Κοινωνία

Σταϊκούρας: Στις αρχές του 2026 θα ολοκληρωθεί ο άξονας Καβάλας – Δράμας

Ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας για το έργο του οδικού άξονα Δράμας – Καβάλας, στη διάρκεια της επιθεώρησης που έκανε στο εργοτάξιο του νομού Καβάλας, το χαρακτήρισε ένα καλό παράδειγμα επιτάχυνσης οδικών έργων.

Η επίσκεψη του κ. Σταϊκούρα στην Καβάλα, ξεκίνησε από το συγκεκριμένο έργο νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Όπως ανέφερε, πρόκειται για μια καινούργια χάραξη, μήκους 8,3 χιλιομέτρων, που θα κάνει ταχύτερη και πιο ασφαλή την μετάβαση προς τη Δράμα και αντίστροφα.

Το ζήτημα των αποζημιώσεων αντιμετωπίστηκε, οπότε μπορούν, όπως είπε, να ανοίξουν “μέτωπα” σ’ όλο το μήκος του οδικού άξονα, ενώ εξασφαλίστηκε από το υπουργείο Υποδομών, μέσα από δικούς του κωδικούς, επιπλέον χρηματοδότηση 15 εκατομμυρίων ευρώ για έκτακτα προβλήματα που προκύπτουν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, ο υπουργός εκτίμησε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2026.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...