Υγεία

Σύψας: Αν χρειαστεί θα λάβουμε σκληρότερα μέτρα

Ο Νίκος Σύψας, λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό σχολίασε τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και τόνισε ότι θα πρέπει να τηρηθούν ώστε να μην χρειαστεί να πάρουν ακόμα πιο αυστηρά.

«Τα μέτρα αυτά τα είχαμε προγραμματίσει για την επόμενη εβδομάδα, αλλά τα δεδομένα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν πολύ ανησυχητικά και ανάγκασαν την πολιτική ηγεσία να τα επισπεύσει», ανέφερε αρχικά ο κ. Σύψας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Λόγω της χαλαρότητας που υπάρχει αναμέναμε την επίδραση στο τέλος του μηνός. Ήρθε δυστυχώς αυτή η εικόνα και ήρθε με πολύ άσχημο τρόπο. Έχει επιβαρυνθεί η κατάσταση με την επιδημία στην Ελλάδα, αναγκαζόμαστε να πάρουμε μέτρα, ελπίζουμε να μην πάμε σε τριψήφιους αριθμούς κρουσμάτων. Για αυτό παίρνουμε αυτά τα μέτρα, έχουμε αποφασίσει να δρούμε πριν την επιδημία, για να μην φτάσουμε σε τριψήφια νούμερα. Αν χρειαστεί θα πάρουμε και άλλα μέτρα, πιο σκληρά. Δεν θα επιτρέψουμε να επιστρέψουμε στις εικόνες του Μαρτίου», τόνισε στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
«Πρέπει τα μέτρα που υπάρχουν να τα τηρούμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το να παίρνουμε συνέχεια μέτρα δεν βγάζει πουθενά και καταστρέφουμε την οικονομία. Το μεγάλο μήνυμα είναι να τηρούμε τα μέτρα. Δεν υπάρχει καιρός για χαλάρωση», κατέληξε ο κ. Σύψας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ