Υγεία

Εμβόλιο – Αλαλούμ: To ECDC αλλάζει τώρα άποψη και προτείνει ενισχυτική δόση για όλους τους ενήλικες

Επικαλούμενο νέα στοιχεία από το Ισραήλ, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων αναθεωρεί τη σύσταση για τις αναμνηστικές δόσεις και προτείνει πλέον τρίτη δόση για όλους τους ενήλικες.

«Το ενδεχόμενο χρήσης αναμνηστικών δόσεων θα πρέπει να εξεταστεί για όλα τα ενήλικα άτομα με προτεραιότητα στους άνω των 40» δήλωσε την Τετάρτη η επικεφαλής του ECDC Άντρια Άμον.

Η χορήγηση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση του αρχικού εμβολιασμού, επισήμανε.

Περισσότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεραπετρίτης
Εθνικά θέματα 0

«Κόκκινη γραμμή» τα 12 μίλια! Το ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη και η ιστορική ευκαιρία στον ΟΗΕ – Τι σηματοδοτεί η νέα εποχή της ελληνικής διπλωματίας

Σαφές μήνυμα πως το δικαίωμα επέκτασης στα 12 μίλια είναι αναφαίρετο έστειλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, αναλύοντας...