Υγεία

Καράογλου: «Φοβάμαι» για την μάχη με τον καρκίνο - «Παίρνω δύναμη από τη γυναίκα και τα παιδιά μου»

Συγκλόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, για την περιπέτεια του με τον καρκίνο, μιλώντας στην εκδήλωση του Άλματος Ζωής στη νέα παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Καράογλου περιέγραψε την περιπέτειά του από την διάγνωση του καρκίνου του μαστού μέχρι την εγχείρηση που έκανε. «Ήταν 23 Αυγούστου όταν η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι η δεξιά θηλη του στήθους μου πάει προς τα μέσα και μου είπε ότι αυτό είναι περίεργο και ύποπτο. Περιττό να σας πω ότι δόθηκε ένας καβγάς, γιατί δεν πίστευα ότι ο καρκίνος του μαστού είναι κάτι που αφορά εμάς τους άνδρες. Παρόλα αυτά, πήγαμε στον γιατρό και από τις εξετάσεις προέκυψε ότι είναι καρκίνος του μαστού. 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του Σταυρού έκανα την εγχείρηση στο δεξιό στήθος και βγήκε ο καρκίνος».

Δείτε το βίντεο από το voria.gr

Τόνισε ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστό ότι ο καρκίνος του μαστού αφορά και τους άνδρες και ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Ο κ. Καράογλου λύγισε όταν αναφέρθηκε στον φόβο του καρκίνου: «Φοβάμαι πάρα πολύ, φοβάμαι, αλλά παίρνω δύναμη από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω».

 Να σημειωθεί ότι στην εξέδρα της εκδήλωσης μίλησαν και εννέα γυναίκες που πάλεψαν και νίκησαν τον καρκίνο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής αλλά και τη σπουδαιότητα της πρόληψης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ