Υγεία
Ενημερώθηκε στις:

Παγώνη - Κορονοϊός: Προβλέπεται έξαρση της γρίπης και αύξηση κρουσμάτων (βίντεο)

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την πορεία της πανδημίας, τα εμβόλια, και την γρίπη.

Η κ. Παγώνη μίλησε για την έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

«Ξεκινάει η περίοδος των ιώσεων, αυτό είναι αλήθεια. Μόλις μπούμε στον Οκτώβριο αυτό είναι λογικό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όντως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα, το βλέπουμε από την εφημερία. Ήδη ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά 10%. Όταν αρχίσει από τώρα η σταδιακή αύξηση, θα δούμε με τους εμβολιασμούς που θα προχωρήσουν, με το επικαιροποιημένο εμβόλιο, και με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν και με την γρίπη», ανέφερε αρχικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Mega

«Τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη θα πρέπει να γίνει και το εμβόλιο της γρίπης γιατί το πικ της είναι Δεκέμβριος με Φεβρουάριος. Θα το κάνουμε αρχές Νοέμβρη για να καλύψουμε και αυτό το κομμάτι. Το ότι θα υπάρχουν ιώσεις, θα υπάρχουν, είναι αλήθεια ότι από το καλοκαίρι είχαμε κρούσματα γρίπης φέτος και μη ξεχνάμε ότι 2 χρόνια ήμασταν με μάσκες και τώρα δεν φοράμε μάσκα και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά», συμπλήρωσε η Ματίνα Παγώνη σχετικά με την γρίπη και τον κορωνοϊό.

«Ο ιός δεν μας εγκατέλειψε, δεν έδειξε «τέλος» η οθόνη, είναι ανοιχτή. Τα συμπτώματα είναι πολύ πιο ήπια, μη ξεχνάμε ότι ο κόσμος έχει εμβολιαστεί, και τα πράγματα πιστεύουμε να είναι ελεγχόμενα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...