Κρανίου τόπος η Τουρκία σε λίγο καιρό: Αναμένουν MEGA σεισμό και τσουνάμι με εκατ. θύματα – Στόχος η Κωνσταντινούπολη!

Δημοσίευση: 8 Μαρτίου 2017, 6:19 μμ

Επιστήμονες προετοιμάζουν τους Τούρκους πολίτες για μοιραίο μέγα-σεισμό και μέγα-τσουνάμι με «μελωμένες δηλώσεις» μετά την εσπευσμένη ενημέρωση του Ρ.Τ.Ερντογάν από ειδικούς συμβούλους σχετικά με τις αυξημένες πιθανότητες- σχεδόν βέβαιο γεγονός- η Τουρκία να δεχτεί μοιραίο πλήγμα από τη..φύση!

Όπως γράφαμε στο άρθρο με τίτλο (Έκτακτη ενημέρωση του Ρ.Τ.Ερντογάν: Βυθίζεται η Τουρκία και ανοίγει στα δύο – Kαταρρέει το φράγμα «Ατατούρκ» – Οι Τούρκοι έκλεισαν την ροή του ύδατος στην Συρία), ειδικοί προειδοποίησαν τον Ρ.Τ. Ερντογάν, ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα έκτακτης ανάγκης καθώς το φράγμα «Ατατούρκ» καταρρέει! Συγκεκριμένα οι μελέτες έδειξαν ότι ενδεχόμενος νέος σεισμός έντασης άνω των 6 Ρίχτερ θα προκαλέσει κατάρρευση του φράγματος και τεράστιες συνέπειες σε Τουρκία και Συρία…

Οι πρόσφατοι σεισμοί στην Τουρκία έχουν προκαλέσει ρήγμα στο μεγαλύτερο φράγμα της χώρας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε νέο μεγάλο σεισμό να καταρρεύσει πλημμυρίζοντας τεράστιες εκτάσεις και οικισμούς .


Οι ίδιοι ειδικοί κρούουν τώρα τον κώδωνα του κινδύνου και για την Κωνσταντινούπολη, μια μεγαλούπολη των 15 εκατομμυρίων κατοίκων , για μέγα-τσουνάμι μετά από πιθανό σεισμό της τάξεως των 7 Ρίχτερ, το οποίο θα διέλυε τα πάντα.

Σύμφωνα με τον Τούρκο διευθυντή Δρ. Haluk Özen επικεφαλή του τμήματος αντισεισμικών ερευνών του πανεπιστημίου  Κωνσταντινούπολης , ένας πολύ πιθανός σεισμός στην περιοχή της θάλασσας τους Μαρμαρά θα προκαλούσε ένα τεράστιο τσουνάμι που θα επέφερε τρομερές καταστροφές τόσο στην βασιλεύουσα  όσο και στα εκατομμύρια των κατοίκων της .

Ο Haluk Özen, δίνοντας πληροφορίες για τη συνάντηση του με Ιάπωνες ειδικούς επιστήμονες που βρίσκονται στην χώρα λόγω τουρκο-ιαπωνικής συνεργασίας, μίλησε για άκρως επικίνδυνα «ρήγματα» στην περιοχή τα οποία μπορούν να δώσουν σεισμούς μεγάλης έντασης.

Η τουρκο-ιαπωνική συνεργασία αφορά σχέδιο που υποστηρίζεται από την πλευρά της Τουρκίας μέσω του υπουργείου ανάπτυξης με μεγάλα κονδύλια .

«Περάσαμε περίπου 4 χρόνια σε αυτό το έργο. Για τα μεγάλα  ρήγματα στη Θάλασσα του Μαρμαρά έχουμε εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες. Όπως την  θέση τους , τις βλάβες που έχουν υποστεί, το βάθος τους, καθώς και την δραστηριότητα όλων των μικρο-σεισμών.

Διαθέτουμε πολύ καλές σεισμικές μεθόδους και έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε διαφορετικές γεωλογικές μεθόδους. Παρατηρούμε με ειδικές συσκευές την θάλασσα του Μαρμαρά 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αυτή  η παρατήρηση διαρκεί περίπου τέσσερα χρόνια. Η σεισμική δραστηριότητα και οι βλάβες στην περιοχή του Μαρμαρά και στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθούνται και από τους  επίγειους σταθμούς μας», είπε ο ίδιος.

Ο Özen συνέχισε:«υπάρχει μεγάλη πιθανότητα  καταστροφής, εφόσον ενεργοποιηθεί κάποια από τα ρήγματα κάτι που ενεργοποιήσει με την μορφή ντόμινο ένα μεγάλο τσουνάμι το οποίο θα απειλήσει την ίδια την Κωνσταντινούπολη και τους κατοίκους της .  

Οι άνθρωποι στην καταστροφή, έχει μεγάλη σημασία το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται.

Τόσο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όσο και οι άνθρωποι, καθώς και οι φορείς λήψης αποφάσεων οφείλουν να ευαισθητοποιηθούν στον φόβο του φαινομένου ενός μέγα-σεισμού και ενός μέγα-τσουνάμι, και να είναι σε θέση να ζήσουν με αυτήν την προοπτική », είπε.

Μετά τη δήλωση του Haluk Özen έπεσαν βροχή και πάλι οι  ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το ζήτημα ενός ενδεχόμενου  σεισμού  στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ίδιος απάντησε: «Τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει  από τον πρόσφατο σεισμό στην θάλασσα του Μαρμαρά μαζί με την παροχή επιστημονικών δεδομένων σχετικά με τη θέση και το μέγεθος μας δείχνουν το τι πρέπει να αναμένουμε .

Για εμάς όμως, το πιο σημαντικό μήνυμα που μπορούμε να πούμε στους πολίτες που ζουν στη Θάλασσα του Μαρμαρά  θα ήταν ξεκάθαρα ότι,  ένας σεισμός θα επηρεάσει άμεσα την Κωνσταντινούπολη και αυτό είναι πολύ σαφές.

Δεν λέμε πάντα το μέγεθος, αλλά ένα «εφτάρι» ρίχτερ και άνω θα προκαλέσει μεγάλες ζημιές κυρίως λόγω της δημιουργίας τσουνάμι.

Πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε  με αυτό, επειδή δεν γνωρίζουμε την ώρα που θα γίνει ο σεισμός. Για αυτό το μόνο που πρέπει να κάνουμε  εμείς είναι να λάβουμε όλα τα  αντίμετρα. Ενώ οι πολίτες να μάθουν να ζουν με αυτήν την προοπτική».

Ο Haluk Özen, σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη μίλησε και ειδικά για το ενδεχόμενο ενός τσουνάμι, λέγοντας :

«Με τον καιρό το Αιγαίο υπάρχει ένα ιστορικό ρεκόρ, η Μεσόγειο Θάλασσα και η Θάλασσα του Μαρμαρά θα αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή ένα  τσουνάμι.

Ήμασταν τυχεροί μέχρι τώρα διότι η μη ύπαρξη ενός τσουνάμι ειδικά στην περιοχή μας οφείλεται σε εσωτερικές διεργασίες στην θάλασσα του Μαρμαρά .

Είναι αρκετά ρεαλιστικό να περιμένουμε τσουνάμι και στην περιοχή του Μαρμαρά μετά από μεγάλο σεισμό, κάτι που θα οδηγήσει σε περισσότερες απώλειες σε σχέση με αυτές που  προέρχονται από έναν σεισμό .

Τσουνάμι όμως μπορεί να συμβεί και λόγω κατολισθήσεων στο βυθό της θάλασσας. Στην Ιαπωνία  και την Ινδονησία, δημιουργείται τσουνάμι τα οποία συμβαίνουν στην ανοικτή θάλασσα, αλλά ευτυχώς είμαστε μακριά από μια τέτοια προοπτική»

Αναφέρεται από Τούρκους ειδικούς επιστήμονες ότι πρόσφατα καταγράφηκαν περίπου 4.000 σεισμοί στην θάλασσα του Μαρμαρά, ενώ η δραστηριότητα συνεχίζεται αλλά μειώνεται σταθερά. Αυτός ο ένας μήνας αυτής της σεισμικής δραστηριότητας αναμένεται να  συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό .

Όσο για τον σεισμό του Αντιγιαμάν την περασμένη εβδομάδα στην ΝΑ Τουρκία , τα μηχανήματα κατέγραψαν   περίπου 381  μετασεισμικές δονήσεις.

Στο άρθρο μας με τίτλο (Πανικός επικρατεί στην Τουρκία λόγω HAARP – Αναμένουν »βομβαρδισμό» σεισμών στην Κωνσταντινούπολη και χιλιάδες νεκρούς), αναφέραμε ότι εδώ και χρόνια αναμένεται και  λόγω HAARP  μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 6,5 – 7 Ρίχτερ.

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ.

Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Η περιοχή πρόκληση σεισμών αφορά κυρίως την περιοχή πέριξ της Θάλασσας του Μαρμαρά, αναφέρει και η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων και επιστημονικά άρθρα εδώ και 6 μήνες, τα οποία δημοσιεύουν προκαταρκτικά πορίσματα της έκθεσης αυτής για πρόκληση τεχνητού σεισμού .

Οι Γάλλοι εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 ρίχτερ θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της περιοχής του Μαρμαρά προκαλώντας εκατομμύρια θύματα .

 

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Ούτε ψύλλος στον κόρφο του σουλτάνου. Το πολεμάει ακόμη και η φύση.

  1os

 • Κυρ Μέντιος

  Σε όλα μέσα έχει πέσει με μια μόνο εξαίρεση….την αιτία…
  Δεν θα’ναι σεισμός αλλά ρομφαία…

  • Assurbanibal

   Τί ΄πες τώρα! Ωραίος!

 • Γιώργος fs.

  Καλά τα λέει ο Γιάννης. Χάαρπ στην Τουρκία!!

  • Proud to be Greek

   Εδώ που τα λέμε τους χρειάζεται.

   • Γιώργος fs.

    Δεν μας φταίει όμως ο φτωχός κοσμάκης της Τουρκίας.

    • Proud to be Greek

     Οι ερπετοσιωνιστές εχουν αλλη αποψη.
     Δεν εχει αξία η ανθρώπινη ζωή γι αυτούς.

 • Proud to be Greek

  ΤΡΕΜΩ εναν μεγάλο σεισμό στην τουρκιά.
  Οι δικοί μας θα βρούν ευκαιρία να δείξουν το ουμανιστικό τους πρόσωπο ξεχνώντας Ιμια, προκλήσεις κτλ.
  Σαν να μην συνέβη τίποτα.
  Τέλος πάντων, η Αγια Σοφία μην πέσει, και τα υπόλοιπα ας γίνουν μπάζα.

 • Διγενης ακριτας

  Παπαρια μαντολες.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  ο ρώσσος πρέσβυς είχε πεί πρό καιρού ότι είναι πιθανόν ένα τσουνάμι νά καταστρέψει τήν Κωνσταντινούπολη. Ποιός θά πείσει λοιπόν,σέ περίπτωση σεισμού,ότι ήταν αποτέλεσμα διεργασιών τής φύσης;

  • Proud to be Greek

   Αυτά περι πρέσβεων και περι χααρπ τα ξέρουν οι ψαγμένοι.
   Οι υπόλοιποι πλυθησμοί ξέρουν οτι είναι σεισγμογενής περιοχή, και δεν είναι ουτε αυτό ψέμματα.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    όλη η περιοχή εδώ γύρω είναι σεισμογενής,τό ξέρει ο κόσμος αυτό.Αλλά γιά τόν πρέσβυ,έχει δημοσιευθεί η ειδηση,δέν είναι κάτι κρυφό.

    • Proud to be Greek

     Ε και??
     Δεν απείλησε.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      όχι βέβαια,ποιός είπε κάτι τέτοιο.Αλλά γιά νά τό πεί,κάτι ξέρει.Οπότε αν συμβεί,ποιός θά πιστέψει ότι ήταν τυχαίο;

     • Proud to be Greek

      Θα του το σφύριξαν οι σεισμολόγοι του, ή θα έχει τις πληροφορίες του για την δυσαρέσκεια των αμερικάνων. (χαρπ κτλ)

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      τό συμπέρασμα είναι ότι η περιοχή έχει στοχοποιηθεί γιά σεισμό καί τσουνάμι.

     • Proud to be Greek

      Ναι.
      Κατι θα γίνει. αλλα δεν μπορεί να αποδέιξει κανείς να είναι ανθρωπογενής η αιτία ή οχι.
      Εμέις θα ξέρουμε, αλλα θα είμαστε οι συνωμοσιολόγοι – οι γραφικοί.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      φυσικά δέν θά ξέρουμε.Αυτά ίσως τά γράψει η ιστορία.Κάποτε.

 • Γιώργος fs.
 • Assurbanibal

  Όταν γράφετε «ΣΤΟΧΟΣ» η Κωνσταντινούπολη, εννοείτε πως οι σεισμολόγοι έχουν ανακαλύψει οτι ο mega-σεισμός έχει βάλει στόχο την Πόλη?

  Γίνεται ο σεισμός να στοχοποιεί προτού εκδηλωθεί?

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   έπλυνες κιόλας τά πιατα Νίκο;

   • Assurbanibal

    Φιλαράκι ο Assur ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ!!!!!

    …τα βάζει στο πλυντήριο…

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     αχαχχαχααααα
     τότε τρέχα γιά κουβά καί σφουγγαρίστρα….έλα,ένα τ΄αριστερό καί βιάσου!

    • Γιώργος fs.

     Είσαι άρχοντας !!!!

    • παω να παρω πλυντηριο πιατων..ειχε εκει μπολικα..βλεπω ενα κοκκινο της Bosch ..το μικρο..ξετρελαθηκα..420 ευρω..χωραει 5 πιατα 6 ποτηρια τα υπολοιπα στο χερι..:Ρ γυναικες παιδι μου..

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      τό πήρες τελικά;

     • για να λεω ποσα χωραει;

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      επειδή δέν καταλαβαίνω.Τί κέρδος έχεις; Όχι οικονομικό,επειδή δέν πιστεύω ότι υπάρχει οικονομική ωφέλεια από τέτοια αγορά.Τί κέρδος έχεις σέ κόπο ρωτάω.

     • σε εμφανιση μονο με κερδισε..σε χρησιμοτητα μηδεν ασε που πρωτα τα πλενω κανονικα στο χερι και απλα τα βαζω για να γυαλιζουν..σε πλυντηριο

     • Proud to be Greek

      Ελεος!!!!
      Κατι τέτοια κάνει και η δικιά μου

     • Γιώργος fs.
     • χαχαχαχχαχαα

   • Proud to be Greek

    Δεν είναι αντρας οποιος δεν πλένει τα πιάτα.
    © Eponymos

    • παιδια δεν θελω να σας πληγωσω εμενα μου χτυπαγε το ποτηρι στο τραπεζι για να του βαλω νερο..δε ελεγε θελω νερο..2 χτυπηματα..

     • Proud to be Greek

      Τσσσ………

     • κ.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      καί έβαζες νερό στό ποτήρι ή απλά τόν έλουζες μ΄αυτό;

     • στην αρχη εκανα την κινεζα μετα εφερνα το μπουκαλι με καλαμακι

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      νά ρωτήσω αν απελύθη ο κύριος ή είναι αδιακρισία;

     • φαντασου ειμασταν μαζι από τα 15 μου..ειμαστε οι καλυτεροι φιλοι..φουλης και φουλα :Ρ οχι δεν απελύθη..

    • Assurbanibal

     Δικός μας είσαι κι εσύ…

     • Proud to be Greek

      Σας αφήνω τώρα….πάω μπαλέτο :ρ

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχαχαχα

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      τίς πουέντ μή ξεχάσεις.Όχι τίς ρόζ,τίς γαλάζιες νά πάρεις…

     • Assurbanibal

      Βλέπω γνωρίζεις… χμμμμμμμμμ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      σ΄όποιον δέν δίνει ο Θεός παιδιά,δίνει ο διάολος ανήψια )))

     • Proud to be Greek

      Το σωστό πάει έτσι:
      «Ο Θεός στέλνει παιδιά και ο διάβολος ανήψια»

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      απ΄αυτό

     • Assurbanibal

      Σωραίος.

     • χαχχαχαχχχαχα αντε καλες πιρουετες!:Ρ

 • την χασαμε την ποληηηηηηηηηηηηηηηηηη αμαν!

  • Γιώργος fs.

   Έχουμε την Κωνσταντινούπολη!!!😆😆

 • Assurbanibal

  Εδώ όλη η αλήθεια για τους επικείμενους σεισμούς στην περιοχή…

  • Ο Σύντεκνος

   Τράβα να σιδερωσεις κάνα ρούχο κ άσε τους σεισμούς…

   • Assurbanibal

    Άσχετε Κρητικέ, το στεγνωτήριο έχει πρόγραμμα που τα βγάζει σιδερωμένα ρε…

    • Ο Σύντεκνος

     Φτου σου δουλε ξεγιουβεντισμενε…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      όχι αγνωστες λέξεις,όχι άγνωστες λέξεις…

     • Assurbanibal

      Κάτι με γιουβετσάκι θα ΄ναι…

     • Ο Σύντεκνος

      Σε έχω κάνει σαινι ρε συ…την παίζεις την διάλεκτο στα δαχτυλα

     • Assurbanibal

      Εκτός αν βλέπεις τη Γιουβέντους στο ποδόσφαιρο…

     • Ο Σύντεκνος

      Σίγουρα δεν έχεις καταγωγή από δω?

     • Assurbanibal

      Μπορεί να παίζουν και γιουρβαλάκια στο σενάριο…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      αμάν μέ σκότωσες,άτιμε!

     • Ο Σύντεκνος

      Δεν πίστευω να δουλεύει κ στραπ ον ε?

     • paris georgiou

      Συναιτερε που βρισκομαστε;

     • σ’ανεκδοτο φαση..καλησπεραα Πάρη..

     • paris georgiou

      Καλησπέρα Guess

     • Ο Σύντεκνος

      Άσε ρε φίλε λιγοστεύουμε κ πάμε….

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      κρατάμε Θερμοπύλες κουμπάρε.

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     πρέπει νά στήσεις καραούλι απ΄έξω,νά τά βγάλεις μόλις τελειώσει τό πρόγραμμα,αλλοιώς τσαλακώνουν καί θά γίνει έξαλλο τό αφεντικό.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    έτσι,έτσι…αντρίκια πράματα,σκληρά!

 • Assurbanibal

  Λες επί Ωγύγου να να υπήρχε τεχνολογία Haarp?

  • Ο Σύντεκνος

   Έχεις φώτο με φακιολι?

   • Assurbanibal

    Τι ΄μαι ΄γω ρε? Τζιχάντ?

    • Ο Σύντεκνος

     Δεν φοράς δλδ?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      φαντάσου μιά χαριτωμένη ποδίτσα πάνω στήν στρογγυλή κοιλίτσα.))

     • Ο Σύντεκνος

      Αχουυυυυυ χάρμα θα είναι

  • Γιώργος fs.

   Ο Γιάννης είναι ειδικός σε αυτά τα θέματα!!

 • Βραδύνους ψηφοφόρος

  Kανένα σοβαρότερο άρθρο βρε παιδιά;..

  • Assurbanibal

   Τρώς παντόφλα φίλε?

   • Ο Σύντεκνος

    Για παπουτσάκια τον κοβω

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     μωρέ αρβύλα πενηντάρα είναι,αλλά ντρέπεται νά τ΄ομολογήσει.

     • Ο Σύντεκνος

      Σαν αυτές που τρώει το τιρμπουσον…

    • Assurbanibal

     Δεν απαντησε όμως…

     • Ο Σύντεκνος

      Μισο πάει να ρωτησει

     • Assurbanibal

      Το πάρε και ΄συ μια κότα, τό ξερες?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      η σύζυξ στό είπε ομορφε;;;;;;;;

     • Assurbanibal

      Ο πεθερός μου, λίγο πριν παντρευτώ…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      εσείς οι δυό μαζί,φαντάζομαι τί ορνιθώνα θά έχετε φτιάξει ))

     • Assurbanibal

      Οι Μεγαρείς παίρνουν μαθήματα απο εμάς τους δύο…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      δέν σέ πιάνω

     • Assurbanibal

      Όλοι εκεί είναι μαζεμένοι… http://www.vrisko.gr/dir/ptinotrofeia/megara/

     • Ο Σύντεκνος

      Γυναίκα οδηγό εννοείς?

     • Assurbanibal

      Ανέκδοτο, να το πώ?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      πρώτα πές μας πόσεςκόττες έχεις κάτω απ΄το κρεββάτι,μάστορα. )))

     • Ο Σύντεκνος

      Επαε που φτάσαμε…για πες

     • Assurbanibal

      Λέει ο βασιλιάς στον στρατάρχη: Γύρνα όλο το βασίλειο κι αν βρεις άντρα να κάνει κουμάντο στο σπίτι του να του κάνεις δώρο ένα βασιλικό άτι, αλλιώς δίνε κότες.
      Πάει ο στρατάρχης απο σπίτι σε σπίτι και ρώταγε τους νοικοκυραίους ποιός κάνει κουμάντο. Όλοι απαντούσαν πως κουμάντο στο σπίτι κάνει η γυναίκα…
      Μέχρι που χτυπάνε την πόρτα του Σύντεκνου κι αυτός φουσκώνει και φωνάζει αγριεμένος πως αυτός είναι το κουμάντο στο τσαρδί του!
      Ε τότε του λέει ο στρατάρχης διάλεξε ποιό άτι γουστάρεις, το άσπρο γιά το μάυρο?
      Και λέει ο Σύντεκνος: ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΕΛΑ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΞΩ ΚΑΤΙ….

     • χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα

     • Ο Σύντεκνος

      Ρε μλκ με έχεις στημένο 5 λεπτά για να πεις αυτό? Άσε που δεν ήρθε κανεις στρατάρχης τόσο καιρό.

     • Assurbanibal

      Πάρε την όρνιθα κι άσε τα σάπια…

     • Ο Σύντεκνος

      Κλωσσα να είναι τουλαχιστον να φάμε κ κάνα αυγο

     • Proud to be Greek

      «Γαμπρέ την νύφη ν΄αγαπάς
      κορώνα να την έχεις
      και σαν τα ματια σου τα δυό
      πάντα να την προσέχεις.’

     • Ο Σύντεκνος

      Αντε ρε έχουμε κ δουλειά

     • Assurbanibal

      Απο κάτω, είναι… πάρε κι εσύ μια κότα…

 • Assurbanibal

  Εγώ το γυναικάκι μου το ΄χω κορώνα και καμάρι μου, και λέτε ότι θέτε ζηλιάρηδες!

 • Proud to be Greek

  Καστε μην περιμένουμε σεισμό στην Κωνασταντινούπολη και τελικά γίνει σε τίποτα Αλκυονίδες στην Αθήνα και ψαχνόμαστε……

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Τῆς Θεοτόκου ἡ Πόλις, τῇ Θεοτόκῳ προσφόρως,
  τὴν ἑαυτῆς ἀνατίθεται σύστασιν·
  ἐν αὐτῇ γὰρ ἐστήρικται διαμένειν,
  καὶ δι’ αὐτῆς περισῴζεται καὶ κραταιοῦται,
  βοῶσα πρὸς αὐτήν·

  Χαῖρε ἡ ἐλπὶς πάντων τῶν περάτων τῆς γῆς.

  ,,,ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,,,

 • Aναξ

  Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S-400
  ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ · 1 ΜΑΡ. 2017

  http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2017/03/kremlin-erdogan-ve-putin-paris-te-gorusmeyecek-7923864_x_9717_o.jpg

  Μια πολύ σημαντική εξέλιξη που μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αρνητική για τα ελληνικά συμφέροντα, είναι η είδηση που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι ο Ταιγίπ Ερντογάν πρόκειται να επισκεφτεί την Μόσχα στις 9-10 Μαρτίου όπου μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητήσει με τον πρόεδρο Πούτιν, θα είναι και το θέμα της απόκτησης από την Τουρκία των ρωσικών πυραύλων S-400.

  Σύμφωνα με δηλώσεις του συμβούλιου εξωτερικής πολιτικής του Ερντογάν, İlnur Çevik, που έγιναν σε συνέντευξη του στο ρωσικό κανάλι Rossiya 24, ένα από τα σημαντικά θέματα των επαφών του Ερντογάν με τον Βλαδιμήρ Πούτιν θα είναι και οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση από την Τουρκία των S-400, που θα χαλυβδώσουν την τουρκική αεράμυνα.

  Εκτός από αυτό το θέμα, στην ατζέντα των συζητήσεων των δυο ηγετών θα είναι η κατασκευή των Κέντρων Ατομικής Ενέργειας στην Τουρκία που θα αναλάβει ρωσική εταιρεία, το τουριστικό και γενικότερα οι οικονομικές σχέσεις των δυο χωρών.

  Εντωμεταξύ σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορεία ειδήσεων Sputnik, η πρόθεση της Τουρκίας να αποκτήσει το σύστημα των ρωσικών πυραύλων S-400 έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μέσα στο ΝΑΤΟ, αλλά οι αντιδράσεις αυτές δεν αναμένεται να επηρεάσουν τις ρωσοτουρκικές διαπραγματεύσεις.

  Το θέμα είναι εμείς που… βρισκόμαστε σε όλα αυτά και σκεφτείτε αν τελικά οι Τούρκοι αποκτήσουν αυτούς τους ρωσικούς πυραύλους.

  πηγη http://nikosxeiladakis.gr/ο-ερντογαν-παει-στην-μοσχα-για-να-ζητησ/

  • Ο Σύντεκνος

   Ποιος τρελος θα του δώσει s400?

   • Proud to be Greek

    Πoιός τρελός θα του χτίσει πυρηνικά εργοστάσια?? (σοβαρότερο απο τους S400)

    • Ο Σύντεκνος

     Τα χτισανε?

     • Proud to be Greek

      ΚΑΙ αυτό το θέμα παίζει στις συζητήσεις.
      Το σοβαρότερο όλων είναι η εκπαίδευση (τούρκων) πυρηνικών επιστημόνων που εκπαιδεύονται στην Μόσχα.

   • Aναξ

    Θα εχουν ειδικο λογισμικο για να ανγνωριζουν τα ρωσικα αεροσκαφη

    Μαλλον κλειδωμενο θα τους δοσουν το συστημα (στο δικο μας [s300] εχουμε εμεις τους πηγιαιαους κωδικους) > αν ο τουρκογλου τους ειχε παρει σπιτι του και τους παρεδωσε τω καιρω που ηταν υπουργος Αμυνας, δεν το γνωριζω > ειχε παραδεχθει οτι ειχε παρει απορρητα σπιτι του ο εν λογω.)

    ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ οι Τουρκοι, και οι Ρωσοι επισης το γνωριζουν.

    ——————————————————

 • Captain Wanted
  • Ο Σύντεκνος

   Λογικά κ το γαϊδούρι θυληκο θα ειναι….γουρουνάκι βλεπε να μαθαινεις!

   • Assurbanibal

    Αυτά τα κάνουν κάτι τεμπέληδες στην Πελοπόνησο έχω ακούσει…

    • ισχυει..παλια..

     • Assurbanibal

      Και τώρα, απλά πήραν αγροτικά…

    • ακομα και τωρα βλεπεις γυναικες στα κτηματα να μαζευουν και ο αντρας απλα καθισμενος στο τρακτερ..το συναντας συχνα..δεν υπαρχε αντρας να κανει δουλειες..γυναικειες…σπανιο ισως στους πιο νεους να το συναντας..ακομα και λεκανη με νερο για να πλυνουν τα ποδια..βαζουμε..βλαχοι λεμε..αλλα για μενα οι ρολοι πρεπει να τηρουνται..οσο συντηρητικο κι αν ακουγεται δεν μπορει ενα αγορι να βλεπει το πατερα του με το φασκιολι…

     • Assurbanibal

      Είναι μεγάλη κουβέντα… η Πελοπόννησος θα έπρεπε να είναι απο τα πιο πλούσια μέρη στον κόσμο γιατί διαθέτει τα πάντα, εκτός απο προκομμένους άνδρες. Όσοι δεν είναι στο δημόσιο ή στη Βουλή, είναι στα καφενεία. Και ζητώ συγνώμη αν προσβάλω τον τόπο σου αλλά αυτήν την εντύπωση έχω σχηματίσει.

     • ποιος στο ειπε δεν ειναι πλουσια; νομιζεις η αργολιδα εχει καταλαβει κριση;
      καμια σχεση οπως στις υπολοιπες περιοχες..ακομα ειμαστε καλα..σχετικα με το δημοσιο εχεις δικιο..

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  αν υπήρχε δεύτερη ζωή,ποιός κύριος θά ήθελε νά γεννηθεί γυναίκα τήν άλλη φορά;

  • Captain Wanted

   Ούτε καν μου πέρασε απο το μυαλό αυτήν η ιδέα..

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    άρα δέν είναι τό ευνοημένο φύλο.

  • Ο Σύντεκνος

   Δεν μαρεσουν οι ερωτήσεις σου….θες να μας πεις κάτι?

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    οι φίλοι μου παραπονιούνται συνεχώς γιά τήν σκληρή ζωή τού άντρα.Μού ήρθε λοιπόν τώρα η ερώτηση,γιά νά διαπιστώσω αν έχουν δίκαιο ή τούς αρέσει νά κλαίγονται.

    • Ο Σύντεκνος

     Πες το ντε κ με έσκασες…

    • Assurbanibal

     Εμείς που είμεθα αισιόδοξοι και δεν παραπονιόμαστε δηλαδή, ΔΕΝ συγκαταλεγόμεθα στους φίλους σου, θέλεις να πεις?

     • Ο Σύντεκνος

      Εσύ είσαι ο γκρηνιαρης φίλος του?

     • Assurbanibal

      Έχω γκρινιάξει ποτέ?

     • Ο Σύντεκνος

      Ε μπορεί να σου έχει ξεφύγει καμιά φορά πάνω στο συμμαζεμα του σπιτιου

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      ρίχνει βρισίδι όταν ξεσκονίζει…μή κοιτάς πού δέν τά λέει

     • Ο Σύντεκνος

      Θα κάνει κ χριου χριου

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      οι νορμάλ φίλοι ρέ,σέ ποιόν λογικό άνθρωπο νά πώ ότι μιλάω μ΄ένα γουρούνι καί μάλιστα τού ζητάω καί τήν γνώμη του γιά βαθιά υπαρξιακά προβλήματα;

     • Proud to be Greek

      Μην ξεγελιέσαι απο το αβαταρ……

  • Assurbanibal

   Τι ερώτηση είν΄αυτή? Αισθάνεσαι περίεργα?

   • Ο Σύντεκνος

    Δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα μεταξύ σας…

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     μλκ κάτσε καλά )))

     • Ο Σύντεκνος

      Εντάξει το ξεκαθάρισατε…

  • κανενας αντρας δεν εχει τις αντοχες μιας γυναικας..οπως επίσης δεν μπορει να ειναι πολυπραγμων..σε αντιθεση με την γυναικα..ζορικος ρολος..

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    λογικά,αυτά είναι καλά.Γιατί λοιπόν κανείς δέν θέλει νά είναι γυναίκα;

    • καλα; ζορικα ειναι..εχει και τα καλα αλλα και πολλα αρνητικα..

    • Assurbanibal

     Γιατί φίλε μου, ότι και να λέμε… είναι βαριά τ΄ απίδια του τσολιά, να ούμε…

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Εδώ κλείνει η συζήτησις να ούμε 😝

     • Assurbanibal

      Έτσι δεν είναι ρε σύμμαγκα?

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Κάποτε, καμιά 30ρια χρόνια πριν, πιτσιρίκος ων έτυχα σε μια παρέα με λαχαναγορίτες. Η κουβέντα το έφερε στο φεμινισμό και οι κυρίες των λαχαναγοριτών τον υποστήριζαν θερμά. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς που έτυχε να κάθεται δίπλα μου , πιο πολύ σκεφτόμενος φωναχτά είπε στη γυναίκα του. Ρε Τασία καλό αυτό που λες αλλά άνθρωπο που το γ@@άς πώς να τον σεβαστείς ; Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος μέσα σε γέλια μέχρι δακρύων από τους άντρες και μουρμούρα από τις μανταμίτσες.

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχαχα

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      γι΄αυτό τά παλιά αντρόγυνα κοιμούνται χωριστά )))

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Μάλλον λόγω ροχαλητού.

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μάλλον επειδή αποφάσισαν ποιός είναι τό αφεντικό,κι ως γνωστόν,τό αφεντικό δέν τό γ…ς )))

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Με τον παρά σου όλα τα κάνεις. Ας τόλμαγε η Τασία να πει του Μπάμπη «δεν έχει κοκό απόψε» και να δεις για πότε πήγαινε στη καπνά της νυχτιάτικα.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      * Στη μάνα της όργιο

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      ρέ άλλο ρωτάω,άντε πιό πέρα νά τά ζυγίσεις )))

   • Captain Wanted
   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Άσε που το καλσόν θέλει τέχνη να φορεθεί και το string άμα είναι μικρό κόβει 😂😂😂

    • πλεον φοραμε καλτσες..και εχουν βγει και μποξερακια γυναικεια..αχχαχαχχαα

     • Captain Wanted

      Α Ρ Ε Σ Ε Ι Σ
      Ρ
      Ε
      Σ
      Ε
      Ι
      Σ

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Γυναίκα με κάλτσα, εκτός αν είναι ψηλή και με λάστιχο, ούτε να την βλέπω. Όσο για τα μποξεράκια, είναι που θέλατε και φεμινισμό. Όλα μας τα αντιγράψατε

    • Ο Σύντεκνος

     Μα ζωή ειναι αυτή? Ενώ εμείς φοράμε εκεί την σωβρακα μας κ τελειώνει η υπόθεση.

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Εύκολα μπαίνει, εύκολα βγαίνει

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΒΑΦΕΙΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ!

    • Assurbanibal

     Πες τα!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΓΡΟΥΤΣ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μή ξεχνιέσαι,κοίτα νά τινάξεις καί τό χαλάκι τής πόρτας.

    • για τα νυχια φωναζεις την μανικιουριστα..ε το τηλεφωνο το κρατας με κεφαλι σε ωμο και παραλληλα κανεις και αλλες δουλειες..χαχχαχααχ

     • Proud to be Greek

      Αρέσεις γιατί είσαι πρακτκή.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΡΕΣΕΙΣ

  • Aναξ

   Ο μαντης Τειρεσιας στην Οδυσεια απαντα στο ερωτημα σου.

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    αν θυμάσαι,είχε πεί ότι η γυναίκα τό φχαριστιέται ΠΟΛΥ περισσότερο.

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ

 • ιωαννης

  θυμαστε τον μουεζινη ……..νατη τωρα η οργη της αγιας σοφιας.

  • Assurbanibal

   Απο παντόφλα πως πας εσύ?

   • ιωαννης

    τι θες να πεις ε…δεν καταλαβα ?

    • Ο Σύντεκνος

     Άστον ψάχνει συμμάχους

     • ιωαννης

      …για πιο πραγμα ρε συντεκνε…κρινοντας απο τα λαικ μονο εγω δεν καταλαβαινω εδω….

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Assurbanibal

      Ρε φίλε, η γυναίκα σε καταπιέζει?

     • Ο Σύντεκνος

      Αν σε καταπιέζει η συζηγος εννοεί όπως καταπιέζει κ αυτόν τον άμοιρο…

     • ιωαννης

      κυριε ελεησον!….αυτο ηταν μωρε τς τς τς….με εσκασε ο μπιιιιιπ.

    • Assurbanibal

     Το βράδυ λέω φοράς παντόφλες?

     • ιωαννης

      τι ειμαι ο αγιος γρηγοριος?….τελος παντων αφου ειστε ολοι πιο τσακαλια απο μενα δειξτε επιηκεια και λυστε το μυστηριο….

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      νομίζω ο άγιος Σπυρίδων φοράει παντόφλες.

     • ιωαννης

      δεν το ξερω …παντως στον αγιο γρηγοριο στην καρβαλη καβαλας αφηνουν παντοφλες οι προσκυνητες….διοτι ο αγιος στην γιορτη του περηφερετε οντως γυρω και μεσα σε αυτον!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      α δέν τό ξέρω αυτό… καλά.

   • ιωαννης

    ρε μπεικον …θα μας πεις το μυστηριο ρε?

    • Assurbanibal

     Ναι ρε φίλε θα στο πώ… Καβάλα παν στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε ή το αντίθετο να ούμε?

     • ιωαννης

      ρε…σουπε κανενας οτι διαθετω μυαλο?…ενας απλος αναμεταδοτης ειμαι…..λεγε τωρα …αργα και κατανοητα….τι ενοεις με παντοφλα?

     • Assurbanibal

      Πως να στο πω τώρα… Ρε η γυναίκα σου, έχει βαρύ χέρι?

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΣΤΗ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ?
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      χαχαχαχα
      ευγενικός αλλά σαφής )))

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχχχαχαχα

     • ιωαννης

      δεν εχω …εχεις καμια παλια γκομενα για μενα ….ετσι…με λιγα «χιλιομετρα»?

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Πες του ανθρώπου βρε τύραννε. Μην τον παιδεύεις

 • Ο Σύντεκνος

  Πολύ βαρβατίλα ξαφνικά εδώ μέσα….

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑ?

   • Ο Σύντεκνος

    Ρε φίλε εντάξει…

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    πλημμύρισε ο τόπος τεστοστερόνη κι αρχίσαμε τά μακροβούτια.

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  καί ποιά κυρία θά ήθελε νά γίνει άντρας αν μπορούσε; (δέν ξέρω καί πόσες κυρίες είναι παρούσες τώρα γιά νά απαντήσουν)

 • DisqussioneR

  Καλησπέρα σας!!!!

  • paris georgiou

   Καλησπερα

   • DisqussioneR

    Γεια σου Πάρη!

    • paris georgiou

     Γειά σου φίλε μου

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΠΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    • paris georgiou

     Που είσαι ρε Αρχοντα Πανικο;

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ?
      ΤΙ ΛΕΕΙ?
      ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

     • paris georgiou

      Όλα καλά φίλε μου

   • Assurbanibal

    Αδερφέ Πάρη τι χαμπάρια?

    • paris georgiou

     Που βρισκόμαστε συναιτερε;

     • Assurbanibal

      Με έβαλε ο άλλος να πάρω τηλέφωνο να του ρίξω την τιμή σε ένα r69 που βρήκε. Νομίζω οτι θα στείλω μέηλ και θα τους γράψω πως αν το ζητήσει ένας απο Γερμανία να του το πουλήσετε τα διπλά!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕ
      ΣΒΑΗΝ

     • paris georgiou

      Πανικό όντως το θέλει

     • paris georgiou

      Χαχαχαχα ναι σε έψαχνε προχτές μου το είπε όχι δίπλα τριδιπλα

     • Γιώργος fs.

      Η πεθερά του μεγαλομανάβη τα γνωρίζει αυτά; ;

     • paris georgiou

      Δεν πιστεύω άμα τα ήξερε θα είχαμε καινούργιες μάχες

   • Γιώργος fs.

    Καλησπέρα Πάρη!

    • paris georgiou

     Γειά σου Γιωργο

  • Ο Σύντεκνος

   Daniel son που εχαθης?

   • DisqussioneR

    Εδώ γύρω….

  • Αθηνά

   καλησπέρα σου!

   • DisqussioneR

    Γεια σου και πάλι Αθηνά

   • καλησπερα!

  • καλησπερα!

   • DisqussioneR

    Καλησπέρα Γκες

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Καλώς το παιδί. Έλα γιατί κάποιοι έχουν κάνει κόμμα με τις τσούπρες λόγω ημέρας και στοχοποίησαν τον ασσούρ.

   • DisqussioneR

    Φίλε συγνώμη αλλά δεν έχω καλή διάθεση σήμερα…

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     No worries mate

    • Assurbanibal

     Ο λόγος?

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΚΗΗΠ ΚΑΛΜ
    ΚΑΙ
    ΠΣΥΧΡΑΙΜΙΑ

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Όλα βαίνουν καλώς

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΞΙΖΕΙΣ

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  …ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΞΕΙΣ ΕΠΤΑΛΟΦΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…
  ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΚΑΙ ΣΚ@ΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

   • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

    ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,
  ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ
  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   ποιός τίς καταπιέζει;!!!!!!!!!!!
   γιά ρώτα τόν Σαρδανάπα΄λο παρακάτω

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
  • Αθηνά

   Ευχαριστούμε αλλά ευτυχώς είμαστε ισόιτμες μεν αλλά πιο αδύναμες σε μυϊκή δύναμη

 • Assurbanibal

  Μάγκες, εμένα στη γειτονιά μου γάτες δεν κυκλοφορούν να ξέρετε. Τις έχω σκίσει όλες εδώ και καιρό…

  • Γιώργος fs.

   Να το πιστέψουμε; ;

  • Proud to be Greek

   Ουτε και στην δικιά μου.
   Τους εχει ξηγηθεί ο σουβλατζής…..

  • Ο Σύντεκνος

   Δεν πειθεις μ……δουλε

   • Γιώργος fs.

    Κάνε αποκαλύψεις Σύντεκνε !!

    • Ο Σύντεκνος

     Τον έχει στην βρακα της κ περισσεύουν μόνο τα αυτιά του..

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

     • Κωνσταντίνος Κομνηνός

      ..εκιονέ τον εντεψίζη;;;

     • Ο Σύντεκνος

      Εκιονε τον βρακα

  • paris georgiou

   Μπράβο την εσκισες την γατα

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   http://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/1927780.jpg

   μή ξεχάσεις νά αλλάξεις σεντόνια καί σέ πάρει μυρωδιά τό αφεντικό,κακομοίρη μου!

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   #SKIS_THE_CAT

  • Γιώργος fs.
  • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ
 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  Παναγία Δέσποινα, τοῦ κόσμου βοήθεια,
  καὶ ἐλπὶς Χριστιανῶν, σὲ νῦν ἐκδυσωποῦμεν,
  καὶ σὲ παρακαλοῦμεν ἀγαθή,
  ὑπὲρ ἡμῶν ἡμαρτηκότων καὶ ἀπεγνωσμένων,
  τόν Υἱόν σου καὶ Κύριον, ἵλεων ποιῆσαι Θεοτόκε·
  ἔχεις γὰρ τὸ δύνασθαι,
  τῇ μητρικῇ σου πρὸς αὐτὸν χρωμένῃ παρρησίᾳ.
  Πρόφθασον Ἄχραντε, πρόφθασον μεσίτευσον,
  καὶ ῥῦσαι τὸν λαόν σου τῆς ἐνεστώσης ἀπειλῆς·
  διὰ σπλάγχνα ἐλέους, μὴ παρίδῃς τοὺς ὑμνοῦντάς σε.

  Σὺ εἶ, Παρθένε, Ἑλλάδος σκέπη.

  †…Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ἡμᾶς.

 • Proud to be Greek

  Ο ρόλος της γυναίκας μέσα στο σπίτι είναι ενεκτίμητος.
  (ιδίως για τα παιδία, το ντυσιμο τους το πλύσιμό τους, το σιδέρωμα τους. Οι περισσότεροι απο εμάς δεν ξέρουμε καν που είναι τα ρούχα των παιδιών)

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   • Proud to be Greek

    Σοβαρολογώ.

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΛΑΩ
     ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
     ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

     • Proud to be Greek

      Ετσι και με ρωτήσεις που είναι τα ρούχα των παιδίων μου, δεν ξέρω.

  • Assurbanibal

   Δεύτερο συρτάρι τα καλτσάκια, 1ο συρτάρι φανελάκια και εσώρουχα, στη ντουλάπα τα υπόλοιπα!

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    αχαχαχαχαχα
    ΠΟΛΛΕΣ κόττες φίλε μου…

    • Ο Σύντεκνος

     Ο μιμικος είναι κοτετσι μπροστά του…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      εντελώς.Πρέπει να τού βρούμε κάποιο βραβείο.

   • Proud to be Greek

    Ωπα!!!
    Σβήστο πριν το δεί ο Σύντεκνος και αρχίσει να λεει.
    Παίξτο οτι δεν ξέρεις.

   • Ο Σύντεκνος

    Κέρδισες μια ροχαλα

    • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

     Πες μπράβο στον πατέρα κι άσε τα σάπια!

     • Ο Σύντεκνος

      Το μπραβο να του πω?τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      άσ΄τον αυτόν,τόν έφαγε η σύζυγος.Άλλο παράδειγμα βρές.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      KI OΜΩΣ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      Ή ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

     • Assurbanibal

      Κι αυτός κι ο αδερφός του πετύχανε διάνα…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      η πολύ όμορφη γυναίκα είναι επικίνδυνο πράγμα φίλε.

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΑΙ, ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      ο καλύτερος είναι ο Οδυσσέας κατά τήν γνώμη μου.Έκανε ένα διαλειματάκι εικοσι ετών,πήγε,καθάρισε τό σπίτι,ηρέμησε τήν Λόπη καί τήν ξαναέκανε γι΄α΄λλη γή,γι΄άλλη μέρη. Κύριος!

     • Assurbanibal

      Και τί διάλειμα! Τις καλύτερες πήρε στο διάβα του…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      όχι κάτι άλλοι πού μετράνε συρτάρια καί χωράνε σέ βρακιά ))))

     • Assurbanibal

      Ότι και να λες δεν με πιάνει. Υπάρχει ισορροπία στο σπίτι μου.

     • Assurbanibal

      Όταν λείπω απο μέσα…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      νά είστε γεροί ρέ,καί αγαπημένοι. (δέν τό πιστεύω βέβαια,αλλά τό λέω ευγενώς φερόμενος) ))))

     • Θεσσαλονικιός
     • Assurbanibal

      χαχαχαχαχααχαχαχ

     • Ο Σύντεκνος

      Πατροκλε βοήθεια!τι θα λέει ο Καβάφης…

   • Γιώργος fs.

    Σε έχει εκπαιδεύσει σωστά!!!
    Συγχαρητήρια στη κυρία Ασσούρ.

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Πώς να μην σ’ έχει κορώνα στο κεφάλι της μετά ;

   • Αρχιτσέλιγκας Σαρακατσάνος

    ΣΩρΑΙΟς!!!

 • Αθηνά

  Να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!

 • HardHawk

  xm………. interesting turn of events. What do you know.

  • Ο Σύντεκνος

   We will see…kind of strange though

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   • HardHawk

    yeap for months turks accuse ousieous that they attack them with HAARP now they warning people of tsunamis, but what in reality plays is the fact that west is leaving turkey and move her operations in bulgaria and greece so they control the russian navy and the black sea, or so they planning. All they describing is a nuclear explosion in the sea of marmara and Putin during the era of the S300 to cyprus, when the turks said they will not allow the shipment to pass if you remember told them is time for Bosporus to be widen.

    Follow the facts not the articles and you understand what is coming and from where.

    • Ο Σύντεκνος

     SHIT TO TURKS as PEUKESTAS says…

     • HardHawk

      I prefer steel and fire but then is a matter of personal taste. :-)

  • Assurbanibal

   What about you my friend? Do you eat sandals from your wife?

   • Ο Σύντεκνος

    I don’t think so…he is very macho man.not like u..your wife has u inside her underwear.

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ONLY HIS EARS ARE HANGING OUT

    • Assurbanibal

     If you ever met my wife, you ‘d pray to be inside her underware…

     • xaxaxxaaxa ωραιος!

     • HardHawk

      is he? or just an idiot

     • μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι αυτοι που φτανουν στην εξυπναδα το γουρουνακι..και δεν το λεω ετσι..

     • HardHawk

      ναι φαινεται σε καθε ποστ του οπως και στα δικα σας φυσικα. Οταν αυτοκολακεθεσται μπορειται να ειστε οποιοι θελεται. Αλλα εμεις που δεν διαθετουμαι την ογδοη αισθηση οπως εσας πρεπει να αρκεστουμαι και να κρινουμαι βαση γεγονοτων και οχι φαντασιωσεων και η μονη χρηση μεχρι στιγμη που ειδα να εχεται σε οποιο σιτε πατε ειναι οτι το μετατρεπεται λιγο χειροτερο απο το ντεφι και ριχνεται το επειπεδο καθετα.

      Αν για εσας αυτο ειναι εξυπναδα θελω να ξερω πιος απο εσας ειναι ο ηληθιος.

     • καλημερα, ισχυει για μενα αυτο που λες…για Γουρουνακι, Λαλακι και υπολοιπους..καμία σχέση..εχεις πέσει πολύ εξω..εδω κανει χαβαλε γιατί ειναι οι «νετικοί» του φίλοι που και μέσα απο εκει περναει και το μηνυμα που θελει..ειδικα δε αν τον δεις σε αλλες σελιδες ειναι κολαφος..

     • Ο Σύντεκνος

      Poor little pig…we will see in 20 years!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      )))χαχαχαχαχα
      ματαιότης ματαιοτήτων,τά πάντα ματαιότης θά λέει σέ είκοσι χρόνια

     • Ο Σύντεκνος

      Άσε σε 50 χρόνια….

     • Assurbanibal

      Τότε δεν θα χρειαζόμαστε τα βρακιά…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      έχει καί πάνα-βρακάρα τώρα )))

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      πενήντα είναι πολλά,ποιός ζεί ποιά πεθαίνει )))

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

     • Assurbanibal

      Χήρος ή χοίρος πάλι ο τυχερός θα ΄μαι λες?

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      γενικά μιλώντας,οι χήρες είναι στατιστικά περισσότερες.Αλλά μερικοί από μάς,είμαστε τυχεροί )))

     • Ο Σύντεκνος

      Θα πέσουν τα αφτιά του…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      μόνο αυτά.Κυκλοφορούν καί χαπάκια ))0

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      :(

     • Assurbanibal

      Το τιρμπουσόν θα είναι πάντα όρθιο πάντως…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΣΑΝ Τ ΟΡΗ Τ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ!

     • Assurbanibal

      Και σε είκοσι χρόνια τα ίδια θα λέω ρε.

     • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

      Τους τάπωσες!!!!! Χαχαχαχα

    • it’s a very hard job..

   • HardHawk

    No kid I dont. from any of my wives . But then I have real women in my life and not the amerikan by product that start f–king from the age of 8 and by 15 is a semi lesbo and hate all man kind.

    That is what you have. A Woman I dont think you ever had the pleasure to meet.

    • Assurbanibal

     Συνεχίζεις να ζεις στον δικό σου μοναδικό κόσμο. Είσαι ηλίθιος με περικεφαλαία και λυπάμαι που το λέω σε έναν παππού. Αλλά τί τα θες? Κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα μας έφεραν σ΄αυτή την κατάσταση…

 • Κωνσταντίνος Κομνηνός

  …Παγκόσμια ημέρα ανδρόγυνου, υπάρχει;;;;;

  ..επιστρέφω στην βάση….καλή δύναμη !!______________________________

  http://getbg.net/upload/full/538411_podvodnaya_lodka_art_1800x1153_(www.GetBg.net).jpg

  • DisqussioneR

   Στο καλό αδερφέ, καλή δύναμη!

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Επίσης Κων.

 • Αρχιτσέλιγκας Σαρακατσάνος

  Καλησπέρα σας αδέρφια.Μια εκ βαθέων συνέντευξη…http://www.e-radio.gr/post/77240/nikhtria-survivor-1-to-paixnidi-moy-katestrepse-th-zwh

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΕ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ?

   • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

    ——————————-

  • τσελιγκα καλησπερα αγορι να χαιρεσαι την γυναικα σου!

   • Αρχιτσέλιγκας Σαρακατσάνος

    Θενκς αγαπητή μου…

 • DisqussioneR
  • Αθηνά

   ευχαριστουμε!

 • DisqussioneR
  • Αθηνά

   χρόνια σας πολλα!

  • Γιώργος fs.

   Σε συμπάθησαν όλες οι γυναίκες !!
   Είσαι ωραίος .

   • DisqussioneR

    Με αντιπάθησαν όμως μερικοί άντρες…

    • καλυτερα, αυτο σημαινει ότι δεν περνάς απαρατηρητος..

     • DisqussioneR

      Δεν ξέρεις γι αυτό δε σε αδικώ

    • Αθηνά

     απο πολυ καιρό πριν κι όχι σήμερα

 • Κοκκινος Χμερ

  Σορρυ για χθες σημερα θα χτυπησουν οι τουρκοι επεσα ενα 24ωρο εξω.

  • DisqussioneR

   Ασε άδικα μας ξενύχτησες!

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Χρόνια πολλά κορίτσια…!
  Να ζήσετε να μας βασανίζετε & εμείς να το γιορτάζουμε μαζί σας
  & να σας κάνουμε & δώρα !
  Πέντε θηλυκά έχω στην οικογένεια… Δεν υπάρχει έλεος !
  Μας αξίζετε χωρίις λύπηση…!

  • Assurbanibal

   Φιλαράκι είσαι πάμπλουτος.

   • προικααααααααααααααα

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

     • καλα…

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΤΙ ΚΑΛΑ?
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ!

  • να τα χαιρεσαι προ…

  • Κοκκινος Χμερ

   Να σε ζησουν οι αγαπες σου…..

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   τουλάχιστον τρώς καλά παλληκάρι )))

 • DisqussioneR
  • Assurbanibal

   Αυτό ήταν που δεν είχες όρεξη σήμερα?

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕ

   • Αθηνά

    προσπαθει να ανεβάσει την διάθεση του

   • DisqussioneR

    Σιγά σιγά ρε φίλε…

   • τρωγοντας ερχεται και η ορεξη..

  • Γιώργος fs.

   Ωραία …παπούτσια !!!

   • Αθηνά

    εγω προσεξα το δαχτυλίδι

    • τα δαχτυλα του ειναι φλωρε..:Ρ

     • Αθηνά

      δεν με νοιαζουν τα δαχτυλιδια,δεν φοράω κανένα,ουτε το δωρο του μπαμπα μου.

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

 • BLUEARROW

  Λόγω του ότι κυκλοφορεί πολλή αγγλικούρα θα επαναφέρω την τάξη ….

  • Ο Σύντεκνος

   I beg your bardon?

   • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    IT S A PONTIOS!

 • Γιώργος fs.
 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Η ζωή είναι τελικά πολύ άδικη μ’ εμάς τ’ αρσενικά
  που μας ταμπελιάσανε «σκληρούς»
  & τα θηλυκά θεωρούνται το «ευαίσθητο φύλο»…

  Ενώ τα κορίτσια ξεκινούνε να μαζεύουν λουλουδάκια
  & τ’ αγόρια να τους τραβάνε τα μαλλιά,
  καταλήγουν οι άντρες να μετρούνε τ’ αστέρια
  & οι γυναίκες να τους τραβάνε κλωτσιές…!

 • Το ταμπλετ ειναι αισχος, ποσος μαζοχισμος πια;

  • Αθηνά

   πολυ κουραστικο κι ας έχει μεγάλη οθόνη

  • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

   ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΠΠΟΥΛΗ

   • Παππου να σε πει το εγγονι σου, εχω φιλους που ακομη δεν εχουν αποκατασταθει στην ηλικια μου

    • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

     ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΔΗΛΑΔΗ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      θραύση κάνουν οι γεροντοέρωτες.

     • Θεσσαλονικιός

      Εμπρός !!! Στον δρόμο που χάραξε ο Ανδρέας …
      (Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, κερατωμένο – δυνατό )

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή )))

     • ΕΒΕΡΥ ΜΠΟΝΤΥ ΙΖ Α ΚΟΜΙΝΤΙΑΝ …

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΒΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΟΥ

     • Θεσσαλονικιός

      ΧΟΥΑΤ ???

     • DisqussioneR
    • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

     Τιμή να είσαι παππούς ωρέ Λαλάκη…
     Εγώ έγινα απ’ τα 38 μου & δεν με χαλάει καθόλου !

     • Assurbanibal

      Ορκίσου!

     • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

      Όπως το διάβασες αδερφέ…
      Έχω 4 παιδιά & 2 εγγονές στα 52 μου & δηλώνω πανευτυχής !

     • Assurbanibal

      Πάντα να ΄σαι και να σε χαίρονται όλοι σου εύχομαι!

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      άξιος,πανάξιος!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      ΝΑΗΣ

     • να σου ζησουν

    • Θεσσαλονικιός

     Εεεεε … υπάρχουν και έξυπνοι.

  • Assurbanibal

   Μην είσαι γρουσούζης μέρα που ΄ναι…

  • Γιώργος fs.

   Άστα φίλε Λαλάκη γιατί υποφέρουμε με το τάμπλετ!!

  • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

   Τα έχω δει όλα εδώ στη Σούδα…
   Σκατοtablet κινέζικο & το σήμα του λιμανιού μια in & μια out…
   Τα δικά μου (δύο) είναι & φτηνιάρικα…
   Τιμωρία μου που τα πήρα πρόπερσι δώρα στα δίδυμα αγόρια μου…!

 • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ
  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   μόνο σ΄εμένα δέν συμβαίνουν τέτοια;

   • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

    Δεν έχεις μιλήσει ποτέ με γυναίκα;! Γιατί δεν σε κάνουν παρέα; :)

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     δέν είχα ποτέ μου πρόβλημα συνεννοησης,ούτε γκρίνιες.Αλήθεια λέω.

     • Assurbanibal

      Είσαι πρόθυμος, γι αυτό…

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      πρόθυμος γιά ποιό πράγμα; Αν είναι τό γνωστό,όλοι είναι.Άλλο δέν μπορώ νά σκεφτώ.

     • Assurbanibal

      Και φιλότιμος… και πάλι εύγε φίλε μου!

     • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

      xaaxaxaxaxa

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      χαχχχχαχαααααααα

     • Θεσσαλονικιός
     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      τό γουρούνι είναι ακριβώς από κάτω φίλε,λάθος διεύθυνση )))

     • Θεσσαλονικιός

      Λάθος του ταχυδρόμου φιλαράκι ….

    • DisqussioneR
     • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

      Χαχαχαχαχαχα! ΣΩΣΤΟ!

  • DisqussioneR
   • Αθηνά

    πω πω και λεω πολλά ΟΚ από συνήθεια!

 • DisqussioneR
 • DisqussioneR
 • ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

 • DisqussioneR
  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   ό,τι πιό αληθινό ειπώθηκε σήμερα.

   • DisqussioneR

    χαχααχα όντως φίλε!

 • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ
 • Γιώργος fs.
  • Assurbanibal

   Να μην πιάσουμε 500ρα λες?

   • DisqussioneR

    Κοντά είμαστε! Πάμε γερά

 • DisqussioneR
 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Οι γυναίκες ως γνωστόν έχουν πάντα δίκιο…
  Οι άντρες ως γνωστόν έχουν πάντα άδικο…

  Όταν λοιπόν λες στη γυναίκα σου ότι έχει δίκιο,
  ποιός έχει το άδικο, οέο…?

  • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

   Είναι η μοναδική εξαίρεση του κανόνα των ανδρών! :P:P

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Γι αυτό είμαστε εξαίρετοι !

    • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

     Είστε εξαίρετοι και υπέροχοι!

  • Γιώργος fs.

   11στις 10 γυναίκες έχουν δίκιο !!

  • DisqussioneR
  • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

   :D:D:D

 • Αυτο ηταν, παω σπιτι στο πισι την οθονη και το ποντικι μου, μην πω και το πληκτρολογιο

  • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

   Μια φορά χρησιμοποίησα τάμπλετ, δεν τρελάθηκα αλλά δεν ήταν και απελπισία!

   • Απελπισια ειναι, φαντασου να ηταν και κανα αργο.

    • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

     Σαν το πισί, δεν έχει…η αλήθεια να λέγεται! Όσους μπαίνουν με το κινητό λυπάμαι…ήρωες!

  • Θεσσαλονικιός

   Πόση ώρα θα κάνεις να πας ;;;;;

   • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

    Πάλι άλλαξες κοστούμι; Τρίτη φορά για σήμερα;

    • Θεσσαλονικιός

     Είμαι πλούσιος, σε πειράζει ζηλιάρα;;;

     • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

      Μπερδεύομαι…

   • Λια λεπτα της ωρας.

    • Θεσσαλονικιός

     ΦΤΟΥ !!!

  • DisqussioneR
 • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ
  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   έτσι καταλαβαίνει κανείς για ποιόν λόγο οι πεθερές καί οι νύφες αλληλομισούνται.

   • ολα ειναι θεμα παιδειας..δεν πρέπει ποτε να ξεχναμε οτι εκει που ειναι κάποια στιγμη θα ειμαστε στην ιδια θεση..

    • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

     Ναι αλλά δεν θα ζει για να το δει! :)))

     • ισως χαχαχχαχαα αλλα ποτε δεν ξερεις..

 • Assurbanibal
  • DisqussioneR

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   χαχαχαχ
   στό πλυντήριο τών πιάτων δέν μπαίνουν; Θά κάνουν καί καλό γυάλισμα )))

   • πλεον βαζουν μοσχευματα ετσι δεν χαλανε νεβερ

 • Γιώργος fs.
  • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

   Κάθε ημέρα της γυναίκας…χαχαχαχαχα

 • Assurbanibal
 • DisqussioneR
 • Αθηνά
 • DisqussioneR
 • Assurbanibal
 • Θεσσαλονικιός
 • Assurbanibal
  • DisqussioneR

   Ισχύει! χαχαχαχ

 • DisqussioneR

  Ποιός είπε πιο κάτω ότι οι γυναικες είναι το αδύνατο φύλο?

  • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

   Κάποιος που δεν ξέρει :P

   • DisqussioneR

    Οχι, το διάβασα πιο κάτω… Αλλά τα περασα γρηγορα τα σχόλια και δε θυμαμαι

    • Αθηνά

     ποιος θα τολμουσε να το πει?

    • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

     Μήπως ο Αντίνοος; Επειδή ρωτούσε αν οι άντρες ήθελαν να ξαναγεννηθούν ως γυναίκες και το αντίστροφο για τις κοπέλες. Λόγω του ότι εμείς θεωρούμαστε το αδύναμο φύλο…αν θυμάμαι καλά.

     • DisqussioneR

      Πιθανό, αλλά δες και συ πιο κάτω ;-)

  • Θεσσαλονικιός

   Οι μη γλύφτες …

 • Assurbanibal

  498

 • Assurbanibal

  499

 • Assurbanibal

  500 πάμε νέο θέμα…

 • 500

  • ΕΥ ΑΓΓΕΛΙΑ

   Φύγαμε!

 • Θεσσαλονικιός
 • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

  ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ…
  ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ…