Κόσμος

+18 Ομαδική εκτέλεση 5 κρατουμένων από την ISIS στο Ιράκ ΒΙΝΤΕΟ

Νέα ομαδική εκτέλεση κρατουμένων από την ISIS.Eίναι σουνίτες ουαχαμπίτες και πραγματοποιούν ένα ακόμη έγκλημα πολέμου.<

Ένας γαλλόφωνος τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε απειλεί τις δυτικές χώρες με χειρότερες επιθέσεις από αυτήν της 9/11 και του Παρισιού και έπειτα μαζί με 4 άλλους συντρόφους του ισλαμιστές εκτελούν δίκην αποσπάσματος 5 ιρακινούς « αποστάτες » με την κατηγορία ότι είναι πράκτορες.

Video Player

Στο βίντεο από τους 5 μασκοφόρους τρομοκράτες της ISIS οι 4 φέρουν μαύρη ομοιόμορφη στολή και μόνον ο άτυπος εκπρόσωπος της οργάνωσης που απειλεί κρατώντας ένα πιστόλι και είναι γαλλόφωνος έχει διαφορετική στολή.Τα θύματα φέρουν πορτοκαλί φόρμες για προπαγανδιστικούς λόγους. Ο επικεφαλής κατηγορεί τους δυτικούς ότι είναι άπιστοι και απειλεί με νέες επιθέσεις.

O αρχιτρομοκράτης παρ΄ότι φέρει μάσκα δεν κατορθώνει ενδεχομένως ηθελημένα να κρύψει τα σαφέστατα ευρωπαικά χαρακτηριστικά του.Είναι ξανθός και με ανοιχτά χαρακτηριστικά.Η εκτέλεση γίνεται σε βομβαρδισμένο τοπίο.

+18 Ομαδική εκτέλεση 5 κρατουμένων από την ISIS στο Ιράκ3

+18 Ομαδική εκτέλεση 5 κρατουμένων από την ISIS στο Ιράκ5

+18 Ομαδική εκτέλεση 5 κρατουμένων από την ISIS στο Ιράκ7

dimpenews

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...