Υγεία

Ιταλία-Κορονοϊός: "Δεν πρέπει να μειώσουμε την επιφυλακή μας" προειδοποίησε ο Υπουργός Υγείας

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Είμαστε ακόμη μέσα στην τρομερή αυτή επιδημία. Πολεμάμε με νέα και πιο αποτελεσματικά όπλα, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μειώσουμε την επιφυλακή μας», τόνισε ο Σπεράντσα.

«Σήμερα στην Ιταλία ξεπεράσαμε τα 58 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου και πρέπει να συνεχίσουμε διατηρώντας τον ρυθμό αυτό», πρόσθεσε ακόμη ο Ιταλός υπουργός Υγείας. Παράλληλα, δήλωσε με σαφήνεια ότι «τα σκευάσματα κατά της Covid-19 πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλους, σε κάθε χώρα του κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη, ο Σπεράνσα αναφέρθηκε και στην απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού. «Ακολούθησαν την προσέγγισή μας. Η σχετική απόφαση εγκρίθηκε στην Ιταλία ήδη από την αρχή του Απριλίου. Είμαστε η πρώτη χώρα που υιοθέτησε το υποχρεωτικό αυτό μέτρο και πολλοί άλλοι ακολουθούν το παράδειγμά μας», σημείωσε ο Ιταλός υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ