Κόσμος

Πρωτοποριακό: Αυτό είναι το ρομποτικό σύστημα κατηγορίας Surrogat του ρωσικού Ναυτικού - Προσομοιώνει κάθε τύπο υποβρυχίου! (εικόνες)

Ειδικοί από το κέντρο ερευνών στο Ρουμπίν ανέπτυξαν ένα νέο ρομποτικό σύστημα της κατηγορίας Surrogat που θα χρησιμοποιήσει το ρωσικό ναυτικό στην εκπαίδευση αρχικά.

Το Surrogat είναι εφοδιασμένο με μπαταρίες lithium-ion, είναι ικανό να υποστηρίζει εκπαιδευτικέ διαδικασίες για 15-16 ώρες και μπορεί να προσομοιώνει ένα αντίπαλο υποβρύχιο μέσω μίμησης ακόμα και για να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα.

Το υποβρύχιο όχημα έχει μήκος 17μ και μπορεί να έλκει διαφόρων ειδών κεραίες ώστε να προσομοιώνει κάθε τύπο υποβρυχίου είτε συμβατικό είτε πυρηνοκίνητο.

Το αυτόνομο αυτό όχημα εκτοπίσματος 40τόνων μπορεί να έχει εμβέλεια 600νμ με ταχύτητα 5 κόμβων έχει μέγιστη ταχύτητα 24 κόμβους και μέγιστο βάθος κατάδυσης 600μ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...