Υγεία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Αγωνία για 20χρονη μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Πρόκειται για 20χρονη, κόρη πασίγνωστου επιχειρηματία η οποία είχε κανονίσει διακοπές στην Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου και θέλησε να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα της στο flamis.gr έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουλίου. Το πρωί της Τρίτης ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 μελανώματα σε κάθε πόδι της. Επικοινώνησαν αμέσως με ιδιώτη γιατρό ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβούν στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα θρόμβωσης και έδωσαν εντολή για άμεση εισαγωγή της. Ευτυχώς με τα αντιθρομβωτικά φάρμακα η κατάσταση της υγείας της καλυτέρευσε, ενώ πρόλαβαν τυχόν παρενέργειες που σχετίζονται με την πήξη του αίματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 20χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύτεαι στο Νοσοκομείο, ομως ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει πλέον ανησυχία. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συνέβαινε αν η 20χρονη δεν έδινε μεγάλη σημασία στα μελανώματα εκτιμώντας πως θα περάσουν, χωρίς να απευθυνθεί στους γιατρούς.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η περιπέτεια της 20χρονης σχετίζεται με το εμβόλιο που έκανε. Σε κάθε περίπτωση, για την ίδια και τους δικούς της, αυτό που μετράει είναι το διαφαινόμενο αίσιο τέλος στην αναπάντεχη περιπέτεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ