Κοινωνία

Ενέδρα θανάτου με έναν νεκρό στον Βύρωνα – Τον εκτέλεσαν με δύο σφαίρες - Υπήρχε συμβόλαιο θανάτου της αλβανικής μαφίας

Συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης του 32χρονου Αλβανού που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στον Βύρωνα από τους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να καταφέρουν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με τη γυναίκα του, όταν ο εκτελεστής που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, πλησίασε και τον πυροβόλησε εξ επαφής, τρεις φορές.

Γνώριμος των Αρχών ο άνδρας

Αλβανικά μέσα μεταδίδουν πως το θύμα της επίθεσης είχε απασχολήσει τις Αρχές στη γειτονική χώρα και κάνουν λόγο για «ανοικτούς λογαριασμούς» μεταξύ Αλβανών. Παράλληλα, μεταδίδουν πως ο άνδρας που δολοφονήθηκε, είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα στο πρόσφατο παρελθ

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και από δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου, ο άνδρας που δολοφονήθηκε φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα δολοφονίας αλλά και σε κλοπές που έγιναν στη γειτονική χώρα χωρίς όμως να έχει απασχολήσει τις Αρχές της χώρας μας. Επίσης τα αλβανικά μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία καθώς και τη φωτογραφία του 32 χρονου Ρόαν Μπραχίμι.

Το θύμα είχε σχέσεις με τον υπόκοσμο της Αλβανίας από το 2018, όταν είχε συλληφθεί με μεγάλο φορτίο όπλων. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  στον ΣΚΑΪ, στη γειτονική χώρα θεωρούν ότι ήταν μέλος συγκεκριμένης «φράξιας» της αλβανικής μαφίας

Το 2021, ο 32χρονος με ένα άλλο άτομο – άγνωστο στις ελληνικές αρχές – είχαν εισβάλει σε κλαμπ και έψαχναν τον ιδιοκτήτη για να τον δολοφονήσουν.

Το θύμα είχε μάθει ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του και είχε μεταφέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα για να την προστατεύσει. Τις τελευταίες μέρες ήρθε και ο ίδιος ο 32χρονος στη χώρα μας, για να κάνει Πάσχα με τους συγγενείς του. 

Ωστόσο, χθες το βράδυ, φαίνεται ότι εκτελέστηκε τελικά το συμβόλαιο. 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων «φατριών» και σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν το δρομολόγιο των εκτελεστών. Η έρευνα τρέχει με γοργούς ρυθμούς καθώς υπάρχει ο φόβος οι δράστες να επιχειρήσουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες και διαπίστωσαν πως το θύμα έχει δεχθεί δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μία λίγο πιο χαμηλά.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας ενώ η γυναίκα λιποθύμησε και ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...