Αρχείο

Οι Τούρκοι εκπαιδεύουν συνεχώς εκατοντάδες Αζέρους κομάντος σε τουρκικό έδαφος με στόχο το Ναγκόρνο-Καραμπάχ! (βίντεο, εικόνες)


Στρατιώτες  των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν συμμετέχουν στις κοινές  Πολυεθνικές ασκήσεις Ειδικών Δυνάμεων στην Τουρκία, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας αυτής σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι κοινές ασκήσεις με επίλεκτες τουρκικές ειδικές δυνάμεις ξεκίνησαν εδώ και μία  ημέρα επισφραγίζοντας τις πολύ καλές στρατιωτικές σχέσεις των δύο χωρών.

Οι μεικτές ασκήσεις των ειδικών δυνάμεων ,  περιλαμβάνουν συμμετέχοντες από το Αζερμπαϊτζάν, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία και την Τουρκία, θα διαρκέσουν  μέχρι τις 12 Ιουνίου ανέφερε το υπουργείο του Αζερμπαϊτζάν  σε ανακοίνωσή του.

Στις 2 Ιουνίου, πάνω από 1.200 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν μαζί με Τούρκους ομολόγους τους  πραγματοποίησαν εκπαίδευση με πραγματικά πυρά στην τουρκική πόλη Καρς στα βορειοανατολικά της χώρας , σύμφωνα με τη διμερή συμφωνία για την στρατιωτική συνεργασία.

Πρόκειται σαφώς και πολεμικές προετοιμασίες και όχι για διμερή εκπαίδευση, λόγω της πολύ μεγάλης διάρκειας και της φυσικότητας των ασκήσεων , αλλά και του τεράστιου αριθμού των Αζέρων κομάντος, οι οποίοι προετοιμάζονται σαφώς για πόλεμο.

Στο έργο αυτό  οι Τούρκοι έχουν « πέσει με τα μούτρα» θέλοντας να δώσουν το καλύτερο εαυτό στα αδέλφια τους , επιδιώκοντας να προξενήσουν τον θαυμασμό και των υπολοίπων τουρκογενών λαών του Καυκάσου  για τις στρατιωτικές δυνατότητες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων .

Εντωμεταξύ η πληγή που ονομάζεται Νακγόρνο/ Καραμπάχ    όχι μόνο δεν έχει  κλείσει  αλλά είναι ανοικτή και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να ξεσπάσει συμπαρασύροντας όλο τον Καύκασο.

Δείτε εδώ σχετικό βίντεο.
https://twitter.com/Alpha_Brains/status/737511421018148864

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...