Πολιτική

ΝΔ για αποκρατικοποιήσεις: Η ιδεοληπτική αγκύλωση της κυβέρνησης πάει τη χώρα πίσω

«Διέξοδος η άμεση πολιτική αλλαγή»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ακόμα μια φορά η ΝΔ αυτή τη φορά με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις αποκρατικοποιήσεις (Χαλκιδική, Κασσιόπη, ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το κόμμα σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η ιδεοληπτική αγκύλωση της κυβέρνησης πάει τη χώρα πίσω», επισημαίνοντας ότι χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η ιδεοληπτική αγκύλωση της Κυβέρνησης πάει τη χώρα πίσω»

Η Ελλάδα παρουσιάζει τεράστιες επενδυτικές ευκαιρίες. Οι μεταρρυθμίσεις και οι αποκρατικοποιήσεις είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να γίνουν επενδύσεις. Από την ενέργεια μέχρι τις μεταφορές και από τον τουρισμό μέχρι την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όμως δεν πιστεύει σε αυτές. Κάνει καθημερινά ό,τι μπορεί για να τις τορπιλίσει. Από ιδεοληψία, στερεί από τη χώρα νέα κεφάλαια που φέρνουν ρευστότητα, δουλειές, τεχνογνωσία, ανάπτυξη!

Η ιδεοληπτική αγκύλωση της Κυβέρνησης δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι κεντρική στρατηγική επιλογή. Που πάει τη χώρα πίσω. Μόνο μια διέξοδος υπάρχει για τα αληθινά συμφέροντα της χώρας και όλων των Ελλήνων: η άμεση πολιτική αλλαγή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...