Αρχείο

Aυτό είναι το "Κίνημα δεν Πληρώνω" του ΣΥΡΙΖΑ: Kαρέ-καρέ η μάχη ελεγκτή με επιβάτη λεωφορείου για ένα εισιτήριο -Η στιγμή που η γυναίκα βγαίνει από το παράθυρο (βίντεο)


Κατέρρευσε με βάναυσο τρόπο και αυτός ο μύθος του κινήματος "Δεν Πληρώνω" που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο καιρό. Η κοινωνία βρίσκεται σε δραματική κατάσταση λίγο πριν την έκρηξη με τον κοινωνικό αυτοματισμό να αυξάνεται ραγδαία.

Μάχη δόθηκε κυριολεκτικά για ένα εισιτήριο με τους επιβάτες να τραβούν βίντεο μένοντας άναυδοι

Ο ελεγκτής πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλες κατηγορίες εφόσον το θύμα θελήσει να υποβάλει μήνυση.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της μάχης είναι ότι ο ελεγκτής που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους με πιθανό κάταγμα στο στέρνο από την κίνηση του ποδιού της κοπέλας.

Ασχέτως αν η κοπέλα είναι ένοχη για την παράλειψη της να χτυπήσει εισιτήριο, ο ελεγκτής έπρεπ να φωνάξει την Αστυνομία να αναλάβει την περίπτωση.

Σκηνές απείρου κάλλους σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ με τον ελεγκτή να διαπιστώνει πως μια γυναίκα δεν έχει χτυπήσει εισιτήριο. Δείτε στο βίντεο τα όσα έγιναν στη συνέχεια...
Όλα ξεκίνησαν αργά προχθες το βράδυ (01-09-2016) όταν υπάλληλος του ΟΑΣΘ, κάνοντας τον τυπικό έλεγχο στον τερματικό σταθμό του Χαριλάου, αντιλήφθηκε ότι μια κοπέλα δεν είχε χτυπήσει εισιτήριο. Αμέσως ζήτησε από τον οδηγό να κλειδώσει τις πόρτες του λεωφορείου με αποτέλεσμα η νεαρή να εγκλωβιστεί μέσα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο ελεγκτής εγκλώβισε την κοπέλα σε μια γωνία για να μην φύγει και εκείνη ακούγεται να φωνάζει για να την αφήσει. Ένας από τους επιβάτες καταγράφει τα πάντα με το κινητό του τηλέφωνο και κάποια στιγμή βλέπουμε την κοπέλα, να προσπαθεί να βγει από το παράθυρο! Ο ελεγκτής δείχνοντας υπερβολικό ζήλο προσπάθησε να την σταματήσει τραβόντας της τα πόδια.

Τελικά κλήθηκε το 100 για να λυθεί η διαμάχη με την αστυνομία να παίρνει καταθέσεις και από επιβάτες του επίμαχου λεωφορείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...