Υγεία

Μανωλόπουλος: Πιθανόν μέχρι τέλος Ιανουαρίου η αποκλιμάκωση στα κρούσματα

Για τον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων που θα δούμε αυτές τις ημέρες μίλησε ο καθηγητής Φαρμακολογίας Ευάγγελος Μανωλόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».

«Σήμερα θα έχουμε υψηλό αριθμό κρουσμάτων. Οι Τρίτες είναι σταθερά οι ημέρες με τα υψηλότερα κρούσματα μέσα στην εβδομάδα», τόνισε.

Εκτίμησε ακόμα ότι θα συνεχίσουν για μερικές ημέρες τα κρούσματα να είναι υψηλά. 

«Περιμένουμε σύντομα, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, να έχουμε αποκλιμάκωση», σημειώσε ο κ. Μανωλόπουλος, επισημαίνοντας ότι αυτό έχει δείξει η εμπειρία από την Νότια Αφρική και από άλλες χώρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το σημαντικό είναι τι θα γίνει με τις νοσηλείες», πρόσθεσε. 

Για το άνοιγμα των σχολειών, ανέφερε ότι ότι είχε ταχθεί υπέρ του ανοίγματος ωστόσο όπως δήλωσε «βλέπει και την άποψη να υπάρξει παράταση».

Όπως εξήγησε,  έαν το άνοιγμα των σχολείων πήγαινε στις 17 Ιανουαρίου θα βοηθούσε να βλέπαμε την κορυφή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...