Υγεία

Επιστολή κόλαφος κορυφαίου ανοσολόγου: Μέσω της ψευδούς προπαγάνδας "ξεπεράσατε την πανούκλα"

Ο καθηγητής Ehud Qimron, επικεφαλής του Τμήματος Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και ένας από τους κορυφαίους Ισραηλινούς ανοσολόγους, έγραψε μια ανοιχτή επιστολή επικρίνοντας έντονα την ισραηλινή - και την παγκόσμια- διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η πρωτότυπη επιστολή στα εβραϊκά χρονολογείται εδώ και μερικούς μήνες, αλλά τώρα μεταφράστηκε, και τιτλοφορείται: "Η ιστορία θα κρίνει την υστερία"

 

Αναλυτικά αναφέρει:

 

Υπουργείο Υγείας, ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε την αποτυχία σας

 

Στο τέλος, η αλήθεια πάντα θα αποκαλύπτεται, και η αλήθεια για την πολιτική σχετικά με τον κορονοϊό αρχίζει να αποκαλύπτεται. Όταν οι καταστροφικές αντιλήψεις καταρρέουν η μία μετά την άλλη, δεν μένει παρά να πούμε στους ειδικούς που ηγήθηκαν της διαχείρισης της πανδημίας - σας το είπαμε.

 

Με δύο χρόνια καθυστέρηση, αντιλαμβάνεστε επιτέλους ότι ένας αναπνευστικός ιός δεν μπορεί να νικηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δεν το παραδέχεστε, γιατί δεν παραδεχτήκατε σχεδόν κανένα λάθος τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων είναι σαφές ότι αποτύχατε παταγωδώς σε όλες σχεδόν τις ενέργειές σας, και ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δυσκολεύονται ήδη να καλύψουν την ντροπή σας.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που σβήνουν μόνα τους, παρά τις παρατηρήσεις ετών και την επιστημονική γνώση. Επιμείνατε να αποδίδετε κάθε παρακμή ενός κύματος αποκλειστικά στις ενέργειές σας, και έτσι μέσω της ψευδούς προπαγάνδας "ξεπεράσατε την πανούκλα". Και πάλι την νικήσατε, και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι τα μαζικά τεστ είναι αναποτελεσματικά, παρά το γεγονός ότι τα δικά σας σχέδια έκτακτης ανάγκης το δηλώνουν ρητά ("Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007", σελ. 26).

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η αποκατάσταση είναι πιο προστατευτική από το εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που δείχνουν ότι οι μη αποκατεστημένοι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από ό,τι οι αποκατεστημένοι άνθρωποι. Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι εμβολιασμένοι είναι μεταδοτικοί παρά τις παρατηρήσεις. Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε ανοσία αγέλης με τον εμβολιασμό - και αποτύχατε και σε αυτό.

Επιμείνατε να αγνοείτε το γεγονός ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες κινδύνου και τους ηλικιωμένους ενήλικες, παρά για τους νέους που δεν ανήκουν στις ομάδες κινδύνου, παρά τη γνώση που προήλθε από την Κίνα ήδη από το 2020.

Αρνηθήκατε να υιοθετήσετε τη "Διακήρυξη Barrington", που υπογράφεται από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, ή άλλα προγράμματα κοινής λογικής. Επιλέξατε να τα γελοιοποιήσετε, να τα συκοφαντήσετε, να τα διαστρεβλώσετε και να τα απαξιώσετε. Αντί για τα σωστά προγράμματα και τους κατάλληλους ανθρώπους, επιλέξατε επαγγελματίες που στερούνται σχετικής κατάρτισης για τη διαχείριση της πανδημίας (φυσικοί ως επικεφαλής κυβερνητικοί σύμβουλοι, κτηνίατροι, αξιωματικοί ασφαλείας, προσωπικό των μέσων ενημέρωσης κ.ο.κ.).

Δεν έχετε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά παρενεργειών από τα εμβόλια και οι αναφορές για παρενέργειες έχουν διαγραφεί ακόμη και από τη σελίδα σας στο Facebook. Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέουν τις παρενέργειες με το εμβόλιο, για να μην τους διώξετε, όπως κάνατε σε ορισμένους συναδέλφους τους. Έχετε αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην ένταση της εμμήνου ρύσεως και στους χρόνους του εμμηνορροϊκού κύκλου. Αποκρύψατε δεδομένα που επιτρέπουν αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, αφαιρέσατε τα δεδομένα για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν). Αντ' αυτού, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μη αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Μη αναστρέψιμη ζημία στην εμπιστοσύνη

 

Ωστόσο, από τα ύψη της ύβρεώς σας, αγνοήσατε επίσης το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού σε σας σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα και έχετε διαβρώσει το κύρος σας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε κάψει εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ χωρίς αποτέλεσμα - για τον εκφοβισμό των εκδόσεων, για αναποτελεσματικές δοκιμές, για καταστροφικά λουκέτα και για τη διατάραξη της ρουτίνας της ζωής τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταστρέψατε την εκπαίδευση των παιδιών μας και το μέλλον τους. Κάνατε τα παιδιά να αισθάνονται ένοχα, να φοβούνται, να καπνίζουν, να πίνουν, να εθίζονται, να εγκαταλείπουν το σχολείο και να τσακώνονται, όπως μαρτυρούν οι διευθυντές των σχολείων σε όλη τη χώρα. Ζημιώσατε τους βιοπορισμούς, την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική και σωματική υγεία.

Συκοφαντήσατε συναδέλφους που δεν σας παραδόθηκαν, στρέψατε τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου, διχάσατε την κοινωνία και πολώσατε το λόγο. Χαρακτηρίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, τους ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν ως εχθρούς του κοινού και ως διασπορείς ασθενειών. Προωθήσατε, με πρωτοφανή τρόπο, μια δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης δικαιωμάτων και επιλογής ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, για την ιατρική τους επιλογή. Μια επιλογή που στερείται οποιασδήποτε επιδημιολογικής αιτιολόγησης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Zvezda - Ρώσοι αλεξιπτωτιστές καθάρισαν ισχυρό ουκρανικό οχυρό
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σαν Βιντεοπαιχνίδι: Ρώσοι κομάντος «καθάρισαν» πάνοπλο ουκρανικό οχυρό (Βίντεο)-Ανατινάχθηκε ΤΟΜΠ γεμάτο Ουκρανούς στρατιώτες (Βίντεο)

Δύο εντυπωσιακά πλήγματα προκάλεσε ο ρωσικός στρατός στις ουκρανικές δυνάμεις, με τον απολογισμό για το Κίεβο να είναι...