρτακος παράγοντας Χ όλο μιλάει για θρόνιους κι έτσι αποφάσισα να διακωμωδήσω το θέμα.

  • ΤΟΥΙΤΗΣ

   Κοιτα τους,στραβωσαν με αυτα που εγραψες..
   Ετσι ακριβως ειναι ομως και λιγα λες!!

 • #jesuisahmet

  Μια χαρά ποτίστηκαν οι ελιές φέτος με το HAARP πως το λένε.

  • kraser

   και καθαρισαν και οι δρομοι

 • Dr. ΝΚ

  Ανθρώπινες προσπάθειες μπροστά στην παντοδυναμία Του Θεού.
  Αναλογίζομαι πόσοι αγιορίτες μοναχοί κάθε βράδυ αγρυπνούν με τα χέρια σηκωμένα πρός Τον Θεό….
  κι ο Αγιος Πορφύριος, από την Μαλακάσα, όπως είναι γραμμένο στις βιογραφίες του, πήρε στην Αμερική τηλέφωνο τον αστροφυσικό, – νομίζω τον κ. Κοντόπουλο, και του είπε ότι λάθος ψάχνουν για την βλάβη του διαστημοπλοίου της NASA , και στην απορία του καθηγητή, του εξήγησε ποιά είναι ακριβώς η βλάβη, πράγμα που επιβεβαιώθηκε…

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Αδελφέ ξέρεις τα κινητά των μοναχών σε ποιά εταιρεία είναι;

   • ΤΟΥΙΤΗΣ

    Γιατι ολοι σε μια εταιρεια ειναι;

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Έχουν σύμβαση με την Theofone για δωρεάν κλήσεις και μηνύματα σε …. υπερβατική επικοινωνία.

 • Γιώργος fs.

  Θα έρθει και το καλοκαίρι ttps:// uploads.disquscdn.com/images/cadb842d4baefd027713331872a07b9e88600684bf0536a036d8596e3f133521.jpg

 • Θεσσαλονικιός

  ΣΟΚ !!!
  Από έγκυρη πηγή διέρρευσε ότι με τις βροχές προσπαθούν να μας βοηθήσουν να ξεμυρίσουμε από την δυσωδία της βουλής και των aνώμαλων «παρελάσεων»…

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Δυστυχώς ούτε ο Ηρακλής που ξέπλυνε τη κόπρο του Αυγείου δεν θα τα κατάφερνε εδώ,

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Εδώ και πολύ καιρό οι αεροψεκασμοί γίνονται και νύχτα.

  • Dsnkara

   Πανω απο τους Ανελ περναν .Για αυτο αρχισε σημερα της μαμακιες οι κουντουρα

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Όταν ο αρχηγός σου είναι ΚΑΜΜΕΝΟΣ μπορείς να ελπίζεις να μην είσαι κι εσύ;

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Στην Κουντουρά απευθυνόταν αυτό που έγραψα, μην το πάρεις για σένα.

 • Θεσσαλονικιός
  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Η πλατεία Συντάγματος ακόμα δεν έχει πλημμυρίσει;

   • Θεσσαλονικιός

    χαχαααχαχαχαχαχαχα

   • ΙΩΝ 1942

    Η ΒΟΥΛΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΑ …!!!

  • Dsnkara
   • Dsnkara

    Μηπως λεει chip kai dale και δεν βλέπω καλα

    • μορ΄δεν πάει να λέει και ΝΕΡΩΝ; σημασία έχει πως αυτό το χέρι μάλλον δεν έχει υπογράψει μνημόνια και αυτό σίγουρα δεν χωνεύεται εύκολα απο κάτι νουδούλους…

     • Dsnkara

      Ναι ρε συ , τα χερια του είναι καθαρά όταν παραβαίνουν το νόμο του κράτους και κάνει μπραβιλικια

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Νόμος του κράτους είναι και τα μνημόνια!

     • χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • Dsnkara

      Εισαι γελαδερος ?

     • πολύ!

     • Dsnkara

      χαχας σαν να λεμε !!!?

     • το γέλιο κάνει καλό, στο συνιστώ!

     • ΝΙΚΗΤΑΣ
     • και τα «μπραβιλίκια της γραβάττας» (και άνευ αυτής) αυτών που υπογράφουν μνημόνια; Μ΄αυτά;

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Των Μαυροσκορδάτων!

     • ήδη απο την επανάσταση του 1821 έχουν που υπογράφουν μνημόνια!

     • Dsnkara
     • εγώ για τα μνημόνια σου λέω, οι εικόνες που βάζεις….δεν μου λενε κάτι, μ΄αφήνουν αδιάφορο….σε οποιοδήποτε χώρο, όταν βρίσκω κάτι θετικό το λέω, για τη χρυσή αυγή αυτό που έχω να πω ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Η Κύπρος κείται μακράν.

     • ΄έτσι…

     • ΝΙΚΗΤΑΣ

      Μερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που δεν έχουν πάρει πλέον χαμπάρι τι έχει γίνει. Από τα δάνεια του 1821, όπως εύστοχα έγραψες. Όλα τα μετά είναι απλά φιλολογίες. Από το 1821 είχαν προδώσει. ΤΕΡΜΑ.

     • PatmosI

      Από ποιό μάθημα είναι η φώτο;;;; το οπλο είναι ψεύτικο και ο παππούς εκπαιδευτής που άνετα κάνει μια αρμαθιά νοϋδουλα τόπι στο ξύλο…

     • Dsnkara

      Ναι ρε οπως λεμε σκοπευτικος ομιλος … Μπαινεις στην Χρυση αυγη και μαθαίνεις σκοποβολη … εκπαιδευτικό προγραμμα ενηλικων

     • PatmosI

      Είναι από μαθήματα αυτοάμυνας. .. πρόμοια » όπλα» χρησιμοποιούν όλες οι σχολές που διδάσκουν το αντικείμενο…

      Στην προσπάθει που κάνεις γελοιποιείς τον εαυτό σου… η ΝΔουλάρα εναι ήδη γελοία οπότε δεν την νοιάζει.

     • Dsnkara

      Μαθητα αυτοαμυνα με οπλα σε πολιτικο κομα μονο στη ελλαδα η χρυση αυγη. Μην προπαθεις να πεισεις κανενα οι φωτογραφιες δεν εξαπατουν κανενα .Ειναι οτι βλεπεις

     • PatmosI

      Συνεχισε να κόβεις ψήφους του Κούλη….

      Για ακόνησε λίγο τη μνημη σου….

     • Dsnkara

      Να σε σιγουρος οτι ο κουλης δεν θελει την δικια σου ψηφο και τον ομοίων σου .. να κοιτάξεις να γινεις καλύτερος άνθρωπος ,διαλλακτικός, μετριοπαθής και να δείχνεις έλεος .

     • PatmosI

      Άσε εμένα και κοίτα να φτιάξεις εσύ…
      Το να προσπαθείς να παραπλανήσεις δεν σε τιμά… πόσο μάλλον όταν θες να στρέψεις την προσοχή σε προδότες της Πατρίδας.

      Με τους συνανθρωπους μου συνέλληνες είμαι όλα τα παραπάνω που έγραψες.. με όσους προδίδουν την Πατρίδα και το Έθνος είμαι διάλακτος και δεν δείχνω κανένα έλεος.

     • Dsnkara

      Δυστυχως για σενα ο κοσμος τελειωνει στα ορια της χωρα ,για μενα υπαρχουν και παραπαπερα πολλα πραματα που αλληλεπιδρούν με την ελλαδα και τους ελληνες

     • PatmosI

      Παντελώς ακυρο το σχόλιο….το να θέλω το σπίτι μου καθαρό τακτοποιημένο, ασφαλές και κυρίως ΔΙΚΟ είναι δικαίωμά μου.

      Όσο για τις αλληλεπιδράσεις και για το παραπέρα άσε να γνωρίζω καλύτερα έχοντας γυρίσει δυο τρεις φορές τον πλανήτη..

     • PatmosI

      Πσσστ εδώ είμαι… ν’ αρχίσω;;;;

     • Dsnkara

      Το απογευμα ..

     • PatmosI

      Μπορώ και τώρα και το απόγευμα…. είναι τόσα πολλά άλλωστε που θέλει μέρες….. ααααα και στην τελική δεν έχασε κανείς τη ζωή του, σε όλα τα επίπεδα , από αυτά που γτάφει το τατού…..χάσαμε όμως μια χώρα από τα χερια που υπεγραφαν μνημόνια, αντιρατσιστικά, τζαμιά, «εξυπηρετήσεις», βουτούσαν στο μέλι…..κτλ κτλ κτλ….

    • ΝΙΚΗΤΑΣ

     Μπορεί και fish kai chip.

 • ΝΙΚΗΤΑΣ
 • ΙΩΝ 1942

  ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ- HAARP-…!!!

  …ΠΕΡΑΣΕ …ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ …!!!
  …ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ …!!!

  • όλα παίζουν…

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Πολλές φορές αναρωτιέμαι όταν μάθουμε όλη την αλήθεια, πόσα θα δούμε ότι γίνονταν και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ακόμα κι εμείς που το ψάχνουμε.

 • τρελά αγόρια και κορίτσια, σας αφήνω με ένα καλοκαιρινό ανάλαφρο άσμα απο τα παλιά, τα λέμε τ΄απόγευμα!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24- Η κρίση του Κυρίου πάνω σε όλη τη γη…http://users.sch.gr/aiasgr/Palaia_Diathikh/Hsaias/Hsaias_kef.24.htm

  Ησ. 24,1 Ἰδοὺ Κύριος καταφθείρει τὴν οἰκουμένην καὶ ἐρημώσει αὐτὴν καὶ ἀνακαλύψει τὸ πρόσωπον αὐτῆς καὶ διασπερεῖ τοὺς ἐνοικοῦντας ἐν αὐτῇ.

  Ησ. 24,1 Ιδού, ο Κυριος θα καταστρέψη την οικουμένην και θα την ερημώση. Θα ξεσκεπάση την επιφάνειαν αυτής και θα διασκόρπιση τους κοτοίκους της.

  Ησ. 24,2 καὶ ἔσται ὁ λαὸς ὡς ὁ ἱερεὺς καὶ ὁ παῖς ὡς ὁ κύριος καὶ ἡ θεράπαινα ὡς ἡ κυρία· ἔσται ὁ ἀγοράζων ὡς ὁ πωλῶν, ὁ δανείζων ὡς ὁ δανειζόμενος καὶ ὁ ὀφείλων ὡς ᾧ ὀφείλει.

  Ησ. 24,2 Υπό το κράτος δε αυτής της συμφοράς θα ισοπεδωθούν τα πάντα. Ο λαός θα είναι όπως ο ιερεύς, ο δοϋλος όπως ο κύριος, η υπηρέτρια όπως η κυρία, αυτός που αγοράζει θα είναι ωσάν εκείνον που πωλεί, αυτός που δανείζει σαν εκείνον που δανείζεται, και ο οφειλέτης θα είναι όπως ο πιστωτής.

  Ησ. 24,3 Με τρομακτικόν όλεθρον θα καταστραφή η γη, μεγάλη λεηλασία θα γίνη εις αυτήν. Αυτά θα γίνουν ασφαλώς και βεβαίως, διότι το στόμα του Κυρίου τα απεκάλυψε και τα εκήρυξεν.

 • Ούτε το HARP ούτε τίποτε άλλο μας φταίει.
  Ό Θεός δεν θα μας κάνει για πάντα την χάρη.
  Ή αποστασία, η ανομία και η αμαρτία έχουν κορυφωθεί.
  Όλα θα χαλάνε απο εδώ και πέρα και όχι μόνο ο καιρός.
  Νομίζω ότι πολύ μας ανέχτηκε.

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Νομίζεις ότι υπάρχουν αρκετοί που το καταλαβαίνουν;

   • Θα δώσει ο Θεός μια τελευταία ευκαιρία για να το καταλάβουν και οι τελευταίοι του τρένου φίλε μου,
    Σε λίγο αναχωρεί

    • θα κάνει κάποια τρανταχτά σημεία και όσοι συνέλθουμε…

   • Walle-e

    Υπαρχουν,αλλα αυτοι δεν ποσταρουν…

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Κι αυτός ο Γιάννης πάντα λείπει όταν μας ψεκάζουν με τέτοια θέματα…
  Αεροψεκασμένες τρολλομάστιγες ατάκτως ερριμμένες !

  • ΝΙΚΗΤΑΣ

   Μάλλον ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα του Πενταγώνου τώρα….

  • Doctor

   Μεσα στο κολπο ειναι,προσδιδει μια γραφικοτητα στο θεμα για να αποπροσανατολισει

 • Παλιουρας

  Ε ρε παραμυθια….
  Καταρχας, για να χρησιμοποιησουμε λιγακι και κατι που λεγεται «λογικη» και «εφευρεθηκε» στην χωρα μας, τι σχεση εχει η Ελλαδα με την Σερβια?
  Η Ελλαδα ειναι συμμαχος των Αμερικανων, ενω οι Σερβοι οχι..
  Hellooo? Fake news φουλ….

  • Kefalonia

   μονο αφτο ειναι που δεν ειναι λογικο?

  • Ίυγξ Δρυς

   η λοβοτομή σώζει ζωές

  • Τι;; Ποιος ήρθε; Τι είναι η Ελλάδα….σύμμαχος των ποιών;; Ελα Αλέκοοοοοοοοοο….!

 • DisqussioneR

  Χράααπ χρουυυύππ μπαμ και κάτω!

 • Kefalonia

  ειμαι 40 χρονον, εχω δει πολλα καλοκαιρια με βροχες, ακομα και τελη ιουνιου.μην τρελενεστε.

 • DisqussioneR

  Μόνο ο γίγαντας Ασσούρ μπορεί να μας σώσει …αν θέλει!!

  • DisqussioneR

   Πάρηηηηη είσαι εδώ?

 • Ταξίαρχος

  Σεισμος 6Ρ Μυτιλήνη

  • DisqussioneR

   λινκ?

  • Φραπέ κάνει ?

  • Kefalonia

   στην τουρκια, αλλα κουνησε και μυτιληνη

  • Rogue Trooper

   Ετοιμαστείτε για σκληρότερα αντίποινα μέσα στο καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένης και της ρήψης πυρηνικών πάνω από Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

   • Παλιουρας

    χαχαχ παλι ετουτος ο Πανος….

 • Kefalonia

  εγινε σεισμος στην τουρκια, μην αρχισετε,τα πανε να φανε τον ερντογαν , με εξωγηινη τεχνολογια.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Ο Ηλίας θα είναι παρών και στις ημέρες του Αντιχρίστου! Άλλωστε, ο προφήτης Ηλίας δεν πέθανε, αναλήφθηκε. Θα επανέλθει! Και όπως ήλεγξε τον Αχαάβ, έτσι θα ελέγξει και τον Αντίχριστο. Και το καταπληκτικό: τριάμισι χρόνια ανομβρία επέφερε ο προφήτης Ηλίας στον Αχαάβ, τριάμισι χρόνια ανομβρία θα επιφέρει και στον Αντίχριστο! “Έτσι, έχουμε το μοναδικό φαινόμενο, που ένα πρόσωπο, ο προφήτης Ηλίας, αποτελεί και ιστορικό αντίτυπο σ’ εκείνη την εποχή, αλλά και ένα ιστορικό πρωτότυπο στο μέλλον, στα έσχατα.” (π. Αθ. Μυτιληναίος). Έτσι λοιπόν το ίδιο πρόσωπο είναι παρόν και στη μία και στην άλλη περίπτωση.

  Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡ. ΗΛΙΑ: Το βιβλίο της Αποκαλύψεως (ια΄κεφ.), διαβάζουμε: “Και θα δώσω”, λέει ο Χριστός “στους δυο μάρτυρές μου”, ο ένας από τους οποίους είναι ο Προφήτης Ηλίας, “και θα προφητεύσουν”. Λέγονται μάρτυρες, γιατί θα δώσουν μία μαρτυρία. Λέγονται και προφήτες, γιατί θα προφητεύσουν. Η διάρκεια της προφητείας τους θα είναι χίλιες διακόσιες εξήντα ημέρες, ή τριάμισι χρόνια. Πόσες μέρες είχε κρατήσει την ανομβρία τότε ο Προφήτης; Τριάμισι χρόνια

  http://aktines.blogspot.gr/2014/07/blog-post_4007.html

  • Kefalonia

   εσενα σου ειπα παρε ντεπον

 • PatmosI

  Σεισμός πριν λίγα λεπτά 36χιλ. Νοτια -νοτιοδυτικά της Λέσβου. 6.1 ρίχτερ.
  http://www.meteorama.gr/earthquakes.htm

  • Rogue Trooper

   Σεισμός και HAARP!!!!!!!

 • Rogue Trooper

  Μία εξήγηση υπάρχει: θέλουν να πλήξουν ενέργεια, ναυτιλία και τουρισμό για ν’ αποτρέψουν την Ελλάδα να το σκάσει από το κλειστό ΝΑΤΟϊκό μαντρί-φυλακή και προσχωρήσει σε CSTO και BRICS.

  • Pepla

   Όσο λοξοκοιτάζουμε προς τη Ρωσία, τόσο αυτοί μας τιμωρούν ! Τα έλεγες εσύ Γιάννη μου, τώρα όλοι άρχισαν να τα σκέφτονται και να τα αντιστοιχίζουν ! Άστατος καιρός, συννεφιά συνεχόμενη, βροχές με πλημμύρες, σεισμοί = HAARP !

   • Pepla

    Α@ηταράδες, γκάγκσ@ερ ! Δε θα καταφέρουμε ποτέ να ξεφύγουμε από τον δηλητηριώδη ιστό τους !

 • #jesuisahmet

  Να το πάνε και στο Ισραήλ το μηχάνημα που οι εβραίοι λόγω της ανομβρίας αναγκάζονται και φτιάχνουν πόσιμο νερό από τα νερά των αποχετεύσεων,τι σόι σύμμαχοι είναι οι Αμερικάνοι.

  • Walle-e

   Ελα μου ντε! Ολο κλαιγονται κι αυτοι για τις ανοβριες και δος του γκρινια… ρε παρτε απο ενα χααρπ να ησυχασετε.Να γεμισει το Ισραηλ λιμνες και οι γυρω γυρω ξεραϊλα.Χαχαχα

 • Kefalonia

  ας προσευχηθουμε ολοι να ενεργοποιηση,το ρηγμα της ανατολιας να πανε στο δι@ολο τα τουρκακια

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
 • Walle-e

  Δεν ξερω αν μας ριχνουν οτιδηποτε με το χααρπ ή οχι,αλλα:
  1. εχουμε ωραια δροσια και δεν μας τρωει η ζεστη.
  2. ποτιζεται η νοτιος Ελλαδα που την εχει φαει η ξεραϊλα.
  3. ελαφρια συνεφια με ελαφρυ αερακι για να μην μας καιει ο ηλιος
  4. οσο για τους σεισμους,παντα εκανε…μικρους και μεγαλουτσικους.Τα εξαρια μας τα εφεραν οι γκαντεμηδες οι παλιοτουρκοι…αϊ σιχτιρ…
  5. Χααρπ κοντα στο Βελιγραδι στην Σερβια; Φιλορωσικη χωρα; Κομματι περιεργο… παραειναι τολμηρη αμερικανικη ενεργεια να χτισουν μια τοσο πανακριβη εγκατασταση σε μια περιοχη που μυριζει μπαρουτι απο την στιγμη που αυτη η κατασκευη δουλευει στα βραχεα κυματα,αρα με αντανακλαση στην Ιονοσφαιρα,αρα περα απο τον οριζοντα,αρα δεν τιθεται θεμα αποστασης κλπ κλπ κλπ.
  6. οποιος παντως εχει ορεξη για ψαξιμο,ας αρχισει να ψαχνει για τοποθεσιες με λιμνουλες γλυφου νερου… εκει σε κατι τετοιες συχναζει το χααρπ…

  • Kostantinos Kalominidis

   συμφωνώ απόλυτα..άμα είναι έτσι να ναι καλά οι αμερικανοί με τα συστήματά τους