Αρχείο

Ομοβροντία πυραύλων cruise από ρωσικό πλοίο στη Μεσόγειο - Εντυπωσιακές εικόνες από μάχες σώμα με σώμα στο Β.Χαλέπι (βίντεο)


Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ρωσικό πλοίο από τη Μεσόγειο εξαπέλυσε ομοβροντία πυραύλων cruise εναντίον της πόλης Al-Qassimyah στο δυτικό Χαλέπι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις "Τίγρης" έδωσαν τις συντεταγμένες για το στόχο οι οποίες ήταν μια μεγάλη αποθήκη γεμάτη αμερικανικούς αντιαρματικούς πυραύλους TOW.

Όπως μεταδίδουν αραβικές πηγές, ο ίδιος ο διοικητής των δυνάμεων "Τίγρης" , Suheil al-Hassan έδωσε την διαταγή για την σημερινή χειρουργική επίθεση.

Σφοδρές μαίνονται οι συγκρούσεις στην ύπαιθρο Al-Mallah ενώ ο πληροφοριακός πόλεμος και από τις δύο πλευρές είναι λυσσαλέος.

Πάντως ο συριακός Στρατός με αρκετές νέες ενισχύσεις είναι πολύ κοντά στο να αποκόψει την οδό ανεφοδιασμού των τρομοκρατών και να καταφέρει την πλήρη περικύκλωση τους.

Οι εικόνες που θα δείτε από drone στο Β.Χαλέπι είναι πράγματι συγκλονιστικές.

https://www.youtube.com/embed/Pzze0ND5WnY

https://www.youtube.com/embed/_2MWg3WAuKA

https://www.youtube.com/embed/oAoLObKDeiI

https://www.youtube.com/embed/Q7YaV3jH0IM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...