Υγεία

Κορονοϊός -Γώγος: Θα δυσκολέψει η κατάσταση όταν πέσει η θερμοκρασία

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Κρίσιμη για τα μέτρα η επόμενη εβδομάδα» δήλωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος.

Κρίσιμη χαρακτηρίζει την επόμενη εβδομάδα για το εάν χρειαστεί να ληφθούν και νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Γώγος στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει αποτίμηση των έως τώρα μέτρων και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο λήψης νέων, εφόσον χρειαστεί, ιδίως στην Αττική.


Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, θα πρέπει να γίνεται αυστηρή τήρηση των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί.

«Υπάρχει σταθεροποίηση στα κρούσματα, αλλά όχι στο επίπεδο που θέλουμε» επισήμανε.
Όπως υπογράμμισε, η κατάσταση με τα κρούσματα θα δυσκολέψει περαιτέρω τους επόμενους μήνες, όταν πέσει η θερμοκρασία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος