Υγεία

“Βόμβα”: Παραδοχή ΠΟΥ ότι η Κίνα τους διέταξε τι να γράψουν στην έκθεση για τον κορονοϊό

Ο επικεφαλής της έρευνας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον COVID-19 παραδέχτηκε ότι η Κίνα ουσιαστικά διέταξε την ομάδα του τι να γράψουν στην έκθεσή τους και τους επέτρεψε να αναφέρουν τη θεωρία διαρροών εργαστηρίου, αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι δεν πρότειναν να την ακολουθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αποκαλύπτοντας αυτό που είναι σαφής απόδειξη της συγκάλυψης, η Washington Post αναφέρει ότι ο Δανός επικεφαλής του ΠΟΥ Μπεν Εμπάρεκ έκανε την παραδοχή αφού σχολίασε επίσης ότι πιστεύει ότι ο ασθενής μηδέν ήταν εργαζόμενος στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan, όπου διεξάγονταν πειράματα σε κορονοϊούς.

Ο Εμπαρέκ σημείωσε ότι το «ανθρώπινο λάθος» θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει τον ιό στον άνθρωπο, αλλά ότι «το κινεζικό πολιτικό σύστημα δεν επιτρέπει στις αρχές να το αναγνωρίσουν».
Ο Εμπάρεκ σχολίασε ότι «Κάποιος μπορεί επίσης να θέλει να κρύψει κάτι».


Όπως έχουν αναφέρει αρκετοί αναλυτές, η κομμουνιστική κινεζική κυβέρνηση, μαζί με τον Δρ Peter Daszak, Πρόεδρο της Συμμαχίας EcoHealth, καθοδήγησαν την πορεία της πραγματικά αξιολύπητης «έρευνας» του ΠΟΥ, η οποία είχε ήδη απορρίψει την έννοια της διαρροής εργαστηρίου μετά από μόλις τρεις ώρες επίσκεψης στην εγκατάσταση τον Φεβρουάριο.

Επιπλέον, η Κίνα αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον ανανεωμένο έλεγχο του ΠΟΥ, δηλώνοντας ότι κάθε προσπάθεια εξέτασης της θεωρίας διαρροών εργαστηρίου είναι «ενάντια στην επιστήμη» και ισχυρίζεται, αντίθετα με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τα συμπεράσματα του ΠΟΥ, ότι οι εργαζόμενοι στο εργαστήριο νοσηλεύονταν με COVID το φθινόπωρο του 2020.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ