Υγεία

DailyMail: "Πρασίνισε" η Ελλάδα για τους Βρετανούς τουρίστες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, κορυφαίοι υπουργοί πιέζουν τον Μπόρις Τζόνσον να αρθούν οι περιορισμοί και έτσι οι Βρετανολι να μπορούν να κάνουν διακοπές χωρίς να μπαίνουν σε καραντίνα αν ταξιδεύουν στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Γαλλία και στις ΗΠΑ. Το ίδιο θα συμβαίνει και για τα παιδιά. Όλα θα αποφασιστούν στο υπουργικό συμβούλιο που θα γίνει αύριο Πέμπτη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όλα τελείωσαν και η κυβέρνηση πρέπει να το συνειδητοποιήσει αυτό», είπε πηγή στην εφημερίδα.

Την αυριανή συνάντηση για το θέμα των ταξιδιών στο εξωτερικό από βρετανούς πολίτες θα ακολουθήσει ακόμα μια την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Τουριστικού Συμβουλίου τα οποία και απέστειλαν στον Μπόρις Τζόνσον οι περιορισμοί στα ταξίδια τον Ιούλιο κοστίζουν στην Βρετανία 639 εκατομμύρια λίρες την ημέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ποιο είναι το κοινό λάθος που διέπραξαν Πούτιν-Νετανιάχου-Τράμπ στους πολέμους που ενεπλάκησαν; Το νέο Δόγμα και η "περίπτωση" της Ελλάδας

Οι σύγχρονοι πόλεμοι αμφισβητούν ολοένα και περισσότερο το δόγμα περί σύντομης διάρκειας πολέμων, καθώς οι πρόσφατες...
Μέση Ανατολή 0

Δεκάδες Ισραηλινοί νεκροί ή τραυματίες στο Λίβανο ενώ παγίδες με Α/Τ πυραύλους Kornet αυξάνουν τον αριθμό των κατεστραμμένων Merkava

Οι λιβανέζοι σιίτες τρομοκράτες χρησιμοποιούν ευρέως τακτικές ανταρτοπόλεμου που είναι το πιο επικίνδυνο είδος πολέμου