Εθνικά θέματα

Ευχαριστήρια επιστολή στον Ταξίαρχο της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής για εξαίρετη πράξη τροχονόμων της Τροχαίας Αθηνών!

"ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ."

Ευχαριστήρια επιστολή στον Ταξίαρχο της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής για εξαίρετη πράξη τροχονόμων της Τροχαίας Αθηνών!
"ΑΘΗΝΑ 26-01-2016

Κύριε Ταξίαρχε,

Ονομάζομαι ... . Το επάγγελμά μου είναι σκηνοθέτης. Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα.

Στις 13-01-2016 το βράδυ, είχα την ατυχή εμπειρία να μου κλαπεί το αυτοκίνητο μέσα απο το υπαίθριο πάρκινκ όπου το είχα για φύλαξη απο κάποιον νεαρό αλλοδαπό.

Ήμουν στην εργασία μου ανίδεος για όλα αυτά, όταν δέχτηκα κλήση απο τον Ειδικό Φρουρό κο Π... ο οποίος με εξαιρετική ευγένεια, αφού μου ζήτησε την επιβεβαίωση των δικών μου στοιχείων, μου εξήγησε την κατάσταση και την σύλληψη του δράστη και μου ζήτησε να πάω να παραλάβω το αυτοκίνητο.

Συναντήθηκα με τον κο. Π... όπως επίσης και με τον Αρχιφύλακα κο Τ... στη διασταύρωση των οδών Παρασίου και Λιοσίων. Πράγματι μαζί με τα περιπολικά ήταν εκεί το αμάξι μου οπως και ο δράστης ο οποιος είχε συλληφθεί.

Τοσο ο κύριος Π... όσο και ο κύριος Τ... με τον επαγγελματισμό τους και την άμεση επέμβαση είχαν καθοριστική συμβολή, ώστε να συλληφθεί ο δράστης χωρίς καν το αυτοκίνητο μου να υποστεί την οποιαδήποτε φθορά.

Αργότερα στο τμήμα της Ομονοίας εξετίμησα ιδιαίτερα την συμπεριφορά των δύο αυτών Τροχονόμων. ΄Ηταν αμφότεροι εξαιρετικά ευγενείς, φιλικοί και καθησυχαστικοί και με πλήρη συναίσθηση της δικής μου ψυχολογικής πίεσης, εξαιτίας του συμβάντος, κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί δείχνει ένα ιδιαίτερο ανθρώπινο προσωπο της υπηρεσίας σας.

Η περιπέτεια μου τελείωσε εξαιτίας αυτών των δύο Τροχονόμων με τον καλύτερο τροπο. Και για αυτό θέλω να σας συγχαρώ.
Στο πρόσωπο του κυρίου Π... ιδιαίτερα, όπως και του κυρίου Τ... βλέπω τον Τροχονόμο, τον Αστυνομικό, τον Άνθρωπο που βάζει μπροστά ακόμα κι από τη δική του προσωπική Ασφάλεια, την Τάξη και το Καθήκον ώστε η πόλη αυτή να είναι πιο ανθρώπινη και να επικρατεί ο Νόμος.

Και για αυτό πέρα από την ποιότητα των δύο αυτών Τροχονόμων θέλω να συγχαρώ και εσάς που ως προϊστάμενος σε μια τόσο δύσκολη υπηρεσία, καθημερινά έχετε να αντιμετωπίσετε συμβάντα σαν τα δικά μου και ακόμα πιο δύσκολα και δεν χάνετε ούτε το μέτρο αλλά ούτε και την ψυχραιμία σας. Εγω ήμουν ίσως μια ελαφριά περίπτωση. Όμως ο ανθρώπινο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η δική μου περίπτωση είμαι σιγουρος πως αντανακλά και τον τρόπο με το οποίο και οι υπόλοιποι Τροχονόμοι της υπηρεσίας σας εχουν καθοδηγηθεί σωστά από εσάς και στο να δρούν και στο να αντιδρούν.

Γιατί ακόμα πιο σημαντικό θεωρώ την κίνηση κατα την οποία ο κύριος Π... περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής σαν ένδειξη ανθρωπιάς πρόσφερε ένα μπουκάλι νερό και στον αλλοδαπό δράστη της κλοπής. Αυτό για μένα δείχνει ενα εξαιρετικό επίσης πρόσωπο της Υπηρεσίας σας.

Θα ήθελα με την επιστολή αυτή να απευθύνω το δικό μου μικρό αόρατο Εύγε τόσο στους κυρίους Π... και Τ... όσο και στην Τροχαία Αττικής για τους εξαίρετους Ανδρες και Γυναίκες της Υπηρεσίας ....
Ευχαριστώ".

Η παραπάνω επιστολη αναρτήθηκε στο facebook από τον Fotinos Pagiavlas

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ