Κόσμος

Για πρώτη φορά η Ρωσία προχώρησε σε εξαγωγή του συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου "President-S" - Η Αίγυπτος ο μυστικός πελάτης (βίντεο)


Η Αίγυπτος παρέλαβε την πρώτη παρτίδα του συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου από την Ρωσία με την ονομασία "President-S", που είναι ικανό να ανιχνεύει και να εξουδετερώνει εισερχόμενα βλήματα που κάνουν χρήση υπέρυθρων αισθητήρων ή σύστημα καθοδήγησης λέιζερ.
Το σύστημα είναι η εξαγωγική έκδοση του κατασκευής "Radio-electronic technology '(KRET) με το όνομα L-370" Vitebsk " που τώρα εξοπλίζει όλα τα ελικόπτερα τους ρωσικού στρατού στην Συρία , Mi-8AMTSh, Ka-52 και Mi-28.
Η πρώτη παρτίδα αφορά τρία συστήματα τα οποία εγκαταστάθηκαν σε ισάριθμα Mil Mi-17 της αιγυπτιακής αεροπορίας με σκοπό να εκτελέσουν επιχειρήσεις εναντίον τρομοκρατών.
Τουλάχιστον ένα ελικόπτερο του τύπου είχε λάβει μέρος στην 43η επέτειο από την έναρξη του πολέμου του Γιομ-Κιπούρ που διεξήχθη στις 6 Οκτωβρίου.
Το σύστημα αποτελείται από ανεξάρτητα υποσυστήματα-αισθητήρες που ενοποιούν την εικόνα των απειλών και τις εξουδετερώνει.
Άλλοι αναλυτές πιστεύουν ότι τελικά το σύστημα θα αποτελεί το πρώτο μέρος για την παράδοση των επιθετικών ελικοπτέρων Ka-52K στην Αίγυπτο.

https://www.youtube.com/embed/h-Zl0xhGz8A

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...