Κοινωνία

Μακελειό στο Γκαζιαντέπ: «Μετέτρεψαν την ωραιότερη ημέρα της ζωής μας σε κόλαση» (βίντεο)


Σοκαρισμένος και με «σπασμένη» φωνή ο άνδρας που την ημέρα του γάμου του βίωσε την απόλυτη φρίκη, μιλάει για το μακελειό στο Γκαζιαντέπ.

Υποβασταζόμενος επέστρεψε στο σημείο της τραγωδίας με τη σύζυγό του και εξήγησε ότι οι τρομοκράτες «μετέτρεψαν την ωραιότερη ημέρα της ζωής μας σε κόλαση».

Όπως είπε ο νεαρός άνδρας, ανάμεσα στους 54 νεκρούς που άφησε πίσω του ο καμικάζι, συγκαταλέγονται οι συγγενείς του ίδιου και της συζύγου του.

«Δεν έχουμε πια κανέναν συγγενή. Όλοι πέθαναν», είπε συγκλονισμένος.

Επισημαίνεται πως οι τουρκικές αρχές βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να «οδηγούν» στον δράστη της επίθεσης.

Παρότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε λίγες ώρες μετά την επίθεση ότι ο τρομοκράτης ήταν ηλικίας 12 με 14 ετών και ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους, τις πληροφορίες διέψευσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ακόμα ενδείξεις για την ταυτότητα του καμικάζι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...