Κόσμος

Υπουργός Οικιστικής και Αστικής Ανάπτυξης του Τραμπ ο Μπεν Κάρσον

Τη θέση του υπουργού Οικιστικής και Αστικής Ανάπτυξης επιφύλαξε τελικώς στον πρώην συνυποψήφιό του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Μπεν Κάρσον ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κ. Κάρσον ήταν ο μόνος Αφροαμερικανός υποψήφιος για το χρίσμα του συντηρητικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει διάσημος χειρουργός. Έχει γίνει γνωστός για την άποψή του ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε από τον Θεό σε επτά ημερολογιακές ημέρες, καθώς και για τη θέση του ότι οι πυραμίδες στην Αίγυπτο είχαν κτιστεί για την αποθήκευση σιτηρών.

«Με τιμά να αποδεχθώ την ευκαιρία να υπηρετήσω τη χώρα μας σαν μέλος της κυβέρνησης Τραμπ», δήλωσε ο νέος υπουργός Οικιστικής και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2017, όταν και θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...