Υγεία

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Μετάλλιο για το βρώσιμο εμβόλιο του κοροναϊού

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα για την ομάδα του iGEM–CRETE. Η συγκεκριμένη ομάδα διακρίθηκε για το project του βρώσιμου εμβολίου για τον κορονοϊό.

Όπως ενημερώνει ο επίκουρος καθηγητής Μικροβιολογίας στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και επίτιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Exeter, Δρ. Παναγιώτης Φ. Σαρρής, η ομάδα διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας του iGEM αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο.

«Μπράβο στην ομάδα μας, στους φοιτητές και τους επιβλέποντες καθηγητές», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Σαρρής.

Η σχετική ανάρτηση

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι νομίζουν ότι θα αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και τα πολεμικά τους πλοία θα κυριαρχούν στην Α. Μεσόγειο αλλά θα δοκιμάσουν μεγάλη έκπληξη

Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει το πυρηνικό σχέδιο του Ερντογάν το οποίο δεν θα προλάβει να υλοποιηθεί