Διατροφή

ΕΦΕΤ: Aνακαλεί καπνιστή ρεγγοσαλάτα με το επικίνδυνο μικρόβιο λιστέρια

Στην ανάκληση συσκευασμένης ρεγγοσαλάτας προχωρά ο ΕΦΕΤ καθώς ύστερα από έλεγχο εντοπίστηκε το επικίνδυνο μικρόβιο λιστέρια.

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, το Εργαστήριο Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων της Αθήνας, στο πλαίσιο των επισήμων ελέγχων για την παρακολούθηση των μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων 2024, διαπίστωσε στο προϊόν «Ρεγγοσαλάτα καπνιστή» την παρουσία του μικροβίου Listeria Monocytogenes.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ρεγγοσαλάτα καπνιστή με την επωνυμία «GOURMET FOOD BOSRHOROUS», η οποία διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 200 g, από την επιχείρηση «Νικόλαος Γ. Evren» (Σαλαμίνος 50, Καλλιθέα Αττικής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση της παρτίδας LOT 011-124 του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ανάλωσης 01.02.2025 και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, να μην το καταναλώσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...