Πολιτική

Πόλεμος για τις άδειες -ΝΔ: «Εχει θράσος η κυβέρνηση» -Μαξίμου: «Υπερασπίστηκε τη διαπλοκή και ζητάει τα ρέστα»

Για θράσος κάνει λόγο από την πλευρά της ΝΔ, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καθώς επί 27 χρόνια δεν διευθετούσε το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

«Θράσος είναι να μην έχεις κάνει τίποτα για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου επί 27 χρόνια, να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα της διαπλοκής, και να ζητάς και τα ρέστα», αναφέρει χαρακτηριστικά και καταλήγει:

«Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ. Ας προσέλθει η ΝΔ».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Επίθεση στην κυβέρνηση πως εκείνη ήταν που εμπόδισε τη συγκρότηση του ΕΣΡ , αλλά και πως «παρέκαμψε το ΕΣΡ, παρά τη ρητή πρόβλεψη του Συντάγματος, για να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο με τον νόμο Παππά», εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Οπως τονίζει, η κυβέρνηση πρότεινε επτά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εννέα θέσεις του ΕΣΡ, εμποδίζοντας έτσι τη συγκρότησή του.

«Και σήμερα έχουν το θράσος να κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία επειδή επιμένουμε στο αυτονόητο. Επιστροφή των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ και συζήτηση για τη συγκρότησή του από μηδενική βάση και σε κλίμα συνεννόησης», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Το μόνο που κρατάει όρθια αυτήν την τραγική κυβέρνηση είναι το θράσος της. Τίποτα άλλο», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...