Υγεία

Τούρκοι διαφημίζουν ''προσφορές - πακέτα'' κλινικών προς Έλληνες καρκινοπαθείς- Εκμεταλλευόμενοι τα κενά του ΕΣΥ (Βίντεο)

Τα κενά του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) όχι μόνο δεν καλύπτονται αλλά αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Την ώρα μάλιστα που τα νοσοκομεία στην Κω και τη Ρόδο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και το ακτινοθεραπευτικό κέντρο δεν λειτουργεί ακόμα, μια ιδιωτική κλινική στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας ξεκίνησε καμπάνια διαφήμισης για τις θεραπείες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η διαφήμιση της τουρκικής ιδιωτικής κλινικής Acibadem, με παραρτήματα στην Ολλανδία, στην Βουλγαρία και στα Σκόπια, καλεί τους Δωδεκανήσιους στα ελληνικά, να συμπληρώσουν μια φόρμα για να λάβουν δωρεάν ιατρική γνώμη για τη θεραπεία του καρκίνου.

«Ως Νοσοκομείο Acibadem Bodrum, καλωσορίζουμε τους Έλληνες επισκέπτες μας από τα Δωδεκάνησα και παρέχουμε υποστήριξη στα ελληνικά καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους. Με την πολυεπιστημονική κλινική μας προσέγγιση, προσφέρουμε όλες τις αξονικές τομογραφίες (ΡΕΤ CΤ), ακτινοθεραπεία, ανοσοθεραπεία, χημειοθεραπεία και χειρουργικές επεμβάσεις που θα χρειαστούν στη θεραπεία του καρκίνου, από τη διάγνωση έως τη θεραπεία, με ειδικές τιμές για τους επισκέπτες μας που έρχονται από τα νησιά στο Μπόντρουμ. Το Acibadem Bodrum είναι το μεγαλύτερο πλήρες νοσοκομείο στην περιοχή, με 104 κρεβάτια, 23 κρεβάτια εντατικής θεραπείας, 9 μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών, 4 χειρουργικές αίθουσες, 10 αίθουσες έκτακτης ανάγκης και ελικοδρόμιο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μια δωρεάν γνώμη για τη Θεραπεία του καρκίνου σας από τους ειδικούς γιατρούς της ACIBADEM! ‘Εκπτωση 50% στα δρομολόγια Kos -Bodrum», αναφέρει αναλυτικά η διαφήμιση.

 

«Προσοχή γιατί δεν γνωρίζουμε τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες σημειώνει ο Νίκος Λαθουράκης από τον ΙΣΗ, ζητώντας από το Υπουργείο Υγείας να εξετάσει τι συμβαίνει»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ