Υγεία

Παναγιωτόπουλος: Υψηλά τα ποσοστά εμβολιασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις

 Στην ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ, απάντησε ο υπουργός Εθνικής ΆμυναςΝίκος Παναγιωτόπουλος, αναφορικά με τον εμβολιασμό του μόνιμου προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αυτό ενημερώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος σε απάντηση Ερώτησης που του κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης.

Τα ποσοστά του εμβολιασμένου μονίμου στρατιωτικού προσωπικού των ΕΔ προκύπτουν με βάση τα επικαιροποιημένα στατιστικά στοιχεία εμβολιασμού ανά Γενικό Επιτελείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στην απάντηση της Ερώτησης που του κατατέθηκε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και διαβιβάστηκε στην Βουλή των Ελλήνων στις 17 Δεκεμβρίου, αναφέρει πως «η ενημέρωση του προσωπικού για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και η θετική επίπτωσή του στην εξέλιξη της πανδημίας αποτελεί βασική προτεραιότητα του ΥΕΘΑ, γεγονός που αποδεικνύεται εκτός των άλλων και από τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού των στελεχών των ΕΔ».

Σημειώνει πως εκτός από τα εγχειρίδια και τις Οδηγίες που έχουν αποσταλεί από τη Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ και τις ενημερώσεις που έχουν γίνει στα Γενικά Επιτελεία περί της διάθεσης της τρίτης δόσης, οι ενημερώσεις συνεχίζονται σε τακτική βάση και συνδυάζονται με όλα τα επικαιροποιημένα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στον εμβολιασμό έναντι της Covid-19.

Επισυνάπτεται η απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ